Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kik hagyják cserben őket? Azok a tanárok akik alapból fel sincsenek készítve az ilyen típusú ügyekre és igyekeznek a szőnyeg alá söpörni ha találkozónak vele? Vagy az az állam ami alapvetően szarik az átlagos szexuális felvilágosításra is és 70es 80as évekbeli szókészlettel magyaráz róla egy keveset valamelyik tankönyvben egyébként szemforgató prüdériával tolja el magától? A szülő, na ő cserben tudja hagyni a gyerekét de ennek nincs köze a törvényhez.A magyar parlament megszavaz egy pedofil ellenes törvényt, amiben benne van, hogy ne érzékenyítse senki 18 év alatt fiainkat és lányainkat a meleg vagy lmbtq témával.Törvény : Tudom neked ez nem számít, de ezzel a csomó fiatal meleg fiúnak és lánynak rohadt szar lesz, mivel 12-15 éves kortól bőven lehet tudni ki melyik nemhez vonzódik, és cserben hagyják őket, nem mintha eddig se lett volna bullying, most rosszabb lesz. Mi érzékenyítés az elég szubjektív, nyilván a propagandától én is rosszul vagyok, de vannak átlagos melegek. Ja és ennek semmi köze a pedofíliához amivel összemossák.
Pár nappal később durván megbünteti az uefa országunkat, válogatottunkat. olyan dolgokért, amik nem csak a mi meccseinken mentek, összesen kb 2 percig a 270 perc alatt.
Véletlen lenne?
Ma, egy futballmeccsen nem lehet felmutatni egy anti-lmbtq molinót, ellenben Németországban el lehet lehetetleníteni vagy megzavarni a válogatott felkészülését, himnusz éneklesét, annak kifütyülését. Következmények nélkül.
Egyszerűen nonszensz.
#JC6
B) A német zászlós akció engem is zavar, ne a játékosokat büntessék, főleg hogy az ott lévő játékosok negyede a Bundesligában játszik. Egy egész nemzet ellen szólt ez, és én nem tartom magam homofóbnak, szerintem a futballnak ehhez nem kéne hogy köze legyen, főleg ne a játékosokon verjék ezt le, hanem a Fideszen.
Mindkettő szélsőségtől rosszul vagyok.
Heisman
Úgy csinálsz, mintha a mai 12-14 évesek az ismereteiket nem az internetről szereznek 5-10 perc alatt hanem komolyan Erzsi ofő nénitől várták volna, higy magyarázza el a transz identitás lényegét... Aki úgy érzi, hogy más mint a többiek az eddig sem az osztályfőnökétől szerette volna a megerősítést és ezután sem tőle fogja. Megkeresi az aktuális FB csoportokat stb. A törvény egyáltalán nem azért gáz mert cserbenhagyna bárkit, mivel nulla gyakorlati következménye lesz a való életben. Pontosan azért gáz amit egy fél mondattal lerendezel, mert hozzárendeli a pedofil fogalmát a melegéhez és ezzel a kommunikációs technikával követ el hatalmas bűnt. Mert s suliban eddig sem volt egy hang se a transz dolgokról és ezután se lesz, de a sarki kocsmában sokkal nyugodstabban és hangosabban lehet szidni a buzikat akik meg ráadásul pedók is. Ez pedig sokkal károsabb a való életben mint azok a bullshit marhaságok amiről szólt akár az EP vita is.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
A gold cupot senki nem adja?Anno a eurosporton volt.
El vagyunk kenyeztetve.top futball a vilag minden reszerol erre fanyalgunk😀
több mint 4 éve
És erre a copa címre megkapja majd az aranylabdátMessi is nyert végre válogatott trófeát.Ha valamit 100%-os pontossággal előre megjósoltam (volna), az ez. És csak a nevek és a válogatottak miatt újra meg újra lehet nyomni a hájpot, mikor mindig ez van. A vb-t is kiherélték amúgy a soccer modernizációjával, semmennyire sem a futballkultúrák olvasztótégelye már.
