Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Napi agyfasz-)m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-mar-tobb-mint-100-ezren-irtak-ala-a-peticiot-hogy-jatsszak-ujra-a-dontot-2838251
több mint 4 éve
Az elmúlt 15-20 EB, VB közül mikor és melyiket nyerte látványos, szép támadófocival csapat?Ha erzelemmel atitatott, pusztan szurkoloi fikazas lenne az irasom Southgate-rol, akkor nem irna a vilag fele ugyanezeket a problemakat nala. Nem, nem csak brit oldalak, amiknel ravaghatod, hogy biztos a csalodottsag. Megszamlalhatatlan mennyisegben, rengeteg nagy, vezeto sportelemzo, ujsagiro, etc.
Minden világesemény után megy a fanyalgás, hogy a győztes bunkerezett, csalta a focit, a védekezésre fókuszált, meg szerencséje volt, volt jobb csapat, stb.
Nyilván van néhány kivétel, de a legtöbbször megégnek a szép, kombinatív támadófocira alapozó csapatok, brazilok, hollandok, angolok, stb.
Southgate taktikái teljesen jól működtek, egyetlen meccsen se kaptak ki, gólt is alig kaptak.
Ez a bajnoki foci, hogy van egy stabil védekezés, erős középpályával, németek többször nyertek ezzel, spanyolok, olaszok, franciák, görögök, portugálok, dánok, stb. és most az olaszok is.
Igenis megérdemelték az olaszok, és ha megérdemeltek, akkor a vesztes (Anglia) se csinálta annyira szarul.
zavaro, hogy ha nem egy beszari paprikajancsi lenne a valogatott kapitanya, akkor ez az Anglia most epp Eb-cimet unnepelne.Vagy a legjobb nyolcba se jut be.
Stez
Ugyanennyire legitim ez a megállapítás is, mivel a sportban nincsen "ha".
És a fenti hsz.részlet mutatja meg, hogy az angolokat érő kritikák nagyrésze érzelemmel átitatott, de a valóságtól elrugaszkodott.
Az angolok nem voltak univerzálisan szuperesélyesek, balgaság azt mondani, hogy az olaszok, dánok, spanyolok, nem tettek meg mindent a győzelemért, tiszteletlenség irányukba az a fajta kommunikáció, hogy ezt az angolok veszítették el, csak az ő bénaságuk miatt nyerhetett más. Márpedig a fenti attitűd ezt jelenti.
Ez egyszerűen nem igaz, valótlanság.
Drukkerként lehet szar érzés, ha nem nyer a kedvenc, de attól még Southgate jó kapitány, az eredményei igazolják, de persze be lehet azt a szőnyeg alá söpörni, ha nem illik a narratívába.
Hiába voltak a korábbi generációk erősebbek, Linekerék is, Beckhamék is, Rooneyék is, mégis most van két egymást követő világversenyen egy elődöntő+döntő, nem akkor volt.
Ez egyértelműen Southgate érdeme, aki se nem beszari, se nem paprikajancsi, ez az 1.0-ás elborult szurkolói attitűd.
Keserű, indokolatlan, szakmaiatlan dolog Southgate basztatása.
(Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha van egy egzakt analitikád, hogy melyik játékos milyen százalékkal lő pontosan büntetőt, akkor helyes döntés erre hagyatkozni.
Attól, hogy bejön az analizálhatatlan emberi tényező, és csokis lesz a gatya, arról nem a döntnök tehet, illetve még így is hosszútávon a 92%-os lövő jobb, mint a 65%-os, ha egyetlen adott szituban az első kihagyja a második belövi.
Mint pókerben, jobb kettesben preflop allinba kerülni AK-val, mint AJ-vel, de ettől még 10ből 3szor az AJ fog nyerni.)
Sobri Jóska
Az analitika tok szep dolog, em de nehezen letezhet egzakt listad a szazalekokrol es a staitsztikakrol, tekintve, hogy az otbol harom jatekos eseteben olyan szemelyekrol van szo, akik a klubcsapatukban alig, vagy soha a budos eletben nem rugtak tizenegyest tetmerkozesen. Ilyen a tizit bevago Maguire, ilyen Saka, ilyen Sancho.
