Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Na, a Vidinel olvastak a forumot, Kovacsnak mennie kellett.
Stez
Köszönjük.Kaptunk tőle 3 évnyi előnyt 😀
Vasasnál két kézzel kapnak majd utána 😀

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, a Vidinel olvastak a forumot, Kovacsnak mennie kellett.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
Úgy fest, az Arsenal leigazolta Ben White, Brightoni védõt 50 millió fontért.
ulpianus
Az ár brutális, nem tudom honnan fogjuk ezt kigazdálkodni, de legalább hiányposztokra igazolunk. Remélem Bellerin marad, és akkor már csak egy 10est kell keresni Smith-Rowe mellé+ egy cserekapust.
Tony Adams
Szerintem Bellerin és Lacazette menni fog.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
ulpianus
Az ár brutális, nem tudom honnan fogjuk ezt kigazdálkodni, de legalább hiányposztokra igazolunk. Remélem Bellerin marad, és akkor már csak egy 10est kell keresni Smith-Rowe mellé+ egy cserekapust.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
petey hol vagy?
#JC6
itt, elmentünk jópár napra házassági évfordulóra, az jobban lekötött, mint a meccs 😉
ha a véleményemre vagy kíváncsi:
visszanézve igazából nem is dühít fel ez az egész már, ha nyer a Vidi ha kikap. tőlem beszánthatják a Vidit is akár, mert a gyomrom fordul fel ettől az egész közegtől, oligarchástól, pogácsagyuristól, molostól ésatöbbi. Inkább nézném őket saját fiatalokkal még ha 8-9 helyen is lennének.
fehérváron szeretik a focit, a Vidit mégis mit gondoltok, miért nincs itt sosem min. 8000 ember? mert ugyanúgy beleszarik mindenki ebbe a pénztemetőbe amíg Orbán hobbija ez.
én járok jégkorongra is, és örömmel fizetem ki a borsos bérlet díjat, pedig egy istállónak csúfolt raktárcsarnokban játszik a Volán, mindig telt háznál, és olyan hangulat van beszarsz. persze ide is ígértek multifunkciós csarnokot meg minden, végülis a válogatott gerince van itt, és saját neveléssel van tele a csapat. mi lett belőle? lófasz, bezzeg a Vidibe meg ontják a zsét, elég erős a kontraszt. Vagy kosárlabda, szintén, többszörös bajnok, MK győztes. ide is volt csarnok ígéret, semmi.
nem is foglalkozom nagyon miért estek ki ilyen csúfosan. Kovács Zoli. tavaly nem igazolt védőt pedig Vinícius/Roli elment. kaptuk is a gólokat. most hozta Heistert meg Lüftnert, ellenben komoly csatárt, középpályást nem. kb. 3. éve látom ugyanazt a szürke focit. Szabicsban még bízom, de amíg nem raknak alá olyanokat akiket ő akar addig marad ez. szóval megint ott vagyok, hogy minek? ezért?
fradit sem tudom bezzegpéldának hozni, mert ott is kurva sok pénzt égetnek el egy BL csoportkörért, közben nekem fáj, hogy mutatóban nincs értelmes magyar mag. persze tudom csebiéknek inkább ez a prioritás, hogy legyen BL.
szóval nyugodtan vihogjatok a kiesés miatt, kurva mindegy, nem lesz következmény amíg egy dagadt idegbeteg önti közvetetten a pénzt a hobbijába. kuss van korményoldalon is erről, aztán ha a puskás meg fradi továbbmegy, jön egy hozsannázó cikk, hogy lám ezért kellenek a stadionok. 😀
szóval itt vagyok, de tök indifferens mi lesz itt. lányom a Vidiben focizik és ha kap jegyet kimegyek vele, de mintha a fogam húznák....szomorú, de ez van.
petey
Amúgy jó h engem említettel éppen miközben nem egyszer leírtam h szívesebben neznek egy olyan Fradit ahol a játékosok nagy része magyar és a jelentős része saját utánpótlás.

Én ki jártam nb2be is csomoszor (nemcsak az első meccsre másodosztályban a hangulat kedvéért), és valóban örülök ha bl csoportkört de helyen tudom kezelni. Azt is h ez egy legvar ami Orbán veresége esetén osszeroskad majd ( simán kitiltják majd a magyar csapatok nagy részét miután nem tudjak fizetni a béreket) és akkor majd orosz pali meg Kubatov is nyilatkozhat bmit.

