Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, minden jóérzésű ember Kinizsinek hívja a jelenlegi fradit, csak a miheztartás végett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hagyjuk már abba ezt a Dózsát, nagyon rég nem úgy hívják a csapatot. A Fradit is Kinizsizzük vagy az MTK Vörös Meteorozzuk csak mert egyszer úgy hívták?De, a kormány is magyar, az ellenzék is.A kormány nem magyar tán?Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Te egy magyar csapaton gúnyolódtál, csak mert továbbjutott sok legióssal.
Mintha annakidejen Perez miatt fikáztad volna a Veszprémet vagy Janics miatt a kajakos győzelmet.
Sobri Jóska
Nem a csapaton gúnyolódtam, hanem a nagyonmagyar szurkolókon és médián, akik magyar sikernek próbálják beállítani 8-9 légiós sikerét.
Mikey
Ezért ez nem szempont egy Fradi-Dózsán sem, hogy ki a magyar, mert mindkét csapat magyar.
A Dózsa sikere, a Fradi BL-csoportköre is magyar siker, ahogy Liu, Janics vagy egy honosított sportoló sikere is az.
És angol siker a Liverpool BL-győzelme német edzővel, egyiptomi gólvágóval, tucatnyi nem angol születésű játékossal.
Mert a Dózsa magyar csapat. Ilyen egyszerű.
Milyen siker lenne egy magyar csapat győzelme? Dán? Ukrán? Szerb? Ghánai?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Abban tudnál segíteni, hogy mikortól nagyonmagyar egy szurkolás? Ha csak magyar góllövőnél örülök az oké? Ha bejut a Fradi a bl-be de 8-9 légiós van akkor csendben kell lenni a stadionban? Nehogy túlságosan is nagyonmagyarul szurkoljunk? 😊 hány magyarnak kell lenni egy csapatban hogy lehessen nagyonmagyarul örülni? 5? 7? És miért annyi? Előre is köszönöm a segítséget 😊A kormány nem magyar tán?Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Mintha annakidejen Perez miatt fikáztad volna a Veszprémet vagy Janics miatt a kajakos győzelmet.
Sobri Jóska
Nem a csapaton gúnyolódtam, hanem a nagyonmagyar szurkolókon és médián, akik magyar sikernek próbálják beállítani 8-9 légiós sikerét.
Mikey
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
De, a kormány is magyar, az ellenzék is.A kormány nem magyar tán?Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Ezért ez nem szempont egy Fradi-Dózsán sem, hogy ki a magyar, mert mindkét csapat magyar.
A Dózsa sikere, a Fradi BL-csoportköre is magyar siker, ahogy Liu, Janics vagy egy honosított sportoló sikere is az.
És angol siker a Liverpool BL-győzelme német edzővel, egyiptomi gólvágóval, tucatnyi nem angol születésű játékossal.
Mert a Dózsa magyar csapat. Ilyen egyszerű.
Milyen siker lenne egy magyar csapat győzelme? Dán? Ukrán? Szerb? Ghánai?
több mint 4 éve
Hát, petey, ez sem egy laza évetek lesz…😃mert? Beelőzték a fradit, már csak tartani kell az egypontos előnyt!
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A kormány nem magyar tán?Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Sobri Jóska
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Hát, petey, ez sem egy laza évetek lesz…😃
több mint 4 éve
Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mintha nem lenne mindenki számára nyilvánvaló, hogy az lesz, amit mondtam az előző szezon végén is. A nagy hallelujja tavaszi bentmaradás végre valahára megmentette Horváth Feri állását, de a következő szezon elején úgyis beletaszítja a Honvédot egy jó mély gödörbe, aztán legkésőbb októberben jön Pisont/Supka.Még jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
Borbinho
iktriad
Nem mondom persze, hogy kizárólag HF érdeme az, hogy a Honvéd idén is olyan lesz, amilyen. Ő már inkább csak a végrehajtója a feje feletti dilettantizmusnak. Szerencse, hogy az MTK még náluk is jobban szét lett verve, így a Honvéd 2022-ben még biztosan nem esik ki.
több mint 4 éve
Mindenki óvatos a 4. hullám miatt. 😊3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
több mint 4 éve
Lukicstól én sokat várok, Nono is elég jó volt ma, de szerintem is max középmezőnybe jó ez a Honvéd. Egy jó edzővel.Ebben a keretben nem hiszem hogy van annyiMég jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
Borbinho
iktriad
kapitnono
több mint 4 éve
Igen, ebben a bivalyerős bajnokságban ez kevés lesz.Ebben a keretben nem hiszem hogy van annyiMég jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
Borbinho
iktriad
kapitnono
több mint 4 éve
Ebben a keretben nem hiszem hogy van annyiMég jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
Borbinho
iktriad

több mint 4 éve
Még jó hogy HF és a vezetés is az első 6 hely valamelyikét célozta a héten, mint elérendő célt az új idényben...Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
Borbinho
több mint 4 éve
Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.Fontos lehet a golarany a kieses elleni harcban 😊
nagylaza
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
2022, a megtisztulas eve:Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
Kiesunk, de lesz kormanyvaltas, a NER embereket elkuldik az ujgur halaltaborokba es jon vissza Hemi papa is, egybol vissza is jutunk, es szponzorunk is lesz! 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hátrafelé passzolgat a Kispest. Tartani akarja az eredményt.
több mint 4 éve
"Ki emlekszik majd ket harom ev mulva, hogy milyen jo volt a Honved az elso felidoben" 😀😀😀Mar jovo heten nem fogok ra emlekezni, nem h evek mulva.
Horvath Feri takarodj!
több mint 4 éve
Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
több mint 4 éve
Ezt a Szappanost mi a fasznak kellett elhozni? Ismeri az uj NER tulajt?12 eve nem vedtem, de esku jobb lennek mint ez szerencsetlen balfasz.
Antal Botond ota nem lattam ennyire gyenge kapusteljesitmenyt...
több mint 4 éve
Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.
több mint 4 éve
És már vezet is a DVSC... VARatlan. Ja nem.