Ergo mutatoid ezeknel a jatekosoknal maximum arrol lehet, hogy az Europa-bajnoksag elotti kethetes felkeszulesen hogy rugtak. Egy edzopalyan. Es mivel felkeszulesrol van szo, aligha van itt szo magas szamu mennyisegrol, hogy ki hany tizenegyest rugott be a felkeszulesen.
Itt pedig akkor le is huzhatod a budin az analitikad, mert egyszeruen nincs komolyan veheto mennyiseg, amibol elkezdhetsz statisztikat szamolgatni a jatekosoknal.
MNem keseu, nem indokolatlan, nem szakmaiatlan Southgate basztatasa. Pontosan ugyanugy, ahogy Guardiola basztatasa sem volt az, amikor sorra az o taktikai hibai miatt bukott el a Manchester City dontot, meg kulcsmerkozeseket a BL-ben, ami miatt kiestek. Pedig Pep lerakott nemivel tobbet az asztalra, mint Southgate. Megis elbaszta. Elbaszta, es ezert igenis azokert a hibaiert megerdemli a basztatast.
Mint ahogy Southgate is elbaszta, nem egy helyen, tobb helyen, ezert teljesen indokolt a basztatasa, attol fuggetlenul, hogy amugy a csapata meddig jutott. Azert, mert Anglia eljutott a dontoig, meg nem lesz semmis, hogy hibazott.
Mint ahogy te is kereshetsz milliokat pokerrel, de ha a heads upban elbaszod, es hibazol preflop, turnnel, es rivernel is, emiatt pedig kikapsz, akkor te is elbaszod, es igy igenis lehet rad mutogatni, hogy amugy igen, a masodik hely az szep, arra buszkenek kell lenni, de ha nem baszod el totalisan azt a bizonyos leosztast, akkor nyerhettel volna, mivel sokkal tobb chiped volt az ellenfelnel. Csak szarul hasznaltad fel a chipjeidet.
több mint 4 éve
És akkor erre csak a rasszizmus lehet a válasz …A tényen nem változtat, hiszen előre fenyegetőzött. Ha éri valamilyen atrocitás akkor tegyen belátása szerint, de előre ezt igy lenyilatkozni fenyegetőzés és provokáció.azért huhogásra nem hiszem, hogy vágyott volna Wijnaldum, ez picit erős lenne. egyszerűen ő meghúzta a vörös vonalat, hogy nála hol a határ. attól még, hogy nem őt akarod direktbe sértegetni, végülis nem ez lett volna a végeredmény? plusz azért nem ennyire egyértelműen fogalmazott már eleve, csak kiforgatta a sajtó ezt is:Én mondtam azt hogy odamennék már a hotelhez ordibalni neki valamit, de nem azért hogy őt sértegessem hanem megelőzendő a botrányt (levonul a pályáról) és segíteni abban szegényt hogy tényleg meg is kapja azt amire ennyire számít/vágyik.Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
Nem tudom volt e már de ha igen akkor sorry de nincs időm írogatni mostanság.
De azért ezt szeretném egyesek vagy is többek figyelmébe ajánlani.
Ugyebár magyar szurkolókra érkezett egy két kritika a hetekben.(pl.holland mérkőzés kapcsán)
De ugyebár csak mi vagyunk ...........
VvAlekosz
csebi
De valahogy folyamat magyarok viselkedésén botránkoztál meg.
Hiába mondtuk neked hogy hülye szurkoló mindenhol van és ami Magyar.o megy az még istenes nézd meg a nálunk fejlettebb országok futball szurkereit.
Pl .Anglia
VvAlekosz
már megint odacsúszunk, hogy a semmiből általánosítasz. legutóbb is kértelek, hogy akkor légy szíves másold be példákkal ne csak így a semmiből beböfögj egy ilyet. persze legutóbb is rohadt néma maradtál ...
csebi
Mit is írtál a magyarokról a holland mérkőzés kapcsán Városliget? Még Undi meg Kenny is reagált rá.De ha fejre állsz se fogom keresgélni jobb dolgom is van ennél mint hogy a te kedves írásaidat kutasam.
VvAlekosz
Amúgy ez a szűk kisebbség dolog: ahol azok a vállalhatnak molinok szerepeltek az konkrétan csakúgy lehetett ott ha a szurkoló csoport vezetői engedélyeztek. Ez innentől meg már régen nem egy szűk kisebbségrol szól akkor.
Városliget szavadnak sok értelme nincsen a mondatban.
