Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
30 rongyos büntit kaptak a zangolok a lézerezés miatt
több mint 4 éve
Kolumbia egy 94. perces góllal behúzta a Copa bronzmeccsét 3-2-re. Amúgy fasza meccs volt, érdemes megnézni az összefoglalót, szép gólok estek. Mondjuk hogy a végén Peru milyen érmet kapott, az nem egészen világos 😄"participation trophy"
warr_b
asszem 2002ben dél korea is kapott, de hát ott nem csoda, ők voltak otthon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kolumbia egy 94. perces góllal behúzta a Copa bronzmeccsét 3-2-re. Amúgy fasza meccs volt, érdemes megnézni az összefoglalót, szép gólok estek. Mondjuk hogy a végén Peru milyen érmet kapott, az nem egészen világos 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Egyébként ha ezután valaki az angol himnusz alatt befut egy "fuck lgbtq" felirattal parádézni az angolok elé akkor leszek kiváncsi azért mi mit kapnánk...Még néhány zártkapu, az equal game molinó mellett szivárványosat ki kéne tenni az üres stadionokba, stb.
davemayer
A szerbek mellett mi lettünk az UEFA másik fekete báránya, akin minden balhéért sokszorosan el lehet verni a port, miközben más országokban ezeknek a sokszorosáért sincsen ejnyebejnye se. És most nem is akarok újra belemenni, hogy már megint milyen országban fognak VB-t rendezni jövőre, hogy egy Azerbajdzsán a maga hátterével minden szempontból lieblinggé vált az UEFÁ-n belül, hogy a románok hány magyarellenes megnyilvánulást úsztak már meg büntetlenül.
Én is leírtam már és most is tartom, hogy egyébként a magyar szurkolói kultúra úgy nagy általánosságban nem igazán az én személyes ízlésemnek megfelelő, hogy a szervezett csoportok olyan arcokkal vannak tele, akikkel én még nappal sem szívesen találkoznék szembe az utcán, meg minden. Ezek mind olyan dolgok, amiket tolerálok, nem szeretek. Örülnék, ha megváltoznának, de nem fognak, úgyhogy ez van.
Más ország mocska nem teszi jóvá a miénket, de azért a kettős mércét nem szóvá tenni legalább ugyanolyan hiba, mint másra mutogatni.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Egyébként ha ezután valaki az angol himnusz alatt befut egy "fuck lgbtq" felirattal parádézni az angolok elé akkor leszek kiváncsi azért mi mit kapnánk...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Vicc, hogy nem megint az a dögvész réteg van előszedve, amelyik megint összehozta ezt az egészet. Ha 10 ilyen hülye van akkor annyi, ha 1000 akkor annyi, tök mindegy a darabszám.Nem veti ki magából - hogy? Iktassák ki az emberek a mellettük ülőt egy szívlapáttal ha baglyot imitál vagy fütyül? Vagy majd ilyen figyelőszolgalat lesz a stadionon belül (államilag fizetett, nem "önkéntes" mint az a zsidó szervezet) akik nézik hogy ki hogy viselkedik, hogy szurkol? Kicsit megsokszorozódna a diktatúrát kiáltók száma...
Amíg a szurkolói közeg nem veti ki magából ezeket a lepedékeket nem fog itt semmi változni. Az UEFA ezután jó, hogy visszaesőként még inkább beleköt majd mindenbe.
A de bezzeg a másik mit csinált érvek meg szánalmasak. Az UEFA sosem volt konzisztens, mindig is arra hajlott ahol a több pénzt szagolta
FLZOLI
Egy 67 ezres stadionban nem tudsz egy ilyet kiszűrni, pont azért mert max csak a közvetlen környezete hallja eleve.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Minden szurkolás ugyanolyan jó.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vicc, hogy nem megint az a dögvész réteg van előszedve, amelyik megint összehozta ezt az egészet. Ha 10 ilyen hülye van akkor annyi, ha 1000 akkor annyi, tök mindegy a darabszám. Amíg a szurkolói közeg nem veti ki magából ezeket a lepedékeket nem fog itt semmi változni. Az UEFA ezután jó, hogy visszaesőként még inkább beleköt majd mindenbe.
A de bezzeg a másik mit csinált érvek meg szánalmasak. Az UEFA sosem volt konzisztens, mindig is arra hajlott ahol a több pénzt szagolta
több mint 4 éve
Rendezői hiányosság, plusz egy meccsAz hogy a francia szurkolók szétdobálták sörrel gulácsit az biztos nem számított ezek szerint, az mind1. De kb ketten (ha) huhogtak, amit a pályán 100% hogy senki sem hallhatott, skandallum.Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2020-harom-zart-kapus-merkozessel-buntette-az-uefa-a-valogatottat-2837473
r.baggio
nevetséges amit az Uefa csinál 😕
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaKemény, határozott és igazságos büntetés.
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2020-harom-zart-kapus-merkozessel-buntette-az-uefa-a-valogatottat-2837473
r.baggio
Nyilván jövőre majd Katarban is lesz szivárványos karszalag, térdelés, nyilvános kioktatás a diszkriminációról meg a többi bullshit.