Kevés Copát néztem, de nem is baj, ez valami förtelmes volt.
Kampman
De legalább az eb meglepően szórakoztató volt végig.
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Messi is nyert végre válogatott trófeát.Ha valamit 100%-os pontossággal előre megjósoltam (volna), az ez. És csak a nevek és a válogatottak miatt újra meg újra lehet nyomni a hájpot, mikor mindig ez van. A vb-t is kiherélték amúgy a soccer modernizációjával, semmennyire sem a futballkultúrák olvasztótégelye már.
Kampman
De legalább az eb meglepően szórakoztató volt végig.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A magyar parlament megszavaz egy pedofil ellenes törvényt, amiben benne van, hogy ne érzékenyítse senki 18 év alatt fiainkat és lányainkat a meleg vagy lmbtq témával.Felteszem újra a kérdésemet, amire már múltkor sem válaszoltál. Szted az rendben lenne, ha Anti hit gyuli vagy Anti Jézus molinokat raknanak ki?
Pár nappal később durván megbünteti az uefa országunkat, válogatottunkat. olyan dolgokért, amik nem csak a mi meccseinken mentek, összesen kb 2 percig a 270 perc alatt.
Véletlen lenne?
Ma, egy futballmeccsen nem lehet felmutatni egy anti-lmbtq molinót, ellenben Németországban el lehet lehetetleníteni vagy megzavarni a válogatott felkészülését, himnusz éneklesét, annak kifütyülését. Következmények nélkül.
Egyszerűen nonszensz.
#JC6
több mint 4 éve
Na a végén csak győzött az antifoci 😀, Na nem mintha a brazilok olyan jók lettek volna.EB-hez képest rossz volt nézni, ráadásul a gauchok a 20. perctől húzták az időt 😀
Neymar ha egeszseges és jatszik mindig leégnek, ha sérült vagy nincsen akkor siman nyernek. Mindenki vonja le a konzekvenciát. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Igeeeeeeeeeeeeeen, végre, most már mindenki maradhat csöndbe 😉 😛Nem volt jó meccs, nem is Messi meccse volt, de egyébként a Copán jól játszott. Reméljük a VBre még csiszolódik a játék és esetleg az is összejön, bár erősen kétlem. Ennél erősebb válogatottnak se jött össze.
Nekem már jó hétvégém van bármi lesz is az EB döntőbe 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Messi is nyert végre válogatott trófeát.Konkrétan unalmas, ötlettelen, hangulattalan.
Kampman
Neymar a végén 5 percig megmutatta mit tudhatna, ha nem lenne befásult milliárdos. Kár érte.
több mint 4 éve
Messi is nyert végre válogatott trófeát.Kevés Copát néztem, de nem is baj, ez valami förtelmes volt.
több mint 4 éve
Jó szar ez a Copa döntőPont így képzelek el egy PSG-s csapaton belüli edzőmeccset.
Heisman
több mint 4 éve
Jó szar ez a Copa döntő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Felfogás kérdése.Nézd, egy Peru-Ecuador meccset, hogy nem néznek sokan azt aláírom, de egy ilyen klasszikus döntőt. Hááááát fura.Nem érdekelt a Copa, az EB mellett hidegen hagyott, de azért üzletpolitikailag nagyon nem értem miért nem rakták a döntőt emberi (európaiaknak normális) időpontra. Most egy délután 5 óra, ami nálunk 22 órát jelent, akkora megterhelés lett volna? Úgy is az értelmes játékosaik mind Európában játszanak, szóval nem ismeretlenek még itt sem. Szóval nem értem...Amiatt van amivel kezdted, gondolom mérések alapján látszik hogy nem érdekli az európaiak többségét. Ezzel együtt én azért nem értem sem a copa sem az eb döntőjének helyi idő szerinti idöpontját mert nem gondolnak a családokra, gyermekekre. A 20.00 es a 21.00 sztem késő, simán 19.00 kellene hogy legyen, amennyiben nincs hőség.