Ha arra van időd h beszologass napok múlva egy dologért de arra már nincs h akkor konkrét példákat hozz akkor ne várj napokat, nem kell kutatni, ne tartsd magadban. Mert ez így csak beböfögés, aminek nincs sok alapja. Ráadásul olyan szavakat tulajdonítasz nekem amiket biztosan nem írtam pl”szekunder szégyen”.
csebi
A rasszizmus tényleg vállalhatatlan dolog, mint ahogy szvsz másokat előre megbélyegezni és fenyegetni is az.
davemayer
„Először azt gondoltam, hogy elhagynám a pályát, de talán most már nem így látom, mert az ellenfél azt gondolhatná, hogy »Had kiabáljanak rasszista sértéseket, mert így lesétálnak a pályáról«️. Előfordulhat, hogy így teszek, de előtte megbeszélném a játékosokkal”
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
— No Context Football (@NoContextFootie) July 14, 2021
— Tom (@Tomthegunner) July 14, 2021
több mint 4 éve
Mást is vlsz 😊telex.hu/sport/2021/07/14/uefa-buntetes-zart-kapus-meccs-magyar-szurkolok-terdeles-szijjarto-peterAngliát kihagytad
Azért itt szépen össze van szedve az elmúlt 8 év ártatlansága.
Gyakorlatilag Bulgária, Ukrajna, Magyarország van egy szinten kezelve. Azt pedig számon kérni, hogy kezelje egy szinten ezeket az országokat mondjuk az angol, német válogatottakkal, kb pont olyan óvodás duzzogás , mint mikor vlk nem érti hogy az EU-ban miért van a németeknek nagyobb szava mint a hatalmas Magyarországnak mikor minden ország egyenlő.
Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat. Csányi meg kifejezetten kérte hogy inkább a buzi MLSZ-t emlegessék, szidják, ne cigányozzanak. Megtették. Buzi lett mindenki Ronaldotól Németországik.
Idáig ez szabad volt itthon, nem volt érte komoly bünti.
Amúgy a magyar csapatok kifejezetten jól jöttek ki mostanában a zárt kapus meccsekből az eredmény tekintetében.
ozibozi
Willie Parker
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/07/14/uefa-buntetes-zart-kapus-meccs-magyar-szurkolok-terdeles-szijjarto-peterAngliát kihagytad
Azért itt szépen össze van szedve az elmúlt 8 év ártatlansága.
Gyakorlatilag Bulgária, Ukrajna, Magyarország van egy szinten kezelve. Azt pedig számon kérni, hogy kezelje egy szinten ezeket az országokat mondjuk az angol, német válogatottakkal, kb pont olyan óvodás duzzogás , mint mikor vlk nem érti hogy az EU-ban miért van a németeknek nagyobb szava mint a hatalmas Magyarországnak mikor minden ország egyenlő.
Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat. Csányi meg kifejezetten kérte hogy inkább a buzi MLSZ-t emlegessék, szidják, ne cigányozzanak. Megtették. Buzi lett mindenki Ronaldotól Németországik.
Amúgy a magyar csapatok kifejezetten jól jöttek ki mostanában a zárt kapus meccsekből az eredmény tekintetében.
ozibozi
több mint 4 éve
A tényen nem változtat, hiszen előre fenyegetőzött. Ha éri valamilyen atrocitás akkor tegyen belátása szerint, de előre ezt igy lenyilatkozni fenyegetőzés és provokáció.azért huhogásra nem hiszem, hogy vágyott volna Wijnaldum, ez picit erős lenne. egyszerűen ő meghúzta a vörös vonalat, hogy nála hol a határ. attól még, hogy nem őt akarod direktbe sértegetni, végülis nem ez lett volna a végeredmény? plusz azért nem ennyire egyértelműen fogalmazott már eleve, csak kiforgatta a sajtó ezt is:Én mondtam azt hogy odamennék már a hotelhez ordibalni neki valamit, de nem azért hogy őt sértegessem hanem megelőzendő a botrányt (levonul a pályáról) és segíteni abban szegényt hogy tényleg meg is kapja azt amire ennyire számít/vágyik.Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
Ugyebár magyar szurkolókra érkezett egy két kritika a hetekben.(pl.holland mérkőzés kapcsán)
VvAlekosz
csebi
Hiába mondtuk neked hogy hülye szurkoló mindenhol van és ami Magyar.o megy az még istenes nézd meg a nálunk fejlettebb országok futball szurkereit.
