Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Összefacsarodik a szívem, amikor felidézem magamban a régi Hungária körúti stadiont, és megnézem ezt a mait. Pedig nem is vagyok MTK-drukker.
több mint 4 éve
Ugyanezek a csapatok pár hónapja nem arra panaszkodtak h nincs pénzük és ezért megmentik a focit a superligaval?Chelsea közben 135 millió eurót fizetett Lukakuért .miert ?covid volt? 😀
Megbolondultak itt az összegekkel a csapatok...
kapitnono
bakker 10 eve cselzi jatekos volt....
a inter meg kezd szetesni.
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lane Kiffin is bejelentkezett Messiért. Csapat új neve Ole Messi leszAhogy a magyarok mondanák Oláh Messi 🙃
Heisman
több mint 4 éve
Igen, az volt, de közölték, hogy minden rendben van.Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?Tényleg mi történt?
nagylaza
Ez valami gomba vagy mi a tök?
tüsi91
több mint 4 éve
Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?Tényleg mi történt?
nagylaza
Ez valami gomba vagy mi a tök?
több mint 4 éve
Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Chelsea közben 135 millió eurót fizetett Lukakuért .miert ?covid volt? 😀
Megbolondultak itt az összegekkel a csapatok...
kapitnono
bakker 10 eve cselzi jatekos volt....
a inter meg kezd szetesni.
több mint 4 éve
Chelsea közben 135 millió eurót fizetett Lukakuért . Megbolondultak itt az összegekkel a csapatok...

több mint 4 éve
Szoboszlai és Orbán is betalált a Lipcsében a kupában ma 😀Itt meg is lehez nézni a gólokat: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/08/07/nemet-kupa-rb-leipzig-sandhausen-szoboszlai-dominik-bemutatkozas/
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sergio Agüero arra kérte az ügynökét, találjanak kiutat a Barcával kötött szerzõdésbõl. Mivel õ leginkább Messi miatt ment oda.Igen én is láttam ilyen címet, de aztán mellette már cáfolták is ezt a hírt 😛
ulpianus
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Sergio Agüero arra kérte az ügynökét, találjanak kiutat a Barcával kötött szerzõdésbõl. Mivel õ leginkább Messi miatt ment oda.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Szoboszlai és Orbán is betalált a Lipcsében a kupában ma 😀

több mint 4 éve
sztem nem a keret erőssége a psg bajaEnnyi idősen már nem való neki a PL szerintem. Abban meg nem vagyok biztos, hogy a City erősebb lenne a PSG-nél, főleg ha Messi is odakerülne. Psg bőven jobban erősített eddig mint a City.Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
Lehet ez is egy szempont a sok között.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
Stez
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni. Fantasy Premierleague:Liga: Bowl.hu
Kód: bghbwx
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Egy dolog tiszta nekem a messi uggyel kapcsolatban h stez tudja, mi nem.Ennyi idősen már nem való neki a PL szerintem. Abban meg nem vagyok biztos, hogy a City erősebb lenne a PSG-nél, főleg ha Messi is odakerülne. Psg bőven jobban erősített eddig mint a City.Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
Stez
kapitnono
Mintha az EBn lennek..
több mint 4 éve
Ennyi idősen már nem való neki a PL szerintem. Abban meg nem vagyok biztos, hogy a City erősebb lenne a PSG-nél, főleg ha Messi is odakerülne. Psg bőven jobban erősített eddig mint a City.Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
Stez

több mint 4 éve
Messi holnap nyilatkozik az ügyben.
több mint 4 éve
Évről évre egyre jobban beigazolódik az a konteom h Pep azért is ment el tőlünk mert nálunk a vezetőség nem volt hajlandó ezeket az összegeket kifizetni minden egyes évben.Ez szoveg. Messi a masik oldalon jatszik, es elorebb is, mint Grealish. A rendszerben egyaltalan semmi hatasuk nincs egymasra. Miatta max KDB szerepkoret kellene eltolni nemileg, de az fuggetlen Grealishtol.dandeStezMessi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.Ha Pepék számítottak volna Messi elmenetelére, akkor valszeg nem hozzák Gearlisht. Így viszont már nem volt visszaút. Ezt mondta el nagyjából ő is, hogy így nem tudják, nincs módjuk Messit leigazolni. Ezért kb bezárult a kör. Így nem tudom Messinek felróni ezt, azzal együtt, hogy utálni fogom a helyzetet.Kenny
Stez
Pepnek meg ez a bohockodasa, amit evek ota nyom, hogy nincs modjuk, meg nem igazolhatnak, ez nevetseges. Kozben igazoltak 931 millio fontert, miota o itt van. Nincs modjuk, de evente atlagosan 120 millioert jon jatekos, miota itt van.
