Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez
Kenny
Messi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.
Stez
Ha Pepék számítottak volna Messi elmenetelére, akkor valszeg nem hozzák Gearlisht. Így viszont már nem volt visszaút. Ezt mondta el nagyjából ő is, hogy így nem tudják, nincs módjuk Messit leigazolni. Ezért kb bezárult a kör. Így nem tudom Messinek felróni ezt, azzal együtt, hogy utálni fogom a helyzetet.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 834 — Whoops, looks like something went wrong.
Vegighallgattam Laporta sajtotajekoztatojat. Nem tudom, ezekbol mi igaz, amit mondjuk nem ok okoztak, de az tuti, hogy Bartomeut fel fogjak koncolni Spanyolorszagban, mert eleg vastagon benne van az o keze is, par honap alatt Laportaek ennyi mindent nem baszhattak el, ahogy itt allitolag kineznek a penzugyek.

Mas kerdes, hogy szvsz eleg sok mindenben vetitenek a Barcanal, es semmi masra sem megy ki a dolog, minthogy terrorizaljak a La Ligat, szerintem ki akarjak eroszakolni, hogy huzzanak a berkoltseg hataran, hogy Messit regisztralhassa a Barcelona.
Stez
Ha reálisan nézzük akkor Laportáék megkaptak egy olyan Barcelonat ami gyakorlatilag menthetetlen volt gazdaságilag Messivel. Próbálkoztak először azzal, hogy elküldik a felesleget, de Dembele megsérült, Umtiti szintén, a többiek meg nem tudták eladni magukat. Aztán jöttek a fizetéscsökkentések, amibe azok akik valóban szeretik a klubbot belementek ( Pique, Roberto). De ezzel párhuzamosan nyílván tárgyaltak a Ligával, hogy mégis mi a fasz legyen, amiből kijött az az ajánlat a Liga részéről, hogy 50 (?) évre előre korlátozzák a tv-s illetve marketing jogokat a Barcelona felé. Amit egy felelősen gondolkodó ( egyébként Laporta a múltban 10 döntéséből 8-at érzelemből hozott, nem ésszel) sporvezető egész egyszerűen még Messiért SEM írhat alá. Erre utal Laporta azon mondata, hogy "egy futballista sem nagyobb a klubnál, még Messi sem".

Lehet köpködni Laportát, siratni Messit, de most jó döntést hozott a vezetés.
Akit meg kell hurcolni az Bartolomeu és az előző vezetés, konkrétan tönkretették és majdnem az arabok kezére játszották a csapatot. Nem mondom, hogy Laporta megmentő, de amit tudott kihozott ebből, mert ha valaki képes ráeröltetni az akarát a Ligára akkor az ő és Perez. Utóbbinak nem tudom mekkora keze volt ebben, megmondom őszintén szerintem az Öreg már nem a régi szóval kétlem.

Jövőre nézve pedig abszolút a csapat érdekét szolgálta, hogy Messi elment. Több Pedrit, Fatit akarok látni és tudom, hogy amíg Laporta itt van fogok is.

Renato Sanches-t viszont elhoztuk a Lille-ből. Mindig is tetszett a játéka, kiváncsi vagyok nagy lesz-e a kabát rá Barcelonában.
Kenny
En egy szoval sem irtam, ki es milyen dontest hozott. En leirtam. Laporta mit mondott. Es biztos, hogy sok igazat, de az is biztos, hogy sok mindenben hazudott. Mar most, a tamadott allitolagos tvs szerzodes korul is kezdenek kibukni a valotlan allitasok.

Ha a velemenyem szamit, egyebkent en is elengedtem volna Messit, ha a csapat szempontjabol nezem, viszont ez nem egyszeru, mert amugy meg a szponzorok miatta irtak ala, a Barcanak annyi penzugyi dolga kapcsolodik hozza, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a klub most tobbet nyer, mint amit veszi.

Azt viszont nem tartom igaznak, hogy Laportaek megtettek mindent. Eleg megnezni, hogy nem hajlandoak eladni ar alatt a hasznalhatatlan Griezmannt, Coutinhot, de lehet sorolni meg jo par jatekost, akinek nem lenne keresnivaloja ott. Messitol fuggetlenul sem, mert a legkisebb mertekig sem hozza azt, amit fizetnek neki. Elkezdesz ujraepiteni, Messitol elkoszonsz,de ott hagysz utana olyan ballasztokat, amik szinten csak impotensse teszik a csapatot, es teges meg azert, mert nem tudsz mozogni a koltsegvetesben. Nem tudsz normalis jatekost hozni.

Ezzel nem lenne baj, de ez a Barca, itt ket rossz honap utan az edzonek mennie kell, itt ha masodik vagy, csak kopkodest kapsz, es te vagy a kokler. Igy viszont eleg nehez lesz rendesen epitkezni.

Messi meg ha PSG, akkor azert eleg nagyot esne a szememben. Elmegy oda, a posvanyba, amikor egy sokkal jobb csapat, es az imadott edzoje varna tart karokkal Manchesterben. A Ligue 1 egy nivotlan, komolytalan dontes egy top jatekosnak.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 991
Kisvárda lesz a bajnok, meglássátok!
több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Vegighallgattam Laporta sajtotajekoztatojat. Nem tudom, ezekbol mi igaz, amit mondjuk nem ok okoztak, de az tuti, hogy Bartomeut fel fogjak koncolni Spanyolorszagban, mert eleg vastagon benne van az o keze is, par honap alatt Laportaek ennyi mindent nem baszhattak el, ahogy itt allitolag kineznek a penzugyek.

Mas kerdes, hogy szvsz eleg sok mindenben vetitenek a Barcanal, es semmi masra sem megy ki a dolog, minthogy terrorizaljak a La Ligat, szerintem ki akarjak eroszakolni, hogy huzzanak a berkoltseg hataran, hogy Messit regisztralhassa a Barcelona.
Stez
Ha reálisan nézzük akkor Laportáék megkaptak egy olyan Barcelonat ami gyakorlatilag menthetetlen volt gazdaságilag Messivel. Próbálkoztak először azzal, hogy elküldik a felesleget, de Dembele megsérült, Umtiti szintén, a többiek meg nem tudták eladni magukat. Aztán jöttek a fizetéscsökkentések, amibe azok akik valóban szeretik a klubbot belementek ( Pique, Roberto). De ezzel párhuzamosan nyílván tárgyaltak a Ligával, hogy mégis mi a fasz legyen, amiből kijött az az ajánlat a Liga részéről, hogy 50 (?) évre előre korlátozzák a tv-s illetve marketing jogokat a Barcelona felé. Amit egy felelősen gondolkodó ( egyébként Laporta a múltban 10 döntéséből 8-at érzelemből hozott, nem ésszel) sporvezető egész egyszerűen még Messiért SEM írhat alá. Erre utal Laporta azon mondata, hogy "egy futballista sem nagyobb a klubnál, még Messi sem".

Akit meg kell hurcolni az Bartolomeu és az előző vezetés, konkrétan tönkretették és majdnem az arabok kezére játszották a csapatot. Nem mondom, hogy Laporta megmentő, de amit tudott kihozott ebből, mert ha valaki képes ráeröltetni az akarát a Ligára akkor az ő és Perez. Utóbbinak nem tudom mekkora keze volt ebben, megmondom őszintén szerintem az Öreg már nem a régi szóval kétlem.

Jövőre nézve pedig abszolút a csapat érdekét szolgálta, hogy Messi elment. Több Pedrit, Fatit akarok látni és tudom, hogy amíg Laporta itt van fogok is.

Renato Sanches-t viszont elhoztuk a Lille-ből. Mindig is tetszett a játéka, kiváncsi vagyok nagy lesz-e a kabát rá Barcelonában.
Kenny
Évek óta mondom, hogy jöjjenek a fiatalok.
Qman tavaly jó érzékkel hozott fel párat.
Messi-t nagyon sajnálom, ez a búcsú több mint méltatlan.
De a gazdasági helyzetet látva Messi megtartsa több mint rizikós lett volna, a La Liga szabályoktól függetlenül is.
(Arra 0 rálátásom van, bevételi oldalon mekkora kiesés a Messi nincs helyzet.)

