Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Mara ki mit tippel?A Puskas papiron 5x annyit er mint az Inter Turku, de meg lennek lepve ha osszejonne idegenben a "pontszerzes" a Gyakademianak (1reszt mert 1 utolso csicska brigad az egesz Felcsut meg barki aki odaigazol, masreszt meg volt v 3 felkeszulesi meccsuk az elmult 2 honapban, a finneknel meg nagyban megy a bajnoksag).
A Vidinek kb legalabb olyan siman illene nyernie mint a Fradi tette.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
forbes.hu/interju/kele-foci-eb-rossi-uefa-szuperliga-bl/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szombaton kezdődik a Gold Cup is 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Eközben Rómában...több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=x1M57_pRjhkkorrekt. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).A szabadon mozgás lehet fegyelmezetlen, ami a koszovói ellen elég lehet, de pl egy Grúz bajnok ellen lehet majd kevés lesz. Kiderül pár hét múlva.
Kiváncsi leszek mennyire lesz ez tendencia a jövőben.
Kenny
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
most johet bolla 😊 premier leagueMagyar EB-keretből külföldre igazoltak counter : 2Vártál valami mást?
Varga Roland -> Al-Ittihad
Lovrencsics Gergő -> Hajduk Split
Megmutattuk
Heisman
davemayer
😀
több mint 4 éve
Most ez komoly, hogy belőtt egy tizit és aranylabda esélyes lett Jorginho? 😀😀😀 Zseniálisak ezek a belemagyarázások, mert blt nyert és eb döntőbe jutott. Ez még mindig egy csapatsport, ez meg egy egyéni díj..
több mint 4 éve
"Hét perc alatt három Fradi-gól: nagy győzelem a Bajnokok Ligájában"Szóval a koszovói bajnok megverése nagy győzelem. Tudom, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek, de azért ez annyira kishitűen hangzik.
Melyik portál cikkének címét idéztem?
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Magyar EB-keretből külföldre igazoltak counter : 2Vártál valami mást?
Megmutattuk
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Magyar EB-keretből külföldre igazoltak counter : 2de ez már több, mint ami öt éve sikerült, nem?
Megmutattuk
Heisman
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Magyar EB-keretből külföldre igazoltak counter : 2Varga Roland -> Al-Ittihad
Megmutattuk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mekkora kiraly volt, Veerpaluval kemenyen uralták a klasszikust!Asszem vki sportágat váltott...a csatár, egyből felküldte a labdát az űrbeJön MmmmmmmaeeeeeeeeeeDe melyik?
Heisman
csebi
Heisman
en.m.wikipedia.org/wiki/Jaak_Mae
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Várható volt hogy lesz hullámvölgye + nem is fiatal. Neki kb ennyi volt a fradi, Laiduni stabilan ki fogja szorítani, aztan 1-1.5 év múlva elmegy. Jó játékos, kár hogy 28 évesen érett be.Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).Illetve kb 2-3 hónapja nem önmaga a srác és egyáltalán nem tetszik… a válogatott meccsen is fogtam a fejem, amint bejött (írom ezt tényleg nem rosszból, tudom hogy összetett, csak nagyon szembetűnő volt).
Kenny
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).Illetve kb 2-3 hónapja nem önmaga a srác és egyáltalán nem tetszik… a válogatott meccsen is fogtam a fejem, amint bejött (írom ezt tényleg nem rosszból, tudom hogy összetett, csak nagyon szembetűnő volt).
Kenny
több mint 4 éve
Junior Firpo jött 15 milláért 4 évre a Barcából. Alighanem akkor Alioski lelép.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nyert! (Majdnem.)"Hét perc alatt három Fradi-gól: nagy győzelem a Bajnokok Ligájában"BBC?
nagylaza
csebi
több mint 4 éve
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).Igen, az látszott h más szerepkorok voltak ebből a szempontból. Így talán nem leszünk annyira kiismerhetők.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
"Hét perc alatt három Fradi-gól: nagy győzelem a Bajnokok Ligájában"BBC?
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
"Hét perc alatt három Fradi-gól: nagy győzelem a Bajnokok Ligájában"Melyik portál cikkének címét idéztem?
több mint 4 éve
Egy dolgot vettem észre ami nagyon szembetűnő volt. Sokkal szabadabban mozogtak a játékosok mint Rebrov alatt, aminek egyébként Sigér lehet a nagy vesztese, mert ha ő nem csak egy megadott sémán belül játszik akkor totál haszontalan( mint pl ma is).Kiváncsi leszek mennyire lesz ez tendencia a jövőben.
több mint 4 éve
Meg a katari vbre készülés isJah plusz sztem a COVID miatti versenynaptár torlódás is belejátszik.nagyon prózai volt a kérdése...a top 4 EB válogatott játékosai viszonylag ritkán játszanak BL előselejtezőt...de lehet ezt Jóska nem figyelte...Hogy eshet egybe a BL és az EB?valljuk be ennek elég kevés az esélye
És ha az egyik csapatnak 8-10 játékosa szerepelne még az EB-n? Halaszthatna, vagy oldja meg a klubcsapat?
Sobri Jóska
Heisman
Klaci79
empty taxi
Már most csúsztatnak hogy jó legyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Rengeteget panaszkodtak amiatt az európai klubcsapatok, hogy az Afrikai Nemzetek Kupáját februárban rendezték (most már azt is nyáron), ezért sok csapat egy hónapra elvesztette néhány játékosát a szezon közepén. Akkor is az volt a mantra, hogy a klubcsapatok oldják meg. A válogatott futballnak bármennyire is kisebb már a presztízse, mint a klubfutballnak, ezen a téren még előnyt élveznek, kivéve, ha sikerül az adott játékossal privát módon megegyezni, hogy hagyjon ki egy tornát.Persze.Hogy eshet egybe a BL és az EB?valljuk be ennek elég kevés az esélye
És ha az egyik csapatnak 8-10 játékosa szerepelne még az EB-n? Halaszthatna, vagy oldja meg a klubcsapat?
Sobri Jóska
Heisman
De elméletben lehetne 9 ferencvárosi a magyar válogatottban, es elméletben játszhatnánk elődöntőt.
Nyilván erre az elméleti lehetőségre kérdeztem rá.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Kampman