Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Én csak az öngólt láttam live-ban a meccsről kbÉs pont felpattant. Nem kapura adunk haza gyermekkorban tanítják.A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
ozibozi
Én azért örülök ennek a győzelemnek, meg ha túl nem is ertekelem. Lehet valaki nem.
tüsi91
több mint 4 éve
És pont felpattant. Nem kapura adunk haza gyermekkorban tanítják.A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
ozibozi
Én azért örülök ennek a győzelemnek, meg ha túl nem is ertekelem. Lehet valaki nem.
több mint 4 éve
Lölőék szerelvényeztek, oszt lett egy göröngy,most mit izélsz!A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
ozibozi
több mint 4 éve
Akkor gyk. Mak-ra utaltam. Szívesen csak hogy egy fradista is megértse.Kimaxolta a mák(lol)faktort a fradiEz most tényleg röfögött, de azért nem annyira hogy egy vidis leírhassa hogy lol
petey
davemayer
több mint 4 éve
A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokottÉs pont le is hozta volna x-re ha nem röfög a fű.
Willie Parker
több mint 4 éve
A Slavia pont úgy játszott, mint egy random magyar csapat szokott
több mint 4 éve
Kimaxolta a mák(lol)faktort a fradiEz most tényleg röfögött, de azért nem annyira hogy egy vidis leírhassa hogy lol
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Loncar előtt le a kalappal. Pár órája meg az olimpián lőtt nekünk gólt most meg már a Fradi csapatába állt be játszaniKutyakölyök és a miénk
csebi
több mint 4 éve
én nem láttam a meccset, de annyira magyar hogy 2-0 után is az edzőt baszogatjuk, hogy az valami leírhatatlan 😀Több potyagólt nem tudott intézni.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
én nem láttam a meccset, de annyira magyar hogy 2-0 után is az edzőt baszogatjuk, hogy az valami leírhatatlan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A pénz a pocakos tábornoktól függ, gombok amit itt kapnak.mondjuk nemtom mennyire kellene ennek a csapatnak a BL..Pénz és presztízs szempontjából biztosan jobban, mint a másik kettő
Szesze
Kampman
több mint 4 éve
Prostitúció!!!cseh edző épp rejtvényt fejtett?Sikeres kelet-európai iparág, 5 betű
csebi
P_R_Ó
Kampman
több mint 4 éve
Ha Rebi lenne a pad előtt, azt mondanám bunker lesz és kontra, sajna Pítörrel ezt nem érzem. A remény hal meg utoljára!
több mint 4 éve
Hatso kamerabol latszott hogy eltalaltaDe lábat se 🤣🤣🤣Azt a kamu tizit 😃😃😃😃😃😃😃😃Mondjuk labdát nem ért a srác az biztos
#JC6
csebi
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mondjuk nemtom mennyire kellene ennek a csapatnak a BL..Pénz és presztízs szempontjából biztosan jobban, mint a másik kettő
Szesze
több mint 4 éve
Röfög a röfögi.
több mint 4 éve
mondjuk nemtom mennyire kellene ennek a csapatnak a BL..
több mint 4 éve
Első félidő nagyon tré volt, második rendben volt. Nagyot melóztak a pályán. Az eredmény kiváló, a továbbjutás azért nagyon távoli. Sokkal jobb csapat a Slavia.
több mint 4 éve
a második félidő már vállalható volt, de azért összességében ritka nagy malacunk volt
több mint 4 éve
Ez egy kozepesen szar Tokmaggal 4-0 es nincs mirol beszelni. Szep volt. Golra jatsszak.
több mint 4 éve
Még a reményeket is sikerült felülmúlni, a realista elvárásokat meg pláne.
több mint 4 éve
Abraham-et az Arsenal kerülgeti, 45 m fontos ajánlatról írtak. Ziyech-t Leicesternél és Thamnél láttam, 35+5 opció. Marcos Alonso-t az Inter nézegeti, ő lehet olyan 12 milla.Szerintem meg iden nem megy oda Haaland. Tul draga lesz, Zijesert meg annyit nem kap a Chelsea, hogy az sokat szamitson. Kulcsjatekosa sincs, aki sokat er, es most el tudja passzolni piaci aron. Werner egy ilyen szezon utan 50 milliot nem er, Abraham jo elso ideny utan tavaly alig jatszott, szinten csokkent az erteke, es ki van meg, akit el lehet adni ugy, hogy a helyen ne maradjon lyuk? Sokan nem.Szerintem Ziyech-t lepasszolják, s megy oda Haaland.A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
Kane-t és Grealisht a Citybe mockolják, Bernardo Silvát gondolom eladják majd, lehet, h előbb-utóbb Jesust is.
A Real pushol Mbappe-ért. A MU Goretzkara hajt.
Én ezeket olvastam.
Willie Parker
Igy meg azert mar kicsit sok lesz a jobol, Haaland tul draga lesz szerintem, hogy ezt most meghuzzak.
Stez