Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
90, 4.hely mivel az olaszok legyozik oket.shilton oltari hibaja utan.
YoungZeeZee
Igaz. Csak kopiztam 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Az angolok teljesítménye EB-ken, VB-ken 1982-től (másik fórumról kopizva):

1982: A csoportból simán továbbjutnak (többek között a franciákat is megverik), aztán a hármas középdöntőben két 0:0-ával kiesnek, úgy, hogy a spanyolok elleni meccsen (ami a spanyoloknak már tét nélküli volt) nyerniük kellett volna.
1984 EB: nem jutottak ki.
1986: Linekerrel hasítottak, de a 8 között jött Maradona és "isten keze".
1988 EB: Simán kiestek a csoportból.
1990: Az elődöntőben tizenegyesekkel kikapnak. A 3. hely behúzva.
1992 EB: Nem annyira simán, de kiesnek a csoportból (a dánok továbbjutnak ugyanebből, és nyernek).
1994: Nem jutottak ki.
1996 EB: Rendezők, az elődöntőben büntetőkkel kikapnak a németektől (a hatodik sorozatban hibázik a jelenlegi kapitány).
1998: A 16 között tizenegyesekkel kikapnak Argentinától.
2000 EB: Kiesnek a csoportból, a németekkel együtt.
2002: A 8 között szoros meccsen kikapnak a végső győztes braziloktól 2-1-re.
2004 EB: A 8 között kikapnak tizenegyesekkel a portugáloktól.
2006: Megint a portugáloktól, megint tizenegyesekkel, megint a 8 között.
2008 EB: Nem jutottak ki.
2010: Kikapnak a németektől a 16 között 4-1-re. (Ez volt az, amikor Lampard lövése 2-1-nél fél méterrel a gólvonal mögé pattant, de a bíró és a partjelző nem látta bent.)
2012 EB: A 8 között, az olaszoktól, tizenegyesekkel.
2014: Kiesnek a csoportból az olaszokkal együtt, mint a huzat (csoportgyőzes: Costa Rica...).
2016 EB: Vereség Izlandtól a 16 között.
2018: 4. hely; a 16 között tizenegyesekkel verik ki Kolumbiát.
2021 EB: 2. hely, a döntőben tizenegyesekkel, amúgy veretlenül.
warr_b
90, 4.hely mivel az olaszok legyozik oket.shilton oltari hibaja utan.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Hoppa

Borbinho
Vmelyik nap már írta az NS h irány a PL, több csapat is érdeklődik, de én azt gondoltam h szokásos menedzseri habverés a magyar posványban. Örülök h tévedtem, sok sikert neki!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 308 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Curacao nem játszik a Gold Cup-on, a játékosok között és a stábban is több covid pozitív eset volt... így a helyükre Guatemala ugrott be (és kapott ki 2-0-ra El Salvadortól az első körben).

több mint 4 éve
Az angolok teljesítménye EB-ken, VB-ken 1982-től (másik fórumról kopizva):

1982: A csoportból simán továbbjutnak (többek között a franciákat is megverik), aztán a hármas középdöntőben két 0:0-ával kiesnek, úgy, hogy a spanyolok elleni meccsen (ami a spanyoloknak már tét nélküli volt) nyerniük kellett volna.
1984 EB: nem jutottak ki.
1986: Linekerrel hasítottak, de a 8 között jött Maradona és "isten keze".
1988 EB: Simán kiestek a csoportból.
1990: Az elődöntőben tizenegyesekkel kikapnak. A 3. hely behúzva.
1992 EB: Nem annyira simán, de kiesnek a csoportból (a dánok továbbjutnak ugyanebből, és nyernek).
1994: Nem jutottak ki.
1996 EB: Rendezők, az elődöntőben büntetőkkel kikapnak a németektől (a hatodik sorozatban hibázik a jelenlegi kapitány).
1998: A 16 között tizenegyesekkel kikapnak Argentinától.
2000 EB: Kiesnek a csoportból, a németekkel együtt.
2002: A 8 között szoros meccsen kikapnak a végső győztes braziloktól 2-1-re.
2004 EB: A 8 között kikapnak tizenegyesekkel a portugáloktól.
2006: Megint a portugáloktól, megint tizenegyesekkel, megint a 8 között.
2008 EB: Nem jutottak ki.
2010: Kikapnak a németektől a 16 között 4-1-re. (Ez volt az, amikor Lampard lövése 2-1-nél fél méterrel a gólvonal mögé pattant, de a bíró és a partjelző nem látta bent.)
2012 EB: A 8 között, az olaszoktól, tizenegyesekkel.
2014: Kiesnek a csoportból az olaszokkal együtt, mint a huzat (csoportgyőzes: Costa Rica...).
2016 EB: Vereség Izlandtól a 16 között.
2018: 4. hely; a 16 között tizenegyesekkel verik ki Kolumbiát.
2021 EB: 2. hely, a döntőben tizenegyesekkel, amúgy veretlenül.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hoppa