NB2
davemayer
Viszont azt adom, hogy tényleg nem értem miért kezdik holnap is 21.00 -kor (ugye helyi idő az 20.00), de ha itt OT meg tizik vannak, az érmet már konkrétan szinte éjfél után adják át. Ez azért szerintem tényleg nem igazán családbarát.
NB2
Az NFL pl. inkább a te logikádat követi és a Super Bowl még a keleti parton sem kezdődik este 18:30 után, így aztán még egy aránylag hosszú meccs is véget ér este 10 körül, a gyerekek is végignézhetik.
Az NBA ugyanakkor szereti keleti parti idő szerint este 9-kor (esetleg nyolckor) kezdeni a döntő meccseit és bár lehet mondani, hogy nem annyira családbarát, a nézettség elég jól szokott alakulni.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
A magyar parlament megszavaz egy pedofil ellenes törvényt, amiben benne van, hogy ne érzékenyítse senki 18 év alatt fiainkat és lányainkat a meleg vagy lmbtq témával.Törvény : Tudom neked ez nem számít, de ezzel a csomó fiatal meleg fiúnak és lánynak rohadt szar lesz, mivel 12-15 éves kortól bőven lehet tudni ki melyik nemhez vonzódik, és cserben hagyják őket, nem mintha eddig se lett volna bullying, most rosszabb lesz. Mi érzékenyítés az elég szubjektív, nyilván a propagandától én is rosszul vagyok, de vannak átlagos melegek. Ja és ennek semmi köze a pedofíliához amivel összemossák.
Véletlen lenne?
Egyszerűen nonszensz.
#JC6
B) A német zászlós akció engem is zavar, ne a játékosokat büntessék, főleg hogy az ott lévő játékosok negyede a Bundesligában játszik. Egy egész nemzet ellen szólt ez, és én nem tartom magam homofóbnak, szerintem a futballnak ehhez nem kéne hogy köze legyen, főleg ne a játékosokon verjék ezt le, hanem a Fideszen.
Mindkettő szélsőségtől rosszul vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nézd, egy Peru-Ecuador meccset, hogy nem néznek sokan azt aláírom, de egy ilyen klasszikus döntőt. Hááááát fura.Nem érdekelt a Copa, az EB mellett hidegen hagyott, de azért üzletpolitikailag nagyon nem értem miért nem rakták a döntőt emberi (európaiaknak normális) időpontra. Most egy délután 5 óra, ami nálunk 22 órát jelent, akkora megterhelés lett volna? Úgy is az értelmes játékosaik mind Európában játszanak, szóval nem ismeretlenek még itt sem. Szóval nem értem...Amiatt van amivel kezdted, gondolom mérések alapján látszik hogy nem érdekli az európaiak többségét. Ezzel együtt én azért nem értem sem a copa sem az eb döntőjének helyi idő szerinti idöpontját mert nem gondolnak a családokra, gyermekekre. A 20.00 es a 21.00 sztem késő, simán 19.00 kellene hogy legyen, amennyiben nincs hőség.
NB2
davemayer
Viszont azt adom, hogy tényleg nem értem miért kezdik holnap is 21.00 -kor (ugye helyi idő az 20.00), de ha itt OT meg tizik vannak, az érmet már konkrétan szinte éjfél után adják át. Ez azért szerintem tényleg nem igazán családbarát.
több mint 4 éve
A magyar parlament megszavaz egy pedofil ellenes törvényt, amiben benne van, hogy ne érzékenyítse senki 18 év alatt fiainkat és lányainkat a meleg vagy lmbtq témával.Pár nappal később durván megbünteti az uefa országunkat, válogatottunkat. olyan dolgokért, amik nem csak a mi meccseinken mentek, összesen kb 2 percig a 270 perc alatt.
Véletlen lenne?
