Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Pedig Hornyák Vendel mekkora császár volt 😊A Liverpoolról nem írok, nincs mit. 😊 Csendben készülnek Ausztriában.Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...
warr_b
petey
Mikey
El kellene itt engedni ezt a témát mindkét oldalról.
Zolika
Mikey
Zolika
Tatabányán mik a célok? Nem csődbe menni. 😀 Amúgy nem tudom, sosem követtem a tatabányai labdarúgást, és csak a fontosabb dolgokról értesültem. Feljutottak, kiestek, csődbe mentek, újraalapítottak, ilyesmi. Annyit tudok hogy NB III-ban vannak sok-sok fiatallal, és talán az önkormányzat a tulajdonos.
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ja, ott élek.még van Tatabánya?Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
Zolika
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/nagy-fogas-lehet-a-honvednal-92-golos-valogatott-csatart-igazolhatnak?fbclid=IwAR0ZwqQBHcnyiANtBjpCSl_fZzCSMRRqYu7eeYWHWmcOp9Mtty-8M1WDM7sÉs lőn.
empty taxi
honvedfc.hu/hirek/szerb-golkiralyt-igazoltunk/2021-07-29
Ha olyan jó, mint amilyennek mondják, ez hatalmas igazolás, főleg Honvéd szinten.
több mint 4 éve
A Liverpoolról nem írok, nincs mit. 😊 Csendben készülnek Ausztriában.Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
Zolika
Tatabányán mik a célok? Nem csődbe menni. 😀 Amúgy nem tudom, sosem követtem a tatabányai labdarúgást, és csak a fontosabb dolgokról értesültem. Feljutottak, kiestek, csődbe mentek, újraalapítottak, ilyesmi. Annyit tudok hogy NB III-ban vannak sok-sok fiatallal, és talán az önkormányzat a tulajdonos.
több mint 4 éve
Sigér is csak súlyos sérülésbe hajszolta magát, pedig Rossi szólt előre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
még van Tatabánya?Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
Zolika
több mint 4 éve
Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
több mint 4 éve
Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
több mint 4 éve
Néhány évig úgyis ez lesz a trend, hogy a PSG, City, Chelsea, MU újgazdag tengely mint az őrült a padra is halmozza az 50 milliós embereket. A foci mint tudjuk megmenekült legalábbA többieknek jut a másodvonal.
A jó kezdő miatt a Pool, Bayern esetleg odaérhet, de egy kisebb sérülés hullám náluk és vége a dalnak. A többiek meg örülnek, ha nem gyengülnek nagyon.
több mint 4 éve
Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
több mint 4 éve
Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
több mint 4 éve
Az egy igen rövid beszélgetés lenne. 😃Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
warr_b
több mint 4 éve
Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem, lesz egy kis fradi szív isCsak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nagyon tényleg nem érdemes foglalkozni vele, józanul gondolkodó ember már rég tudomásul vette a kettős mércét.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
több mint 4 éve
A nap hire, eloszor azt hittem jatekoskent jott..Én az FM 2017-ben Wiltordot igazoltam le a Fradihoz scoutnak, örülök, hogy évekkel ezelőtt megjósoltam a mennyei trendeket.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-william-gallas-a-zte-ben-folytatja-egyeni-edzokent-2840983
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
A nap hire, eloszor azt hittem jatekoskent jott..m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-william-gallas-a-zte-ben-folytatja-egyeni-edzokent-2840983
több mint 4 éve
Az én felháborodásom semmit, a miénk segíthetne esetleg.Szerintem háborogj nyugodtan...az sokat segít 😀Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
davemayer
Klaci79
De amíg leszarjátok addig meg is csinálják #fidesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezt azért elég naiv gondolni amellett hogy eltelt több mint 2 hét + a médiában sem lebegtetik egyáltalánCsak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Vagy csak lehet hogy kicsit összetettebb a dolog kivizsgálása, és emiatt tovább tart.
warr_b
#azUEFAisamagyarokattámadja
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Vagy csak lehet hogy kicsit összetettebb a dolog kivizsgálása, és emiatt tovább tart.
warr_b
#azUEFAisamagyarokattámadja
több mint 4 éve
Szerintem háborogj nyugodtan...az sokat segít 😀Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
davemayer
több mint 4 éve
Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pont erről beszéltünk tegnap a munkahelyen, hogy természetesen mélyen hallgatnak róla és kb úgy vannak vele hogy lépjen tovább rajta mindenki. Szerintem ki sem vizsgálták normalisan, azóta még a sajtóban sincs egy cikk sem róla, biztos véletlen...
warr_b
Látták milyen hangulat volt otthon, milyen végkicsengéssel, muszáj volt bemocskolni, befeketíteni. De persze amikor ezt felhozod akkor náci vagy.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal