Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Fegyőr másként látja...😊A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.És ha pont aszerint van túl a határon aki a szankciókat hozza, akkor így jártunk.
Az meg, hogy két hülye felemel egy-egy táblát nem lehet elegendő ok kollektív büntetésnek. Tessék kiemelni őket és ha van jogalap, eljárni. Van erre amúgy itthon jogalap?
Baszod, kis tulzással a francia szektorban ültem és nem volt semmi gáz.
Szokol
Pech.
Illetve ez nem kollektív büntetés.
Egy adott szövetséget, válogatottat büntetnek csak, nem nézőket, embereket, konkrét kollektívát. (Ugye egy zártkapus meccs az nagy bevételbéli veszteség, plusz oda a hazai pálya hangulatának előnye.)
Ha én rendezvényt szervezek, és ott te raplizol, aminek következménye lesz, akkor én, a rendezvény szervezője vagyok a felelős, és ez magyar szabályozás a WB baleset óta.
A fociban is a szervezőé a felelősség.
Az ő dolguk kiszűrni az agyhalottakat, az oda nem valókat.
Én rengeteg embert basztam ki saját rendezvényről mert úgy véltem, hogy drogos befolyásoltság alatt állnak. Ők váltig állították, hogy nem, mondtam oké, lehet tévedek, itt vannak az adataim, pereljen be. De itt és most mehet a picsába.
Valahogy sose lett belőle semmi utózönge.
A szövetség felelőssége, hogy ne legyen buzizás, a szövetség kapta a büntetést, nem te vagy én vagy a buzizó.
Sobri Jóska
www.atv.hu/belfold/20210711-fekete-gyor-andras-nem-tud-egyeterteni-az-uefa-val/hirkereso
több mint 4 éve
A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.Eltöprengtem azon, milyen lehet az a rigmus, ami "nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel" benne.
Az meg, hogy két hülye felemel egy-egy táblát nem lehet elegendő ok kollektív büntetésnek. Tessék kiemelni őket és ha van jogalap, eljárni. Van erre amúgy itthon jogalap?
Szokol
több mint 4 éve
pont tudják kik azok, de hazafias védelem alatt állnak. hiszen a náculás meg a homofóbia az itt kb hivatalos kormányprogram. hülyén venné ki magát ha szembe mennének magukkal... 😊Amúgy egy vmirol nem hallani: akik miatt ez a büntetés van pl a molinok miatt, azokat az mlsz próbálna beazonosítani, hogy a megfelelő szankciókat alkalmazza. Vajon miért nem próbálja?A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.És ha pont aszerint van túl a határon aki a szankciókat hozza, akkor így jártunk.
Szokol
Pech.
Egy adott szövetséget, válogatottat büntetnek csak, nem nézőket, embereket, konkrét kollektívát. (Ugye egy zártkapus meccs az nagy bevételbéli veszteség, plusz oda a hazai pálya hangulatának előnye.)
Ha én rendezvényt szervezek, és ott te raplizol, aminek következménye lesz, akkor én, a rendezvény szervezője vagyok a felelős, és ez magyar szabályozás a WB baleset óta.
Én rengeteg embert basztam ki saját rendezvényről mert úgy véltem, hogy drogos befolyásoltság alatt állnak. Ők váltig állították, hogy nem, mondtam oké, lehet tévedek, itt vannak az adataim, pereljen be. De itt és most mehet a picsába.
A szövetség felelőssége, hogy ne legyen buzizás, a szövetség kapta a büntetést, nem te vagy én vagy a buzizó.
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
Amúgy egy vmirol nem hallani: akik miatt ez a büntetés van pl a molinok miatt, azokat az mlsz próbálna beazonosítani, hogy a megfelelő szankciókat alkalmazza. Vajon miért nem próbálja?A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.És ha pont aszerint van túl a határon aki a szankciókat hozza, akkor így jártunk.
Szokol
Pech.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.És ha pont aszerint van túl a határon aki a szankciókat hozza, akkor így jártunk.
