Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nem tudom a Pool amúgy miért gondolta úgy, hogy szórakozgat, majdnem megszívtákazért plusz négynél, utolsó harmincs percre fordulva nem volt az elszórakozás, csak előnymenedzselés.
pedig amúgy jobb csapat sokkal
de mintha már az előző fordulóban is elszórakozták a visszavágót
NB2
itt már nem pontpénz van, hanem továbbjutási díj.
több mint 3 éve
Nem tudom mit firkaltak mint vonal de szerintem les volt a második gól. Amúgy tök mindegy, elfáradtak a spanyolok
több mint 3 éve
Akkor meg lehet nyugodni 😊ezt azért nem mondanám
dande
nem tudom a Pool amúgy miért gondolta úgy, hogy szórakozgat, majdnem megszívtákvalamiért idén ez jellemző ránk, én se tudom miért
pedig amúgy jobb csapat sokkal
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem tudom a Pool amúgy miért gondolta úgy, hogy szórakozgat, majdnem megszívtákpedig amúgy jobb csapat sokkal
több mint 3 éve
Akkor meg lehet nyugodni 😊
több mint 3 éve
ez a Liverpool, nem az első félidei bóklászás, és össze-vissza passzok
több mint 3 éve
Nem könnyű ez, a 4 közül messze a Villarreal a legszimpatikusabb, de a másik két csapatot nem igazán szeretném látni BL-t nyerni, de azt viszont a Poolnak lenne több esélye megakadályozni.
több mint 3 éve
Ő büntetőjével nyertek EL-t, azért egy momentuma már vanha emiatt esnek ki, akkor igen.mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
Negritis
neki ez élete lehetősége.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ha emiatt esnek ki, akkor igen.mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
Negritis
neki ez élete lehetősége.
több mint 3 éve
Azért illik megjegyezni hogy a Villarreal olyan rendes hogy alapból -1en vannak Parejoval. Mintha NFL-be a kicker menne be safetynek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
több mint 3 éve
Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
több mint 3 éve
Rulli elbaszta
több mint 3 éve
Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.
több mint 3 éve
pasztmekhát lássuk. MRI gondolta, innen megoldja ugyanúgy, ami az odavágón 60 percen keresztül ordas mákkal működött.
petey
meglepetés!
több mint 3 éve
Fontos az ollozos nagy gól mikor 2-2 az összetett…Salah nem passzol
Toca
Diaz nem képes egy rendeset rúgni
Mané nem néz a kapura ....
közbe hálisten Fabi jött
több mint 3 éve
amúgy esik mint a kurva élet az egész megyébe nem csak Villarrealban, igazi angolos idő van
több mint 3 éve
Fontos az ollozos nagy gól mikor 2-2 az összetett…
több mint 3 éve
sosem láttunk ilyet egyik csapatnál sem, valóban.RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
#JC6
RBD lesz az
több mint 3 éve
Mekkora volt, amikor tavaly tavasszal összejött egy Madrid-City-Chelsea-PSG négyes a végére.City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande
kapitnono
több mint 3 éve
City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande