Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Miota az eszemet tudom ez volt az elso torna amit inkabb nem neztem..igy alakult.a dontot nezhettem volna de mar nem erdekelt.
Egy meccs ment vegig nalam a magyar a nemet de a tobbi max a 2. Felido utolso 20 perces bekapcsolas.a magyar meccsek eredmenyein kivul mas eredmeny meg sem maradt

Nalam a torna ember Stez, aki megallithatalnul tolta a kommenteket angliarol!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 307 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
undisputedly
Marhára youthful team volt az olasz, 27,7 év átlagéketkorral a 13. legidősebb volt a tornán... Az angolok 25,2-vel a második legfiatalabbak.
A legidősebbek amúgy a svédek voltak 29,2 évvel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Olaszok mar Romaban:

Tegnapi unneples:

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 809 — a new hope (again)
Egyébként lehet southgatet teljesen jogosan kritizálni a 11es rúgások miatt, mert az szerintem is védhetetlen, de engem sokkal jobban érdekelne, hogy miért gondolta ismét azt, hogy ha rúgnak egy gólt akkor vége a meccsnek és a csak húzzuk ki valahogy elvet követve kibírbak 90 percet egy eb döntőben a torna legjobb csapata ellen? Ha akart volna focizni, amit egyébként ez az angol csapat tudna is szvsz akkor el sem jutnak a tizenegyesekig...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Az EB topikot már bezárták, de ezt beraknám ide.
Egy érdekes párhuzam a tegnapi büntetőpárbajjal.

N-vtelen
Kampman
Négerek...
Peszinter Ferenc
Ez akkor lenne "erdekes", ha alapveteskent elfogadnad, hogy a kognitiv kepessegek donto szerepet jatszanak a 11-es rugasnal. Szerintem ez mar itt bukik. Pechesek voltak. Vagy izgulosak. Szvsz ez hulyeseg.
több mint 4 éve
Erdekes amugy, hogy az angolok mennyire bena kacsak a tobbi europai nagy foci nemzethez kepest. Az elmult 25 evben:

Franciak: EB + VB (2) cim
Spanyolok: EB (2) + VB cim
Olaszok: EB + VB cim
Nemetek: EB + VB cim
Portugalok: EB cim

Angolok: -

A szurkoloi magatartas miatt amugy nem is erdemeltek meg iden. Meg ha el is tekintunk a velemenyes hazai palya 11-estol, a nemet kislany kinevetese es online "zaklatasa", a lezerezes, a rendszeres himnusz kifutyules... Karma 😊
undisputedly
Arról nem beszélve h saját játékost rasszista megjegyzésekkel támadják közösségi médiában.
csebi
Ezekkel a nevtelen fiokokkal en nem igazan torodnek. Egyreszt ha Beckhamek is kaptak anno az aldast, pedig akkor social media sem volt. Egyszeruen az a par szaz vagy ezer ember megtalalja igy konnyen a bunbakot. Masreszt meg ezek a nevtelen fiokok. Mennyi de mennyi alkalom volt amikor "hate-cime"-rol kiderult, hogy az allitolagos aldozat rendezte el, ertve most azt, hogy a nagy woke anti-rasszista reddit brigadrol is siman el tudom kepzelni, hogy szepen kommentelgetnek a burner akkokrol, felerositve ezt a narrativat. Persze ahogyan irtam, biztosan vannak helyi hulyek, de szerintem felnagyitjak ezt. A hofeher hetero sexszimbolum bechameket is betalaltak anno.

En csak azt sajnalom, hogy bunbaknak nem Southgate-et talaljak meg, aki oda tett egy gyereket az utolso, mindent eldonto rugasra. Neki pont az lenne a feladata, hgy a legjobb helyzetbe tegye a jatekosait, nem a legrosszabba.

Meg miert nem a CSK, Kane maradt a legvegere? O rugta az elsot vagy masodikat. Ilyenkor kellene a kapitanynak eloallni, nem? Mindegy. Osztom Stez velemenyet, hogy az aki arra jatszik, hogy csak ki ne kapjon, nem erdemel gyozelmet.
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油

N-vtelen
Kampman
Négerek...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
Erdekes amugy, hogy az angolok mennyire bena kacsak a tobbi europai nagy foci nemzethez kepest. Az elmult 25 evben:

A szurkoloi magatartas miatt amugy nem is erdemeltek meg iden. Meg ha el is tekintunk a velemenyes hazai palya 11-estol, a nemet kislany kinevetese es online "zaklatasa", a lezerezes, a rendszeres himnusz kifutyules... Karma 😊
undisputedly
Arról nem beszélve h saját játékost rasszista megjegyzésekkel támadják közösségi médiában.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 307 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hmm, majdnem háromezerrel több hsz volt a mostani Eb topicban, mint a legutóbbi Vb követőjében, és két és félszer annyi, mint a 16-os Eb alatt.
warr_b
Mindezt úgy h csöcsök terén kifejezetten visszafogott volt a társaság.
empty taxi
Igen, sajnos... Na majd az olimpia alatt! 🤪😆

több mint 4 éve
EB topik máris zárva, így ide:

Szóval az olaszok szépen keretbe foglalták akkor ezt az EB-t. Továbbra is a déli, mediterrános, latinos vonal a sikeres az EB-n.
Vrij6
Csak 2004 óta... Előtte 1972 és 2000 között meg pont nem.
warr_b
Az lemaradt hogy mióta én követem az EB-t. 😀
Vrij6
Akkor túl fiatal vagy 😄

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Illetve még annyi, hogy a belga-olasz előtt mondtam, hogy aki azt nyeri, az nyeri a tornát. Kivételesen ez bejött, a tippjáték már kevésbé. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Remek biztosítás:
 fb.watch/v/C6GEMZbf/
Biztos a Wembley is 3 mérkőzésre zárva lesz...
clbass
A narancssárga mellényes milyen rúgásokat kioszt 😆 nagyon csodálkozott volna, ha ràmennek vagy tízen és agyonrugdalják...

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Hmm, majdnem háromezerrel több hsz volt a mostani Eb topicban, mint a legutóbbi Vb követőjében, és két és félszer annyi, mint a 16-os Eb alatt.
warr_b
Mindezt úgy h csöcsök terén kifejezetten visszafogott volt a társaság.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Szóval az olaszok szépen keretbe foglalták akkor ezt az EB-t. Továbbra is a déli, mediterrános, latinos vonal a sikeres az EB-n.
Vrij6
warr_b
Az lemaradt hogy mióta én követem az EB-t. 😀

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Remek biztosítás:
 fb.watch/v/C6GEMZbf/
Biztos a Wembley is 3 mérkőzésre zárva lesz...
több mint 4 éve

Vrij6

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729

N-vtelen

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
No, azt hiszem, a magam részéről véget vetek az Eb-döntő utáni after partynak. Jó éjszakát!
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Nem értem ezt a Southgate utálatot?
Ez valami aranygeneráció, hogy csakis SG baszta el?
20 éve nézek focit, de angolt döntőben még sohasem láttam!
steelwolf
Sancho, Rashford, Grealish stabilan padon szinte végig az egész torna alatt. Ha láttad a döntőt sztem érted mire gondolok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 652 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem értem ezt a Southgate utálatot?
Ez valami aranygeneráció, hogy csakis SG baszta el?
20 éve nézek focit, de angolt döntőben még sohasem láttam!
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 727 — Jedi Master
Köszi a linkeket

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Itt is Katar-reklámok...
nagylaza
Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$
Heisman
Miután a Copa Americára (ahol már törzsvendégek) sajnos nem tudtak elmenni 😕