Szokol
Pech.
több mint 4 éve
A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.Az meg, hogy két hülye felemel egy-egy táblát nem lehet elegendő ok kollektív büntetésnek. Tessék kiemelni őket és ha van jogalap, eljárni. Van erre amúgy itthon jogalap?
több mint 4 éve
Jól emlékszel: ő volt.😊 Lehet, hogy nem tartja magát politikusnak. És ebben van is valami.Nem ő volt az aki nem is olyan régen azt mondta h a politika ne szóljon bele a sportba?Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
Vagy valaki jelentette szépen az uefának? Ezt sem tudom egykönnyen elképzelni...
Valaki világosítson fel, hogy mennek ezek a dolgok 😊
warr_b
Kampman
nagylaza
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Mindenki ezt mondja, gyakorlatilag meg az a helyzet, hogy az emberek nagy részének nincs baja azzal, ha a neki kedves gondolatok jelennek meg a stadionban, csak azzal, ha a nem szimpatikusak.Nem ő volt az aki nem is olyan régen azt mondta h a politika ne szóljon bele a sportba?Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
Vagy valaki jelentette szépen az uefának? Ezt sem tudom egykönnyen elképzelni...
warr_b
Kampman
nagylaza
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Nem ő volt az aki nem is olyan régen azt mondta h a politika ne szóljon bele a sportba?Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
nagylaza
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha már kényszeresen úgy érzi, hogy meg kell szólalnia, akkor nem inkább azzal kellene foglalkoznia, ami - a jelek szerint kellően alátámasztott, dokumentált módon - megtörtént? (De.)Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
nagylaza
Kampman
több mint 4 éve
Hmm, nekem a gerinctelen féreg jelző előbb jut eszembe Péter kapcsán.Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
nagylaza
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem kedvelem kifejezetten az úriembert, de ez a hasonlat nekem nagyon is tetszett.Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
nagylaza
több mint 4 éve
Azért meg várjuk meg a hivatalos döntést. Ugye az MLSZ is ezt írta le:Egyfelől nem volt rasszizmus, másfelől kollektív büntetést alkalmazni az egyéni felelősség megállapítása helyett minimum kérdőjeles megoldás.Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
csebi
Szokol
“A Fegyelmi határozat – részletes kifejtést és indoklást tartalmazó – hivatalos teljes leiratát várhatóan egy héten belül küldik meg a szövetség számára.”
több mint 4 éve
Szép mindenesetre...Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azaz: megfigyelőik. Javaslom, hogy a „munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgók” típusú szöveget hagyjuk meg Szijjártó Petikének.De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
Kampman
több mint 4 éve
Lewa.Azért nemcsak erre. Még ha a Barcának gyengébb éves is volt végeredményben (főleg a védelem miatt) ő maga elég jól nyomta. Legfeljebb önmagához képest kevesebb gólt lőtt. Cserébe rengeteg zsugát kiosztott. Nem vitatom, biztos van, aki jobban megérdemelné (írhattok néhányat 😉) csak azt, hogy önmagában a Copa miatt kapná. Meg még ott az ősz is, az is számítani fog.És erre a copa címre megkapja majd az aranylabdátMessi is nyert végre válogatott trófeát.Ha valamit 100%-os pontossággal előre megjósoltam (volna), az ez. És csak a nevek és a válogatottak miatt újra meg újra lehet nyomni a hájpot, mikor mindig ez van. A vb-t is kiherélték amúgy a soccer modernizációjával, semmennyire sem a futballkultúrák olvasztótégelye már.
Kevés Copát néztem, de nem is baj, ez valami förtelmes volt.
Kampman
De legalább az eb meglepően szórakoztató volt végig.
r.baggio
csebi
dande
több mint 4 éve
Azért nemcsak erre. Még ha a Barcának gyengébb éves is volt végeredményben (főleg a védelem miatt) ő maga elég jól nyomta. Legfeljebb önmagához képest kevesebb gólt lőtt. Cserébe rengeteg zsugát kiosztott. Nem vitatom, biztos van, aki jobban megérdemelné (írhattok néhányat 😉) csak azt, hogy önmagában a Copa miatt kapná. Meg még ott az ősz is, az is számítani fog.És erre a copa címre megkapja majd az aranylabdátMessi is nyert végre válogatott trófeát.Ha valamit 100%-os pontossággal előre megjósoltam (volna), az ez. És csak a nevek és a válogatottak miatt újra meg újra lehet nyomni a hájpot, mikor mindig ez van. A vb-t is kiherélték amúgy a soccer modernizációjával, semmennyire sem a futballkultúrák olvasztótégelye már.
