Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez tuti egy baltimore-i műve...Sikerült megzavarnia a 49erst, most a Gyirmótra ment rá 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
LOLZ bazdmeg, csak meg kéne rendezni azt az Olimpiát nem? 😀
több mint 4 éve
🤣🤣🤣
több mint 4 éve
Hibádzik némi amper gyirmótról 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Jogos igen! Épp Kenesei lőtt egy bombagólt és utána ment el a pilács...Emlékszem, amikor a Rosenborg ellen játszottunk és 4-2-es vezetésnél ment el a világítás....micsoda csapat volt...😊Akkor rosszúl emlékszel, mert 3-2 volt! 😀 Aztán talán 0-1 a megismételt meccs.
Klaci79
Szokol
Nem égett a lámpa, ahogy Jenő fogalmazna...😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Emlékszem, amikor a Rosenborg ellen játszottunk és 4-2-es vezetésnél ment el a világítás....micsoda csapat volt...😊Akkor rosszúl emlékszel, mert 3-2 volt! 😀 Aztán talán 0-1 a megismételt meccs.
Klaci79
több mint 4 éve
Eddig is full homaly volt a jatekunk, ezutan meg foleg.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Jól kezdődik az nb1 es bohóckodás 😅Legalább edzenek egy jót a fiúk a félhomályban
több mint 4 éve
Mai díszvendég:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Emlékszem, amikor a Rosenborg ellen játszottunk és 4-2-es vezetésnél ment el a világítás....micsoda csapat volt...😊
több mint 4 éve
Magyarország jobban teljesít, a hallódó nyugat egy vicc. Igaz, ha leáll 2 napra a német autógyártás a magyar gazdaság összeomlik, a német cégek max leporolják magukat.Sztálingrád-csata összefoglaló:Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”Mikey
Mert én néztem, és kb az történt ami itt le van írva.
KoporShow
A németek kijutottak a folyópartra, birtokolták a város 90%-át, két csoportra vágták és elszigetelték a maradék szovjet erőket.
Végig dominálták a csatát...azonban nem volt ellenszerük az orosz télre!
tûzoltó
Mint amikor Mexikó országnak képzeli magát, kb mint a felcsúti foci magát csapatnak. Tök mindegy mit mondanak.
több mint 4 éve
Ez a Jenő ennyire hülye???
Klaci79

Madden hates me.
több mint 4 éve
Sztálingrád-csata összefoglaló:Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”Mikey
KoporShow
A németek kijutottak a folyópartra, birtokolták a város 90%-át, két csoportra vágták és elszigetelték a maradék szovjet erőket.
Végig dominálták a csatát...azonban nem volt ellenszerük az orosz télre!
több mint 4 éve
Ezzel az öngóllal tökéletes a harmónia.Tehát első osztályúA 2 csapat képességeivel tökéltes harmóniában van Jenő kommentátori skillsetje.El nem tudom képzelni hogy mi az amiben Palincsár jobb mint Kata vagy Mezei😅😅Ott is a gólhoz vezető hiba a 2. percben🤣🤣
eaglesmcnabb
Még jó hogy elönzőzték
eaglesmcnabb
empty taxi
eaglesmcnabb

Madden hates me.
több mint 4 éve
Tehát első osztályúA 2 csapat képességeivel tökéltes harmóniában van Jenő kommentátori skillsetje.El nem tudom képzelni hogy mi az amiben Palincsár jobb mint Kata vagy Mezei😅😅Ott is a gólhoz vezető hiba a 2. percben🤣🤣
eaglesmcnabb
Még jó hogy elönzőzték
eaglesmcnabb
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A 2 csapat képességeivel tökéltes harmóniában van Jenő kommentátori skillsetje.El nem tudom képzelni hogy mi az amiben Palincsár jobb mint Kata vagy Mezei😅😅Ott is a gólhoz vezető hiba a 2. percben🤣🤣
eaglesmcnabb
Még jó hogy elönzőzték
eaglesmcnabb

Madden hates me.
több mint 4 éve
El nem tudom képzelni hogy mi az amiben Palincsár jobb mint Kata vagy Mezei😅😅Ott is a gólhoz vezető hiba a 2. percben🤣🤣
eaglesmcnabb
Még jó hogy elönzőzték
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 4 éve
El nem tudom képzelni hogy mi az amiben Palincsár jobb mint Kata vagy Mezei😅😅
több mint 4 éve
Egész jó meccs volt ez a Paks-Mezőkövesd.
több mint 4 éve
Na látod mégis ugyanazt a meccset néztük.De ez csak taktika.Nem mondtam, hogy volt esélyük. De az tény, hogy mentek előre ,a labdát birtokolták, lettek meg lekontrázták őket.Akkor lehet két különböző meccset néztünk, mert a Puskásnak kb az első meccs kezdésekor volt egy pici esélye a továbbjutásra..Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
KoporShow
#JC6
KoporShow
3-0-ás előnynél ki az a hulye, aki nem adja át a területet? Jól meg is cumiztatták vele a csútot. Ezt eladni sikernek meg dominanciának, vicc kategória.
#JC6
több mint 4 éve
Elindult az NB1!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
De ez csak taktika.Nem mondtam, hogy volt esélyük. De az tény, hogy mentek előre ,a labdát birtokolták, lettek meg lekontrázták őket.Akkor lehet két különböző meccset néztünk, mert a Puskásnak kb az első meccs kezdésekor volt egy pici esélye a továbbjutásra..Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
KoporShow
#JC6
KoporShow
3-0-ás előnynél ki az a hulye, aki nem adja át a területet? Jól meg is cumiztatták vele a csútot. Ezt eladni sikernek meg dominanciának, vicc kategória.
több mint 4 éve
És elindult az Nb1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy volt esélyük. De az tény, hogy mentek előre ,a labdát birtokolták, lettek meg lekontrázták őket.Akkor lehet két különböző meccset néztünk, mert a Puskásnak kb az első meccs kezdésekor volt egy pici esélye a továbbjutásra..Felcsúti meccsösszefoglaló utolsó bekezdése, kommentár nélkül:Nézted is a meccseket, vagy csak úgy bedobtad ezt ide?
KoporShow
#JC6