Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:
„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”
Mikey
Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
Mert én néztem, és kb az történt ami itt le van írva.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 308
Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:
„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 309 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gold Cup-on a szinte klasszikus Usa-Mexikó döntő lesz, és ma a mennyei is elrajtol 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Austria Wien is kiesett a Breidablik ellen
Heisman
Lászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀

plusz még egy harmadik kazah csapat is továbbment egy 121. percben lőtt góllal, az AEK Athén meg a 98. percben mentette hosszabbításra a párharcát, de 11-esekkel kiestek 😀
Löfli
Szóval még maradtak csapataink, na.
Kampman
Steauat meg sem emlited? Az volt a kedvencem 😊
davemayer
az vótmá

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Heisman
Lászlóék is továbbjutottak a Craiova ellen, következő körben az Anderlecht ellen játszanak 😀

plusz még egy harmadik kazah csapat is továbbment egy 121. percben lőtt góllal, az AEK Athén meg a 98. percben mentette hosszabbításra a párharcát, de 11-esekkel kiestek 😀
Löfli
Kampman
Steauat meg sem emlited? Az volt a kedvencem 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 731
Heisman

Löfli

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 990
Gyerekek, csak ennyit mondok:
Laci.
több mint 4 éve
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!
Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
Toca
Még szerencse, hogy az évek alatt megtanultam, nem kell mindenben értelmet és logikát keresni. 😊

több mint 4 éve
Akkor most lehet betenni az Újpest kezdőjét is. NULLA db magyar játékossal 😀
Kenny
Bármit is érnek el, nagyszerű MAGYAR siker lesz, ne akadékoskodj. 😀😀
Mikey
Kicsit túltolod a magyarellenességet.
Értem én, hogy nem csíped az állami sporttámogatásokat, meg azt, hogy a kormányzat rákente magát a sportra, de ebben nincs semmi új, így megy ez sok helyen, sok korban.
Ahogy abban sincs, hogy a klubfutballban nem csak hazai játekosok játszanak egy klubcsapatban.
Az angol házi BL-döntőn se volt egy csapatnyi angol kezdő, a top6 angol klubban sincs túl sok angol, ahogy van olyan PL meccs, hogy a két csapatban összesen nincs öt angol, és ez világtrend, ez megy mindenhol.
Van ezer dolog, amivel jogosan fikázhatod a magyar sportpolitikát, ez nem az.
Sobri Jóska
Hagyd már ezt a magyarellenes faszságot. Ha valamiellenes vagyok, akkor az a módszerellenes.
Ugyanúgy mosolygok azon, amikor angol ősrangadón kiáll a két csapat összesen három angollal a kezdőkben, ezt pl. Liverpool meccsek kapcsán rengetegszer szóvá is tettem, szóval ne gyere nekem magyarellenességgel. Tudom hogy ilyen a mai világ, és engem egyébként nem is zavar, szimplán csak megmosolyogtató, amikor a sok-sok külföldi által elért sportsikereket megpróbálják eladni nemzeti sikerként. Akár a média, akár a szurkolók. Legyen az Magyarország, Anglia, vagy az Egyesült Államok.

Most pont ugyanazt az elcseszett és idióta szöveget nyomod gondolkodás nélkül, amit a sok agymosott. Csak azért mert kritizálok valamit, ami "magyar", még nem leszek magyarellenes.

Mert ennyi erővel angolellenes, németellenes, meg mindennemzetellenes IS vagyok. 😊

S ha kicsit átlátnál a narancssárga ködön, akkor észrevehetnéd, hogy pont a magyar játékosokat hiányolom egy magyar csapatból. Elég kifacsart logika kell ahhoz, hogy ezt magyarellenességnek tekintsük.

Szerkesztette: Mikey

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 710 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)
nagylaza
Soros United 😂😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Nincs stúdió? Brühühü... (Nem baj, az 1 percesből legalább megtudtam, milyen multinacionális erők állnak a hazánk ellen indított brüsszeli támadás hátterében.)
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 710 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
PAFC edző mit magyarázkodik....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
Vajon Badár lemond egy ilyen parádés 0-5 után?

több mint 4 éve
"Papíron nem szabadna, hogy a lett ezüstérmes gondot okozzon..."
Papíron nem is okozott gondot. Azaz: nem papíron okozott gondot.
több mint 4 éve
Meg fogom várni a stúdióértékelést. De csak akkor, ha lesz előtte 1 perces híradó.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 309 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És mind a négy belarusz csapat simán kiesett.

Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
Akarod mondani: lett.
nagylaza
Jóvanna, ezeket mindig keverem 😊
Egyszerűbb volt, amíg mind szovjet volt 😀😀

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 335 — Vikings fan
Hungarofób valaki, mert nem picsog, hogy miért nem büntették meg az Angolokat és a Hollandokat!
Magyarellenes mert szóváteszi, hogy a bajnoki 6. csapatban miért csak légiósok vannak…
Mindig megtudtok lepni! 😊
több mint 4 éve

Amúgy így már nem is bánom, hogy a Turku kiesett a Felcsút ellen, mert ez a félamatőr litvánok általi szárazon seggbekúrás sokkal cikibb 😀😀
warr_b
Akarod mondani: lett.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 126 — Illegális gyakorló
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂
Kenny
Ahhoz magunknak kell gyűjteni a pontokat. Az ország koeff ahhoz kellene, hogy ne a legelső előtti körben kapcsolódjanak be a csapatok a selejtezőbe.

több mint 4 éve
"Hornyák Zsolt nem győzi hangsúlyozni: a Puskás Akadémia tovább szeretne jutni a lett FK Rigas ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában. A feladat nem egyszerű, hiszen a felcsútiak háromgólos vereséget szenvedtek az első mérkőzésen, de a tréner érzi az erőt játékosaiban."
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/ekl-tudom-hogy-0-3-utan-nem-egyszeru-de-tovabb-szeretnenk-jutni-hornyak-2841015
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
felcsút 0 kapura lövéssel fog kiesni? 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Jo dolog, hogy mi gyujtjuk a koeff pontokat, de igy sose lesz kiemelt a magyar bajnok a harmadik korben😂