Pl .Anglia
VvAlekosz
már megint odacsúszunk, hogy a semmiből általánosítasz. legutóbb is kértelek, hogy akkor légy szíves másold be példákkal ne csak így a semmiből beböfögj egy ilyet. persze legutóbb is rohadt néma maradtál ...
csebi
Mit is írtál a magyarokról a holland mérkőzés kapcsán Városliget? Még Undi meg Kenny is reagált rá.De ha fejre állsz se fogom keresgélni jobb dolgom is van ennél mint hogy a te kedves írásaidat kutasam.
VvAlekosz
Amúgy ez a szűk kisebbség dolog: ahol azok a vállalhatnak molinok szerepeltek az konkrétan csakúgy lehetett ott ha a szurkoló csoport vezetői engedélyeztek. Ez innentől meg már régen nem egy szűk kisebbségrol szól akkor.
Ha arra van időd h beszologass napok múlva egy dologért de arra már nincs h akkor konkrét példákat hozz akkor ne várj napokat, nem kell kutatni, ne tartsd magadban. Mert ez így csak beböfögés, aminek nincs sok alapja. Ráadásul olyan szavakat tulajdonítasz nekem amiket biztosan nem írtam pl”szekunder szégyen”.
csebi
A rasszizmus tényleg vállalhatatlan dolog, mint ahogy szvsz másokat előre megbélyegezni és fenyegetni is az.
davemayer
„Először azt gondoltam, hogy elhagynám a pályát, de talán most már nem így látom, mert az ellenfél azt gondolhatná, hogy »Had kiabáljanak rasszista sértéseket, mert így lesétálnak a pályáról«️. Előfordulhat, hogy így teszek, de előtte megbeszélném a játékosokkal”
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ESPN szerint Messi marad Barcelonában 5 évre...jelentős bércsökkentésbe is belement.Így van, nagyszerű hír. Reméljük ezzel, hogy a válogatottsági siker teher is lekerült róla, és normális elnök van, sikerül még magasabb vagy újra magasabb szintre jutni.
Klaci79
A haterek meg most már végképp csendbe maradhatnak 😊 (tudom nem fognak 😛)
több mint 4 éve
ESPN szerint Messi marad Barcelonában 5 évre...jelentős bércsökkentésbe is belement.
több mint 4 éve
Fun fact rovat következik.Egy évvel a PL előtt, '92-ben a Leeds még Wilkinsonnal nyert bajnokságot 😊
Lehet volt már róla szó a topikban, akkor soz, de én csak ma tudtam meg, hogy Premier League-et még nem nyert angol edző által irányított csapat 😮
dancogo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Fun fact rovat következik.Lehet volt már róla szó a topikban, akkor soz, de én csak ma tudtam meg, hogy Premier League-et még nem nyert angol edző által irányított csapat 😮
több mint 4 éve
Jól látod, erről is volt szó, hogy 8 éve nem mer fellépni csányi mester a munkásőrségként használt nagyrészt kubatov által irányított csőcselék ellen. Most meg már nem tud, ha bevédik őket nyilvánosan felülről.Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
Kampman
több mint 4 éve
Jó, hát szegény MTK drukkerek is meglepődtek pár éve, amikor egy szerbiai EL-selejtezőben vagy a rendőrök vagy már bent a rendezők elkobozták tőlük az 1888 feliratú zászlókat, mert valamiért nácinak hitték 😀1990-es évek végén hazai pályán a PNB-ben (így hívták akkor az NB1-et, mert azt hitték, attól kurva professzionális lesz) telt ház előtt (16 000 nyíregyházi, 2 000 hurkás) előtt megvertük 4-2-re egy kurva jó meccsen a Lokit. A hurkások megindultak hazafele a 4. gólunk után, mire az egész stadion elkezdte skandálni, hogy "indul a vonat, indul a vonat". Erre az mlsz miatt rasszizmus bezáratta első fokon a stadiont egy meccsre, aztán csak fellebbezés után értették meg, hogy ez nem az és mérsékelték pénzbüntetésre...Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
Kampman
Na az azt követő meccseken már csak az indul a busz rigmus szólt hasonló szituban...
