Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”Mikey
Mert én néztem, és kb az történt ami itt le van írva.
több mint 4 éve
Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Gold Cup-on a szinte klasszikus Usa-Mexikó döntő lesz, és ma a mennyei is elrajtol 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
az vótmáSteauat meg sem emlited? Az volt a kedvencem 😊Szóval még maradtak csapataink, na.Austria Wien is kiesett a Breidablik ellenLászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀
Heisman
plusz még egy harmadik kazah csapat is továbbment egy 121. percben lőtt góllal, az AEK Athén meg a 98. percben mentette hosszabbításra a párharcát, de 11-esekkel kiestek 😀
Löfli
Kampman
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Steauat meg sem emlited? Az volt a kedvencem 😊Szóval még maradtak csapataink, na.Austria Wien is kiesett a Breidablik ellenLászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀
Heisman
plusz még egy harmadik kazah csapat is továbbment egy 121. percben lőtt góllal, az AEK Athén meg a 98. percben mentette hosszabbításra a párharcát, de 11-esekkel kiestek 😀
Löfli
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szóval még maradtak csapataink, na.Austria Wien is kiesett a Breidablik ellenLászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀
Heisman
Löfli
több mint 4 éve
Austria Wien is kiesett a Breidablik ellenLászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!Még szerencse, hogy az évek alatt megtanultam, nem kell mindenben értelmet és logikát keresni. 😊
Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
Toca
több mint 4 éve
Hagyd már ezt a magyarellenes faszságot. Ha valamiellenes vagyok, akkor az a módszerellenes.Kicsit túltolod a magyarellenességet.Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Kenny
Mikey
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
Sobri Jóska
Ugyanúgy mosolygok azon, amikor angol ősrangadón kiáll a két csapat összesen három angollal a kezdőkben, ezt pl. Liverpool meccsek kapcsán rengetegszer szóvá is tettem, szóval ne gyere nekem magyarellenességgel. Tudom hogy ilyen a mai világ, és engem egyébként nem is zavar, szimplán csak megmosolyogtató, amikor a sok-sok külföldi által elért sportsikereket megpróbálják eladni nemzeti sikerként. Akár a média, akár a szurkolók. Legyen az Magyarország, Anglia, vagy az Egyesült Államok.
Most pont ugyanazt az elcseszett és idióta szöveget nyomod gondolkodás nélkül, amit a sok agymosott. Csak azért mert kritizálok valamit, ami "magyar", még nem leszek magyarellenes.
Mert ennyi erővel angolellenes, németellenes, meg mindennemzetellenes IS vagyok. 😊
S ha kicsit átlátnál a narancssárga ködön, akkor észrevehetnéd, hogy pont a magyar játékosokat hiányolom egy magyar csapatból. Elég kifacsart logika kell ahhoz, hogy ezt magyarellenességnek tekintsük.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Austria Wien is kiesett a Breidablik ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)Soros United 😂😂😂😂
nagylaza
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)
több mint 4 éve
PAFC edző mit magyarázkodik....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
"Papíron nem szabadna, hogy a lett ezüstérmes gondot okozzon..."Papíron nem is okozott gondot. Azaz: nem papíron okozott gondot.
több mint 4 éve
Meg fogom várni a stúdióértékelést. De csak akkor, ha lesz előtte 1 perces híradó.
több mint 4 éve
Jóvanna, ezeket mindig keverem 😊És mind a négy belarusz csapat simán kiesett.Akarod mondani: lett.
Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
nagylaza
Egyszerűbb volt, amíg mind szovjet volt 😀😀

több mint 4 éve
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
több mint 4 éve
És mind a négy belarusz csapat simán kiesett.Akarod mondani: lett.
Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
több mint 4 éve
És mind a négy belarusz csapat simán kiesett. Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀

több mint 4 éve
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂Ahhoz magunknak kell gyűjteni a pontokat. Az ország koeff ahhoz kellene, hogy ne a legelső előtti körben kapcsolódjanak be a csapatok a selejtezőbe.
Kenny

több mint 4 éve
"Hornyák Zsolt nem győzi hangsúlyozni: a Puskás Akadémia tovább szeretne jutni a lett FK Rigas ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában. A feladat nem egyszerű, hiszen a felcsútiak háromgólos vereséget szenvedtek az első mérkőzésen, de a tréner érzi az erőt játékosaiban."www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-tudom-hogy-0-3-utan-nem-egyszeru-de-tovabb-szeretnenk-jutni-hornyak-2841015
több mint 4 éve
felcsút 0 kapura lövéssel fog kiesni? 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