De mindegy, menjen csak a puffogtatás …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 317 — Csodabogár
petey hol vagy?
#JC6
itt, elmentünk jópár napra házassági évfordulóra, az jobban lekötött, mint a meccs 😉
ha a véleményemre vagy kíváncsi:
visszanézve igazából nem is dühít fel ez az egész már, ha nyer a Vidi ha kikap. tőlem beszánthatják a Vidit is akár, mert a gyomrom fordul fel ettől az egész közegtől, oligarchástól, pogácsagyuristól, molostól ésatöbbi. Inkább nézném őket saját fiatalokkal még ha 8-9 helyen is lennének.
fehérváron szeretik a focit, a Vidit mégis mit gondoltok, miért nincs itt sosem min. 8000 ember? mert ugyanúgy beleszarik mindenki ebbe a pénztemetőbe amíg Orbán hobbija ez.
én járok jégkorongra is, és örömmel fizetem ki a borsos bérlet díjat, pedig egy istállónak csúfolt raktárcsarnokban játszik a Volán, mindig telt háznál, és olyan hangulat van beszarsz. persze ide is ígértek multifunkciós csarnokot meg minden, végülis a válogatott gerince van itt, és saját neveléssel van tele a csapat. mi lett belőle? lófasz, bezzeg a Vidibe meg ontják a zsét, elég erős a kontraszt. Vagy kosárlabda, szintén, többszörös bajnok, MK győztes. ide is volt csarnok ígéret, semmi.
nem is foglalkozom nagyon miért estek ki ilyen csúfosan. Kovács Zoli. tavaly nem igazolt védőt pedig Vinícius/Roli elment. kaptuk is a gólokat. most hozta Heistert meg Lüftnert, ellenben komoly csatárt, középpályást nem. kb. 3. éve látom ugyanazt a szürke focit. Szabicsban még bízom, de amíg nem raknak alá olyanokat akiket ő akar addig marad ez. szóval megint ott vagyok, hogy minek? ezért?
fradit sem tudom bezzegpéldának hozni, mert ott is kurva sok pénzt égetnek el egy BL csoportkörért, közben nekem fáj, hogy mutatóban nincs értelmes magyar mag. persze tudom csebiéknek inkább ez a prioritás, hogy legyen BL.
szóval nyugodtan vihogjatok a kiesés miatt, kurva mindegy, nem lesz következmény amíg egy dagadt idegbeteg önti közvetetten a pénzt a hobbijába. kuss van korményoldalon is erről, aztán ha a puskás meg fradi továbbmegy, jön egy hozsannázó cikk, hogy lám ezért kellenek a stadionok. 😀
szóval itt vagyok, de tök indifferens mi lesz itt. lányom a Vidiben focizik és ha kap jegyet kimegyek vele, de mintha a fogam húznák....szomorú, de ez van.

