Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Még NB1-es szinten se lesz már kiemelkedő soha. Egy darabig még haknizik ezzel a témával a baráti médiában, aztán szépen elcsendesül.
több mint 4 éve
Amint Dzsudzsák pályára lép én fogom és kikapcsolom a közvetítést 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Őszintén kérdezem, ezzel egyébként mi volt a baj?index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Szerintem trollkodik, vagy burkoltam fenyegeti rossit, hogy jobb lesz ha behívja vagy ha nem rá uszítja szíjasékat
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
peach
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Szerintem trollkodik, vagy burkoltam fenyegeti rossit, hogy jobb lesz ha behívja vagy ha nem rá uszítja szíjasékat
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Legalább még mindig vannak céljai.
Volt mar?
Mit szoltok?😀
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
index.hu/sport/2021/07/19/dzsudzsak-balazs-dvsc-loki-magyar-valogatott/Volt mar?
Mit szoltok?😀
több mint 4 éve
A Fradi mellett azért vannak/lesznek más történések is :Hajnalba folytatódik a Copa Libertadores, a nyolcaddöntők visszavágójával, a Minerio-Boca Juniorson ami 00:15-kor indul lesznek ismertebb nevek is mint Hulk vagy Rojo hogy 1-1-et említsek. Az első meccs érdekes volt, voltak helyzetek, de 0-0 lett, parázs meccs lesz most is.
Utána egy másik argentín-brazil párharc, a São Paulo Racing Club meccs szintén X-ről folytatódik.
Ja és lesz Copa Sudamericana (dél-amerikai EL) is.
Aztán holnap délelőtt elindul a női olimpiai torna.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Uzunit 1 meccsre pedagógiai célzattal leültetném....
több mint 4 éve
Megérdemelnénk, hogy meleg legyen a pite…
több mint 4 éve
Azért a bíró sincs a helyzet magaslatán, ha ad Bolinak egy sárgát az is ok, meg ha kiállítja a kapust az is ok, de továbbot inteni az viszonylag nagy marhaság volt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ez semmi?😂😂Vicc
Kenny
több mint 4 éve
Ezt a fogyatékos Bolit öcsém…
több mint 4 éve
Milyen a Fradi, jó vagy csak szerencse? Nem látom a meccset, de hajraKb Budafok szintű ellenfél, és dominálnak.
Heisman
több mint 4 éve
Bolla kapcsán Grasshoppers update a további erősítésekről:- Érkezett a kapuba az egykori portugál utánpótlás válogatott André Moreira, sokáig az Atlético Madrid tulajdonában volt és a matracosok adogatták ide-oda kölcsönbe, végül szerződése lejárta után 2019-ben írt alá Belenenseshez, onnan vásárolta ki most nyáron a Grashoppers. Jó kapus, ám van egy makacs meniszkuszsérülése, ami már többször is hátráltatta az elmúlt években.
- Jött a Nürnbergtől ingyen a korábbi osztrák utánpótlás válogatott belső védő Georg Margreitter. Az elmúlt 6 évben a Nürnberget erősítette (hol a Bundás 1-ben hol a 2-ben), összesen 139 alkalommal lépett pályára a csapat színeiben. Korábban ő is megfordult a Wolvesnál.
- Visszatért a csapathoz a korábbi albán U21-es válogatott Imran Bunjaku, ő Grasshoppers-nevelés, 2015-ben ment el a Schaffhausenhez, ott februárban bontották fel a szerződését, azóta nem volt csapata. Védekező középpályásként és belső védőként is megállja a helyét.
- A Wolves-szal bizniszelés legújabb résztvevője az ecuadori válogatott csatár Leonardo Campana, ő is kölcsönbe érkezett. 4 nap múlva lesz 21 éves, a 2020-as téli átigazolási időszakban hozta át a Wolverhampton Európába, szeptemberben kikölcsönözték a portugál élvonalba a Famalicaohoz. Volt egy makacs combizomsérülése, így csak 9 bajnokin kapott lehetőséget 2 gól és 1 gólpassz volt a mérlege. A legutóbbi Copán 4 meccsen összesen 168 perc lehetőséget kapott Gustavo Alfaro szövetségi kapitánytól. Ugye a negyeddöntőben kaptak ki Messiéktől 3:0-ra.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Milyen a Fradi, jó vagy csak szerencse? Nem látom a meccset, de hajraJóval jobb a Fradi, szerintem szépen játszanak, kicsit nagyobb szerencséjük van simán 4-5 0 ra vezetnének, volt kapufa, meg pár kihagyott ziccer is. Megérdemelt a vezetésük
Heisman

több mint 4 éve
Milyen a Fradi, jó vagy csak szerencse? Nem látom a meccset, de hajraJaja épp írni akartam én is h kis összefoglaló jöhetne
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Milyen a Fradi, jó vagy csak szerencse? Nem látom a meccset, de hajra
több mint 4 éve
🤣Ennyit arról, hogy Rebrov mekkora tanár volt...ahogy nézem tavasszal inkább fék volt...mondom ezt újpestikéntÚjpestiként sok baromságot mondhatsz, nincs határ.
gordon
Zalgiris érted?
ozibozi
Én mindig tisztelem az ellenfelet es azt kell megverni aki szembe jön.
Láttam a vidi meccset is...
több mint 4 éve
Ennyit arról, hogy Rebrov mekkora tanár volt...ahogy nézem tavasszal inkább fék volt...mondom ezt újpestikéntÚjpestiként sok baromságot mondhatsz, nincs határ.
gordon
Zalgiris érted?
több mint 4 éve
Es ugy jatszunk ennyire kreativan, hogy Laidouni nem is jatszik, plusz ezt a norveg gyereket is jonak mondjak. Nem lesz itt baj szerintem. NB1ben sem.
több mint 4 éve
Ennyit arról, hogy Rebrov mekkora tanár volt...ahogy nézem tavasszal inkább fék volt...mondom ezt újpestiként
több mint 4 éve
Na akkor most adják majd el 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Valaki segítsen pls. Blazics vagy Blazsics, hogy kell helyesen ejteni. Esetleg ty-vel a végén?Egyelőre mindegy, gól!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Basszus miLyen szép támadás volt.