Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Grúzia-Svédország 2-0, 10 perc van hátra... 😬😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Basszus, elnéztem egy nappal a dátumot, azt hittem csak holnap kezdődnek a selejtezők 🤣Így lemaradtam a 3-0-ás győzelemről Tanzániában. Az utolsó körben 3 nao múlva otthon Benin, a győztes továbbjut a következő körbe, de Beninnek az iksz is elég... kemény lesz, meg kell csinálni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Gerrard hivatalosan is az Aston Villa menedzsere lett. Ezt szokni kell.Nem fog menni, már a megszokás, de sok sikert Neki! 😉
Mikey
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Gerrard hivatalosan is az Aston Villa menedzsere lett. Ezt szokni kell.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szalai Attila -> Chelseaha sikerül beverekednie magát jó
metro.co.uk/2021/11/11/chelsea-agree-transfer-deal-for-fenerbahce-star-attila-szalai-15581908/
nagir
de sztem itt offos egy darabig hogy játszon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szalai Attila -> Chelseametro.co.uk/2021/11/11/chelsea-agree-transfer-deal-for-fenerbahce-star-attila-szalai-15581908/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
NEW STORY IS FREE TO READ. The craziest sports story of 2021 is FC Sheriff. Real Madrid-slaying Champions League underdog. Money-laundering front for arms smugglers. Pride of a Soviet-style country that doesn't exist. I went to Tiraspol to learn more. https://t.co/3Sh0U4Ns4E
— Grant Wahl (@GrantWahl) November 10, 2021
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
elvileg McInnes-t akarják odavinni, őt már Stevie előtt kinézte magának a Gers, csak akkor visszautasította őket, mert éppen az Aberdeen menedzsere volt. most nincs ilyen kötöttsége.Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.Neeeeee, be is zuhan a Gers, bakter..
Mikey
#JC6
több mint 4 éve
Közben Janeiro búcsút is intett Kisvárdának. Pedig tegnap még biztosra mondták, hogy marad. NB1 😀A gólkirály elmegy a másodosztályba, a dobogós csapat HC-ját a szezon harmadánál kivásárolják, tényleg jó kis profi atmoszféra.
Bálesz
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Közben Janeiro búcsút is intett Kisvárdának. Pedig tegnap még biztosra mondták, hogy marad. NB1 😀A Nemzeti Sport felvidéki forrásból úgy értesült, a DAC 100 ezer eurót, mintegy 36.5 millió forintot fizetett Janeiro kivásárlásáért.
Bálesz
Aha 😀
A magyar adóforintok egy része átment a határon pár hete, most pedig visszajöttek Várdára 😀
több mint 4 éve
Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.Neeeeee, be is zuhan a Gers, bakter..
Mikey
több mint 4 éve
Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.sztem megfelelő lépés tőle
Mikey
sikerességben visszalépés, kihívásban előre
több mint 4 éve
Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Közben Janeiro búcsút is intett Kisvárdának. Pedig tegnap még biztosra mondták, hogy marad. NB1 😀

több mint 4 éve
Machach.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Mivel nem rúgták még ki, nem. De kb az egész klubvezetésnek lassan menni kéne a picsába. Arról nem is beszélve, hogy ez állítólag Feri kerete, szóval kis tükörbe nézés is kéne. Ha azt hiszi, hogy majd megold mindent, hogy 2 havonta lezavar 2-3 embert az NB3-ba, akkor (megint) téved.
Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
peach
iktriad
Ebből is látszik, hogy azt sem tudják a klubnál, hogy mit kell csináljanak.. nem hogy vezetni nem tudják, olyan eszement dolgokat találnak ki, hogy vérlázító.
Srácnak a mentalitásával és a munkájával semmi gond, pár hete még király volt (vs Kisvárda), most meg irány a pokol.
Mezgraninak sem a mentalitásával van gond, csupán szemmel láthatóan nincs formában. Ahogy Eppel sem.. De ha ezen múlik, azzal majd' az egész csapat így van, ami már az edző felelőssége.
Gusztustalan.
Zsótér? Batik? Többiek? Egyik motíválatlanabb, mint a másik...
Rohad a Honvéd sajnos.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 908
Pinter vagy mezey@peteyAmikor bajnokok lettek, nekem nem úgy tűnt. Ha jól emlékszem kurva jó focit játszott a Vidi akkor, szerinted ki irányította akkor a csapatot? 😊
Carillo-ról mi a véleményed?
Azt hallottam hogy csak egy báb és mindig más irányít mögötte.
Te hogy láttad?
#JC6
petey
több mint 4 éve
@peteyAmikor bajnokok lettek, nekem nem úgy tűnt. Ha jól emlékszem kurva jó focit játszott a Vidi akkor, szerinted ki irányította akkor a csapatot? 😊
Carillo-ról mi a véleményed?
Te hogy láttad?
#JC6
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Mivel nem rúgták még ki, nem. De kb az egész klubvezetésnek lassan menni kéne a picsába. Arról nem is beszélve, hogy ez állítólag Feri kerete, szóval kis tükörbe nézés is kéne. Ha azt hiszi, hogy majd megold mindent, hogy 2 havonta lezavar 2-3 embert az NB3-ba, akkor (megint) téved.
Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
peach
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
@peteyCarillo-ról mi a véleményed?
Te hogy láttad?
több mint 4 éve
az inkább a nadrág 😊Mert hátulról is egész tehetséges. Mondhatnám, hogy mindenki megtalálja a látnivalót.miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99
Negritis
Matthew99
több mint 4 éve
Mert hátulról is egész tehetséges. Mondhatnám, hogy mindenki megtalálja a látnivalót.miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mondd már meg hogy Nagy Ádi mit csinált, egyből pirossal...www.nemzetisport.hu/legiosok/serie-b-nagy-adamot-es-ket-csapattarsat-is-kiallitottak-2859205
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99