Cou, Dembele, Umtiti pedig… 🤬🤬🤬🤬

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!
No már Eiffel torony is kibérelve a PSGnek... legalább a piros kék szín marad.. de, hogy emiatt nem fogok francica bajnokikat nézni és a PSGnek drukkolni az tuti...
dande
Azt irjak, hogy megegyeztek. Holnap bejelentik.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 884 — Lucas Scott

Stez

Kenny
Sztem is ez lehet egy szükséges rossz most de hosszú távon jó lépés lehet.
Renato Sanchesre meg sztem nagy lesz a kabát de örülnek ha rám cáfolna, én bírtam, picit türelmesebbek is lehettünk volna vele.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
No már Eiffel torony is kibérelve a PSGnek... legalább a piros kék szín marad.. de, hogy emiatt nem fogok francica bajnokikat nézni és a PSGnek drukkolni az tuti...
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 542 — Omar's Coming Yo!

Stez

Szerkesztette: Kenny

több mint 4 éve
A Citybe nem megy Messi, akkor marad a PSG.... màst nehezen tudok elképzelni 😕
több mint 4 éve

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Megér ez a Grealish 100 millió fontot?
ozibozi
Nem. De egy pár év és megérheti.
Meg igen, el kellene dönteni hogy akkor most védő a négyzeten kell vagy támadószekció. 😀
Coolearie
azért a PL-ben hatalmas érték ha valaki Home-grown játékos, a regisztrációt is megkönnyíti, ezért is került ennyibe.
Heisman
Most, hogy kiléptek az EU-ból pláne, gondolom a minimum válogatottsági szabály így megint él.

Mindig is túlárazott volt a beltenyészet a PL korszakban, legalább dupla szorzó van mindegyik árcédulán

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
Agüero direkt ezért ment a Barcaba hogy Messivel együtt legyen, plusz Messi nyomására is ment oda.
Akkor most egyszerre két támadó is jön vissza?? 😀 😀
Coolearie
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
ozibozi
Meg igen, el kellene dönteni hogy akkor most védő a négyzeten kell vagy támadószekció. 😀
Coolearie
azért a PL-ben hatalmas érték ha valaki Home-grown játékos, a regisztrációt is megkönnyíti, ezért is került ennyibe.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 884 — Lucas Scott
ozibozi
Coolearie
mindkettő is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Agüero direkt ezért ment a Barcaba hogy Messivel együtt legyen, plusz Messi nyomására is ment oda.
Akkor most egyszerre két támadó is jön vissza?? 😀 😀
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Hol van a lila keménymag Bazza? Tudtommal visszakerült a régi címer a mezre..
Ezzel csak a csapatot büntetik, siralomház minden hazai meccs.
#JC6
Visszakerült, az új MELLÉ.
Bazzani
Ez egy siman vallalhato eredmeny volt de ahogy olvasom megy a fika h xy a 70 es evekben mar jart meccsen es neki az a szint.igeb.2021van ,vakon vannak azvemberek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Sokan azt irjak h ha messi szereti a barcat miert nem marad ingyen🤣
több mint 4 éve
Az angol Isco 114 millió ajro, szép.

Beteg ez a foci, covid után, nézők nélkül ennyit kipengetni úgy, hogy amúgy már van egy Silva, Foden, De Bruyne triód hasonló poszton, oké... 4-5 milliárdból csak összehoz az edző géniusz egy BL címet
FLZOLI

Angol Isco? No offense, de te akkor vagy Iscot nem lattad meg jatszani, vagy Grealisht. Grealish fit a Citybe, Pep meg vegre nem fog attol szenvedni, hogy a csapata impotens, ha epp KDB nem jatszik. Kellett melle egy iranyito, mint egy falat kenyer. Silvanak nincs helye ebben a Cityben, nem az a szint, Foden meg teljesen mas szerepkorben jatszott, jatszik, es fog jatszani, mint Grealish.
Stez
Ha láttad anno a top Iscot nem mondanál ilyen hülyeséget. Ugyan úgy alkalmatlan mindkettő a modern profi focira, de annyira technikásak, hogy ezt kompenzálják.