Borbinho
Na az NSO-nal is raneztek a twitterre es kamuztak egy szep nagyot 😀
Angol forrasuk alapjan igazolt oda 😀 aha, meselj meg hogy milyen angol forrasotok van
Borbinho
Végülis Romano a Guardiannak is dolgozik
Heisman
Mit mondjak, eleg szarul esett amikor rakerestem es lattam h 1 evvel idosebb mint en 😀
Majdnem ugyan ott tartunk az eletben...
19 evesen kezdett dolgozni a Sky Italianal.

Must be nice | (must have been nice) |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Hoppa

Borbinho
Azta rohadt, hatalmas hír, legalább valaki az (u21) EB után tényleg külföldre igazolt

Bolla meg megtanulhat portugálul
Heisman
nagyon sok nyelven!
😀
braxa88
asszem nem érted az utalást 😀
Negritis
mindenféleképpen!
😀
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Hoppa

Borbinho
Angol forrasuk alapjan igazolt oda 😀 aha, meselj meg hogy milyen angol forrasotok van
Borbinho
Végülis Romano a Guardiannak is dolgozik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Hoppa

Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 905 — The Mathematician
Hoppa

Borbinho
Azta rohadt, hatalmas hír, legalább valaki az (u21) EB után tényleg külföldre igazolt

Heisman
nagyon sok nyelven!
😀
braxa88
asszem nem érted az utalást 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
 www.nemzetisport.hu/galeria/a-legjobb-memek-az-eb-donto-utan-4011

😀

több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Hoppa

Borbinho

Heisman
nagyon sok nyelven!
😀
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan
A sok csere a jó edzőknek nagyobb mozgásteret fog adni csak kell még egy kis idő, hogy kidolgozzák.
ozibozi
Hát ja. A PL-ben ezért is nem fogadták el a kis csapatok ellenszavazatai miatt, mert így ők könnyebben elkaphatták a kupaszereplő csapatokat.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Hoppa

Borbinho

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hoppa

több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 437
Egyébként lehet southgatet teljesen jogosan kritizálni a 11es rúgások miatt, mert az szerintem is védhetetlen, de engem sokkal jobban érdekelne, hogy miért gondolta ismét azt, hogy ha rúgnak egy gólt akkor vége a meccsnek és a csak húzzuk ki valahogy elvet követve kibírbak 90 percet egy eb döntőben a torna legjobb csapata ellen? Ha akart volna focizni, amit egyébként ez az angol csapat tudna is szvsz akkor el sem jutnak a tizenegyesekig...
peach
pontosan ... a tizik már lutri a kategória , akármilyen szarul is néz most ki ahogy cserélt.
A baj az h ebben az angol csapatban minden megvolt , tehetségben sokkal de sokkal jobbak voltak mint az olaszok tán a franciák mérhetőek még hozzájuk , de ő nem megnyerni akarta meccset hanem megúszni , gyáva focit játszatott az egész tornán , megszerzed a vezetést a második percben és onnantól csak arra törekedsz h kihúzd ,így nem lehet nyerni , mindenképp edzőt cserélnék mert ebben a keretben benne van a minőség és ez egy bátrabb támadóbb edzőnél ki is jöhetne.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
A sok csere a jó edzőknek nagyobb mozgásteret fog adni csak kell még egy kis idő, hogy kidolgozzák.
ozibozi
Jo esely h meg tobb penzes jatekos uljon a padon.4-5 csere mar nagyot tud dobni egy csapaton😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 522
Miota az eszemet tudom ez volt az elso torna amit inkabb nem neztem..igy alakult.a dontot nezhettem volna de mar nem erdekelt.
Egy meccs ment vegig nalam a magyar a nemet de a tobbi max a 2. Felido utolso 20 perces bekapcsolas.a magyar meccsek eredmenyein kivul mas eredmeny meg sem maradt