Ha akarja, megoldja. Foleg, hogy Bernardo tavozni akar, erte azert a City nem kapna keveset, elso korben. Masodik korben, Messi hozna szponzorokat, nem kis bevetelt, ezaltal a City budzseje none, es ezek kigazdalkodnak Messi berenek nem kis reszet.
Es akkor Pep tart eloadast, mikozben a City 100 millios ajanlata ott hever a Spurs asztalan Kane-ert.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én még azt is látom jönni, hogy a Liga befektetői olyan nyomást gyakorolnak a Ligára, hogy megadják amit a Barca kér és maradhat Messi.Bár sok esély nincs rá.
több mint 4 éve
Nem lesz fiatalabb, lehet nem neki való már a PL robotolása. Ott meg havonta lesz egy komoly meccse koncentrálhat a BL-re.
Neki már nem kell bizonyítania, egy rakkolós PL-ben csak bukhat.
Neki BL győzelem kell egy másik csapatban és egy VB győzelem. 35-36 évesen nem biztos hogy kifacsartan tudja ezt megcsinálni.
Találgatás, aztán lehet tök más mozgatja valójában.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
több mint 4 éve
Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében. Lehet ez is egy szempont a sok között.
több mint 4 éve
Szerintem simán benne van, hogy az a maroknyi klub, akiknél beleférne Cou, Griez és a többiek simán alá tesznek a Barca-nak azzal, hogy csak nagyon nyomott áron lennének hajlandóak elvinni őket.En egy szoval sem irtam, ki es milyen dontest hozott. En leirtam. Laporta mit mondott. Es biztos, hogy sok igazat, de az is biztos, hogy sok mindenben hazudott. Mar most, a tamadott allitolagos tvs szerzodes korul is kezdenek kibukni a valotlan allitasok.Vegighallgattam Laporta sajtotajekoztatojat. Nem tudom, ezekbol mi igaz, amit mondjuk nem ok okoztak, de az tuti, hogy Bartomeut fel fogjak koncolni Spanyolorszagban, mert eleg vastagon benne van az o keze is, par honap alatt Laportaek ennyi mindent nem baszhattak el, ahogy itt allitolag kineznek a penzugyek.Ha reálisan nézzük akkor Laportáék megkaptak egy olyan Barcelonat ami gyakorlatilag menthetetlen volt gazdaságilag Messivel. Próbálkoztak először azzal, hogy elküldik a felesleget, de Dembele megsérült, Umtiti szintén, a többiek meg nem tudták eladni magukat. Aztán jöttek a fizetéscsökkentések, amibe azok akik valóban szeretik a klubbot belementek ( Pique, Roberto). De ezzel párhuzamosan nyílván tárgyaltak a Ligával, hogy mégis mi a fasz legyen, amiből kijött az az ajánlat a Liga részéről, hogy 50 (?) évre előre korlátozzák a tv-s illetve marketing jogokat a Barcelona felé. Amit egy felelősen gondolkodó ( egyébként Laporta a múltban 10 döntéséből 8-at érzelemből hozott, nem ésszel) sporvezető egész egyszerűen még Messiért SEM írhat alá. Erre utal Laporta azon mondata, hogy "egy futballista sem nagyobb a klubnál, még Messi sem".
Mas kerdes, hogy szvsz eleg sok mindenben vetitenek a Barcanal, es semmi masra sem megy ki a dolog, minthogy terrorizaljak a La Ligat, szerintem ki akarjak eroszakolni, hogy huzzanak a berkoltseg hataran, hogy Messit regisztralhassa a Barcelona.
Stez
Lehet köpködni Laportát, siratni Messit, de most jó döntést hozott a vezetés.
Akit meg kell hurcolni az Bartolomeu és az előző vezetés, konkrétan tönkretették és majdnem az arabok kezére játszották a csapatot. Nem mondom, hogy Laporta megmentő, de amit tudott kihozott ebből, mert ha valaki képes ráeröltetni az akarát a Ligára akkor az ő és Perez. Utóbbinak nem tudom mekkora keze volt ebben, megmondom őszintén szerintem az Öreg már nem a régi szóval kétlem.
