Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha a bajnokságban játszanak nem, de amúgy egy másik ország csapata ellen igen. Nekem az hogy Tóth van a kapuban és hogy játszik Kiss akikben szerintem van potenciál az elég arra hogy drukkoljak nekik (jó lenne ha tudnék másik ilyen 9 nevet is írni). Nem kérdés hogy szerintem vicc hogy léteznek főleg ilyen néven, de inkább mint egy random finn vagy lett csapat. És szerintem azzal se lehet vádolni hogy fideszes lennék a kommentek alapján.Felcsút?Szerintem teljesen érthető hogy egy újpestes pl szarik bele. Ahogy az is, hogy nekem nincs kedvenc magyar csapatom, így mindegyiknek tudok drukkolni ugyanúgy, legyen Fradi Vidi Ute stb.Na pont azt olvasod ki belőle, ami nincs benne. Engem nem érdekel, hogy 11-12-15 külföldi van egy Ferencvárosban. A klubfoci ilyen. Jól csinálják, mert sajnos magyar játékosokkal nem tudnák ezt elérni, pláne nem ennyiből, mert a jobb magyarok sokkal drágábbak. De mint egy klubcsapat, nem gondolom, hogy kötelező lenne nekik szurkolni. De persze azt is elfogadom, ha másnak ez már elég.Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Magyar válogatott az igen, mindig, minden korosztályban, de magyar klubcsapatnak miért kellene szorítani egy más csapat szurkolójának?
Klaci79
Nincs magyar a Fradiban, igaz. Na puff. A Liverpoolban rengeteg angol van, a Cityben szinten, Chelsea-nel is sok van, a Real Madrid tele van spanyollal, a PSG fossa a franciakat, esatobbi. Ja, nem.
Szoval hiaba mutogatunk akar a legiosokra, amikor ez mar vilagszinten altalanos, akkor igazabol ezzel sem tudok peldalozni, amiert nem orulok, ha a magyar csapat bejut valami nemzetkozi sorozat csoportkorebe. Magyar klub, ennyi. Tobb nekem nem kell, hogy szurkoljak.
Stez
Ha már említed a külföldi példákat, vajon egy City szurkoló szorít a Chelsie-ért, egy Barca fan a Real-ért, vagy egy Lille szurkoló a PSG sikeréért? Hát kétlem...
De azért csak a tisztánlátás végett, én szurkolok a Fradinak, hogy mennyen a BL-be, de nem tartom gyűlöletnek, ha más nem így gondolkodik.
Klaci79
Heisman
(🤣)
#JC6
Sőt, mivel gyűjtöm a különféle mezeket, amint megjelent a 2rule szerettem volna venni hogy elmondhassam ilyenem is van, van Felcsút mezem is 😀, mert olyat lehetett kapni először, talán a haladásnak volt még az elején, de amikor ott voltunk elmentem a fanshopba és nem volt a méretemben. Hatalmasat röhögött mindenki amikor haverokkal focin megjelentem benne 😀
De ha akarod PM-ben leírom neked a gyűjteményem darabjait egyesével 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha nem sütne minden hszedből az hogy rühelled a fradit nem lenne semmi bajom.Szokásos zöld arrogancia, tulajdonképpen most mi a fasz bajod van? De tényleg hagyjuk, egyszer a lófasznak is vége van.Akkor értelemszerűen nem máknak irod de hagyjuk. Tanuljátok inkább a hegymászást, talán jövőre menni fog.Akkor gyk. Mak-ra utaltam. Szívesen csak hogy egy fradista is megértse.Kimaxolta a mák(lol)faktort a fradiEz most tényleg röfögött, de azért nem annyira hogy egy vidis leírhassa hogy lol
petey
davemayer
petey
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Felcsút?Szerintem teljesen érthető hogy egy újpestes pl szarik bele. Ahogy az is, hogy nekem nincs kedvenc magyar csapatom, így mindegyiknek tudok drukkolni ugyanúgy, legyen Fradi Vidi Ute stb.Na pont azt olvasod ki belőle, ami nincs benne. Engem nem érdekel, hogy 11-12-15 külföldi van egy Ferencvárosban. A klubfoci ilyen. Jól csinálják, mert sajnos magyar játékosokkal nem tudnák ezt elérni, pláne nem ennyiből, mert a jobb magyarok sokkal drágábbak. De mint egy klubcsapat, nem gondolom, hogy kötelező lenne nekik szurkolni. De persze azt is elfogadom, ha másnak ez már elég.Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Magyar válogatott az igen, mindig, minden korosztályban, de magyar klubcsapatnak miért kellene szorítani egy más csapat szurkolójának?
Klaci79
Nincs magyar a Fradiban, igaz. Na puff. A Liverpoolban rengeteg angol van, a Cityben szinten, Chelsea-nel is sok van, a Real Madrid tele van spanyollal, a PSG fossa a franciakat, esatobbi. Ja, nem.
Szoval hiaba mutogatunk akar a legiosokra, amikor ez mar vilagszinten altalanos, akkor igazabol ezzel sem tudok peldalozni, amiert nem orulok, ha a magyar csapat bejut valami nemzetkozi sorozat csoportkorebe. Magyar klub, ennyi. Tobb nekem nem kell, hogy szurkoljak.
Stez
Ha már említed a külföldi példákat, vajon egy City szurkoló szorít a Chelsie-ért, egy Barca fan a Real-ért, vagy egy Lille szurkoló a PSG sikeréért? Hát kétlem...
De azért csak a tisztánlátás végett, én szurkolok a Fradinak, hogy mennyen a BL-be, de nem tartom gyűlöletnek, ha más nem így gondolkodik.
Klaci79
Heisman
(🤣)
több mint 4 éve
másik érdekes kérdés, hogy a csávót hogy a faszba nem állították ki? innen látszik, hogy kettős lábszártörés, az default piros lap még barimeccseken isOhhhhhhhh le terrible tacle, et la grosse blessure pour le défenseur français Wesley Fofana 😢😢 #LEIVIL pic.twitter.com/Qkx37L7MZH
— Ishaq Chebli (@IshaqChebli) August 4, 2021
Felkeszulesi meccsen bazdmeg ilyen belepot... Szerencsetlen srac szezonjanak lottek is 😕
Meg rosszabb, hogy valszeg torlesztes volt, mert korabban Fofana ralepett az achillesere...
Borbinho
több mint 4 éve
Szerintem teljesen érthető hogy egy újpestes pl szarik bele. Ahogy az is, hogy nekem nincs kedvenc magyar csapatom, így mindegyiknek tudok drukkolni ugyanúgy, legyen Fradi Vidi Ute stb.Na pont azt olvasod ki belőle, ami nincs benne. Engem nem érdekel, hogy 11-12-15 külföldi van egy Ferencvárosban. A klubfoci ilyen. Jól csinálják, mert sajnos magyar játékosokkal nem tudnák ezt elérni, pláne nem ennyiből, mert a jobb magyarok sokkal drágábbak. De mint egy klubcsapat, nem gondolom, hogy kötelező lenne nekik szurkolni. De persze azt is elfogadom, ha másnak ez már elég.Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
Stez
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szokásos zöld arrogancia, tulajdonképpen most mi a fasz bajod van? De tényleg hagyjuk, egyszer a lófasznak is vége van.Akkor értelemszerűen nem máknak irod de hagyjuk. Tanuljátok inkább a hegymászást, talán jövőre menni fog.Akkor gyk. Mak-ra utaltam. Szívesen csak hogy egy fradista is megértse.Kimaxolta a mák(lol)faktort a fradiEz most tényleg röfögött, de azért nem annyira hogy egy vidis leírhassa hogy lol
petey
davemayer
petey
davemayer
több mint 4 éve
Na pont azt olvasod ki belőle, ami nincs benne. Engem nem érdekel, hogy 11-12-15 külföldi van egy Ferencvárosban. A klubfoci ilyen. Jól csinálják, mert sajnos magyar játékosokkal nem tudnák ezt elérni, pláne nem ennyiből, mert a jobb magyarok sokkal drágábbak. De mint egy klubcsapat, nem gondolom, hogy kötelező lenne nekik szurkolni. De persze azt is elfogadom, ha másnak ez már elég.Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
Stez
Klaci79
En pedig elfogadom, ha te nem szurkolsz a magyar klubnak mondjuk teszem azt Ujpestikent, peldaul a Fradinak. Engem nem zavar. Szimplan leirtam, hogy en viszont barmilyen szurkolokent miert drukkolok azert a magyarok sikereert. Le sem nezem azt, aki nem teszi minden keretek kozott, nem az en dolgom.
Mindenki szive joga, kinek es mikor szurkol, emiatt nem gondolnam, hogy barki is hazaarulo peldaul, mert hogy itthon ilyen kommenteket is gyakran vag egymashoz a szurkolo.
A Puskast peldaul annyira gyulolik itthon sokan, hogy amikor kiadtam a kiesesuket, 100 visszajelzesbol 95 negativ es karorvendo volt.
több mint 4 éve
Ha már említed a külföldi példákat, vajon egy City szurkoló szorít a Chelsie-ért, egy Barca fan a Real-ért, vagy egy Lille szurkoló a PSG sikeréért? Hát kétlem...Talán annyiban más az angolok példája, hogy ők hozzászokhattak ahhoz, hogy 2-3 csapatuk szinte mindig érdekelt a nagy kupák végső szakaszaiban is. Egy Everton drukker nyugodtan lehet kárörvendő, ha a Pool/Chelsea kikap a BL-döntőben, következő évben úgy is ott lesznek megint.
Klaci79
Mi az utóbbi évtizedekben eléggé a híján vagyunk sikeres szerepléseknek, ezért meg kell becsülni, ami van. Én Fradi szimpatizánsként egyedül a Felcsúttal nem tudok semmilyen módon szimpatizálni nemzetközi szinten, de holnap pl. jó lenne, ha az Újpestnek is sikerülne egy bravúr.
több mint 4 éve
Ferencvarosi (HUN)Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
Stez
Ez van a papírra írva amikor mutatják, a többi a kutyát nem érdekli, minden jó légiós magyar csapat szekerét tolja.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ne merj örülni, te náci!És pont felpattant. Nem kapura adunk haza gyermekkorban tanítják.A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
ozibozi
Én azért örülök ennek a győzelemnek, meg ha túl nem is ertekelem. Lehet valaki nem.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Akkor értelemszerűen nem máknak irod de hagyjuk. Tanuljátok inkább a hegymászást, talán jövőre menni fog.Akkor gyk. Mak-ra utaltam. Szívesen csak hogy egy fradista is megértse.Kimaxolta a mák(lol)faktort a fradiEz most tényleg röfögött, de azért nem annyira hogy egy vidis leírhassa hogy lol
petey
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Na pont azt olvasod ki belőle, ami nincs benne. Engem nem érdekel, hogy 11-12-15 külföldi van egy Ferencvárosban. A klubfoci ilyen. Jól csinálják, mert sajnos magyar játékosokkal nem tudnák ezt elérni, pláne nem ennyiből, mert a jobb magyarok sokkal drágábbak. De mint egy klubcsapat, nem gondolom, hogy kötelező lenne nekik szurkolni. De persze azt is elfogadom, ha másnak ez már elég.Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
Stez
több mint 4 éve
Ohhhhhhhh le terrible tacle, et la grosse blessure pour le défenseur français Wesley Fofana 😢😢 #LEIVIL pic.twitter.com/Qkx37L7MZH
— Ishaq Chebli (@IshaqChebli) August 4, 2021
Felkeszulesi meccsen bazdmeg ilyen belepot... Szerencsetlen srac szezonjanak lottek is 😕
Meg rosszabb, hogy valszeg torlesztes volt, mert korabban Fofana ralepett az achillesere...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ezt a kommentet nem lehetne kiemelni fejlécben min dekadens példa köszönömEzt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
több mint 4 éve
Tudom, de legalább az egyiket behúztuk 😀Sokadik csapat futott rá arra, hogy örültek a sorsolásnak, mert a leggyengébbet kapták.Még nem jutottunk tovább 😉 reméljük a srácok is észnél lesznek 😊
Kenny
dande
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
mitol jobb lesz nekem ha utalom oket?az ha utalsz valamit az a te bajod..teged frusztralt..oket kb leszarja h te utalod oket.felcsuti parasztok?en sose ertettem hogy lehet UTALNI egy fociscsapatot 😀Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
YoungZeeZee
ozibozi
több mint 4 éve
Sokadik csapat futott rá arra, hogy örültek a sorsolásnak, mert a leggyengébbet kapták.Még nem jutottunk tovább 😉 reméljük a srácok is észnél lesznek 😊
Kenny
több mint 4 éve
Mert magyar vagyok, ilyenforman azert jo latni, hogy ha csak a neveben, de latok a legjobbak kozott egy magyar csapatot.Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
felcsuti parasztok?en sose ertettem hogy lehet UTALNI egy fociscsapatot 😀Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
en sose ertettem hogy lehet UTALNI egy fociscsapatot 😀Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
Klaci79
több mint 4 éve
Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕Remélem nem értem félre és biztosan nem nekem szól, de sosem értettem miért kellene valakinek egy másik magyar (esetleg amúgy utált) klubcsapatért szorítania. Ez szerintem olyan tipikus magyaros elvárás lenne, pedig a mutatóban ott lévő 1-2 magyartól eltekintve nem sokat lök ez a magyar focin, kb mintha a Lipcsének szurkolnánk a BL-ben.
clbass
több mint 4 éve
Dolgoztak érte sokat.
több mint 4 éve
Ezt a gyűlöletet ami ebben az országban megy… 😕
több mint 4 éve
Becsúszva mentett, nem sima hazapassz volt. De lassú labdát hazaadhatsz ha nincs más opció, kapusnak meg kell tudni oldani ha ő áll szemben a lasztival.És pont felpattant. Nem kapura adunk haza gyermekkorban tanítják.A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
ozibozi
Én azért örülök ennek a győzelemnek, meg ha túl nem is ertekelem. Lehet valaki nem.
tüsi91