Kevés Copát néztem, de nem is baj, ez valami förtelmes volt.
Kampman
De legalább az eb meglepően szórakoztató volt végig.
r.baggio
csebi
több mint 4 éve
De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Vannak besúgóik, ez már a 2012-es magyar-izraeli meccs után kiderült.
warr_b
több mint 4 éve
Azért mert nem beszélnek magyarul, még nem hülyék 🤣De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Egyfelől nem volt rasszizmus, másfelől kollektív büntetést alkalmazni az egyéni felelősség megállapítása helyett minimum kérdőjeles megoldás.Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
csebi
Szokol
warr_b
De egyébként lefordítják ha kell, meg jelentik is olyanok, akiknek nem tetszik. De ugye a Cristiano homosexual-t úgy kiabálják, hogy ne keljen tolmács 😉
több mint 4 éve
6 különböző eset képpel, hanggal ami miatt a büntetés jött. Anti-lmbtq molinó, Cristiano homosexual rigmus, buzi franciák, blm elleni molinó, deutschland-deutschland homosexual rigmus, lmbt nein danke molinó. Ezek miatt jött a büntetés, és mi akik jarunk meccsre pontosan tudjuk, hogy ezek ott vannak és elhangoznak. Meg ha és ez is igaz, nem a stadion nagyobb része kiabálja, mint a ki nem ugrál büdös román, vagy a lesz meg Erdély Magyarországé rigmusokat…Egyfelől nem volt rasszizmus, másfelől kollektív büntetést alkalmazni az egyéni felelősség megállapítása helyett minimum kérdőjeles megoldás.Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
csebi
Szokol
több mint 4 éve
De amúgy a bonjour buzi franciát azt valaki lefordította az uefának? Minden skandálást, bekiabálást lefordítanak az adott meccsekről, Budapesttől kezdve Koppenhágán át Bakuig? Nem annyira életszerű nekem 😂Egyfelől nem volt rasszizmus, másfelől kollektív büntetést alkalmazni az egyéni felelősség megállapítása helyett minimum kérdőjeles megoldás.Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
csebi
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Egyfelől nem volt rasszizmus, másfelől kollektív büntetést alkalmazni az egyéni felelősség megállapítása helyett minimum kérdőjeles megoldás.Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
csebi
több mint 4 éve
Mi asszem már eleve visszaesők vagyunk, de az rendezői hiányosság ha vki befut. Viszont ezt sztem a rasszizmussal meg a kirekesztő megnyilvánulásokkal nem lehet egy lapon említeni.gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi
Klaci79
több mint 4 éve
Ebben minden benne van:www.szeretlekmagyarorszag.hu/foci-eb/uefa-anti-lmbtq-molino-es-bzi-franciak-bonjour-rigmus-miatt-buntettek-meg-az-mlsz-t/
több mint 4 éve
gondolom úgy kezelték, mint az összes többi befutást szokták...kitiltás és kész. Sokan rohangálnak be politikai szándékkal a pályára, nem hiszem gondolom, hogy az összeset pályabezárásokkal kellene büntetni. Nálunk is volt beszaladó, de azt nem büntették itt sem. Nyilván ez most magyar léleknek különösen súlyos eset volt, de ezt nem fogják figyelembe venni.Buntessenek meg nincs ezzel baj, de a nemeteket is a szivarvanyos gyoker befutasaert. Ja, hogy oket nem fogjak. Lenyeg, hogy politikailag partatlan az UEFA is.Így van. Az sztem is komoly büntetést kellene h hozzon. De nem viszonyítási alap.
Kenny
csebi