Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Most miért nem örülhetek végre a magyar fiatalok sikereinek? Csak mert furcsa külföldi nevük van? Ugye nem bevándorlók????Legalább az akadémiai rendszerünk bizonyít végre.Büdös hazaáruló, gyanítom a pedofil köcsög fajtából tetszik lenni.
somoskovig
ozibozi
több mint 4 éve
Legalább az akadémiai rendszerünk bizonyít végre.Büdös hazaáruló, gyanítom a pedofil köcsög fajtából tetszik lenni.
somoskovig
több mint 4 éve
Mondanám, hogy legalább van idejük bajnokságra, de nem tudok rajta nevetni.... Főleg Szabicsot sajnálom, bár nem tudom mennyire kell, tudnia kellett mit vállalt, de van amire nem lehet eléggé felkészülni.. ..Nem akarod tudni mennyit kap ezért a bohózatért.
dande
több mint 4 éve
Mondanám, hogy legalább van idejük bajnokságra, de nem tudok rajta nevetni.... Főleg Szabicsot sajnálom, bár nem tudom mennyire kell, tudnia kellett mit vállalt, de van amire nem lehet eléggé felkészülni.. ..
több mint 4 éve
Aki elhiszi, hogy a Felcsút - Pakson Cr7 és Messi között dúl a harc az annyit is ér 😊Tökéletes hasonlat, csak annyi a különbség, hogy hiába reklámoznak egy előadást will smithel, kurva gyorsan kiderül, hogy csak lakatos vindízel játékát csodálhatom a főszerepben....Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
de nem kellenek magyar csapatoknak is biszembaszom kupák, a kinizsi megy a bl-be ameddig tud, aztán szevasz, csak ezért csilliárdokat kivizetni azért kissé bicskanyitogató
r.baggio
davemayer
hány éve is szidja őt mindenki? 3-4?
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Azt szeretném, hogy ne állami milliárdokból gazdálkodjon. Lehet állami milliárdokat elkölteni sportra, mondjuk a tömegbázis szélesítésére, iskolai programokra, stb. még akár az infrastruktúra javítására is kedvezményes hitel formájában, de annak, hogy abszolút bukó külföldi (vagy akár magyar) játékosokat fizessenek adóforintokból, na annak nem tudok tapsolni. Nem tudom nálatok Hollandiában is így megy e ez, de eléggé meglepne, viszont ennek ellenére valamivel több eredményt fel tudnak mutatni.
Klaci79
Igen a profi színház pont ugyanennyire luxus kiadás egy államnak mint a foci. Támogatás megítélés szempontjából az égvilágon semmi különbség nincs a kettő között csak az egyik hobbit javarészt sznobizmusból illik szeretni és támogatni, pedig felőlem az operettszínháztól a Madáchig pusztulhatna az összes és az épületekben konkrétan bármit csinálnának jobb lenne, mint ami most 😊 a másik hobbit meg politikai okokból illik jól lehúzni. Szóval akkor gondolom egyetértünk hogy a foci ne kapjon egy fillért se - de akkor a színházak is legyenek kedvesek a piacról megélni 😉
MC12
peach
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Tökéletes hasonlat, csak annyi a különbség, hogy hiába reklámoznak egy előadást will smithel, kurva gyorsan kiderül, hogy csak lakatos vindízel játékát csodálhatom a főszerepben....Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
de nem kellenek magyar csapatoknak is biszembaszom kupák, a kinizsi megy a bl-be ameddig tud, aztán szevasz, csak ezért csilliárdokat kivizetni azért kissé bicskanyitogató
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Azt szeretném, hogy ne állami milliárdokból gazdálkodjon. Lehet állami milliárdokat elkölteni sportra, mondjuk a tömegbázis szélesítésére, iskolai programokra, stb. még akár az infrastruktúra javítására is kedvezményes hitel formájában, de annak, hogy abszolút bukó külföldi (vagy akár magyar) játékosokat fizessenek adóforintokból, na annak nem tudok tapsolni. Nem tudom nálatok Hollandiában is így megy e ez, de eléggé meglepne, viszont ennek ellenére valamivel több eredményt fel tudnak mutatni.
Klaci79
Igen a profi színház pont ugyanennyire luxus kiadás egy államnak mint a foci. Támogatás megítélés szempontjából az égvilágon semmi különbség nincs a kettő között csak az egyik hobbit javarészt sznobizmusból illik szeretni és támogatni, pedig felőlem az operettszínháztól a Madáchig pusztulhatna az összes és az épületekben konkrétan bármit csinálnának jobb lenne, mint ami most 😊 a másik hobbit meg politikai okokból illik jól lehúzni. Szóval akkor gondolom egyetértünk hogy a foci ne kapjon egy fillért se - de akkor a színházak is legyenek kedvesek a piacról megélni 😉
MC12
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
dave, ami 2010 óta pénz a magyar fociba áramlott, abból ki lehetett volna fizetni az összes kórházunk adósságát.5-8-10-12 millió forintos fizetések vannak Fehérváron, TAO, bújtatott pénzek, önkormányzati támogatások, közmunka program keretein belüli jóváírások, céges autók, bérelt lakások… mondd meg nekem, ennek így tényleg van értelme?
több mint 4 éve
Mindegy hogy egy falat szar van a reggeli rántottádban, egy teliszaros rántottát kell megenned? Te melyiket választanád?
Főleg ha a végén van egy nem kérem egyiket sem gomb. 😉
több mint 4 éve
Simán jobb a Turku, csak egy korai öngóllal szívnak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Sajnálom a Fehérvárt, mert így soha nem lesz normális koeff pontjuk a magyar csapatoknak.Viszont ha így sem tudnak megszorítani minket akkor az vér ciki lesz és nem tudom mi fogja megmenti a Kopaszt.
több mint 4 éve
Van torzító hatása a magyar focira?2010 előtt valami csodálatos építmény volt a magyar foci amit a kontroll nélküli adó forintok leromboltak? Meselj még kérlek 😊Te sem érted a profi fociba invesztált kontroll nélküli adóforintok torzító hatását.Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
MC12
gordon
Abba és akkor is ugyanúgy adó forintok mentek csak nem Tao formájában hanem oligarcháknak kiszervezett bizniszeken keresztül, szóval nem hiszem, hogy lenne torzító hatása hiszen nincs és nem volt mit eltorzítani. Maga a magyar futball egy torz valami amit az előző rendszerek ilyen - olyan mutyikkal és oligarchákkal tartottak életben, ez a rendszer meg konkrét és direkt formában.
De amúgy igazad van, a PSG, a Real Madrid, a Chelsea vagy a Barcelona pénzügyi politikája egyáltalán nem torzítja a futball piacot sőt, kifejezetten egészséges lesz tőle.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
a magyar foci szarnyal.Te sem érted a profi fociba invesztált kontroll nélküli adóforintok torzító hatását.Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
MC12
gordon
van europa szintu stadionunk.
a valogatott zsinorban 2 EB-n ott volt
vidi EL, fradi EL, fradi BL zsinorban
NL elso osztaly.
el lettunk kenyeztetve.
meg 3 csapatnak van eselye csoportkorre.
a kommentem pont annyira ironikus,mint amennyire nem 😀
attolfugg hogy honnan nezzuk 😀
több mint 4 éve
Te sem érted a profi fociba invesztált kontroll nélküli adóforintok torzító hatását.Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
MC12
több mint 4 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/14-milliardert-igazolhat-bosnyak-valogatott-jatekost-a/13m1f0gdgfwby1ram7gqyjuv1nMost vettek egy norvég sracot is. Gondolom az önkormányzat visszautalta a befizetett adót. 🙂
Reméljük jó is lesz.
KoporShow
több mint 4 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/14-milliardert-igazolhat-bosnyak-valogatott-jatekost-a/13m1f0gdgfwby1ram7gqyjuv1nReméljük jó is lesz.
Szerkesztette: KoporShow
több mint 4 éve
Én mélyen egyetértek veled. De miért álljunk meg itt? Keressünk még területeket ahova az állam több 10 milliárdot tol, látható eredménye nincs, nemzetközi sikerei még úgyse, a piacon két pillanat alatt meghalna állami dotáció nélkül, és a szintén támogatott - vattázott - közönség részen túl (iskolák - nyugdíjasok) egy nem túl nagy szubkultúra hobbijának kedvéért tesszük ezt mi, adófizetők. (Egyébként szívesen)Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
több mint 4 éve
Thats the spiritHa innen közelíted meg akkor termeszetesen igazad van, kár hogy nem te döntessz róla.Én is sajnálom, de azért lehetnek álmaim, nem? 😊
davemayer
somoskovig
Csak ne told túl az S1G-ig 😉 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha innen közelíted meg akkor termeszetesen igazad van, kár hogy nem te döntessz róla.Én is sajnálom, de azért lehetnek álmaim, nem? 😊
davemayer
több mint 4 éve
Nem akartam bbelemenni ebbe újra, de te látod azt a magántőkét ami beáramolna az adóforintok helyére? Nem gondolkodok vegletekben, de ha az lenne amit te mondassz az lenne a magyar klubfutball vége.Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
Ja és nálatok Hollandiában... kösz, ügyes gyerek vagy.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha innen közelíted meg akkor termeszetesen igazad van, kár hogy nem te döntessz róla.Én mondom. Így csak 6-szoros a Vidi keretének értéke a Jerevánhoz képest, ezzel még igazán nem várható el biztos továbbjutás. 12-szeres, de méginkább 20-szoros lenne ideális.Ezt sztem senki sem mondta, mármint hogy kevés.Mint látható, nem az a baj, hogy túl sok pénz állami pénz van a fociban, hanem hogy túl kevés. NE FOGJUK VISSZA A MAGYAR FUTBALL SZÁRNYALÁSÁT SZÁNALMAS GARASOSKODÁSSAL!ha mashogy nem elne meg a foci akkor hajra.sozzuk be.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
YoungZeeZee
somoskovig
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Veled ellentétben nem csak szélsőségekben tudok gondolkodni. Nem, nem akarom, hogy megszüntessék a magyar focit. Ez egyébként is egy baromság, nem tudom hol olvastál ilyet tőlem.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Én mondom. Így csak 6-szoros a Vidi keretének értéke a Jerevánhoz képest, ezzel még igazán nem várható el biztos továbbjutás. 12-szeres, de méginkább 20-szoros lenne ideális.Ezt sztem senki sem mondta, mármint hogy kevés.Mint látható, nem az a baj, hogy túl sok pénz állami pénz van a fociban, hanem hogy túl kevés. NE FOGJUK VISSZA A MAGYAR FUTBALL SZÁRNYALÁSÁT SZÁNALMAS GARASOSKODÁSSAL!ha mashogy nem elne meg a foci akkor hajra.sozzuk be.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
YoungZeeZee
somoskovig
davemayer
több mint 4 éve
Ezt sztem senki sem mondta, mármint hogy kevés.Mint látható, nem az a baj, hogy túl sok pénz állami pénz van a fociban, hanem hogy túl kevés. NE FOGJUK VISSZA A MAGYAR FUTBALL SZÁRNYALÁSÁT SZÁNALMAS GARASOSKODÁSSAL!ha mashogy nem elne meg a foci akkor hajra.sozzuk be.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
YoungZeeZee
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mint látható, nem az a baj, hogy túl sok pénz állami pénz van a fociban, hanem hogy túl kevés. NE FOGJUK VISSZA A MAGYAR FUTBALL SZÁRNYALÁSÁT SZÁNALMAS GARASOSKODÁSSAL!ha mashogy nem elne meg a foci akkor hajra.sozzuk be.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
YoungZeeZee