Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Heister nagy erossege lesz ennek a Fehervarnak szerintem.
Kenny
Kis golt vert.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Megidéztem az inner Löflit, elmentem WC-re és vezet a Vidi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Ilyen kapushibákat 🤣🤣🤣
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 541 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Ja, csak a többi maradt kikúrt szar
davemayer
Mar akkor mondtam, hogy hulyeaeg volt elengedni. Ilyeneket tud a srac.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Kenny
Ja, csak a többi maradt kikúrt szar

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 541 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 274 — nabege2@yahoo.com
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megy
Heisman
hát ha a hosszabbításban kivívott továbbjutás simának számít 😊
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár
Fugec, Funsho, Budu meg Dárdai nettó emberhátrány

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan
Ezeket verte ki tavaly simán a Honvéd nem? Ahhoz képest a NER FC elég gyengén megy
Heisman
Nem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.

Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.

Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.
Stez
a Harsányi után őket is meg lehet kérdezni, rajta
több mint 4 éve
Heisman
Nem volt egy magas szinvonalu meccs, de mondjuk ha lattad, akkor azert tudhatod, hogy volt ot szaz szazalekos ziccere a Puskasnak, szoval tok siman nyernie kellett volna.

Inkabb azt kerdeznem meg, hogy a lokukiba fordulhat elo, hogy profi futballistak kihagyjak ezeket, amiket. Egeszen nevetseges volt. Es teszik ezt egy halom penzert. 5 meterrol tok uresen, kapussal szemben fogja, es nem rug, hanem inkabb fejel, melle. A masik oldalon ugyanez, hat meterrol, a gyerek tok uresen felollozik, de jol eltalalja a labdat, nem tori el, tok siman melle vagja fel meterrel.

Komolyan, legalabb a kaput illene eltalalni, legalabb lonek ki a kapust, vagy valami. De nem, tok uresen, ziccerben a kapu sincs meg. Ez gaz.

több mint 4 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Ez a Turku-gól ez a kapusé szvsz.
empty taxi
Szerintem a kapuse is, de jobban a vedoe. Jo hogy nem hatralt vissza egeszen a kapuig, vegignezve, ahogy az ellenfel elrugja a labdat.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
empty taxi
Egy kicsit, de amúgy is érett már.
Kampman
Moisander üzeni: fogd meg a söröm! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
empty taxi
Egy kicsit, de amúgy is érett már.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mara ki mit tippel?

A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).

A Vidinek kb legalabb olyan siman illene nyernie mint a Fradi tette.
Borbinho
Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
warr_b
ahogy olvasom a hozzászólásaid itt a Soccer topicban te vagy rajtam kívül az egyetlen mazochista akit ilyen szar meccsek (nem csak "magyar" érdekeltséggel) érdekelnek 😀
Ojala ojalá(=remélhetőleg) tényleg rúg hármat 😉
Heisman
😄
Áh, ha mást nem, az eredményeket mindig megnézem az ilyen fosmány nemzetközi ligákban, de pl angol ligákat kb a hetedosztályig figyelem, a skótot a negyedikig... Franciát, németet is legalább a harmadik vonalig. Meg még pár ilyen agymenés 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Mara ki mit tippel?

A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).

Borbinho
Szerintem kb az egyetlen hazai Inter Turku fan vagyok 😄 köszönhetően az fm-nek. Moisander véd majd mindent, Ojala és Furuholm meg vágnak hármat 😁
warr_b
Én nagyon birom őket a sportfogadás miatt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mara ki mit tippel?

Borbinho
warr_b
ahogy olvasom a hozzászólásaid itt a Soccer topicban te vagy rajtam kívül az egyetlen mazochista akit ilyen szar meccsek (nem csak "magyar" érdekeltséggel) érdekelnek 😀
Ojala ojalá(=remélhetőleg) tényleg rúg hármat 😉

több mint 4 éve
5 magyar a felcsúti kezdőben, sokkolt

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
Jenő a kommentátor a Felcsút meccsén. Egyébként nincs azzal probléma, ha ilyenkor egy magyar kommentátor a magyar csapatnak szurkol, de Jenő tényleg mindig többes szám első személyben beszél a Gyakadémiáról. Mi, nekünk, stb.

Ez megint ilyen ki nem kényszerített seggnyalás. Ezért nem fog kapni semmi pluszt, de mégis szükségét érzi.
Kampman
Akkor te ne hallgass latin-amerikai kommentátort, mert Jenő hozzájuk képest ebben a tárgykörben internacionalistának tűnne.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
Jenő a kommentátor a Felcsút meccsén. Egyébként nincs azzal probléma, ha ilyenkor egy magyar kommentátor a magyar csapatnak szurkol, de Jenő tényleg mindig többes szám első személyben beszél a Gyakadémiáról. Mi, nekünk, stb.

Ez megint ilyen ki nem kényszerített seggnyalás. Ezért nem fog kapni semmi pluszt, de mégis szükségét érzi.
Kampman
minden ilyen meccsen királyi többesben beszél, ha fradi, ha vidi, bki játszik. következő az lesz, hogy az eszék meccsén is meg a DAC meccsén is így fogja tolni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
 www.youtube.com/watch?v=GJZIbRkCj3w
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mara ki mit tippel?

Borbinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
Tyű de baba lett az új idegenbeli Liverpool mez. Imádok mindent ami retro. KELL!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May