Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
ha mashogy nem elne meg a foci akkor hajra.sozzuk be.A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
de nem kellenek magyar csapatoknak is biszembaszom kupák, a kinizsi megy a bl-be ameddig tud, aztán szevasz, csak ezért csilliárdokat kivizetni azért kissé bicskanyitogató
r.baggio
davemayer
hány éve is szidja őt mindenki? 3-4?
r.baggio
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
A vidinél. És miért? Mert rosszul gazdálkodnak. Persze értem hogy te eleve nem adnál adóforintot a focinak, csak akkor be lehetne hinteni sóval az egészet.Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
de nem kellenek magyar csapatoknak is biszembaszom kupák, a kinizsi megy a bl-be ameddig tud, aztán szevasz, csak ezért csilliárdokat kivizetni azért kissé bicskanyitogató
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én mondjuk nem szívesen adom az adóforintjaimat egyetlen profi csapatnak se, még ha jól használná fel, akkor sem. De így, hogy jönnek a milliárdok és még teljesítmény sem kell hozzá, tökéletesen lehet látni, hogy mennyit ér az egész rendszer, ha el kell hagyni az országhatárt.Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
3.5 szorzó volt az ellenfélre. Azért ez kihagyhatatlan ziccer volt pár fehérvári bukinal sztemEz igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez igaz, csak itt nem a pénzekkel van akkor gond hanem anak a rossz felhasználásával.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szvsz bőven több. Amikor Úpesten volt akkor se dÍcsérték a kopaszt.ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer
r.baggio
több mint 4 éve
ez esetben az a nagy g, aki kovácszolit hagyja garázdálkodniKivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nincs sok új ember valóban. Évek óta tartó masszív leépülés egy újabb fejezete ez a mai. És ebben bizony van szerepe a kopasznak, nem is kevés.Oké, ez így masszív égés. Szép munka Kovácszoli!Mondjuk ha megnézed nincs sok új ember a csapatban. Vedelembe hoztak kettot, és Heister azért az egyik legjobb volt talán most is. De elore támadásba nem hoztak senkit, és ez a baj.
Bálesz
csebi

több mint 4 éve
Mondjuk ha Fradi következő fordulóban nyer akkor már biztosan csoportkorosVan baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kivancsi voltam mikor hozod be a pénzt. O1G!Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Van baj,de szerintem igy is tovabbmennek.haha, a hazai döntetlen után egyértelmű volt, hogy kiesnek, ahogy az is, hogy szabiccsal is totális vakvágány a csapat
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Én sem örömömben nevetek hidd el, ez kurva szánalmas.És a Felcsút se biztos hogy tovább megy, ami az UEFA koefficiensnek nagyon rossz. Ute meg ezek után égni fog a Vaduz ellenJa pontosan ezért nem viccesek ezek a kiesesek
Heisman
csebi
De hozza kell tenni hogy ahogy akarattal le tudnak győzni ők is eselyesebb csapatot úgy ugyanez mehet forditva is...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Aszongya 2 gól kell a hosszabbításért.Jenő tokeletes lett volna erre a meccsre a királyi tobbessel.
Kiváló elvtárs lehet.
ozibozi
több mint 4 éve
És a Felcsút se biztos hogy tovább megy, ami az UEFA koefficiensnek nagyon rossz. Ute meg ezek után égni fog a Vaduz ellenHát igen, a jövőbeli júliusi jereváni túrák elkerüléséhez kb. 4-5 éven keresztül stabilan győzelemmel kéne abszolválni a júliusi jereváni túrákat.
Heisman
több mint 4 éve
És a Felcsút se biztos hogy tovább megy, ami az UEFA koefficiensnek nagyon rossz. Ute meg ezek után égni fog a Vaduz ellenJa pontosan ezért nem viccesek ezek a kiesesek
Heisman
több mint 4 éve
Lószart nem akarnak nyerni, csak szarok. Egy légiósnak amúgy is minden nemzetközi meccs egy esély hogy még több pénzt keressen egy jobb átigazolással. Gyenge csapat volt ez tavaly is, csak ez elég egy ilyen gyenge bajnokságban a dobogóra.
több mint 4 éve
Oké, ez így masszív égés. Szép munka Kovácszoli!Mondjuk ha megnézed nincs sok új ember a csapatban. Vedelembe hoztak kettot, és Heister azért az egyik legjobb volt talán most is. De elore támadásba nem hoztak senkit, és ez a baj.
Bálesz
több mint 4 éve
És a Felcsút se biztos hogy tovább megy, ami az UEFA koefficiensnek nagyon rossz. Ute meg ezek után égni fog a Vaduz ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A vaduzi kiesés után sem rúgták ki, meg azután sem, hogy kb. 10 HC-t elfogyasztott már szerintem kevesebb év alatt.Ez már fehérváron is látszott. Azt kell mondanom hogy ez van akkora szégyen amiért kibasszák az ujpesti köcsögöt sajnos, pedig micsoda kiváló aknamunkát végez...Még a végén tényleg kiesnek 2-0 baszkiMegértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
Azért ha kiesnek tényleg ki kellene már rúgni a kopasz kretént (sajnos, maradjon csak)
davemayer
Most a mi első meccsunkbol kb 60 perc sem telt el, jöttek a megszolasok, aztán lett sima továbbjutás. Most meg itt vannak egy toto gaming csapat ellen és letelt 135 perc és tovabbjutasra alltak összesen 8 percre …
Aztán lehet csak a bajnokságra akarnak koncentrálni hogy most legalább másodikok legyenek.
csebi
davemayer
Kampman
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Ez már fehérváron is látszott. Azt kell mondanom hogy ez van akkora szégyen amiért kibasszák az ujpesti köcsögöt sajnos, pedig micsoda kiváló aknamunkát végez...Még a végén tényleg kiesnek 2-0 baszkiMegértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
Azért ha kiesnek tényleg ki kellene már rúgni a kopasz kretént (sajnos, maradjon csak)
davemayer
Most a mi első meccsunkbol kb 60 perc sem telt el, jöttek a megszolasok, aztán lett sima továbbjutás. Most meg itt vannak egy toto gaming csapat ellen és letelt 135 perc és tovabbjutasra alltak összesen 8 percre …
Aztán lehet csak a bajnokságra akarnak koncentrálni hogy most legalább másodikok legyenek.
csebi
davemayer
Kampman
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Már az odavágón írtam, hogy ha ezeket Fehérváron nem tudják legyőzni, akkor kint se fogják, sőt.Még a végén tényleg kiesnek 2-0 baszkiMegértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
davemayer
csebi
davemayer
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Ez mar eldoltMég a végén tényleg kiesnek 2-0 baszkiMegértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
davemayer
csebi
davemayer
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Még a végén tényleg kiesnek 2-0 baszkiMegértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
davemayer
csebi
davemayer
Kampman
több mint 4 éve
Megértem őket, amúgy is esedékes már a Vidinél egy edzőváltás.Szerintem bajuk van SzabiccsalMost mit mondjunk? Mikor tavaly jogos kritikát fogalmaztunk meg akkor jött a zöld köd stb.Fehérvár 😀😀😀Nem nagyon ütötte ki a biztosítékot a többieknél 😊
Löfli
davemayer
csebi
davemayer