Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
Megjött a néger Emerson is. Szép munka.!

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!
Bálesz
Már öt!
több mint 4 éve
Hajrá pufla, már csak négy kell a hosszabbításhoz!

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀
Kenny
Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Mikey
Kicsit túltolod a magyarellenességet.
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
Sobri Jóska
Én is magyarellenesnek tartom azokat, akik a magyarokat hiányolják azokból a magyar csapatokból, amelyek számolatlanul kapják a TAO-milliárdokat az utánpótlás nevelésére.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.
A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.
Kampman
Hogyhogy nem cba? 😮

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Ez szép volt, még a liláktól is.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 731
A Felcsúttól ez a fekete-arany-kék szerelés nagyon OG.
A Penny Market logó csak minimálisan vesz el az értékéből.

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mekkora comeback a kazahoktól!
Löfli
és még egy hosszabbításos továbbjutás, micsoda nap ez a kazah foci történetében 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
Kenny
Mikey
Kicsit túltolod a magyarellenességet.
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 307
Kenny

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kenny
Ne kötekedjünk már. Ilyen eredményeket csak légiósokkal lehet elérni.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 731
Kenny
és mindez jenővel. Nagy élmény lesz...
gamerkr
Valamiért szerettem volna, hogy ő közvetítse a Felcsút kiesését. Sajnos ez már nem jön össze.

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
nem elég hogy kényszerből Tomorinak irányítót kell játszania Tokióban, még az újpest padjára is le kellett ülnie

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny
Nem szep dolog atnezni Stieberen.

több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 787 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kenny
és mindez jenővel. Nagy élmény lesz...

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mekkora comeback a kazahoktól!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Kenny
Nem Banai véd? 😮

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?
Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...
warr_b
Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
petey
Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?
warr_b
már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.
bocs, de mire gondoljak, amikor több, mint 2 hét után véletlenül bekattan nálad megint ez a dolog?
petey
Nem vágyok rá, leszarom a Vidit 😊
Trollfocit nem nézek. Guglit értelemszerűen próbáltam, július 13-ai hírek voltak a legfrissebbek, amit találtam, azoknál is csak annyi, hogy vizsgálódik az uefa.
Azért kattant be, mert másik fórumon vetette fel valami, és gondoltam utánanézek, és tényleg egy büdös kumma hang nincsen majdnem három héttel az események után. A kettős mérce és a jelenlegi közhangulatban a magyar kormány ütése nyilvánvaló, de azért hadd ne kelljen már hogy tetszen, hogy minket mindenféle jelentéktelen faszságok miatt keményen megfingatnak és rommá büntetnek, a hasonlókat művelő hollandok meg a sokkal meredekebb dolgokat művelő angolok esetén meg lófasz sincsen. Hát azért álljon már meg a menet, a lófasznak is van vége.
De persze ha szerintetek ez így tök oké és rendben van, hogy mindig mindenért csak minket büntetnek meg, akkor nem szóltam, végül is lehettek nyugodtan hungarofóbok is, az is divat manapság...

több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?
warr_b
petey
Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?
warr_b
már kifejtettem az álláspontom a Vidiről korábban, szóval nem fogok rage-elni ha erre vágysz. engem nem zavar ha ezt akarod tudni, de vidd fel a trollfocira ott találsz hasonló lelkületű embereket akik bármikor buziuefáznak egyet, vagy ott a google.
bocs, de mire gondoljak, amikor több, mint 2 hét után véletlenül bekattan nálad megint ez a dolog?
petey
Mondjuk azért mikor elolvasom, a Vidi - Fradi alatt lévő magasröptűket, nekem nem tűnik az itteni módi se sokkal jobbnak mint a trollfoci 😊
Persze ettől még warr_b-től várhatunk többet 😛
Toca
Ó, nem kell, még csalódnál 😀😀
Cinikus, mocskosszájú és arrogáns vagyok 😛

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 335 — Vikings fan
warr_b
petey
warr_b
petey
Mondjuk azért mikor elolvasom, a Vidi - Fradi alatt lévő magasröptűket, nekem nem tűnik az itteni módi se sokkal jobbnak mint a trollfoci 😊
Persze ettől még warr_b-től várhatunk többet 😛
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 317 — Csodabogár
warr_b
petey
warr_b

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 307
warr_b
petey
Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.
Mikey
Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.
El kellene itt engedni ezt a témát mindkét oldalról.
Zolika
Nem véletlenül. 😉
Mikey
Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊
Zolika
még van Tatabánya?
slowmotion
Ja, ott élek.
Mikey
azt tudom, csak mintha a Bányász a megszűnés szélére sodródott volna évekkel ezelőtt, sőt talán tovább is
slowmotion
Úgy volt, azt hiszem három éve, aztán újraalapították és elindultak a megye kettőből.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Nem véletlenül. 😉
Mikey
Írj inkább a Liverpoolról, vagy arról, hogy mik a célok Tatabányán az új szezonba. Szerintem sokkal jobb téma. 😊
Zolika
A Liverpoolról nem írok, nincs mit. 😊 Csendben készülnek Ausztriában.

Tatabányán mik a célok? Nem csődbe menni. 😀 Amúgy nem tudom, sosem követtem a tatabányai labdarúgást, és csak a fontosabb dolgokról értesültem. Feljutottak, kiestek, csődbe mentek, újraalapítottak, ilyesmi. Annyit tudok hogy NB III-ban vannak sok-sok fiatallal, és talán az önkormányzat a tulajdonos.
Mikey
Pedig Hornyák Vendel mekkora császár volt 😊
peach
meg a KIPLIK!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 402 — Cowboys fan
warr_b
petey
Mikey
Zolika
Nem véletlenül. 😉
Mikey
Zolika
még van Tatabánya?
slowmotion
Ja, ott élek.
Mikey
azt tudom, csak mintha a Bányász a megszűnés szélére sodródott volna évekkel ezelőtt, sőt talán tovább is