Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!Már öt!
Bálesz
több mint 4 éve
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!

több mint 4 éve
Én is magyarellenesnek tartom azokat, akik a magyarokat hiányolják azokból a magyar csapatokból, amelyek számolatlanul kapják a TAO-milliárdokat az utánpótlás nevelésére.Kicsit túltolod a magyarellenességet.Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Kenny
Mikey
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.Hogyhogy nem cba? 😮
A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.
több mint 4 éve
mekkora comeback a kazahoktól!és még egy hosszabbításos továbbjutás, micsoda nap ez a kazah foci történetében 😀
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kicsit túltolod a magyarellenességet.Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Kenny
Mikey
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Ne kötekedjünk már. Ilyen eredményeket csak légiósokkal lehet elérni.
Kenny

több mint 4 éve
Valamiért szerettem volna, hogy ő közvetítse a Felcsút kiesését. Sajnos ez már nem jön össze.Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀és mindez jenővel. Nagy élmény lesz...
Kenny
gamerkr
több mint 4 éve
nem elég hogy kényszerből Tomorinak irányítót kell játszania Tokióban, még az újpest padjára is le kellett ülnie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Nem szep dolog atnezni Stieberen.
Kenny
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀és mindez jenővel. Nagy élmény lesz...
Kenny
több mint 4 éve
mekkora comeback a kazahoktól!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Nem Banai véd? 😮
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀
több mint 4 éve
Nem vágyok rá, leszarom a Vidit 😊már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...
warr_b
petey
warr_b
bocs, de mire gondoljak, amikor több, mint 2 hét után véletlenül bekattan nálad megint ez a dolog?
petey
Trollfocit nem nézek. Guglit értelemszerűen próbáltam, július 13-ai hírek voltak a legfrissebbek, amit találtam, azoknál is csak annyi, hogy vizsgálódik az uefa.
Azért kattant be, mert másik fórumon vetette fel valami, és gondoltam utánanézek, és tényleg egy büdös kumma hang nincsen majdnem három héttel az események után. A kettős mérce és a jelenlegi közhangulatban a magyar kormány ütése nyilvánvaló, de azért hadd ne kelljen már hogy tetszen, hogy minket mindenféle jelentéktelen faszságok miatt keményen megfingatnak és rommá büntetnek, a hasonlókat művelő hollandok meg a sokkal meredekebb dolgokat művelő angolok esetén meg lófasz sincsen. Hát azért álljon már meg a menet, a lófasznak is van vége.
De persze ha szerintetek ez így tök oké és rendben van, hogy mindig mindenért csak minket büntetnek meg, akkor nem szóltam, végül is lehettek nyugodtan hungarofóbok is, az is divat manapság...

több mint 4 éve
Ó, nem kell, még csalódnál 😀😀Mondjuk azért mikor elolvasom, a Vidi - Fradi alatt lévő magasröptűket, nekem nem tűnik az itteni módi se sokkal jobbnak mint a trollfoci 😊már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
warr_b
bocs, de mire gondoljak, amikor több, mint 2 hét után véletlenül bekattan nálad megint ez a dolog?
petey
Persze ettől még warr_b-től várhatunk többet 😛
Toca
Cinikus, mocskosszájú és arrogáns vagyok 😛

több mint 4 éve
Mondjuk azért mikor elolvasom, a Vidi - Fradi alatt lévő magasröptűket, nekem nem tűnik az itteni módi se sokkal jobbnak mint a trollfoci 😊már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
warr_b
petey
Persze ettől még warr_b-től várhatunk többet 😛
több mint 4 éve
már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
warr_b
több mint 4 éve
Úgy volt, azt hiszem három éve, aztán újraalapították és elindultak a megye kettőből.azt tudom, csak mintha a Bányász a megszűnés szélére sodródott volna évekkel ezelőtt, sőt talán tovább isJa, ott élek.még van Tatabánya?Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
El kellene itt engedni ezt a témát mindkét oldalról.
Zolika
Mikey
Zolika
slowmotion
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
meg a KIPLIK!Pedig Hornyák Vendel mekkora császár volt 😊A Liverpoolról nem írok, nincs mit. 😊 Csendben készülnek Ausztriában.Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
Zolika
Tatabányán mik a célok? Nem csődbe menni. 😀 Amúgy nem tudom, sosem követtem a tatabányai labdarúgást, és csak a fontosabb dolgokról értesültem. Feljutottak, kiestek, csődbe mentek, újraalapítottak, ilyesmi. Annyit tudok hogy NB III-ban vannak sok-sok fiatallal, és talán az önkormányzat a tulajdonos.
Mikey
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
azt tudom, csak mintha a Bányász a megszűnés szélére sodródott volna évekkel ezelőtt, sőt talán tovább isJa, ott élek.még van Tatabánya?Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊Nem véletlenül. 😉Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Mikey
Zolika
slowmotion
Mikey