Nalam a torna ember Stez, aki megallithatalnul tolta a kommenteket angliarol!
YoungZeeZee
Közel nem láttam annyi meccset, mint anno fiatalkoromban a vb-kről, de azért elég nagy mintavétel alapján nyugadtan kijelenthető, hogy ez egy meglepően jó torna volt sok-sok góllal, fordulattal és színvonalas mérkőzésekkel. Ha pár idióta szabályt végre megváltoztatnának (az időhúzás és a faragás ellenében), és eltörölnék a 11-eseket, még el is tudnám fogadni a soccer megkülönböztetett szerepét a sportágak között.
r.baggio
En is csak kokler modon kovettem az EB-t, es van bennem egy furcsa kettosseg. Egyreszt a legjobban a csoportkoroket szeretem EB-n es VB-n is, mert vannak "kicsi" csapatok (Chile, Mexiko pl a ket kedvencem ilyen teren) akiknek lehet drukkolni, meg tenyleg minden foldresz kepviselteti magat, van a csoportkor elso 2 merkozesenek egyfajta varazsa, amikor meg minden csapat egyenlo.

Viszont pl itt az Eb-n nem erzem, hogy a bovites altal bekerult kis csapatok emeltek volna a szimvonalat. Macedonok, Ukranok (egy gyozelemmel meddig jutottak...) stb.

Szoval egyreszt nekem ez a sokszinu kavalkad resze jon be a legjobban, masreszt az EB viszonylataban ez a sokszinuseg nem kifejezetten emelte a szinvonalat. Tegnap tette be valaki a linket, hogy 32 csapatosra akarjak boviteni. Az mondjuk abbol a szempontbol talan jobb lenne, hogy nem lennenek selejtezok (vagy csak minimalis, a kozepszer es gyengebb csapatoknak), igy a top jatekosok sem faradnanak annyira stb., viszont ott a fenyegetes, hogy tovabb higul a mezony.

Es akkor ott van amirol te is beszelsz, hogy a jatek szabalyrendszerere raferne egy kis patcheles, mert jobb lenne, ha kieseses szakaszban is a gyozelemre jatszananak a csapatok. Nem si emlekszem ennyi 11-es parbajra korabbrol (konnyen lehet, hogy volt).

Szerk: Amugy azt ismerjuk el, hogy ez a sok cserelehetoseg pl kifejezetten jot tett szerintem a meccseknek.
undisputedly
Persze ez a korral jon kb.94 96 98 2000 ez a 4 amire nagyon emlekeszem.
A tobbi meg ....
Es igaz az elmult evek nagy penzugyi fairplaye is kiverte a biztositekot nalam illetve itt egy csapat nem feltetlenul van arra rakenyszeritve h golt lojjon stb..nalam kb unalmas szint mar pedig eleg nagy rajongo voltam sot jatszottam is magas szinten.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 088
több mint 4 éve

Fuck, ha tudom h Acerbire kb a Madagascar minden szereploje ra van varrva, tuti olasz W-t fogadok... :/

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Miota az eszemet tudom ez volt az elso torna amit inkabb nem neztem..igy alakult.a dontot nezhettem volna de mar nem erdekelt.
Egy meccs ment vegig nalam a magyar a nemet de a tobbi max a 2. Felido utolso 20 perces bekapcsolas.a magyar meccsek eredmenyein kivul mas eredmeny meg sem maradt

YoungZeeZee
Közel nem láttam annyi meccset, mint anno fiatalkoromban a vb-kről, de azért elég nagy mintavétel alapján nyugadtan kijelenthető, hogy ez egy meglepően jó torna volt sok-sok góllal, fordulattal és színvonalas mérkőzésekkel. Ha pár idióta szabályt végre megváltoztatnának (az időhúzás és a faragás ellenében), és eltörölnék a 11-eseket, még el is tudnám fogadni a soccer megkülönböztetett szerepét a sportágak között.
r.baggio
En is csak kokler modon kovettem az EB-t, es van bennem egy furcsa kettosseg. Egyreszt a legjobban a csoportkoroket szeretem EB-n es VB-n is, mert vannak "kicsi" csapatok (Chile, Mexiko pl a ket kedvencem ilyen teren) akiknek lehet drukkolni, meg tenyleg minden foldresz kepviselteti magat, van a csoportkor elso 2 merkozesenek egyfajta varazsa, amikor meg minden csapat egyenlo.

Viszont pl itt az Eb-n nem erzem, hogy a bovites altal bekerult kis csapatok emeltek volna a szimvonalat. Macedonok, Ukranok (egy gyozelemmel meddig jutottak...) stb.

Szoval egyreszt nekem ez a sokszinu kavalkad resze jon be a legjobban, masreszt az EB viszonylataban ez a sokszinuseg nem kifejezetten emelte a szinvonalat. Tegnap tette be valaki a linket, hogy 32 csapatosra akarjak boviteni. Az mondjuk abbol a szempontbol talan jobb lenne, hogy nem lennenek selejtezok (vagy csak minimalis, a kozepszer es gyengebb csapatoknak), igy a top jatekosok sem faradnanak annyira stb., viszont ott a fenyegetes, hogy tovabb higul a mezony.

Es akkor ott van amirol te is beszelsz, hogy a jatek szabalyrendszerere raferne egy kis patcheles, mert jobb lenne, ha kieseses szakaszban is a gyozelemre jatszananak a csapatok. Nem si emlekszem ennyi 11-es parbajra korabbrol (konnyen lehet, hogy volt).

Szerk: Amugy azt ismerjuk el, hogy ez a sok cserelehetoseg pl kifejezetten jot tett szerintem a meccseknek.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 942 — no es importante

YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 127 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Még egy gondolat: valahol szép, hogy azok az olaszok nyerték meg a covid miatt 1 évvel elhalasztott tornát, akik legelőször voltak kénytelenek tövig nyelni ezt a f@sz covidot (karantén, kapkodás, Bergamo, stb)

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
ez a nagykepu angol bagazs nem erdemelt semmit, a vak edzojukkel. ilyen saka feleket is minek behivni egy EB-re, csakhogy a luzer katyusoktol is legyen valaki.
walker, grilis,sterling, tripier, maguire ennel ellenszenvesebb jatekosokat nehez lett volna osszerakni. walkert a PL-ben egy ugyesebb szelso folyton seggreulteti. ez a tripier is h lett igy fel*opva, az olasz golnal hol volt egyaltalan donnarummat fogta? r.james megette reggelire a BL dontoben sterlinget, az egesz eve kimagaslo volt. de ugye lehetne beszelni sancho, rashford mellozeserol is.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 010
Egyébként lehet southgatet teljesen jogosan kritizálni a 11es rúgások miatt, mert az szerintem is védhetetlen, de engem sokkal jobban érdekelne, hogy miért gondolta ismét azt, hogy ha rúgnak egy gólt akkor vége a meccsnek és a csak húzzuk ki valahogy elvet követve kibírbak 90 percet egy eb döntőben a torna legjobb csapata ellen? Ha akart volna focizni, amit egyébként ez az angol csapat tudna is szvsz akkor el sem jutnak a tizenegyesekig...
peach
Ez jart a fejemben nekem is, h a szeleken siman tudtak jatszani, ha mast nem beadjak fejre, ott is elonyben voltak.

Vagy ennyire feltek az olasz kontraktol?

En siman toltam volna meg a tamadast az angolok helyeben, ha kellett akkor latszott h le tudjak nyomni az olaszokat.

Raadasul azok meg szet is voltak esve egy picit. Rengeteg helyzetet nem csinaltak meg amit lehetett volna, mert nyomas lett rajtuk.

Erre az angolok hagytak h addig-addig nyomjak oket mig be nem kaparnak egy golt valahogy.

Meg 1-1-es allasnal is hozhattak volna az angolok. Elhittek h kicsik ok ehhez az olasz csapathoz kepest.

Dehat ez van, Forza Azurri…