Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Kis golt vert.
Kenny
több mint 4 éve
Megidéztem az inner Löflit, elmentem WC-re és vezet a Vidi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ilyen kapushibákat 🤣🤣🤣
több mint 4 éve
Mar akkor mondtam, hogy hulyeaeg volt elengedni. Ilyeneket tud a srac.Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
Kenny
davemayer
több mint 4 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.
több mint 4 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyhát ha a hosszabbításban kivívott továbbjutás simának számít 😊
Heisman
több mint 4 éve
a Harsányi után őket is meg lehet kérdezni, rajtaEzeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyNem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.
Heisman
Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.
Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.
Stez
több mint 4 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megyNem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.
Heisman
Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.
Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.
több mint 4 éve
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Szerintem a kapuse is, de jobban a vedoe. Jo hogy nem hatralt vissza egeszen a kapuig, vegignezve, ahogy az ellenfel elrugja a labdat.
empty taxi
több mint 4 éve
Moisander üzeni: fogd meg a söröm! 😀Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Egy kicsit, de amúgy is érett már.
empty taxi
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.Egy kicsit, de amúgy is érett már.
empty taxi
több mint 4 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
😄ahogy olvasom a hozzászólásaid itt a Soccer topicban te vagy rajtam kívül az egyetlen mazochista akit ilyen szar meccsek (nem csak "magyar" érdekeltséggel) érdekelnek 😀Mara ki mit tippel?Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).
A Vidinek kb legalabb olyan siman illene nyernie mint a Fradi tette.
Borbinho
warr_b
Ojala ojalá(=remélhetőleg) tényleg rúg hármat 😉
Heisman
Áh, ha mást nem, az eredményeket mindig megnézem az ilyen fosmány nemzetközi ligákban, de pl angol ligákat kb a hetedosztályig figyelem, a skótot a negyedikig... Franciát, németet is legalább a harmadik vonalig. Meg még pár ilyen agymenés 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Én nagyon birom őket a sportfogadás miattMara ki mit tippel?Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).
Borbinho
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
ahogy olvasom a hozzászólásaid itt a Soccer topicban te vagy rajtam kívül az egyetlen mazochista akit ilyen szar meccsek (nem csak "magyar" érdekeltséggel) érdekelnek 😀Mara ki mit tippel?Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
Borbinho
warr_b
Ojala ojalá(=remélhetőleg) tényleg rúg hármat 😉
több mint 4 éve
5 magyar a felcsúti kezdőben, sokkolt
több mint 4 éve
Jenő a kommentátor a Felcsút meccsén. Egyébként nincs azzal probléma, ha ilyenkor egy magyar kommentátor a magyar csapatnak szurkol, de Jenő tényleg mindig többes szám első személyben beszél a Gyakadémiáról. Mi, nekünk, stb.Akkor te ne hallgass latin-amerikai kommentátort, mert Jenő hozzájuk képest ebben a tárgykörben internacionalistának tűnne.
Ez megint ilyen ki nem kényszerített seggnyalás. Ezért nem fog kapni semmi pluszt, de mégis szükségét érzi.
Kampman
több mint 4 éve
Jenő a kommentátor a Felcsút meccsén. Egyébként nincs azzal probléma, ha ilyenkor egy magyar kommentátor a magyar csapatnak szurkol, de Jenő tényleg mindig többes szám első személyben beszél a Gyakadémiáról. Mi, nekünk, stb.minden ilyen meccsen királyi többesben beszél, ha fradi, ha vidi, bki játszik. következő az lesz, hogy az eszék meccsén is meg a DAC meccsén is így fogja tolni.
Ez megint ilyen ki nem kényszerített seggnyalás. Ezért nem fog kapni semmi pluszt, de mégis szükségét érzi.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jenő a kommentátor a Felcsút meccsén. Egyébként nincs azzal probléma, ha ilyenkor egy magyar kommentátor a magyar csapatnak szurkol, de Jenő tényleg mindig többes szám első személyben beszél a Gyakadémiáról. Mi, nekünk, stb.Ez megint ilyen ki nem kényszerített seggnyalás. Ezért nem fog kapni semmi pluszt, de mégis szükségét érzi.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Mara ki mit tippel?Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
Borbinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tyű de baba lett az új idegenbeli Liverpool mez. Imádok mindent ami retro. KELL!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May