Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem Ziyech-t lepasszolják, s megy oda Haaland.A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
Kane-t és Grealisht a Citybe mockolják, Bernardo Silvát gondolom eladják majd, lehet, h előbb-utóbb Jesust is.
A Real pushol Mbappe-ért. A MU Goretzkara hajt.
Én ezeket olvastam.
több mint 4 éve
A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
több mint 4 éve
A ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
A fogadó irodák is megtették ezt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Na mara beterveztem a fradi meccset😀
több mint 4 éve
továbbmegy a 2. helyezett is, csak a csoportelső bye weeken van az első körbenDe ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattalFradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőtSzarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
Heisman
davemayer
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Boli kikerült a meccskeretből, edzőbá nem elégedett az edzésmunkájával.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ja ezt nem tudtam, így màsDe ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattalFradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőtSzarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
Heisman
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem biztos hogy választási helyzetben vannak…
több mint 4 éve
De ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattalFradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőtSzarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
Heisman
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Fradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőtSzarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Közben a PAOK 2-1-re kikapott az ír Bohemianstól 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Fradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőt
több mint 4 éve
Vida Krisztofernek megvan az idei első gólja a lengyel élvonalban: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/07/31/ekstraklasa-stal-mielec-piast-gliwice-vida-kristopher-gol/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.Nekem az Ekstraklasa a kedvencem 😉
Pl a Mocsár, de van még sok.
ozibozi
több mint 4 éve
Lengyel filmek régen is jók voltak, a mai sorozatok sem rosszak.végülis a topik első két betűjét eltaláltad 😀
Pl a Mocsár, de van még sok.
ozibozi

Don't blink!
több mint 4 éve
A tegnapi Vitebski diadallal újra eltávolodtunk a kieső zónától.
több mint 4 éve
a rendszerváltozáskor ezeket az elnevezéseket lecserélték, azért nem maradhatott MunkásPécsen bezzeg a saját szurkolók tolják a Munkás brandetÉn ebben a szent minutumban szembesültem azzal, hogy a PMFC nevében az "m" nem munkást jelent. A hozzám hasonló tájékozatlanoknak:
kristof
Hosszú, izgalmas, érdekes és fordulatoktól sem mentes az a sporthistória, aminek során egy belügyi nagyegyesülettől, egy városi munkássportkörön keresztül, eljutottunk egy teljesen magánkézben lévő klubig. Kicsivel több mint hatvan évvel ezelőtt, 1950. augusztus 22-én alakult meg a Pécsi Dózsa, amelynek jogutódja a Pécsi Munkás Sport Club (PMSC) lett 1973-ban. Ezt követően már csak egy „bakugrás” és két évtized, hogy a pécsi klub a máig használatos Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) nevet vette fel.
pmfc.hu/a-pmfc-tortenete/
nagylaza
több mint 4 éve
Pécsen bezzeg a saját szurkolók tolják a Munkás brandetÉn ebben a szent minutumban szembesültem azzal, hogy a PMFC nevében az "m" nem munkást jelent. A hozzám hasonló tájékozatlanoknak:
kristof
Hosszú, izgalmas, érdekes és fordulatoktól sem mentes az a sporthistória, aminek során egy belügyi nagyegyesülettől, egy városi munkássportkörön keresztül, eljutottunk egy teljesen magánkézben lévő klubig. Kicsivel több mint hatvan évvel ezelőtt, 1950. augusztus 22-én alakult meg a Pécsi Dózsa, amelynek jogutódja a Pécsi Munkás Sport Club (PMSC) lett 1973-ban. Ezt követően már csak egy „bakugrás” és két évtized, hogy a pécsi klub a máig használatos Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) nevet vette fel.
pmfc.hu/a-pmfc-tortenete/
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pécsen bezzeg a saját szurkolók tolják a Munkás brandetEngem zavar, szerintem legtöbbször aki így hívja, az direkt ilyen régi negatív felhangot akar ezzel belevinni amikor "dózsázik". De másnak biztos nem gond, csak annyiban furcsa nekem hogy akkor a többi csapatot is úgy kéne hívnod, mert 30 éve úgy szoktad meg, mégis csak ez van így nevezve .Oké, amikor én utoljára újpesti meccsen voltam még ez volt a nevük.Igen, már több évtizede nem Dózsa, nincs benne a nevében.Hogy hívják? Újpesti Dózsa, nem?Hagyjuk már abba ezt a Dózsát, nagyon rég nem úgy hívják a csapatot. A Fradit is Kinizsizzük vagy az MTK Vörös Meteorozzuk csak mert egyszer úgy hívták?De, a kormány is magyar, az ellenzék is.A kormány nem magyar tán?Ő kormányellenes. Az nem ugyanaz.Nem vagy te IS egy kicsit magyarellenes, hm?!3257 néző az NSO szerint. Kemény. (Jó lenne végre egy új stadion a Honvédnak.)Ez a Honvéd - Dvsc meccs teljesen fogyasztható. Jó hangulat, jó iram, helyzetek.A hazai L miatt én kevésbé vagyok lelkes...
tüsi91
iktriad
nagylaza
Mikey
Te egy magyar csapaton gúnyolódtál, csak mert továbbjutott sok legióssal.
Mintha annakidejen Perez miatt fikáztad volna a Veszprémet vagy Janics miatt a kajakos győzelmet.
Sobri Jóska
Nem a csapaton gúnyolódtam, hanem a nagyonmagyar szurkolókon és médián, akik magyar sikernek próbálják beállítani 8-9 légiós sikerét.
Mikey
Ezért ez nem szempont egy Fradi-Dózsán sem, hogy ki a magyar, mert mindkét csapat magyar.
A Dózsa sikere, a Fradi BL-csoportköre is magyar siker, ahogy Liu, Janics vagy egy honosított sportoló sikere is az.
És angol siker a Liverpool BL-győzelme német edzővel, egyiptomi gólvágóval, tucatnyi nem angol születésű játékossal.
Mert a Dózsa magyar csapat. Ilyen egyszerű.
Milyen siker lenne egy magyar csapat győzelme? Dán? Ukrán? Szerb? Ghánai?
Sobri Jóska
zavi27
A Kinizsi meg a Vörös Meteor az az 50-es években volt.
Megváltozott az Újpest hivatalos neve?
Sobri Jóska
zavi27
Most mi? Újpesti Torna Egylet? Újpest FC?
És amúgy mi a baj a Dózsával? Az nem komcsi konnotáció. Miért zavaró?
Az én korosztályomban a mai napig mindenki Dózsának hívja.
Sobri Jóska
zavi27
több mint 4 éve
Egyébként az itt kihúzott összes csapat konkrétan tök felesleges egy BL főtáblára. Egyik sem hiányzik onnan.tényszerű 😊booo, magyarellenes!Kolozsvár-Young Boys győztes jöhet a FradinakSlavianak 😊
Klaci79
ozibozi
Löfli
Klaci79
Még szökő évente egy Benfica játszik érdemleges szerepet, de nekik is magas ez a szint. A többi meg végképp felesleges ott Szvsz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
tényszerű 😊booo, magyarellenes!Kolozsvár-Young Boys győztes jöhet a FradinakSlavianak 😊
Klaci79
ozibozi
Löfli
több mint 4 éve
booo, magyarellenes!Kolozsvár-Young Boys győztes jöhet a FradinakSlavianak 😊
Klaci79
ozibozi

Don't blink!