Vagy nem és csak a szegény/jelentéktelen országokon kérik számon a kultúrbalos hülyeségeiket.
több mint 4 éve
En a Portugal magyaron voltam kint es ott sajnos volt huhogas. Foleg az 1. Felidoben es ott is W.Carvalhotnal.Bocsi, vlsz az irónia emojit legközelebb kiteszem. 😉
beltazor
több mint 4 éve
En a Portugal magyaron voltam kint es ott sajnos volt huhogas. Foleg az 1. Felidoben es ott is W.Carvalhotnal.

több mint 4 éve
A magyar portugálon én sem értettem miért nem vezettünk, meg hogy les gól volt. Van ilyen. Nem érzékéltem.Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaA magyar-franciák kint voltam és nem érzékeltem a tömeg általi rasszizmust. Teljesen normálisan szurkoltunk a válogatottnak. Igen, volt a stadionban egy ember aki mellettünk ült aki rasszista volt, de az ő hangja nem hallatszódott be. Kollektíven nem vagyunk bűnösök, volt 1-2 fasz, de az semmilyen kihatással nem volt a meccsre, nem is hallhatták. Franciák meg amúgy is hisztiztek meg a Marriott hotel miatt is
r.baggio
Heisman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Sajnos felvétel van róla, így nehéz.Csányinak semmi szava nincs ott, hogy ne állandóan ezt kapjuk már a semmire, vagy ugyanarra amik máshol is mennek?Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
r.baggio
Klaci79
zavi27
Tényleg amúgy messze nem az van már mint régen, de egy jelentős kisebbség mindig hallatja a hangját, aztán jön a büntetés. Két nemzetek ligája meccsen kell letölteni, legalább az angolok ellen ki lehet menni, mert az FIFA rendezvény. Majd az angol térdelés alatti fütyülés után kapjuk a következőt 😢
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Csányinak semmi szava nincs ott, hogy ne állandóan ezt kapjuk már a semmire, vagy ugyanarra amik máshol is mennek?Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
r.baggio
Klaci79
több mint 4 éve
Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaA magyar-franciák kint voltam és nem érzékeltem a tömeg általi rasszizmust. Teljesen normálisan szurkoltunk a válogatottnak. Igen, volt a stadionban egy ember aki mellettünk ült aki rasszista volt, de az ő hangja nem hallatszódott be. Kollektíven nem vagyunk bűnösök, volt 1-2 fasz, de az semmilyen kihatással nem volt a meccsre, nem is hallhatták. Franciák meg amúgy is hisztiztek meg a Marriott hotel miatt is
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Többet vártam. Ez egész korrekt.Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
r.baggio
Klaci79
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
orok peldam:Az hogy a francia szurkolók szétdobálták sörrel gulácsit az biztos nem számított ezek szerint, az mind1. De kb ketten (ha) huhogtak, amit a pályán 100% hogy senki sem hallhatott, skandallum.Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
r.baggio
Klaci79
davemayer
fradi bl>
az ajax kiborult hogy huhogtak.
DE madridban a kapu mogott horogkeresztes zaszlo lengettek, es az egyik visszajatszason siman lehetett latni.
több mint 4 éve
Ennél műveltebbnek gondoltalak 😀Tényleg, igazad van... Rég volt 😊Az nem Belga, hanem Sickratman (Pajzs Miki).Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio
Nem, baj, ha jön az akárhanyadik hullám, és amúgy sem mehetnek majd nézők, akkor majd pisloghatnak.
Amúgy milyen homofób dalok vannak, amit énekeltek? Én nem ismerek egyet sem 🙄😁
Hacsak nem a Belgától a Buzievagy.
warr_b
Sobri Jóska
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sőt, Jeges két örökbecsűje asszem még régebben volt 2-3 évvel 😄🤪17 éve.Tényleg, igazad van... Rég volt 😊Az nem Belga, hanem Sickratman (Pajzs Miki).Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio
Nem, baj, ha jön az akárhanyadik hullám, és amúgy sem mehetnek majd nézők, akkor majd pisloghatnak.
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Az hogy a francia szurkolók szétdobálták sörrel gulácsit az biztos nem számított ezek szerint, az mind1. De kb ketten (ha) huhogtak, amit a pályán 100% hogy senki sem hallhatott, skandallum.Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaöröm az ürömben, hogy a 3. meccs csak felfüggesztett....sajnos a f@sz rossz végén állunk, és ha ez nem elég, még rá is játszunk rendesen...
r.baggio
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
17 éve.Tényleg, igazad van... Rég volt 😊Az nem Belga, hanem Sickratman (Pajzs Miki).Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Tényleg, igazad van... Rég volt 😊Az nem Belga, hanem Sickratman (Pajzs Miki).Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Az nem Belga, hanem Sickratman (Pajzs Miki).Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio
warr_b
több mint 4 éve
Így kell kontraproduktívan büntetni, az uefa ezredszerre is megmutatjaBuzi UEFA 😆
r.baggio