Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mivel A Vardy-t nem tudták Laliék elhozni a Leicesterből, a DVSC-ben Bévárdi támad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Teljesen jogos kiállítás.
több mint 4 éve
"Futball-láz van Debrecenben..." Hö-hö. Max. hőemelkedés.vezet is a Dózsa 😊 ennek a Croisant gyereknek van érzéke a gólhoz, valahogy mindig betalál. kihasználta hogy a kapus nem volt a helyzet magaslatán 😀
nagylaza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
"Futball-láz van Debrecenben..." Hö-hö. Max. hőemelkedés.
több mint 4 éve
Ezen a kepen nezve Messi fuleit, Lionel egy elf! Ertheto, hogy ugyes.BREAKING: Lionel Messi to PSG is DONE!
— ESPN FC (@ESPNFC) August 8, 2021
He will have his medical tonight or tomorrow morning in Paris before signing his contract sources have told @LaurensJulien ✍️ pic.twitter.com/eNb2cWOp3Z
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
BREAKING: Lionel Messi to PSG is DONE!
— ESPN FC (@ESPNFC) August 8, 2021
He will have his medical tonight or tomorrow morning in Paris before signing his contract sources have told @LaurensJulien ✍️ pic.twitter.com/eNb2cWOp3Z

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Nem nemitalak, engem szorakoztat.El is felejtettem itt a nagy rohanasban, hogy ez nem egy forum, itt nem lehet leirni az embernek a velemenyet. 😀Egy dolog tiszta nekem a messi uggyel kapcsolatban h stez tudja, mi nem.Ennyi idősen már nem való neki a PL szerintem. Abban meg nem vagyok biztos, hogy a City erősebb lenne a PSG-nél, főleg ha Messi is odakerülne. Psg bőven jobban erősített eddig mint a City.Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
Lehet ez is egy szempont a sok között.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
Stez
kapitnono
Mintha az EBn lennek..
YoungZeeZee
Baratod a nemitas gomb, hasznald batran, aztan majd szolj, hogy megkerem Wyattet, hogy direkt idezgesse be minden hozzaszolasom, hogy lasd oket. 😀
Stez
több mint 4 éve
El is felejtettem itt a nagy rohanasban, hogy ez nem egy forum, itt nem lehet leirni az embernek a velemenyet. 😀Egy dolog tiszta nekem a messi uggyel kapcsolatban h stez tudja, mi nem.Ennyi idősen már nem való neki a PL szerintem. Abban meg nem vagyok biztos, hogy a City erősebb lenne a PSG-nél, főleg ha Messi is odakerülne. Psg bőven jobban erősített eddig mint a City.Ellenben ha megnyeri a BL-t a csíra PSG-vel akkor megcsinálja azt amit CR nem tudott megtenni a Juventussal évekig, még egy dolog ami fölé emeli majd az utókor szemében.Tehat elmegy a PSG-hez a hetvegi ligaba focikazni ahelyett, hogy elmenjen az imadott edzojehez, ahol egy jobb csapat varja, ami a BL-ben is tovabb menetelt, mint a PSG.
Lehet ez is egy szempont a sok között.
ozibozi
Furcsa lenne nekem.
Stez
kapitnono
Mintha az EBn lennek..
YoungZeeZee
Baratod a nemitas gomb, hasznald batran, aztan majd szolj, hogy megkerem Wyattet, hogy direkt idezgesse be minden hozzaszolasom, hogy lasd oket. 😀
több mint 4 éve
Érik az első edzőcsere. Mikor jönnek rá hogy Feri alkalmatlan?Mint már mondtam az előző szezon végén és múlt héten is, kb. októberben fogják kirúgni.
#JC6
több mint 4 éve
Szerintem a Lokinak is lehet nyugodtan szurkolni. Nyilván Szima kigolyózása óta teljesen NER csapat, de amúgy sok a fiatal magyar a csapatban és a rutinos játékosok is Loki ”legenda” magyarok akik visszatértek (Dzsudzsák, Varga, Bódi, Korhut), vagy Ferenczi esetében el se mentek. A külföldiek száma meg elenyésző.Érik az első edzőcsere. Mikor jönnek rá hogy Feri alkalmatlan?Ha az az uj vezetes terve hogy kiessen a csapat akkor csak tavasszal.
#JC6
Feri nem tud interjut adni (ami amugy kotelezo), mert mennie kell az oltozobe.
Ert mar el barmit a karrierjeben ez az ember?