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Annál is kínosabb a Fehérvár kizúgása az európai kupából, mint amennyire elsőnek is tűnt
 444.hu/foci/2021/07/16/annal-is-kinosabb-a-fehervar-kizugasa-az-europai-kupabol-mint-amennyire-elsonek-is-tunt
Pedig elsőre is éppen eléggé kínosnak tűnt.
nagylaza
Jól van már, de az EB miatt nem tudott készülni a Fehérvár, szóval egyáltalán nem ciki!
Toca
Máshol van a rejtély titka:
Fehérvári kupakudarc: 1509 méteren focizni nagyon nem ugyanaz, mint 118 méteren
 sport24.24.hu/foci/2021/07/16/mol-fehervar-fc-szabics-imre-ararat-fc-konferencia-kupa-kieses-magaslat-magaslati-hatas/
nagylaza
nem lattam a meccseket..es ha szabics ellen vannak a jatekosok? itt magyarorszagon sem ujdonsag ez.
szabics nyugati filozofiat hoz amihez tul kenyelmesek a magyarorszagon jatszo aranylabuak...?
YoungZeeZee
De hat a csapat nagyja nem magyar ott sem, honnan tudnak, hogy mennyire kenyelmesen lehet jatszani egy idegen orszagban? Mas kulturaban nevelkedtek alapbol, miert akarnanak megbuktatni valakit, aki mondjuk futtatja oket? Nikolics sem volt masabb, hajtotta a csapatat.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Annál is kínosabb a Fehérvár kizúgása az európai kupából, mint amennyire elsőnek is tűnt
 444.hu/foci/2021/07/16/annal-is-kinosabb-a-fehervar-kizugasa-az-europai-kupabol-mint-amennyire-elsonek-is-tunt
nagylaza
Jól van már, de az EB miatt nem tudott készülni a Fehérvár, szóval egyáltalán nem ciki!
Toca
 sport24.24.hu/foci/2021/07/16/mol-fehervar-fc-szabics-imre-ararat-fc-konferencia-kupa-kieses-magaslat-magaslati-hatas/
nagylaza
nem lattam a meccseket..es ha szabics ellen vannak a jatekosok? itt magyarorszagon sem ujdonsag ez.
szabics nyugati filozofiat hoz amihez tul kenyelmesek a magyarorszagon jatszo aranylabuak...?
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 424
6,5 M két játékosért????
Ennyit kizárt hogy ki tud forgatni profitként a pandémia idején a Fradi.
Tony Adams
Ha ennyi is, akkor sem egybe szokás manapság fizetni a több millió, tizmillio eurós bizniszeket. Elosztják 2-3 évre és jónapot. Erősen kétlem hogy a Fradi rendelkezne olyan cashflow-val, hogy csak úgy kicsettincsenek 2,5 milliárdot egy álmos júliusi héten 😊 de erre szükség sincs.
Másrészről a pandemia kétlem hogy különösebben bármit változtatna a Fradi profitabilitásán, a meccsnapi bevételek töredéke a büdzsének. Mást meg nemigazán érint.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
6,5 M két játékosért????
Tony Adams
Azért én ezt még nem venném készpénznek, pláne a bosnyákért mondott összeget. Amíg nincs hivatalos bejelentés addig ez mind találgatás.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Bejött a norvég piac, várható volt, hogy onnan jönnek még.
Végre normális pedigrével rendelkező igazolások, bár a védelem bal oldalát még mindig vékonykának érzem csak Civiccel, oda pletykálnak még egy másik csoportkörös igazolást.
Kenny
nem jön legalább mutatóba még egy nagyobb magyar név?
r.baggio
Ki?????
davemayer
Schafer, Sallói az USA-ból vagy bárki, mert azért ez így már több mint röhejes
r.baggio
Mindkettonek kulfoldi piaca van, Schafer sem lesz sokaig a DAC-ban elhiheted. Szerinted direkt nem akarnak magyarokat vagy mi?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 276 — nabege2@yahoo.com
6,5 M két játékosért????
Tony Adams
6,5 millió forint nem is sok 😀
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 990
petey hol vagy?
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
6,5 M két játékosért????
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 942 — no es importante
Végre normális pedigrével rendelkező igazolások, bár a védelem bal oldalát még mindig vékonykának érzem csak Civiccel, oda pletykálnak még egy másik csoportkörös igazolást.
Kenny
r.baggio
Ki?????
davemayer
Schafer, Sallói az USA-ból vagy bárki, mert azért ez így már több mint röhejes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kenny
r.baggio
Ki?????

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
nagylaza
Ne legyél már ennyire szivárványlibernyákuefabérenc, szégyelld magad!
Mikey
az örmények története nagyon tanulságos, ilyen nemzethalál felé vágtatunk mi is öles léptekkel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kenny

---
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 307
nagylaza
Ne legyél már ennyire szivárványlibernyákuefabérenc, szégyelld magad!

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 334 — Vikings fan
nagylaza
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Ami a nagyobb gáz, hogy nem a kiesésért játszana a magyar bajnokságban ez a csapat.
Kevesebb pénz, több Aratat, és vidámabb a világ.
Azért az
Aratat Erebuni rendesen
oda vert a Lánchíd brandynek
ozibozi
Manapsag mar nincsenek kis csapatok..ez szokott lenni a nagy fociigazsag😅
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 089
Ami a nagyobb gáz, hogy nem a kiesésért játszana a magyar bajnokságban ez a csapat.
Kevesebb pénz, több Ararat, és vidámabb a világ.
Azért az
Aratat Erebuni rendesen
oda vert a Lánchíd brandynek

Szerkesztette: ozibozi