Szokol
több mint 4 éve
Egyébként a stadionokban elhangzó legtöbb buzizás és cigányozás sem kifejezetten az adott kisebbséget támadja, hanem pl. amikor a vendégcsapat játékosai egész meccsen PSG stílusban játszanak (ripacskodás, alattomosság, durvaság, színészkedések), akkor pl. felhangzik a "Cigányok, cigányok" kórus. A legtöbb általam hallott buzizás sem kifejezetten az LMBT kisebbséggel szemben hangzott el, hanem mondjuk egy nagyon gáz bírói ítéletet kommentált úgy egy félrészeg proli, hogy "Há mit csinál ez, buzi ez?"valahol igazán meglepő, hogy már nyolc éve sikerült megugrani az értelmi fejlődés eme nem túl magas lécét. bár ha jobban belegondolok, az a félelmetes, hogy milyen sötétségből kellett indulni, ha ez már egy lépcsőfok.Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
Kampman
akkor a buzizás is kikopik a béközépből úgy... 2040-re?
slowmotion
Nyilván lehet ezeknél kulturáltabban is viselkedni, én pl. nagyon örülnék, ha kicsit intellektuálisabb élmény lenne egy stadionban meccset nézni. De azért az nem igaz, hogy egy magyar meccs szurkolói szinten a kisebbségek elleni folyamatos uszításokról szól.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
1990-es évek végén hazai pályán a PNB-ben (így hívták akkor az NB1-et, mert azt hitték, attól kurva professzionális lesz) telt ház előtt (16 000 nyíregyházi, 2 000 hurkás) előtt megvertük 4-2-re egy kurva jó meccsen a Lokit. A hurkások megindultak hazafele a 4. gólunk után, mire az egész stadion elkezdte skandálni, hogy "indul a vonat, indul a vonat". Erre az mlsz miatt rasszizmus bezáratta első fokon a stadiont egy meccsre, aztán csak fellebbezés után értették meg, hogy ez nem az és mérsékelték pénzbüntetésre...Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
Kampman
Na az azt követő meccseken már csak az indul a busz rigmus szólt hasonló szituban...
több mint 4 éve
valahol igazán meglepő, hogy már nyolc éve sikerült megugrani az értelmi fejlődés eme nem túl magas lécét. bár ha jobban belegondolok, az a félelmetes, hogy milyen sötétségből kellett indulni, ha ez már egy lépcsőfok.Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
Kampman
akkor a buzizás is kikopik a béközépből úgy... 2040-re?
több mint 4 éve
Már el is felejtettem az indul a vonat Auchwitzba stb szervezett szurkolásokat.Nem csoda, hogy elfelejtetted, mert ez kb. 2013-ban volt utoljára.
ozibozi
több mint 4 éve
azért huhogásra nem hiszem, hogy vágyott volna Wijnaldum, ez picit erős lenne. egyszerűen ő meghúzta a vörös vonalat, hogy nála hol a határ. attól még, hogy nem őt akarod direktbe sértegetni, végülis nem ez lett volna a végeredmény? plusz azért nem ennyire egyértelműen fogalmazott már eleve, csak kiforgatta a sajtó ezt is:Én mondtam azt hogy odamennék már a hotelhez ordibalni neki valamit, de nem azért hogy őt sértegessem hanem megelőzendő a botrányt (levonul a pályáról) és segíteni abban szegényt hogy tényleg meg is kapja azt amire ennyire számít/vágyik.Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
VvAlekosz
csebi
Pl .Anglia
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/07/14/uefa-buntetes-zart-kapus-meccs-magyar-szurkolok-terdeles-szijjarto-peterAzért itt szépen össze van szedve az elmúlt 8 év ártatlansága.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ez most remelem nem komoly.Mi volt Szijjártó megnyilvánulásában az ami nem tetszett számodra?Továbbá: talán nem ártana azzal sem foglalkozni, hogyan reagált nálunk a politika (élén Sz. Petivel), és hogyan Angliában (pl. Boris Johnson).Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
VvAlekosz
csebi
Pl .Anglia
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
Csebi, szerintem kár több energiát pazarolnod erre. Okos enged... Egyik családtagom szokta mondani: ha valaki nem akar valamit megérteni, akkor az nem is fogja.
nagylaza
davemayer
Nettó szánalom amit az elmúlt hetekben lerendez. Olyan, mint egy hisztiző 5 éves, akinek elvettek a lapatjat a homokozóban. Komolyan így kell megnyilvánulnia egy ország külügyminiszterének?