Jövőre nézve pedig abszolút a csapat érdekét szolgálta, hogy Messi elment. Több Pedrit, Fatit akarok látni és tudom, hogy amíg Laporta itt van fogok is.
Renato Sanches-t viszont elhoztuk a Lille-ből. Mindig is tetszett a játéka, kiváncsi vagyok nagy lesz-e a kabát rá Barcelonában.
Kenny
Ha a velemenyem szamit, egyebkent en is elengedtem volna Messit, ha a csapat szempontjabol nezem, viszont ez nem egyszeru, mert amugy meg a szponzorok miatta irtak ala, a Barcanak annyi penzugyi dolga kapcsolodik hozza, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a klub most tobbet nyer, mint amit veszi.
Azt viszont nem tartom igaznak, hogy Laportaek megtettek mindent. Eleg megnezni, hogy nem hajlandoak eladni ar alatt a hasznalhatatlan Griezmannt, Coutinhot, de lehet sorolni meg jo par jatekost, akinek nem lenne keresnivaloja ott. Messitol fuggetlenul sem, mert a legkisebb mertekig sem hozza azt, amit fizetnek neki. Elkezdesz ujraepiteni, Messitol elkoszonsz,de ott hagysz utana olyan ballasztokat, amik szinten csak impotensse teszik a csapatot, es teges meg azert, mert nem tudsz mozogni a koltsegvetesben. Nem tudsz normalis jatekost hozni.
Ezzel nem lenne baj, de ez a Barca, itt ket rossz honap utan az edzonek mennie kell, itt ha masodik vagy, csak kopkodest kapsz, es te vagy a kokler. Igy viszont eleg nehez lesz rendesen epitkezni.
Messi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.
Stez
Most arról, hogy valszeg be sem férnek, túl vannak fizetve, le vannak pukkantak stb. nem is veszem figyelembe.
A Barca már elég régóta nem tudott normálisan eladni játékosokat. A Real ebben sokkal-sokkal jobb.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Nyilván nem a taktikai részre értettem, mert azt valóban megoldják, hanem az anyagi. De én még hiszek a mesékben 😊 😉Ez szoveg. Messi a masik oldalon jatszik, es elorebb is, mint Grealish. A rendszerben egyaltalan semmi hatasuk nincs egymasra. Miatta max KDB szerepkoret kellene eltolni nemileg, de az fuggetlen Grealishtol.dandeStezMessi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.Ha Pepék számítottak volna Messi elmenetelére, akkor valszeg nem hozzák Gearlisht. Így viszont már nem volt visszaút. Ezt mondta el nagyjából ő is, hogy így nem tudják, nincs módjuk Messit leigazolni. Ezért kb bezárult a kör. Így nem tudom Messinek felróni ezt, azzal együtt, hogy utálni fogom a helyzetet.Kenny
Stez
Pepnek meg ez a bohockodasa, amit evek ota nyom, hogy nincs modjuk, meg nem igazolhatnak, ez nevetseges. Kozben igazoltak 931 millio fontert, miota o itt van. Nincs modjuk, de evente atlagosan 120 millioert jon jatekos, miota itt van.
Ha akarja, megoldja. Foleg, hogy Bernardo tavozni akar, erte azert a City nem kapna keveset, elso korben. Masodik korben, Messi hozna szponzorokat, nem kis bevetelt, ezaltal a City budzseje none, es ezek kigazdalkodnak Messi berenek nem kis reszet.
Es akkor Pep tart eloadast, mikozben a City 100 millios ajanlata ott hever a Spurs asztalan Kane-ert.
Stez
több mint 4 éve
Ez szoveg. Messi a masik oldalon jatszik, es elorebb is, mint Grealish. A rendszerben egyaltalan semmi hatasuk nincs egymasra. Miatta max KDB szerepkoret kellene eltolni nemileg, de az fuggetlen Grealishtol.dandeStezMessi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.Ha Pepék számítottak volna Messi elmenetelére, akkor valszeg nem hozzák Gearlisht. Így viszont már nem volt visszaút. Ezt mondta el nagyjából ő is, hogy így nem tudják, nincs módjuk Messit leigazolni. Ezért kb bezárult a kör. Így nem tudom Messinek felróni ezt, azzal együtt, hogy utálni fogom a helyzetet.Kenny
Stez