Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kharatinnak se ez élete meccse az biztos..
több mint 4 éve
Jó kapus kapufaval véd
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Loncar előtt le a kalappal. Pár órája meg az olimpián lőtt nekünk gólt most meg már a Fradi csapatába állt be játszani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez a kicsit ducibb cseh kapus masszívan velünk vanVolt már bravúrja, de Dibusz eddig messze jobb.
csebi
több mint 4 éve
Még gyorsan kell találni valamit, amire kaphatunk pár meccs zártkaput.
több mint 4 éve
Ez a kicsit ducibb cseh kapus masszívan velünk van
több mint 4 éve
megszámoltam és A cseheknél több a néger, ezért a sok hiba.
több mint 4 éve
Jó kis meccs. Úgy értem: jobb, mint a holnap esti lakógyűlésünk lesz.
több mint 4 éve
Valóban egy sorral elnéztem, így viszont végképp borul a “vidéki csapat nyer - Fideszé a választás” 😕Nagy előnnyel vezettek, de végül a ZTE nyert.Sőt 2010-ben is vidéki nyert. Viszont 2006-ban is, akkor meg a szocik nyertek. 2002-Ben meg az MTK, 98-ban az Újpest, 94-Ben a Vác, 90-Ben meg az ute…egyelőre keresem, hogy milyen általánosságot lehet erre a mintára felállítani, de azon kívül, hogy választási évben is nyer valaki bajnokságot még nem sikerült 😕2014-ben és 2018-ban is az volt.Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
csebi
Kampman
Szerk: amikor a Fidesz nyert, akkor a bajnokcsapat nevében volt e-betű.
MC12
Szerintem sincsen minta, de mindig nyitott vagyok az összeesküvés-elméletekre, ha kellően szórakoztatóak.
Kampman
Én rajongok az konteókért de ezen még dolgozni kell.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
bíró többször ért labdába, mint ZachariassenMondjuk nem tudom h ot mivel kuldtel fel a pályára. Vagy vmi hulye utasítást kapott hogy labdába ne erj és ráadásul még szarul is helyezkedj h másnak ne legyen területe vagy egyszerűen ennyire sík hulye
Szesze
több mint 4 éve
"A csehek is tudnak hibázni..." Tényleg?
több mint 4 éve
Azért az nem lesz jó h már most az 57. Perben a legelől levő játékosunk 35 méterre van a saját kaputól …
több mint 4 éve
bíró többször ért labdába, mint Zachariassen
több mint 4 éve
2-0 elèg veszélyes, nem tudjátok?A legveszélyesebb
petey
több mint 4 éve
cseh edző épp rejtvényt fejtett?Sikeres kelet-európai iparág, 5 betű
csebi
P_R_Ó
több mint 4 éve
cseh edző épp rejtvényt fejtett?
több mint 4 éve
Nagy előnnyel vezettek, de végül a ZTE nyert.Sőt 2010-ben is vidéki nyert. Viszont 2006-ban is, akkor meg a szocik nyertek. 2002-Ben meg az MTK, 98-ban az Újpest, 94-Ben a Vác, 90-Ben meg az ute…egyelőre keresem, hogy milyen általánosságot lehet erre a mintára felállítani, de azon kívül, hogy választási évben is nyer valaki bajnokságot még nem sikerült 😕2014-ben és 2018-ban is az volt.Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
csebi
Kampman
Szerk: amikor a Fidesz nyert, akkor a bajnokcsapat nevében volt e-betű.
MC12
Szerintem sincsen minta, de mindig nyitott vagyok az összeesküvés-elméletekre, ha kellően szórakoztatóak.
több mint 4 éve
Nem szabad kapni. Kint kontrazunk egyet beverunk es vege.
több mint 4 éve
Gólokkal kellene vezetni 😂De vezetünk is gólokkal
tüsi91
több mint 4 éve
Gólokkal kellene vezetni 😂
több mint 4 éve
ez nagyobb helyzet volt, mint a 11-es..
több mint 4 éve
Kiszedte a bohóc 😕
több mint 4 éve
Tokmac istenem, már két gólt lohettel volna