Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Itt is Katar-reklámok...
nagylaza
Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$
Heisman
Helyes! Nélkülük már nincs komoly gurulós foci torna!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Itt is Katar-reklámok...
nagylaza
Katar meg lett hívva a tornára $$$$$$$$$$$

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Nem találom mobilon a weboldalon ezt a go verziót
Link van?
Chargers LT
 www.concacaf.com/concacaf-go/

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
amúgy minden Gold Cup meccset lehet nézni a Concacaf Go-n a CONCACAF weboldalán.
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Link van?
Chargers LT
 www.concacafgo.com/
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 727 — Jedi Master
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Link van?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem egészen 400 ezer lakos, Fr.o. megyéje:
 hu.wikipedia.org/wiki/Martinique
több mint 4 éve
Itt is Katar-reklámok...
több mint 4 éve
3-1 Kanadának sajnos
Heisman
Basszus. Nagy lóvét tettem Martinique-re.😊
több mint 4 éve
3-1 Kanadának sajnos

több mint 4 éve
közben sajnos Kanada fordított Martinique ellen

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan
bírom, hogy mennyire fel tudunk horgadni ilyeneken 😀 mindenki tudja, hogy legkevésbé sem szalonképes a magyar ultra szurkolás, pláne a CB-vel, erre jövünk ilyen sértődött arccal, ha megbasz minket az uefa visszaesőként, aztán vinnyogva mutogatunk másokra hogy dehátőkis....

fel kéne nőni.
petey
Egyetértek.

Én voltam a holland cseh meccsen. A hollandok tok jó arcok, kulturáltak nem számolva a műanyag poharak bedobálását. Mindenkivel fotózkodnak, kedvesek.
A stadionon belül pedig nézők és nem szurkolok. Na lehetnénk olyanok is, mondjuk akkor a válogatottnak nem segítene a pályán kívülről semmi. Mi a Balkán vagyunk. Sajnos nem sajnos. Meg ugye az egyenlők közül a nem egyenlőek. S szerintem ez itt sokaknak a baja a kettős mérce.
tüsi91
Jaja, egész sokat nyugodtak lefele a kilencvenes évek eleje óta, akkor egy angol-holland meccset egy város sem akart őszinte örömmel megrendezni
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 989
A kép mit ábrázol?
Kampman
Ünnepelnek a Washingtonban elő gauchok
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 878 — Lucas Scott
A kép mit ábrázol?
Kampman
Ahogy a helyi 4-6 ott is leállt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 461 — Így remélem megfelelek nektek.....
A kép mit ábrázol?
Kampman
meanwhile in Buenos Aires
ozibozi
Egyébként nézd meg jobban 😉 😛
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 461 — Így remélem megfelelek nektek.....
A kép mit ábrázol?
Kampman
Az argentinok megnyerték a fa(r) lklandi háborút 😛 😀
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 088
A kép mit ábrázol?
Kampman
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
A kép mit ábrázol?

több mint 4 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
bírom, hogy mennyire fel tudunk horgadni ilyeneken 😀 mindenki tudja, hogy legkevésbé sem szalonképes a magyar ultra szurkolás, pláne a CB-vel, erre jövünk ilyen sértődött arccal, ha megbasz minket az uefa visszaesőként, aztán vinnyogva mutogatunk másokra hogy dehátőkis....

fel kéne nőni.
petey
Egyetértek.

Én voltam a holland cseh meccsen. A hollandok tok jó arcok, kulturáltak nem számolva a műanyag poharak bedobálását. Mindenkivel fotózkodnak, kedvesek.
A stadionon belül pedig nézők és nem szurkolok. Na lehetnénk olyanok is, mondjuk akkor a válogatottnak nem segítene a pályán kívülről semmi. Mi a Balkán vagyunk. Sajnos nem sajnos. Meg ugye az egyenlők közül a nem egyenlőek. S szerintem ez itt sokaknak a baja a kettős mérce.
több mint 4 éve
Ronaldo meg is bosszulta gólokkal a buzizást, erre Rossi pár nappal később még a gólörömét is túlzónak tartotta,
amúgy már akkor buzizták amikor kijöttek a meccs előtt mozogni kicsit.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 989
Csak érteném meg hogy a bonjour buzi franciákkal mit ér el a CB… értelmetlen. Ahogy CR-t is buzizták. Felfoghatatlan.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár

fel kéne nőni.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 903 — The Mathematician
A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.

Az meg, hogy két hülye felemel egy-egy táblát nem lehet elegendő ok kollektív büntetésnek. Tessék kiemelni őket és ha van jogalap, eljárni. Van erre amúgy itthon jogalap?

Baszod, kis tulzással a francia szektorban ültem és nem volt semmi gáz.
Szokol
Eltöprengtem azon, milyen lehet az a rigmus, ami "nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel" benne.
nagylaza
a buzi nembuzik megtenné
ozibozi
ki nem buzi büdös román hej
Negritis
Azért ez visszaütne, hiszen ha én nem vagyok román akkor automatikusan buzi lennék 🤣
davemayer
jep és ugye egy buzi nem lehet homofób ergo ott a buzizás de nem homofób😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ratyizni kell, azt a kémek majd nem értik
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
A három kiemelt rigmus se nem rasszista, se nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel bennük. Ki ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy ez belefér-e neki egy focimeccsen. Szerintem igen, de azt is megértem, ha valaki szerint túl van a határon, de abban szerintem nem lehet vita, hogy nem büntetendő zárt kapuval a parasztság.

Az meg, hogy két hülye felemel egy-egy táblát nem lehet elegendő ok kollektív büntetésnek. Tessék kiemelni őket és ha van jogalap, eljárni. Van erre amúgy itthon jogalap?

Baszod, kis tulzással a francia szektorban ültem és nem volt semmi gáz.
Szokol
Eltöprengtem azon, milyen lehet az a rigmus, ami "nem homofób attól, hogy a buzizás szerepel" benne.
nagylaza
Miért töprengsz? Amikor vezetsz és bevágnak eléd, aztán kiszalad a szádon, hogy buzi anyádat, akkor sem egy leszbikus édesanyát társítasz a fejedben a szavakhoz, csak dühöngtél egyet.

Szerinted a bonjuor buzi franciák az melegellenes rigmus? Hagyjuk már..