Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Kharatinnak se ez élete meccse az biztos..
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 880 — Lucas Scott
Jó kapus kapufaval véd

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Loncar előtt le a kalappal. Pár órája meg az olimpián lőtt nekünk gólt most meg már a Fradi csapatába állt be játszani

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 731
Ez a kicsit ducibb cseh kapus masszívan velünk van
csebi
Volt már bravúrja, de Dibusz eddig messze jobb.

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Még gyorsan kell találni valamit, amire kaphatunk pár meccs zártkaput.

több mint 4 éve
Ez a kicsit ducibb cseh kapus masszívan velünk van

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 093
megszámoltam és A cseheknél több a néger, ezért a sok hiba.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Jó kis meccs. Úgy értem: jobb, mint a holnap esti lakógyűlésünk lesz.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 424
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem volt
csebi
Sajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
davemayer
Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.
csebi
Nemá
petey
Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.
csebi
2014-ben és 2018-ban is az volt.
Kampman
Sőt 2010-ben is vidéki nyert. Viszont 2006-ban is, akkor meg a szocik nyertek. 2002-Ben meg az MTK, 98-ban az Újpest, 94-Ben a Vác, 90-Ben meg az ute…egyelőre keresem, hogy milyen általánosságot lehet erre a mintára felállítani, de azon kívül, hogy választási évben is nyer valaki bajnokságot még nem sikerült 😕

Szerk: amikor a Fidesz nyert, akkor a bajnokcsapat nevében volt e-betű.
MC12
Nagy előnnyel vezettek, de végül a ZTE nyert.
Szerintem sincsen minta, de mindig nyitott vagyok az összeesküvés-elméletekre, ha kellően szórakoztatóak.
Kampman
Valóban egy sorral elnéztem, így viszont végképp borul a “vidéki csapat nyer - Fideszé a választás” 😕
Én rajongok az konteókért de ezen még dolgozni kell.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
bíró többször ért labdába, mint Zachariassen
Szesze
Mondjuk nem tudom h ot mivel kuldtel fel a pályára. Vagy vmi hulye utasítást kapott hogy labdába ne erj és ráadásul még szarul is helyezkedj h másnak ne legyen területe vagy egyszerűen ennyire sík hulye

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
"A csehek is tudnak hibázni..." Tényleg?
több mint 4 éve
Azért az nem lesz jó h már most az 57. Perben a legelől levő játékosunk 35 méterre van a saját kaputól …

több mint 4 éve
bíró többször ért labdába, mint Zachariassen
több mint 4 éve
2-0 elèg veszélyes, nem tudjátok?
petey
A legveszélyesebb

több mint 4 éve
cseh edző épp rejtvényt fejtett?
csebi
Sikeres kelet-európai iparág, 5 betű

P_R_Ó

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 317 — Csodabogár
2-0 elèg veszélyes, nem tudjátok?

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 990
csebi
Szinez valamit
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem volt
csebi
Sajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
davemayer
Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.
csebi
Nemá
petey
Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.
csebi
2014-ben és 2018-ban is az volt.
Kampman
Sőt 2010-ben is vidéki nyert. Viszont 2006-ban is, akkor meg a szocik nyertek. 2002-Ben meg az MTK, 98-ban az Újpest, 94-Ben a Vác, 90-Ben meg az ute…egyelőre keresem, hogy milyen általánosságot lehet erre a mintára felállítani, de azon kívül, hogy választási évben is nyer valaki bajnokságot még nem sikerült 😕

Szerk: amikor a Fidesz nyert, akkor a bajnokcsapat nevében volt e-betű.
MC12
Nagy előnnyel vezettek, de végül a ZTE nyert.
Szerintem sincsen minta, de mindig nyitott vagyok az összeesküvés-elméletekre, ha kellően szórakoztatóak.

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
Nem szabad kapni.
Kint kontrazunk egyet beverunk es vege.

több mint 4 éve
Gólokkal kellene vezetni 😂
tüsi91
De vezetünk is gólokkal

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gólokkal kellene vezetni 😂
több mint 4 éve
ez nagyobb helyzet volt, mint a 11-es..
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kiszedte a bohóc 😕

több mint 4 éve
Tokmac istenem, már két gólt lohettel volna