Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondd már meg hogy Nagy Ádi mit csinált, egyből pirossal...
több mint 4 éve
hagyd, dekoncentráltak az emberek.Akkor bele is kezdek egy vallakozasba.egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
Malagat lattam, kiestek, espanyolt lattam, kiestek, leganes lattam kiestek...
😀
YoungZeeZee
davemayer
www.youtube.com/watch?v=lWg7K5JGzO0
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
ujpest
man utd
tovabbi desztinaciokat akarom mondani csapatokat varok.
a szamlaszamom ...
u.i. NFL csapatok nem esnek ki, de gondolom tudjatok 😀
YoungZeeZee
először is csinálunk Neked egy Mennyei-túrát, megtisztítjuk a magyar labdarúgást az oda nem illő csapatoktól.
az első állomás Felcsút, nyilván. utána Kisvárda jön, aztán idővel a Kövesd is sorra kerülhet.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Maradjunk a realitások talaján, én is írhattam volna poolt isegye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
Akkor bele is kezdek egy vallakozasba.egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
ujpest
man utd
tovabbi desztinaciokat akarom mondani csapatokat varok.
a szamlaszamom ...
u.i. NFL csapatok nem esnek ki, de gondolom tudjatok 😀
több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 mellé
több mint 4 éve
egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
hat idén megvolt a 2 atleti meccs itt Valenciában, szóval nem tudom, de majd szólok 😀merre tovabb ha nem titok?hallották hogy lehet jövőre elköltözök, és megkönnyítik leadni a bérletes helyemet 😀Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
btw hamár ilyen sorozat : utolsó 3 meccsen amin Griezmann játszott és kintvoltam ott gólt lőtt, és döntetlen lett a vége
Magyarország 1-1 Franciaország
Levante 2-2 Atlético
Valencia 3-3 Atlético
legközelebb megyek és játszik lehet rá rakni kocsit házat hogy Griezmann gól és 4-4 a vége 😉
Heisman
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
komolyan?Muzsikus cigányok parkjamerre tovabb ha nem titok?hallották hogy lehet jövőre elköltözök, és megkönnyítik leadni a bérletes helyemet 😀Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
btw hamár ilyen sorozat : utolsó 3 meccsen amin Griezmann játszott és kintvoltam ott gólt lőtt, és döntetlen lett a vége
Levante 2-2 Atlético
Valencia 3-3 Atlético
legközelebb megyek és játszik lehet rá rakni kocsit házat hogy Griezmann gól és 4-4 a vége 😉
Heisman
YoungZeeZee
#JC6
szerk nem lattam hogy jc6 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
na a sinter gyorsan meg is kapta az első ajándékát
több mint 4 éve
Muzsikus cigányok parkjamerre tovabb ha nem titok?hallották hogy lehet jövőre elköltözök, és megkönnyítik leadni a bérletes helyemet 😀Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
Levante 2-2 Atlético
Valencia 3-3 Atlético
Heisman
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
merre tovabb ha nem titok?hallották hogy lehet jövőre elköltözök, és megkönnyítik leadni a bérletes helyemet 😀Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
Levante 2-2 Atlético
Valencia 3-3 Atlético
Heisman
több mint 4 éve
hallották hogy lehet jövőre elköltözök, és megkönnyítik leadni a bérletes helyemet 😀Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
Levante 2-2 Atlético
Valencia 3-3 Atlético
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
több mint 4 éve
istenem ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Biztos így mondta amúgy. 😊Oenning:Legjobb az h “ne adj isten kettot nyerünk zsinórban” hat isten nem adja eddig 😊
"...Nem vagyunk buták, tökéletesen látjuk, hogy a tabella alján vagyunk, de nem ezzel kell foglalkoznunk, hiszen elég csak egy győzelem és máris fel tudunk zárkózni, ha ne adj’Isten kettőt nyerünk zsinórban, akkor pedig az ötödik helyet is meg lehetne célozni. A tendenciát kell figyelni és azt, hogy javuló játékot mutassunk..."
Fú basszus én meg azt hittem gond van.
Szinte az 5.ek vagyunk. Az akkor úgy nem rossz na. Akkor gyerünk tovább ezen az úton!
Bazzani
csebi
Csak így jól hangzott.
Most két hetes szünet van jó lenne kibaszni mert kiejt minket.
A másik kedvencem is kieső helyen, ott is edzőváltás jön. A város csúnyábbik felébe is most hoztak új edzőt, Sevchenkot.
több mint 4 éve
Alissonnak nincs jó meccse
több mint 4 éve
TAA szépet tekert
több mint 4 éve
Ehhez azért kell tehetség 😃NSO:
Az idei szezonban kétszer raktam be a nyomorék Vasast a fogadásaimba. Először amikor Győrben játszottak meg ma..Szerintem soha többet..
😂
több mint 4 éve
Choker Atletico😂😂😂