Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Legenda...Ja pont ilyeneket csinalnak a legendák. Ha nem az lenne a hátára írva ami már zuhanyozhatna.
Gyáva vagy Taylor.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Annyira jó látni, hogy HisztiRoni sutyerák volt Jonesszal. Mutatja, mennyire frusztrált. 😂😂😂Remélem a második félidőben nem kezdenek el kollektíven favágóskodni, Milner sérülése elég volt mára.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Croninak kezd elgurulni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lehetnek akármennyire inflálódott árak, egy európai szintű védelemhez nem kéne 250 milliót elégetni. Lehet, hogy inkább normális edzői munka vagy játékospolitika kéne.MU védelem 😀Ezért mondom én hogy lehet akarki az edzo amig ilyenek szaladgálnak mu mezben. Erre a vedelemre kb 250 milliot ra lehetne kolteni hogy stabilizalodjon, 3 uj jatekos kellene siman.
Heisman
Ez a 3. gol kulonosen vicces volt ahogy salah lepattano lovesere 2 ütemmel kesobb reagalt a vedelem.
davemayer
több mint 4 éve
Ahogy Pique a Madrid kapuja előtt teátrálisan földhöz vágva magát tiltakozott a bíró ellen, miközben a madridi kontratámadásból megszületett a végül is győztes gól, abban úgy sok minden benne volt, a modern futballból, a latin futballból, vagy én nem is tudom.
több mint 4 éve
MU védelem 😀Ezért mondom én hogy lehet akarki az edzo amig ilyenek szaladgálnak mu mezben. Erre a vedelemre kb 250 milliot ra lehetne kolteni hogy stabilizalodjon, 3 uj jatekos kellene siman.
Heisman
Ez a 3. gol kulonosen vicces volt ahogy salah lepattano lovesere 2 ütemmel kesobb reagalt a vedelem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ítélet napig sem rúgtunk volna gólt......folytatódik a "szép" 7végém 😕
több mint 4 éve
Fogalmam sincs, nem válaszol az üzenetekre. Remélem nincs gond..Nem tudom ezeknek a Hisztiéknek mikor köszönik meg a munkát… katasztrófa.kicsit off
Tudom, országos haverok Tőzsérrel, de ha nem akarnak kiesni, jó lenne időben kapcsolni…
Pinyő rendet tenne 😂😂😂
#JC6
JC, mi van a haveroddal, aki az oldfirm-öt írja? két hónapja semmi mozgás...
slowmotion
Az megnyugtat, hogy a múltban 1-2x már volt ilyen, családi okok miatt.
GERS!!!!
😃
több mint 4 éve
Rashford kilóg és nem felfelé pedig nem brillírozik senki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
milner sajnos le is jött :_(jota elvette milner elől a gólt 😀Én azonnal lecserélném 😊 Nem túl éles a MU ma.
Negritis
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
jota elvette milner elől a gólt 😀Én azonnal lecserélném 😊 Nem túl éles a MU ma.
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
jota elvette milner elől a gólt 😀
több mint 4 éve
Üdv üdv.redi1.soccerstreams.net/event/manchester-united-liverpool-live-stream/719528
Van esetleg valakinél stream link a MU-POOL meccshez?
köszesz.
szampi#33
több mint 4 éve
Ki szabad kacagni a Honvédot? 😀
több mint 4 éve
MU védelem 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Nyomorék Mimózát játszani kell persze.... még 3x elszaladnak oszt csókolom nem is kell megerőltetniük magukat köszönjük Ronald bácsi...Dest még nála is gyengébb. Elől olyan ziccert hagy ki, amit nb2-ben is kiröhögnek, hátul meg életveszély. Ha anno a Bayernbe megy, ma világsztár, így meg azt várom, hogy cseréljék már le végre.
dande
több mint 4 éve
Üdv üdv.Van esetleg valakinél stream link a MU-POOL meccshez?
köszesz.
több mint 4 éve
Nyomorék Mimózát játszani kell persze.... még 3x elszaladnak oszt csókolom nem is kell megerőltetniük magukat köszönjük Ronald bácsi...
több mint 4 éve
Szép kis kontra volt
több mint 4 éve
Mané csak csere, Konaté viszont kezdő, mi a szösz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az hagyján, de a Zogyinó Breszt is 3-3 lett
több mint 4 éve
Akkor nézzük a CRoni Messi nélküli el classicot. Koeman időt nyerhet ha véletlenül nyernénk. Este pedig Derby d'Italia, még, jó, hogy ma később kezdődik az Eagles meccs 😛meg lesz közben egy MU-Pool is!
dande
a Fradi-MTK-ról nem is beszélve 😊
több mint 4 éve
Nem tudom ezeknek a Hisztiéknek mikor köszönik meg a munkát… katasztrófa.kicsit off
Tudom, országos haverok Tőzsérrel, de ha nem akarnak kiesni, jó lenne időben kapcsolni…
Pinyő rendet tenne 😂😂😂
#JC6
JC, mi van a haveroddal, aki az oldfirm-öt írja? két hónapja semmi mozgás...
több mint 4 éve
Akkor nézzük a CRoni Messi nélküli el classicot. Koeman időt nyerhet ha véletlenül nyernénk. Este pedig Derby d'Italia, még, jó, hogy ma később kezdődik az Eagles meccs 😛