Amikor a piros utan a padot mutattak, az volt a legbeszedesebb. Minden jatekos full telibe szarja az egeszet, ez egy vicc. Megkapjak a jo kis fizut, elvaras nincs semmi, mert ugy is csak azert van ez a klub, hogy a tulajdonosok kivegyek a TAO penzeket.
A szurkolok legnagyobb arcon kopese.
Egyetlen csapat maradt Magyarorszagon aminek lehet szurkolni, es az az Ujpest... Ide jutottunk (na jo meg a Paks). Hihetetlen.
Borbinho
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Jó, hogy mondod. Az NSO-n más van:holnap utáni (hétfő este 8, tv-s meccs)Sejtettem. Mindig a zsidók lopják el a füvet.Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?A zsidók, ki más.
nagylaza
ozibozi
Akkor nincs más hátra, koncentráljunk a holnapi DVTK-Vasas örökrangadóra!
nagylaza
NB2
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-2021-2022-menetrend-eredmenyek-tabella-2836771
több mint 4 éve
holnap utáni (hétfő este 8, tv-s meccs)Sejtettem. Mindig a zsidók lopják el a füvet.Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?A zsidók, ki más.
nagylaza
ozibozi
nagylaza
több mint 4 éve
Csak azóta lopják a füvet amióta drogosok lettek mind. De mivel kb pefofilok is ezért ez a minimum.Sejtettem. Mindig a zsidók lopják el a füvet.Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?A zsidók, ki más.
nagylaza
ozibozi
nagylaza
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
hol van az mar 😀Ugyanezek a csapatok pár hónapja nem arra panaszkodtak h nincs pénzük és ezért megmentik a focit a superligaval?Chelsea közben 135 millió eurót fizetett Lukakuért .miert ?covid volt? 😀
Megbolondultak itt az összegekkel a csapatok...
kapitnono
bakker 10 eve cselzi jatekos volt....
a inter meg kezd szetesni.
YoungZeeZee
csebi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
paks = magyar jatekosokEgyetlen csapat maradt Magyarorszagon aminek lehet szurkolni, es az az Ujpest... Ide jutottunk (na jo meg a Paks). Hihetetlen.Honnan jött ez a Paks+Újpest kombó?
Borbinho
nagylaza
ujpest = nem ner
ha jol tudom
több mint 4 éve
Internek valami brutális tartozása van ezért adta el, meg nem tudja megtartani a játékosait.Chelsea közben 135 millió eurót fizetett Lukakuért .miert ?covid volt? 😀
Megbolondultak itt az összegekkel a csapatok...
kapitnono
bakker 10 eve cselzi jatekos volt....
a inter meg kezd szetesni.
YoungZeeZee

több mint 4 éve
Egyetlen csapat maradt Magyarorszagon aminek lehet szurkolni, es az az Ujpest... Ide jutottunk (na jo meg a Paks). Hihetetlen.Honnan jött ez a Paks+Újpest kombó?
Borbinho
több mint 4 éve
Sejtettem. Mindig a zsidók lopják el a füvet.Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?A zsidók, ki más.
nagylaza
ozibozi
több mint 4 éve
Érik az első edzőcsere. Mikor jönnek rá hogy Feri alkalmatlan?Ha az az uj vezetes terve hogy kiessen a csapat akkor csak tavasszal.
#JC6
Feri nem tud interjut adni (ami amugy kotelezo), mert mennie kell az oltozobe.
Ert mar el barmit a karrierjeben ez az ember?
Amikor a piros utan a padot mutattak, az volt a legbeszedesebb. Minden jatekos full telibe szarja az egeszet, ez egy vicc. Megkapjak a jo kis fizut, elvaras nincs semmi, mert ugy is csak azert van ez a klub, hogy a tulajdonosok kivegyek a TAO penzeket.
A szurkolok legnagyobb arcon kopese.
Egyetlen csapat maradt Magyarorszagon aminek lehet szurkolni, es az az Ujpest... Ide jutottunk (na jo meg a Paks). Hihetetlen.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?A zsidók, ki más.
nagylaza
több mint 4 éve
Érik az első edzőcsere. Mikor jönnek rá hogy Feri alkalmatlan?
több mint 4 éve
Gomba, jó lenne ha segítséget kérnének a szenvedélyünk a gyep csoportban 🤣Azt már lehet tudni, hogy az MTK-pályáról ki lopta el a füvet?Tényleg mi történt?
nagylaza
Ez valami gomba vagy mi a tök?
tüsi91