Egyszerűen nonszensz.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Ezt alaírom, de szvsz illene figyelembe venni hogy egyeseket meg az sért. Egy sporteseményre nem lenne szabad semmi ilyet beengedni, el kellene fogadni hogy annak ellenére hogy nem kirekesztő de provokáló.Az egyik kirekesztő a másik nem. Nagyon nagy tévedés összemosni a kettot. Ha az egyiken az lenne, hogy anti hetero akkor igazad lenne, de így nincs.m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-ezert-buntetett-az-uefa-eddig-nem-ismert-reszletek-2837593Csodálom hogy a srác aki Neuernek mondta a "mi van te f...opó!"-t nincs felsorolva, nevetséges.
Nem igazán érzem arányosnak a büntetést és a bűnt.
Bonjour buzi franciák, mint probléma? Tényleg?
Szokol
Akkor angolok a német meccsen a kis német bombázós dalukkal hányat érdemelnének??? Elmennek mar a jó kurva anyjukba, ok ne legyen anti-lmbtq molinó de akkor szivárványos zászló sem!!!
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az egyik kirekesztő a másik nem. Nagyon nagy tévedés összemosni a kettot. Ha az egyiken az lenne, hogy anti hetero akkor igazad lenne, de így nincs.m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-ezert-buntetett-az-uefa-eddig-nem-ismert-reszletek-2837593Csodálom hogy a srác aki Neuernek mondta a "mi van te f...opó!"-t nincs felsorolva, nevetséges.
Szokol
Akkor angolok a német meccsen a kis német bombázós dalukkal hányat érdemelnének??? Elmennek mar a jó kurva anyjukba, ok ne legyen anti-lmbtq molinó de akkor szivárványos zászló sem!!!
davemayer
több mint 4 éve
Nem érdekelt a Copa, az EB mellett hidegen hagyott, de azért üzletpolitikailag nagyon nem értem miért nem rakták a döntőt emberi (európaiaknak normális) időpontra. Most egy délután 5 óra, ami nálunk 22 órát jelent, akkora megterhelés lett volna? Úgy is az értelmes játékosaik mind Európában játszanak, szóval nem ismeretlenek még itt sem. Szóval nem értem...Amiatt van amivel kezdted, gondolom mérések alapján látszik hogy nem érdekli az európaiak többségét. Ezzel együtt én azért nem értem sem a copa sem az eb döntőjének helyi idő szerinti idöpontját mert nem gondolnak a családokra, gyermekekre. A 20.00 es a 21.00 sztem késő, simán 19.00 kellene hogy legyen, amennyiben nincs hőség.
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
rokaur
876
Nem érdekelt a Copa, az EB mellett hidegen hagyott, de azért üzletpolitikailag nagyon nem értem miért nem rakták a döntőt emberi (európaiaknak normális) időpontra. Most egy délután 5 óra, ami nálunk 22 órát jelent, akkora megterhelés lett volna? Úgy is az értelmes játékosaik mind Európában játszanak, szóval nem ismeretlenek még itt sem. Szóval nem értem...Ne keress benne logikat, az egesz mar arrol szol h meg kell nyernie messinek, ha ehhez evente kell rendezni egyet hat megcsinaljak 😀
NB2
több mint 4 éve
Nem érdekelt a Copa, az EB mellett hidegen hagyott, de azért üzletpolitikailag nagyon nem értem miért nem rakták a döntőt emberi (európaiaknak normális) időpontra. Most egy délután 5 óra, ami nálunk 22 órát jelent, akkora megterhelés lett volna? Úgy is az értelmes játékosaik mind Európában játszanak, szóval nem ismeretlenek még itt sem. Szóval nem értem...
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-ezert-buntetett-az-uefa-eddig-nem-ismert-reszletek-2837593Csodálom hogy a srác aki Neuernek mondta a "mi van te f...opó!"-t nincs felsorolva, nevetséges.
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-ezert-buntetett-az-uefa-eddig-nem-ismert-reszletek-2837593Nem igazán érzem arányosnak a büntetést és a bűnt.
több mint 4 éve
30 rongyos büntit kaptak a zangolok a lézerezés miattBiztos fájni fog megírni a csekket...
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal