Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mara ki mit tippel?

A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).

A Vidinek kb legalabb olyan siman illene nyernie mint a Fradi tette.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 809 — a new hope (again)
 forbes.hu/interju/kele-foci-eb-rossi-uefa-szuperliga-bl/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szombaton kezdődik a Gold Cup is 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 274 — nabege2@yahoo.com
 dtvnews.hu/hirek/visszater-a-futball-az-rtl-magyarorszag-kepernyojere
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 652 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Eközben Rómában...

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.youtube.com/watch?v=x1M57_pRjhk

korrekt. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 087
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).

Kiváncsi leszek mennyire lesz ez tendencia a jövőben.
Kenny
A szabadon mozgás lehet fegyelmezetlen, ami a koszovói ellen elég lehet, de pl egy Grúz bajnok ellen lehet majd kevés lesz. Kiderül pár hét múlva.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Magyar EB-keretből külföldre igazoltak counter : 2
Varga Roland -> Al-Ittihad
Lovrencsics Gergő -> Hajduk Split
Megmutattuk
Heisman
Vártál valami mást?
davemayer
most johet bolla 😊 premier league
😀
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 568
Most ez komoly, hogy belőtt egy tizit és aranylabda esélyes lett Jorginho? 😀😀😀

Zseniálisak ezek a belemagyarázások, mert blt nyert és eb döntőbe jutott. Ez még mindig egy csapatsport, ez meg egy egyéni díj..

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
"Hét perc alatt három Fradi-gól: nagy győzelem a Bajnokok Ligájában"
Melyik portál cikkének címét idéztem?
nagylaza
Szóval a koszovói bajnok megverése nagy győzelem. Tudom, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek, de azért ez annyira kishitűen hangzik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Megmutattuk
Heisman
Vártál valami mást?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan
Megmutattuk
Heisman
de ez már több, mint ami öt éve sikerült, nem?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Megmutattuk

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
Jön Mmmmmmmaeeeeeeeeee
Heisman
De melyik?
csebi
a csatár, egyből felküldte a labdát az űrbe
Heisman
Asszem vki sportágat váltott...
 en.m.wikipedia.org/wiki/Jaak_Mae
empty taxi
Mekkora kiraly volt, Veerpaluval kemenyen uralták a klasszikust!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).

Kenny
Illetve kb 2-3 hónapja nem önmaga a srác és egyáltalán nem tetszik… a válogatott meccsen is fogtam a fejem, amint bejött (írom ezt tényleg nem rosszból, tudom hogy összetett, csak nagyon szembetűnő volt).
#JC6
Várható volt hogy lesz hullámvölgye + nem is fiatal. Neki kb ennyi volt a fradi, Laiduni stabilan ki fogja szorítani, aztan 1-1.5 év múlva elmegy. Jó játékos, kár hogy 28 évesen érett be.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 989

Kenny
Illetve kb 2-3 hónapja nem önmaga a srác és egyáltalán nem tetszik… a válogatott meccsen is fogtam a fejem, amint bejött (írom ezt tényleg nem rosszból, tudom hogy összetett, csak nagyon szembetűnő volt).
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Junior Firpo jött 15 milláért 4 évre a Barcából. Alighanem akkor Alioski lelép.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fradi télen igazolt valami svéd/grúz gyereket.

Vele mi van?
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
nagylaza
BBC?
csebi
Nyert! (Majdnem.)
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott

Kenny
Igen, az látszott h más szerepkorok voltak ebből a szempontból. Így talán nem leszünk annyira kiismerhetők.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
nagylaza
BBC?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 541 — Omar's Coming Yo!

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 897 — The Mathematician
Hogy eshet egybe a BL és az EB?
És ha az egyik csapatnak 8-10 játékosa szerepelne még az EB-n? Halaszthatna, vagy oldja meg a klubcsapat?
Sobri Jóska
valljuk be ennek elég kevés az esélye
Heisman
nagyon prózai volt a kérdése...a top 4 EB válogatott játékosai viszonylag ritkán játszanak BL előselejtezőt...de lehet ezt Jóska nem figyelte...
Klaci79
Jah plusz sztem a COVID miatti versenynaptár torlódás is belejátszik.
empty taxi
Meg a katari vbre készülés is
Már most csúsztatnak hogy jó legyen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Hogy eshet egybe a BL és az EB?
És ha az egyik csapatnak 8-10 játékosa szerepelne még az EB-n? Halaszthatna, vagy oldja meg a klubcsapat?
Sobri Jóska
valljuk be ennek elég kevés az esélye
Heisman
Persze.
De elméletben lehetne 9 ferencvárosi a magyar válogatottban, es elméletben játszhatnánk elődöntőt.
Nyilván erre az elméleti lehetőségre kérdeztem rá.
Sobri Jóska
Rengeteget panaszkodtak amiatt az európai klubcsapatok, hogy az Afrikai Nemzetek Kupáját februárban rendezték (most már azt is nyáron), ezért sok csapat egy hónapra elvesztette néhány játékosát a szezon közepén. Akkor is az volt a mantra, hogy a klubcsapatok oldják meg. A válogatott futballnak bármennyire is kisebb már a presztízse, mint a klubfutballnak, ezen a téren még előnyt élveznek, kivéve, ha sikerül az adott játékossal privát módon megegyezni, hogy hagyjon ki egy tornát.

Szerkesztette: Kampman