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Nekem pl az h ő ordibalt a leghangosabban egy héttel korábban h hagyjuk ki a politikát a sportból …Mi volt Szijjártó megnyilvánulásában az ami nem tetszett számodra?Továbbá: talán nem ártana azzal sem foglalkozni, hogyan reagált nálunk a politika (élén Sz. Petivel), és hogyan Angliában (pl. Boris Johnson).Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
VvAlekosz
csebi
Pl .Anglia
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
Csebi, szerintem kár több energiát pazarolnod erre. Okos enged... Egyik családtagom szokta mondani: ha valaki nem akar valamit megérteni, akkor az nem is fogja.
nagylaza
davemayer
több mint 4 éve
🤣🤣🤣🤣Miután tisztáztuk ezt a ki mit mondott és mit nem, vmi releváns dologA "láthatósági mellényesek" közelről és tétlenül nézték, ahogyan földön fekvő olaszokat rugdosnak. Nagyon bízom benne, hogy jó ideig nézők nélkül játszanak majd a Vembliben, és az én életemben már nem rendeznek ott semmilyen nemzetközi döntőt.
telex.hu/sport/2021/07/13/uefa-fegyelmi-eljaras-angol-futballszovetseg-szurkolok-rendbontas-eb-donto-london-wembley
Remelem kapnak zárt kaput mert ez amúgy elképesztő h ennyire nem tudtak biztosítani a helyszínt …
csebi
nagylaza
Azzal a nyomással amivel ők rendelkeznek? Talán kapnak 1 zártkaput aztán minden megy tovább, gondolom nem is visszaesők úgyhogy simán megússzák.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mi volt Szijjártó megnyilvánulásában az ami nem tetszett számodra?Továbbá: talán nem ártana azzal sem foglalkozni, hogyan reagált nálunk a politika (élén Sz. Petivel), és hogyan Angliában (pl. Boris Johnson).Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
VvAlekosz
csebi
Pl .Anglia
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én mondtam azt hogy odamennék már a hotelhez ordibalni neki valamit, de nem azért hogy őt sértegessem hanem megelőzendő a botrányt (levonul a pályáról) és segíteni abban szegényt hogy tényleg meg is kapja azt amire ennyire számít/vágyik.Annyit írtam h az amit Wijnaldum mondott az nen előzmény nélküli és nem véletlen h csak nálunk vizsgálódtak rasszizmus miatt. Ugye ott volt vkinek egy erős megjegyzése h ha ezen múlik h le vonuljanak akkor már a hotelhez odamegy rasszista megjegyzéseket tenni, amiről ténylegesen leírtam a nem túl pozitív véleményemet. Azért nem fogok elnézést kérni még tőled sem, hogy sztem a rasszizmus vállalhatatlan dolog, lehet nálad ez belefér, nalam nem. Megjegyzem azóta épp az angolok estek neki a saját játékosaiknak rasszista megjegyzésekkel ami undorító.Amnéziás vagy ?most komolyan ? Kicsit erőltesd meg azagyadat légyszívesnana ez a folyamat kicsit erős. ráadásul az angolokra a csürhe kifejezést használtam, mert nem aszerint válogatok, hogy magyar vagy angol hanem aszerint, hogy mit cselekszik. arról én nem tehetek, hogy diszkriminatív mólinókat csak mi raktunk ki ...Nem ez a lényeg hanem az hogy pl.Te folyamat pocskondiáztad a magyar szurkolókat.Hogy így nem tudnak viselkedni ,szekunder szégyen meg hasonlók.És hiába írtuk sokan hogy ne általánosíts egy szűk kisebbség miatt.m.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-sulyos-buntetes-var-a-jegy-nelkuli-szurkolokra-2837947ezek az emberek is biztos csak a ballib mozgalmak által berakott személyek, mert hát mennyi, de mennyi ilyet láttunk már ...
VvAlekosz
csebi
Pl .Anglia
VvAlekosz
csebi
VvAlekosz
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nézem ezt a Boca-At.Mineiro Libertadores meccset, unalmasabb mint a mai Fradi selejtező volt, cserébe a VAR-t se tudták megfelelően használni.Nézd inkább a Katar-Panama CONCACAF-meccset.
Heisman