Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Ő büntetőjével nyertek EL-t, azért egy momentuma már vanha emiatt esnek ki, akkor igen.mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
Negritis
neki ez élete lehetősége.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ha emiatt esnek ki, akkor igen.mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
Negritis
neki ez élete lehetősége.
több mint 4 éve
Azért illik megjegyezni hogy a Villarreal olyan rendes hogy alapból -1en vannak Parejoval. Mintha NFL-be a kicker menne be safetynek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
mondjuk lehet ezt nem bánja 😊Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.nem volt elég nagy a fasza
Toca
több mint 4 éve
Rulli elbaszta
több mint 4 éve
Onnan kapusnak nem illik gólt kapni.
több mint 4 éve
pasztmekhát lássuk. MRI gondolta, innen megoldja ugyanúgy, ami az odavágón 60 percen keresztül ordas mákkal működött.
petey
meglepetés!
több mint 4 éve
Fontos az ollozos nagy gól mikor 2-2 az összetett…Salah nem passzol
Toca
Diaz nem képes egy rendeset rúgni
Mané nem néz a kapura ....
közbe hálisten Fabi jött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
amúgy esik mint a kurva élet az egész megyébe nem csak Villarrealban, igazi angolos idő van
több mint 4 éve
Fontos az ollozos nagy gól mikor 2-2 az összetett…
több mint 4 éve
sosem láttunk ilyet egyik csapatnál sem, valóban.RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
#JC6
RBD lesz az
több mint 4 éve
Mekkora volt, amikor tavaly tavasszal összejött egy Madrid-City-Chelsea-PSG négyes a végére.City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande
kapitnono
több mint 4 éve
City, egyértelműen 😁 ritka unszimpatikus csapat 😁Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande

több mint 4 éve
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.Múltkor már kérdeztem, hogy egyébként ki ő, mert nagyon nem rémlik, hogy mostanáig láttam volna bárhol.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
na a Forestnek marad a playoff, annak meg tudjuk mi lesz a vége 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 922
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.
több mint 4 éve
RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
több mint 4 éve
nem kimondottan az a csapat vagyunk, aki jó százalékkal használja ki a helyzeteket.ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion
Bálesz
több mint 4 éve
Nem tudsz másra gondolni már te se csak a szokasos Pep kiesesre? 😀Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
slowmotion
dande
több mint 4 éve
Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 4 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion

több mint 4 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.