Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
A kis Mmaee még a végén beválik 😀
Bálesz
Es akkor ne gondoljam azt hogy elirtad a nevet... 😀

| Megneztem h tenyleg igy irjak |
Lehet rossz napja volt az anyakonyvvezetonek es elgepelte 😀
Igazabol a magan es massalhangzok szama es aranya hibatlan, a sorrend erdekes 😀
Borbinho
Á, csak ráb.sztam a billentyűzetre. Csoda, hogy nem egy lengyel káromkodás jött ki. 😀

A tesója itt van év eleje óta, azóta volt időm megtanulni 😊

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Bálesz
Es akkor ne gondoljam azt hogy elirtad a nevet... 😀

| Megneztem h tenyleg igy irjak |
Lehet rossz napja volt az anyakonyvvezetonek es elgepelte 😀
Igazabol a magan es massalhangzok szama es aranya hibatlan, a sorrend erdekes 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Mmae lefordulasa te jo eg.Mekkora tanar ez az ember.

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 942 — no es importante
Tokmacot és Zubkovot már rég el kellett volna passzolni akárhova, minden egyes meccsel csak veszítenek az értékükből

Uzuni szerencsére ellenkező utat jár be eddig

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
 m.hvg.hu/sport/20210719_Evi_300_millio_forinttal_tamogatja_a_kormany_a_DVTKt
warr_b
soha rosszabb helyre.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 276 — nabege2@yahoo.com
Dibusz lesz az egyetlen magyar 😊
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/sport/20210719_Evi_300_millio_forinttal_tamogatja_a_kormany_a_DVTKt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 557
Sigurdsson a helyi Mingo.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 871 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gini után lehet Hendoval sem hosszabbít a klub.
alatriste
Elmúlt 31 éves, se egészségesebb, se jobb előrejátékban nem lesz már, ha ez az ára annak hogy Jones stabilan kezdőbe kerüljön, akkor legyen így.

A problémám nekem ott van, hogy fájdalmasan vékony a keret, és a meglévő játékosok sem arról híresek hogy kibírnak egy teljes szezont hosszabb kihagyás nélkül.

Valószínűleg még egyszer annyira peches nem lesz a csapat a sérülésekkel, mint tavaly volt, de azért elég nagy szerencse kell majd ahhoz ilyen téren, hogy esetleg újra végig versenyben legyen a Liverpool a bajnoki címért.
Mikey
Okeoke, de Hendo az, aki szerintem rohogve alairna neked ugy, hogy elenged a fizetesebol. Ertem, hogy nem kezdo, de elment a kozeppalyarol Wijnaldum is ingyen, valami felelmetes, hogy igy a Liverpool tapasztalatban mennyit veszit. Oke, nem 21 eves Hendo, de azert szerintem szukseg van a veteranokra, ki kell egesziteni a csapat osszetetelet. Hendo a palyan talan mar nem asz, de szerintem azon kivul az, illetve azert siman peldakent jarhatna Jonesek szemeben, jo gyerek, odateszi magat a palyan, kuzd, hajt. Mondhatni, azert o egy vezer.

Ezert gondolom, hogy a Pool sokkal tobbet veszit vele, mint egy jatekost.

Egyebkent Klopp kifejezetten kerte, hogy hosszabbitsanak Wijnaldummal, a klub nem akarta megtartani. Ha netan Hendo eseteben is igy van, azert kivancsi leszek, Klopp mikor unja ezt meg. Azert ez a kozeppalya igencsak vekonynak tunik nekem, ha nem erkezik oda senki sem. Illetve hat amit irtatok, hogy azert a keret nem arrol hires, hogy teljes szezonokat jatszanak le egeszsegesen.
Stez
És pont ez a baj, hogy vékony a keret, tavaly se volt vastag és csak tovább vékonyodik.
Most bejön a kasszába elvileg 16 millió font: Grujics 10-ért Porto, Awoniyi 6.5-ért Union Berlin.
De hát sajnos ezek még mindig édes kevesek. Azt hallani Pearcéktől, hogy akkor tudunk erősíteni, ha még pár ilyen perememberen túl tudnánk adni. Addig se a kp se a bérkeret nem igazán teszi lehetővé.

És igen én is nagyon el tudom képzelni Hendot egy mentor szerepben 33+-osan, aki beáll amikor kell de márnem a prémium kezdő tagja. Átveszi a jelenlegi Milner szerepet. A kérdés csak, hogy ő motivált-e egy ilyen státuszra. Nem mindenki az. SteveG se volt és inkább még 1-2 évet elment csillogni egy csapatba, ami alacsonyabb szinten van de ő a sztár, róla szól minden. Nyilván Hendo neve nem akkora, hogy egy haknira elég legyen az államokba de szigetországon belül lehet egy középcsapatban is húzóember még 32-33 éves kora után is.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
alatriste
Elmúlt 31 éves, se egészségesebb, se jobb előrejátékban nem lesz már, ha ez az ára annak hogy Jones stabilan kezdőbe kerüljön, akkor legyen így.

A problémám nekem ott van, hogy fájdalmasan vékony a keret, és a meglévő játékosok sem arról híresek hogy kibírnak egy teljes szezont hosszabb kihagyás nélkül.

Valószínűleg még egyszer annyira peches nem lesz a csapat a sérülésekkel, mint tavaly volt, de azért elég nagy szerencse kell majd ahhoz ilyen téren, hogy esetleg újra végig versenyben legyen a Liverpool a bajnoki címért.
Mikey
Okeoke, de Hendo az, aki szerintem rohogve alairna neked ugy, hogy elenged a fizetesebol. Ertem, hogy nem kezdo, de elment a kozeppalyarol Wijnaldum is ingyen, valami felelmetes, hogy igy a Liverpool tapasztalatban mennyit veszit. Oke, nem 21 eves Hendo, de azert szerintem szukseg van a veteranokra, ki kell egesziteni a csapat osszetetelet. Hendo a palyan talan mar nem asz, de szerintem azon kivul az, illetve azert siman peldakent jarhatna Jonesek szemeben, jo gyerek, odateszi magat a palyan, kuzd, hajt. Mondhatni, azert o egy vezer.

Ezert gondolom, hogy a Pool sokkal tobbet veszit vele, mint egy jatekost.

Egyebkent Klopp kifejezetten kerte, hogy hosszabbitsanak Wijnaldummal, a klub nem akarta megtartani. Ha netan Hendo eseteben is igy van, azert kivancsi leszek, Klopp mikor unja ezt meg. Azert ez a kozeppalya igencsak vekonynak tunik nekem, ha nem erkezik oda senki sem. Illetve hat amit irtatok, hogy azert a keret nem arrol hires, hogy teljes szezonokat jatszanak le egeszsegesen.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 089
Híres, Lőrincz, Szalai után érkező igazi klasszik favágó volt. Kilencvenes évek tipikus figurája.
Emlékszem mikor két könyöklés között mikor néha gólt fejelt, ha a bíró ép nem merte lefújni. De lefújta azért mert szabálytalan volt.
Ez most edző.
Remélem jó lesz, hiteles ha hisznek benne. Nem lehet túl nehéz, a focisták 80%~a tök hülye.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért olyat se nagyon láttam még, hogy a másfél hónapja kinevezett edző faterja meg még egy-két családtagja a csapat hivatalos facebook-csatornáján osztja és gyalázza a csapat szurkolóit, kommentelőket... 😮
warr_b
?
csebi
Azért nem olyan bonyolult, kire gondolhattam 😄
warr_b
Mondjuk tényleg egyszerűbb lenne leírni mert én sem értem ...
gordon
Ehh 😄

Kutya úr és a Vasas.

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Azért olyat se nagyon láttam még, hogy a másfél hónapja kinevezett edző faterja meg még egy-két családtagja a csapat hivatalos facebook-csatornáján osztja és gyalázza a csapat szurkolóit, kommentelőket... 😮
warr_b
?
csebi
warr_b
Mondjuk tényleg egyszerűbb lenne leírni mert én sem értem ...
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 871 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste

Mikey
A 4. legerősebb a csapat kerete körülbelül. Nyilván kommunikálni azt kell, hogy a cél a bajnoki cím, ezt kell a játékosoknak is sugalni, de szurkolóként a realitást nézve top4 legyen meg, a dobogó már szép eredmény.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
és ha megverjük a Zalgirist, de kikapunk a Prágától, akkor a Mura - Ludogorets vesztesével játszunk az EL-ben 😀
Löfli
Nem, az a Zalgiris elleni kiesés forgatókönyve 😊
Bálesz
Prága a régió egyik legjobb csapata, szerintem kívánni sem lehetne jobb erőfelmérőt.
Ha verjük a litvánokat akkor meg már biztos az EL csoportkör, én onnantól már elégedett leszek, egy jól összerakott csapattal az EL csoportból való továbbjutás sem lenne álom.
Kenny
Ekl csoportkör. Az EL-hez a litvánok után kell még egy párharcot nyerni.
KoporShow
Igaz. Elirtam, de arra gondoltam😃

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
és ha megverjük a Zalgirist, de kikapunk a Prágától, akkor a Mura - Ludogorets vesztesével játszunk az EL-ben 😀
Löfli
Bálesz
Prága a régió egyik legjobb csapata, szerintem kívánni sem lehetne jobb erőfelmérőt.
Ha verjük a litvánokat akkor meg már biztos az EL csoportkör, én onnantól már elégedett leszek, egy jól összerakott csapattal az EL csoportból való továbbjutás sem lenne álom.
Kenny
Ekl csoportkör. Az EL-hez a litvánok után kell még egy párharcot nyerni.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
warr_b
?
csebi

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
warr_b
?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Löfli
Bálesz

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 307
alatriste

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Löfli
Bálesz
jó én már nem tudom követni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 089
Azért az is bájos, hogy az EB-n mindnehol lehettek szurkolók, nálunk ugye teltház is, egy BL selejtező meg kötelezően zártkapu, az biztos sokkal veszélyesebb...
warr_b
Pedig a fasiszta litvánokkal még a közös hang is meglenne a B-középnek, együtt buzulhatnának vagy vlm.
több mint 4 éve
Azért az is bájos, hogy az EB-n mindnehol lehettek szurkolók, nálunk ugye teltház is, egy BL selejtező meg kötelezően zártkapu, az biztos sokkal veszélyesebb...