Bernardot bármikor látnám a Realban, pláne ha most kidobják olcsón. Törpe kp, nyilván fit a Pep fétis alapján, de gólt akkor sem tudnak majd lőni ha elől csak egy Jesus van.

Kane-re meg ha még rádobnak 200 milliót tuti beton kezdő is lesz
FLZOLI
A legkisebb mertekig sem alkalmatlan Grealish a modern focira. Egyszer szemezgess a gyerek mutatoival, marmint nem a technikai reszekkel, hanem a fizikai reszekkel. A futomennyisegeivel, az egyeb szerepeivel, amik meccs kozben nem feltetlen szurja ki az ember szemet. Grealish pont, hogy nem technikaval kompenzal. Amig Isco egy gyenge jatekos, nem eros, elnyomjak, es egyebkent a testi hatranya siman visszavetette az elmult evekben, addig Grealish fizikailag egy szornyeteg, annyira eros alul es felul, hogy egyszeruen nem lehet ot levinni szabalyosan. Nem veletlen, hogy magasan ot faultoltak a Premier League-ben az elmult ket szezonban.

Egy kifejezetten komplett futballista, tokeletes a mai labdarugasba, a gyorsasag, az ero, az intelligencia es a technika egyvelege. Az egyeduli hatulutoje a palyan kivuli viselkedese, sok a balheja, nem egy egyszeru mentalitassal bir, nehez ot kordaban tartani. Ket eve is az angol karanten kozepen elment bulizni, majd bekurva raparkolt egy autora, miutan megkoccantotta, ugy dontott, GTA-zik egyet, hatratolatott, majd megprobalt ugy beallni egy helyre, hogy nekiment megint a masik autonak, baszta neki a gazt, elore akarta tolni, hogy nyugodtan beparkolhasson utana. 😀

De mondjuk ha valaki, akkor szerintem Guardiola az, aki kordaban tudja majd ot tartani. Meg Grealish egyebkent a palyan egy peldas faszi, kuzd es hajt, ott doglik meg neked, a szivet-lelket kiteszi. Csak hat nala is tenyezo az „NFL-life”, hogy amint jon a holt szezon, akkor azert nem art a gyerekre odafigyelni.

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 134 — Axel Foley
Hol van a lila keménymag Bazza? Tudtommal visszakerült a régi címer a mezre..
Ezzel csak a csapatot büntetik, siralomház minden hazai meccs.
#JC6
Visszakerült, az új MELLÉ.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Lane Kiffin is bejelentkezett Messiért. Csapat új neve Ole Messi lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Az angol Isco 114 millió ajro, szép.

Beteg ez a foci, covid után, nézők nélkül ennyit kipengetni úgy, hogy amúgy már van egy Silva, Foden, De Bruyne triód hasonló poszton, oké... 4-5 milliárdból csak összehoz az edző géniusz egy BL címet
FLZOLI
Nagyon sokat költöttek eddig is, megvolt nekik eddig is minden, aztán mégsem sikerült. Azt a chelseat nem tudták megverni amit az európai mezőnyben a legjobban kellett volna ismerniük.
Mindig megveszik az aktuális sztárt koncepció nelkül, aztán várják hogy megtörténjen amire várnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 991
Szerintem a második belga (Jenő) gól les volt.
Itt mé nincs VAR?
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csodás körbe zsarolás történik most éppen Spanyolországban. Kiváncsi vagyok ki jön ki a végén győztesen a Liga vagy a Barcelona.
Kenny
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-tamadasba-lendult-a-real-madrid-nem-tamogatja-az-uj-szerzodest-2842951

Gondolom erre gondolsz

Azért Perez apó szépen beleáll a kétfrontos háborúba 🙂 Még a gyáva angolokból kéne kiperelni jó pár 100 milliót a Szuperliga elhagyása miatt (bár amúgy az a vicc, hiába szájhősködött mindenki, hivatalosan egyik tag sem lépett még ki a szerződésből...)