Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy lehet itt LaLigazni, de szerintem ez inkább a Barca vezetésére nézve baromi gáz. Vagy szartak nagyívben a szabályokra, vagy szimplán nem voltak képesek normálisan menedzselni a klub anyagi helyzetét. Akármelyik is áll fent elég gáz egy ekkora klubnál.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Ahaaa, nyilván... 😀 😀Remélem lesz akkora troll Messi hogy a Realhoz ír alá. 😀El tudom képzelni, hogy pont Perez papa van mögötte........szrjon sünt a alaliga
Tony Adams
dande
Perez lesz az új Soros. Nem semmi az öreg, hogy mindenben az ő keze van.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Gent-RFS Riga 0-2 fél óra utánÁllt a játék nézőtéri rendbontás miatt wroclawban
A Slask Wroclaw-Hapoel Beer Sheván 20 perces hosszabbítás az első félidőben🤯
Willie Parker
Amúgy pont az ilyen meglepetésekre céloztam akkor amikor azt mondtam hogy a pénz ellenére sem lehet kijelenteni hogy a fradinak muszáj csoportkörben játszania.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért valamelyik tevehajcsár csapattal tuti raprobalnek egy CR-Messi tengelyre 😊Én pont ezt mondtam úgy egy hónappal ezelőtt amikor kiderült hogy CR mozdulna a juvéból. Azért megnézném hogy menne nekik együtt, érdekes lenne.
Már csak a marketing és media hype behozna a fizetéseket
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Gent-RFS Riga 0-2 fél óra utánA Slask Wroclaw-Hapoel Beer Sheván 20 perces hosszabbítás az első félidőben🤯
több mint 4 éve
Nagy magus a spanyol liga egyebkent, mert miattuk nem irhatott ala Messi a Barcahoz ujra. Vajon eszukbe jut, hogy konkretan sajat magukat szurtak tokon, es emiatt elveszitik a vilag legjobb jatekosat a bajnoksagukbol, a La Liga, sot, a vilag labdarugasanak arcat?Szerintem nagyobb gáz, ha a kirakat csapatok egyike csődbe megy és pont erről lett volna szó.
Mert ez penzugyileg is eleg erosen meg fog latszani, efelol ketseg sincs.
En mindenesetre meg nem vennem keszpenznek, hogy Messi tavozik, szerintem itt hamar eszbe fognak kapni Tebasek, es valami surgossegi modositast bedobnak majd gyorsan szabalyvaltoztatasra, hogy megoldjak Messi Spanyolorszagban maradasat. Irtozatosan ciki lenne ez nekik minden szempontbol, ha elszurnak, plusz gondolom a komplett igazgatosag allasaba is kerulne.
Stez
több mint 4 éve
Nagy magus a spanyol liga egyebkent, mert miattuk nem irhatott ala Messi a Barcahoz ujra. Vajon eszukbe jut, hogy konkretan sajat magukat szurtak tokon, es emiatt elveszitik a vilag legjobb jatekosat a bajnoksagukbol, a La Liga, sot, a vilag labdarugasanak arcat?Pontosan ugyanezt beszéltük mi is. Egy ilyen év után "elengedni" egy ekkora értékkel bíró játékost, gyakorlatilag ahova megy, az lesz a világ legnézettebb bajnoksága.
Mert ez penzugyileg is eleg erosen meg fog latszani, efelol ketseg sincs.
En mindenesetre meg nem vennem keszpenznek, hogy Messi tavozik, szerintem itt hamar eszbe fognak kapni Tebasek, es valami surgossegi modositast bedobnak majd gyorsan szabalyvaltoztatasra, hogy megoldjak Messi Spanyolorszagban maradasat. Irtozatosan ciki lenne ez nekik minden szempontbol, ha elszurnak, plusz gondolom a komplett igazgatosag allasaba is kerulne.
Stez
Mondjuk a Liga soha sem az eszéről és a logikus döntéseiről volt híres.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
knezy es ujpest, jo lesz.
több mint 4 éve
Remélem lesz akkora troll Messi hogy a Realhoz ír alá. 😀
több mint 4 éve
Nagy magus a spanyol liga egyebkent, mert miattuk nem irhatott ala Messi a Barcahoz ujra. Vajon eszukbe jut, hogy konkretan sajat magukat szurtak tokon, es emiatt elveszitik a vilag legjobb jatekosat a bajnoksagukbol, a La Liga, sot, a vilag labdarugasanak arcat? Mert ez penzugyileg is eleg erosen meg fog latszani, efelol ketseg sincs.
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A City nem sír a túlárazáson, mert végtelen a költségvetése, hanem megveszi annyiért amennyi.De lehet idevenni pl Ben Whiteot is, aki 50 milláért vett meg kedvenc csapatom.Szépen össze lehetne mosni a két beszélgetést ami itt folyik.Milyen értelemben? A fradinak is inkább túlárazva kellene vennie valakit csak mert magyar? Grealish legalább tenyleg jo jatékos, nem úgy mint a magyar jelöltek 99%-a.
"Mondj egy magyar focistát akit le tudna igazolni a Fradi!"
"Megér e 100 millát egy fiatal angol válogatott focista a Citynek?"
Tony Adams
davemayer
Van benne potenciál? Igen
Fiatal? Igen
Hazai válogatott? Igen
Akkor ennyi az ára!
Ugyanez itthon: "Drágák a magyar fiatalok. " LOL mintha számítana valamit is a pénz.
több mint 4 éve
Azért valamelyik tevehajcsár csapattal tuti raprobalnek egy CR-Messi tengelyre 😊Már csak a marketing és media hype behozna a fizetéseket
több mint 4 éve
Illetve akinek az a baja egy csapattal, hogy a keretében van 20 légiós, annak a 10 is csípni fogja a szemét, mert ez tipikus kákán is a csomót kereső mentalitás.Nem ismerem a soccerpiacot, de pl a három mls-es közül szerintem legalább egy elférne, vagy még a szerződéshosszabbítása előtt lecsapni olyan tehetségekre, mint az aek-es Zsiga Laci meg tudtommal az angoloknál is van egy hasonló figura.Ezek mint nyugatra mennek, nem jönnének haza.
r.baggio
Amiben igazad van hogy addig kellene a klubhoz csábítani amíg még itthon vannak, de pl ha leigazolják anno a Sallóit akkor ő beverekedte volna magát a tarcsiból az első csapathoz majd ott a kezdőbe?
davemayer
Ha sok a légiós, akkor miért nem elég magyar ennyi pénzből, ha kevés, akkor miért nem vesznek jobbakat ennyi pénzből. érvek mindig vannak és lesznek is...
De ilyen a klubfutbal a Bosman-szabály óta.
Országfüggetlenül vannak olyan klubok, akik alig, vagy csak mutatóba igazolnak légióst, vagy mert csórók, vagy senki sem akar odamenni, vagy mert nem is akarnak (Paks, Bilbao, biztos van még sok ilyen, ennyire nem vagyok képben), vannak olyanok, ahol kvázi BPA-znak, szerintem a Fradi, meg a legtöbb magyar klub ilyen, abból főznek, amiből tudnak, és vannak, akik ha kell, ha nem összevásárolják a fél világot, direktbe leszarván a nemzetiséget (ami egyébként a fociban teljesen irreleváns a legtöbbször), mint egy PSG mondjuk.
több mint 4 éve
De miért tőlünk várod itt a megoldást? Vannak ott kitartott edzők és megfigyelők, hogy találjanak jó fiatalokat. Akár olyat, aki kintről jönne vissza. Kutyát nem érdekelné, ha 20 pont helyett 5-el nyernenek bajnokságot ha közben bajnokikon probalgatnának beépíteni embereketSzépen össze lehetne mosni a két beszélgetést ami itt folyik.Milyen értelemben? A fradinak is inkább túlárazva kellene vennie valakit csak mert magyar? Grealish legalább tenyleg jo jatékos, nem úgy mint a magyar jelöltek 99%-a.
Tony Adams
davemayer
több mint 4 éve
Szépen össze lehetne mosni a két beszélgetést ami itt folyik.Milyen értelemben? A fradinak is inkább túlárazva kellene vennie valakit csak mert magyar? Grealish legalább tenyleg jo jatékos, nem úgy mint a magyar jelöltek 99%-a.
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem ismerem a soccerpiacot, de pl a három mls-es közül szerintem legalább egy elférne, vagy még a szerződéshosszabbítása előtt lecsapni olyan tehetségekre, mint az aek-es Zsiga Laci meg tudtommal az angoloknál is van egy hasonló figura.Ezek mint nyugatra mennek, nem jönnének haza.
r.baggio
Amiben igazad van hogy addig kellene a klubhoz csábítani amíg még itthon vannak, de pl ha leigazolják anno a Sallóit akkor ő beverekedte volna magát a tarcsiból az első csapathoz majd ott a kezdőbe?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért a mai kinizsi már gazdálkodik akkora büdzséből, hogy ha meglenne az akarat, mutatóba egy-két magyart, vagy legalábbis részben magyar származású játékost igenis le tudnának szerződtetni. Senki nem igényelné a full magyar kezdőt, de hogy a kapuson kívül senki sehol, azért az ultragáz.Kit? Olyat mondj aki stabil kezdő lenne, és jobb mint a jelenlegi a posztján. Én egyet tudnék akire lehetne egy fikarnyi esély, az Schäfer, de szerintem ő sem hazajönni akar hanem menni nyugatabbra+ nem is hiszem hogy jobb mint a Laiduni+Haratin.
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
😂 Pep felesége biztos csodálkozik miért fickós a taktikus géniusz ura egész napManchester City representatives returning Jack Grealish to Aston Villa after hearing Messi has rejected a new contract at Barcelona:
— Alexander Umeakubuike ✊🏿 (@AUmeakubuike) August 5, 2021
pic.twitter.com/94b0c21wj1
r.baggio
több mint 4 éve
Manchester City representatives returning Jack Grealish to Aston Villa after hearing Messi has rejected a new contract at Barcelona:
— Alexander Umeakubuike ✊🏿 (@AUmeakubuike) August 5, 2021
pic.twitter.com/94b0c21wj1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szépen össze lehetne mosni a két beszélgetést ami itt folyik."Mondj egy magyar focistát akit le tudna igazolni a Fradi!"
több mint 4 éve
Nem ismerem a soccerpiacot, de pl a három mls-es közül szerintem legalább egy elférne, vagy még a szerződéshosszabbítása előtt lecsapni olyan tehetségekre, mint az aek-es Zsiga Laci meg tudtommal az angoloknál is van egy hasonló figura.Hagyjuk már ezeket a semmit sem bizonyított ns által bedobott neveket. Sehol nem férne el a keretben sem.
r.baggio
Sallói már inkább, de ő meg lila szóval ne is jöjjön.
több mint 4 éve
Némileg bővebben... Messi leaving Barcelona after contract talks break down
www.thescore.com/uefa/news/2190795
????????
😕 😕 😕
Ha PSG lesz belőle akkor végtelenül csalódott leszek,ha MC akkor egyfelől értem Pep miatt másfelől nem hiszen elvileg miatta jött Agüero