Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!Origo címlap?
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az Eagles vakondja ide is elért 😛 😀
több mint 4 éve
Az M4 be is írta h 2-0, ez kettőt ér, olyan rossz 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
megérdemelt vezetés egy gyönyörű góllal!!
több mint 4 éve
Vakond kidugta.
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHOC!!!LOL 😊
Kenny
több mint 4 éve
SZEDD KI BOHOC!!!Égből pottyant golocska volt
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jézus f@szom...😀 😀 😀
több mint 4 éve
2014-ben és 2018-ban is az volt.Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
csebi
több mint 4 éve
Én sem hiszem. De le van vezetve honnan a belsos info. Ráadásul az indok: h választás évében vidéki város legyen a bajnok. Mondtam is h wtf.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
több mint 4 éve
Még ha azt mondaná, hogy a Felcsútnak, én is elhinném.NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
petey
több mint 4 éve
NemáHallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltHajnal legyőzte Rebrovot, /egy hajnalka és a mögötte álló körök/ szarnak a
csebi
feadiraa, csak lóvé maradjon okosban.
Magyarországnak nem kell
A profizmus, így kb odaveszett és elvesztegetett 3 év lett ez. Szerencsére.
Aki nem fagyista csak örül neki hogy magyarosan zárult ez a sztori. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
És annak mi értelme lenne?Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Hallottam egy olyat h azért hoztak h ő vigye el a balhét mert a bajnokságot is leadjuk a vidinek.Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem voltSajnos kezd beigazolódni hogy taktikailag Stöger nem tud annyit
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Haalandert 150et is adnékA Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ennyi eladott labdank Rebrov alatt összesen nem volt
több mint 4 éve
Azt mondja a szpíker, hogy azért erős a Slavia. Tényleg baszki? 😀Közünk nincs a meccshez
petey
több mint 4 éve
Szerintem meg iden nem megy oda Haaland. Tul draga lesz, Zijesert meg annyit nem kap a Chelsea, hogy az sokat szamitson. Kulcsjatekosa sincs, aki sokat er, es most el tudja passzolni piaci aron. Werner egy ilyen szezon utan 50 milliot nem er, Abraham jo elso ideny utan tavaly alig jatszott, szinten csokkent az erteke, es ki van meg, akit el lehet adni ugy, hogy a helyen ne maradjon lyuk? Sokan nem.Szerintem Ziyech-t lepasszolják, s megy oda Haaland.A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
Kane-t és Grealisht a Citybe mockolják, Bernardo Silvát gondolom eladják majd, lehet, h előbb-utóbb Jesust is.
A Real pushol Mbappe-ért. A MU Goretzkara hajt.
Én ezeket olvastam.
Willie Parker
Igy meg azert mar kicsit sok lesz a jobol, Haaland tul draga lesz szerintem, hogy ezt most meghuzzak.
több mint 4 éve
Azt mondja a szpíker, hogy azért erős a Slavia. Tényleg baszki? 😀
több mint 4 éve
Milyen szép lenne ha az első konfetti ligát a Fradi nyerne 😉Ja ezt nem tudtam, így màsDe ha EL-ben beérsz 3.helyre, meglesz a konferencia liga egyenes kiesési köre, és ha jól emlékszem a konferencia ligában csak a csoportelső megy tovább, és simán össze lehet ott kerülni egy csoportba valami nagy csapattalFradinak azért nehéz lesz holnap, de az EL-hez kéne a cupset, mert utána az EL playoffban a Dinamo/Legia vesztese jöhet, és az se lesz könnyű, sőtSzarul hangzik de ha nem lesz bl akkor már inkább választom a konferencia ligát az EL helyett, kb ugyanaz a pénz de az ellenfelek sokkal gyengébbek.
Heisman
davemayer
Heisman
davemayer
több mint 4 éve
Goretzka nem fog elmenni.Szerintem Ziyech-t lepasszolják, s megy oda Haaland.A Chelsea mostantól minden évben kifizet legalább 50 misit egy támadó ért?Grealish és Kane lesz, Haaland valószínűleg ChelseaA ManCici feldobott 100 millió angol fontocskát J. Grealishért. A Villa nem tud nemet mondani. Állítólag közel a megegyezés, ha Jack átmegy az orvosin holnap.Ha csak ő de Haaland és Kane nem akkor jó
ulpianus
davemayer
Willie Parker
csebi
Kane-t és Grealisht a Citybe mockolják, Bernardo Silvát gondolom eladják majd, lehet, h előbb-utóbb Jesust is.
A Real pushol Mbappe-ért. A MU Goretzkara hajt.
Én ezeket olvastam.
Willie Parker
Értem h lepasszoljak csak tavaly vettek egy Havert+Werner párost erre most még Haalandot is. Na ha vki rabol a bundesligabol az a Chelsea …
több mint 4 éve
Villa már el is költötte azt a 100 milliót vagy legalábbis egy jó részét. Buendia, Ings, Bailey.