Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
A ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.
ulpianus
Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
davemayer
Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg Chelsea
Willie Parker
A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?
csebi
Szerintem Ziyech-t lepasszolják, s megy oda Haaland.

Kane-t és Grealisht a Citybe mockolják, Bernardo Silvát gondolom eladják majd, lehet, h előbb-utóbb Jesust is.

A Real pushol Mbappe-ért. A MU Goretzkara hajt.

Én ezeket olvastam.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 879 — Lucas Scott
A ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.
ulpianus
davemayer
Willie Parker
A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
ulpianus
davemayer
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
ulpianus

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 092
A fogadó irodák is megtették ezt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Na mara beterveztem a fradi meccset😀
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőt
Heisman
Szarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
davemayer
De ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattal
Heisman
továbbmegy a 2. helyezett is, csak a csoportelső bye weeken van az első körben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 879 — Lucas Scott
Boli kikerült a meccskeretből, edzőbá nem elégedett az edzésmunkájával.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Fradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőt
Heisman
Szarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
davemayer
De ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattal
Heisman
Ja ezt nem tudtam, így màs

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem biztos hogy választási helyzetben vannak…
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Heisman
davemayer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Heisman

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Közben a PAOK 2-1-re kikapott az ír Bohemianstól 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Vida Krisztofernek megvan az idei első gólja a lengyel élvonalban:  rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/07/31/ekstraklasa-stal-mielec-piast-gliwice-vida-kristopher-gol/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.
Pl a Mocsár, de van még sok.
ozibozi
Nekem az Ekstraklasa a kedvencem 😉

több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.
Pl a Mocsár, de van még sok.
ozibozi
végülis a topik első két betűjét eltaláltad 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A tegnapi Vitebski diadallal újra eltávolodtunk a kieső zónától.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 402 — Cowboys fan
Pécsen bezzeg a saját szurkolók tolják a Munkás brandet
kristof
Én ebben a szent minutumban szembesültem azzal, hogy a PMFC nevében az "m" nem munkást jelent. A hozzám hasonló tájékozatlanoknak:
Hosszú, izgalmas, érdekes és fordulatoktól sem mentes az a sporthistória, aminek során egy belügyi nagyegyesülettől, egy városi munkássportkörön keresztül, eljutottunk egy teljesen magánkézben lévő klubig. Kicsivel több mint hatvan évvel ezelőtt, 1950. augusztus 22-én alakult meg a Pécsi Dózsa, amelynek jogutódja a Pécsi Munkás Sport Club (PMSC) lett 1973-ban. Ezt követően már csak egy „bakugrás” és két évtized, hogy a pécsi klub a máig használatos Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) nevet vette fel.
 pmfc.hu/a-pmfc-tortenete/
nagylaza
a rendszerváltozáskor ezeket az elnevezéseket lecserélték, azért nem maradhatott Munkás
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
kristof
Én ebben a szent minutumban szembesültem azzal, hogy a PMFC nevében az "m" nem munkást jelent. A hozzám hasonló tájékozatlanoknak:
Hosszú, izgalmas, érdekes és fordulatoktól sem mentes az a sporthistória, aminek során egy belügyi nagyegyesülettől, egy városi munkássportkörön keresztül, eljutottunk egy teljesen magánkézben lévő klubig. Kicsivel több mint hatvan évvel ezelőtt, 1950. augusztus 22-én alakult meg a Pécsi Dózsa, amelynek jogutódja a Pécsi Munkás Sport Club (PMSC) lett 1973-ban. Ezt követően már csak egy „bakugrás” és két évtized, hogy a pécsi klub a máig használatos Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) nevet vette fel.
 pmfc.hu/a-pmfc-tortenete/
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.
tüsi91
A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
iktriad
3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)
nagylaza
Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!
Mikey
Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.
Te egy magyar csapaton gúnyolódtál, csak mert továbbjutott sok legióssal.
Mintha annakidejen Perez miatt fikáztad volna a Veszprémet vagy Janics miatt a kajakos győzelmet.
Sobri Jóska
A kormány nem magyar tán?

Nem a csapaton gúnyolódtam, hanem a nagyonmagyar szurkolókon és médián, akik magyar sikernek próbálják beállítani 8-9 légiós sikerét.
Mikey
De, a kormány is magyar, az ellenzék is.
Ezért ez nem szempont egy Fradi-Dózsán sem, hogy ki a magyar, mert mindkét csapat magyar.
A Dózsa sikere, a Fradi BL-csoportköre is magyar siker, ahogy Liu, Janics vagy egy honosított sportoló sikere is az.
És angol siker a Liverpool BL-győzelme német edzővel, egyiptomi gólvágóval, tucatnyi nem angol születésű játékossal.
Mert a Dózsa magyar csapat. Ilyen egyszerű.
Milyen siker lenne egy magyar csapat győzelme? Dán? Ukrán? Szerb? Ghánai?
Sobri Jóska
Hagyjuk már abba ezt a Dózsát, nagyon rég nem úgy hívják a csapatot. A Fradit is Kinizsizzük vagy az MTK Vörös Meteorozzuk csak mert egyszer úgy hívták?
zavi27
Hogy hívják? Újpesti Dózsa, nem?
A Kinizsi meg a Vörös Meteor az az 50-es években volt.
Megváltozott az Újpest hivatalos neve?
Sobri Jóska
Igen, már több évtizede nem Dózsa, nincs benne a nevében.
zavi27
Oké, amikor én utoljára újpesti meccsen voltam még ez volt a nevük.
Most mi? Újpesti Torna Egylet? Újpest FC?
És amúgy mi a baj a Dózsával? Az nem komcsi konnotáció. Miért zavaró?
Az én korosztályomban a mai napig mindenki Dózsának hívja.
Sobri Jóska
Engem zavar, szerintem legtöbbször aki így hívja, az direkt ilyen régi negatív felhangot akar ezzel belevinni amikor "dózsázik". De másnak biztos nem gond, csak annyiban furcsa nekem hogy akkor a többi csapatot is úgy kéne hívnod, mert 30 éve úgy szoktad meg, mégis csak ez van így nevezve .
zavi27
több mint 4 éve
Kolozsvár-Young Boys győztes jöhet a Fradinak
Klaci79
Slavianak 😊
ozibozi
booo, magyarellenes!
Löfli
tényszerű 😊
Klaci79
Egyébként az itt kihúzott összes csapat konkrétan tök felesleges egy BL főtáblára. Egyik sem hiányzik onnan.
Még szökő évente egy Benfica játszik érdemleges szerepet, de nekik is magas ez a szint. A többi meg végképp felesleges ott Szvsz

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 973
Kolozsvár-Young Boys győztes jöhet a Fradinak
Klaci79
Slavianak 😊
ozibozi
booo, magyarellenes!
Löfli
tényszerű 😊
több mint 4 éve