Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Full letámadnak végig, ergo, ha sikerülne néha megjátszani a labdát akkor komoly területek lennének mögöttük, csak éppen nem jutunk el oda 1x se..Mondjuk Rebrovnak sosem volt igazi támadója. De alapvetően egy slavia ellen nem is biztos h nekünk kellene dominálni, támadni. Még itthon sem.Mas a felfogas. Nezd meg mennyit tamadnak a kp-k. Rebrovnal egesz szezonban nem jatszottak ennyit elore.Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Nekem azért nem rémlik h ilyen jól pressingeltek volna ellenünk amúgy sem a celtic sem a Dinamo. Vagy csak itt jön ki Rebrov hiánya?
De hogy mi milyen szarok vagyunk, hihetetlen… ilyen rosszul játszó Fradit elég rég láttam.
Ez a hátul passzolgatás jó ideje nem megy, mégis erőltetik, csoda hogy megúsztuk eddig.
#JC6
csebi
De a vedelem hozza magat, barmikor kepesek golt kapni.
Egyebkent nem rossz ez. Lassan jon Zubkov, hogy ket csel utan belevezesse a labdat a vedojebe. Varom mar nagyon.
Kenny
csebi
több mint 4 éve
A letámadásra pedig olyan remekül készültünk fel, h 1x sem sikerült kihoznunk a labdát az egész félidőbenA taktika a kikényszerített hazaadásokra épül. Örömfoci a javából.
és bazzeg 1-0 ide 😀 😀
Szesze
több mint 4 éve
Mondjuk Rebrovnak sosem volt igazi támadója. De alapvetően egy slavia ellen nem is biztos h nekünk kellene dominálni, támadni. Még itthon sem.Mas a felfogas. Nezd meg mennyit tamadnak a kp-k. Rebrovnal egesz szezonban nem jatszottak ennyit elore.Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Nekem azért nem rémlik h ilyen jól pressingeltek volna ellenünk amúgy sem a celtic sem a Dinamo. Vagy csak itt jön ki Rebrov hiánya?
De hogy mi milyen szarok vagyunk, hihetetlen… ilyen rosszul játszó Fradit elég rég láttam.
Ez a hátul passzolgatás jó ideje nem megy, mégis erőltetik, csoda hogy megúsztuk eddig.
#JC6
csebi
Egyebkent nem rossz ez. Lassan jon Zubkov, hogy ket csel utan belevezesse a labdat a vedojebe. Varom mar nagyon.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A letámadásra pedig olyan remekül készültünk fel, h 1x sem sikerült kihoznunk a labdát az egész félidőbenés bazzeg 1-0 ide 😀 😀
több mint 4 éve
Mas a felfogas. Nezd meg mennyit tamadnak a kp-k. Rebrovnal egesz szezonban nem jatszottak ennyit elore.Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Nekem azért nem rémlik h ilyen jól pressingeltek volna ellenünk amúgy sem a celtic sem a Dinamo. Vagy csak itt jön ki Rebrov hiánya?
#JC6
csebi
több mint 4 éve
Eddig a pályamunkás a fradi legjobbja 😊
több mint 4 éve
Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.katasztrófa szint, Mmaee-nak még nem sikerült emberhez passzolnia a meccsen, ami tekintve, hogy utolsó ember eléggé luxus.
#JC6
Zachariessen is remek igazolásnak tűnik, adott egy remek gólpasszt az ellenfélnek ő is, csak nem használták ki. Ezen kívül nem találkozott a labdával, ami irányító középpályásként szintén nem egy nagy erény..
hányinger volt az egész félidő
több mint 4 éve
Hát, nekem hiányzik a csávó.Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Nekem azért nem rémlik h ilyen jól pressingeltek volna ellenünk amúgy sem a celtic sem a Dinamo. Vagy csak itt jön ki Rebrov hiánya?
#JC6
csebi
Hajnal majomnak köszönhetjük majd a jó sok buktát… persze sosem lesz kérdőre vonva.
több mint 4 éve
Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Nekem azért nem rémlik h ilyen jól pressingeltek volna ellenünk amúgy sem a celtic sem a Dinamo. Vagy csak itt jön ki Rebrov hiánya?
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.Ennyivel egyetértek.
#JC6
több mint 4 éve
Nem egy világverő csapat ez a Slavia, de nem is rosszak. Kb Celtic/Dinamo szint.De hogy mi milyen szarok vagyunk, hihetetlen… ilyen rosszul játszó Fradit elég rég láttam.
több mint 4 éve
Lölő volt a gyepmester?
több mint 4 éve
ez a két helyzetünk volt a meccsen, egyet kihasználtunkDe ez már a második ilyen volt, egyet már majdnem összehozott korábban 😀jah, fiammal már akkor bekiabáltuk a gólt hülyeségből 😀
dande
Szesze
több mint 4 éve
Ami késik egyszer eljön 😀De ez már a második ilyen volt, egyet már majdnem összehozott korábban 😀jah, fiammal már akkor bekiabáltuk a gólt hülyeségből 😀
dande
Szesze
több mint 4 éve
De ez már a második ilyen volt, egyet már majdnem összehozott korábban 😀jah, fiammal már akkor bekiabáltuk a gólt hülyeségből 😀
dande
több mint 4 éve
Csóri kapus, mi az esély ott pattan meg egy göröngyön? 😊Régi Bozsikban volt az a gol h lapos loves a felső ficakban kötött ki 😊
petey
több mint 4 éve
Megelevenedett egy másik üllői úti legenda:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De ez már a második ilyen volt, egyet már majdnem összehozott korábban 😀
több mint 4 éve
Csóri kapus, mi az esély ott pattan meg egy göröngyön? 😊sokkal inkább mögötte kellett volna lenni...
petey
több mint 4 éve
Én is 😊SZEDD KI BOHOC!!!Ezen mondjuk nagyot röhögtem 😀
Kenny
Szesze
több mint 4 éve
"Mi vagyunk a legnagyobbak" 😊
több mint 4 éve
Ryan Mmaee olyan dolgokat tud mint Fradi csatár nagyon régen. Belovi a helyzeteit, felpasszolt labdákat jól meg játssza, és jól helyezkedik. Hogy került hozzánk ez a srác? 😊
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!Kellene még 2-3 ilyen, hogy legyen némi sansz.
Szesze