Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Jezus.
több mint 4 éve
jaja, meg Moniz is benézett kiejteni őket asszem, ha már magyar kapcsolatokSzegény Notts County, pár éve még a harmadosztályban szurkolhattunk Bajner Bálintnak. 😕Épp megy a Torquay-Notts County National League (angol ötödosztály) playoff elődöntőosziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
bár igazából azt még talán ott sem nézik, lévén teljes gőzzel meg az oszirulez meg a ligarögbi, utóbbiban ráadásul most volt az első State of Origin is (=ligán belüli válogatott mérkőzés, a Grand Final utáni második legfontosabb esemény)
slowmotion
warr_b
Kampman
több mint 4 éve
4-2, ez eldőlt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hosszabbítás, vezet a Torquay 🙁No Bajner, no party.Szegény Notts County, pár éve még a harmadosztályban szurkolhattunk Bajner Bálintnak. 😕Épp megy a Torquay-Notts County National League (angol ötödosztály) playoff elődöntőosziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
bár igazából azt még talán ott sem nézik, lévén teljes gőzzel meg az oszirulez meg a ligarögbi, utóbbiban ráadásul most volt az első State of Origin is (=ligán belüli válogatott mérkőzés, a Grand Final utáni második legfontosabb esemény)
slowmotion
warr_b
Kampman
warr_b

több mint 4 éve
No Bajner, no party.Szegény Notts County, pár éve még a harmadosztályban szurkolhattunk Bajner Bálintnak. 😕Épp megy a Torquay-Notts County National League (angol ötödosztály) playoff elődöntőosziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
slowmotion
warr_b
Kampman

több mint 4 éve
Szegény Notts County, pár éve még a harmadosztályban szurkolhattunk Bajner Bálintnak. 😕Épp megy a Torquay-Notts County National League (angol ötödosztály) playoff elődöntőosziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Épp megy a Torquay-Notts County National League (angol ötödosztály) playoff elődöntő, elég izgi, 2-2 az állás 🙂osziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
slowmotion
Este 10-től pedig St. Kitts&Nevis-El Salvador Vb-selejtező, az is jónak ígérkezik, bár papírformának tűnik a salvadori továbbjutás.

több mint 4 éve
osziknál most megy az A-league rájátszása.Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában...Sobritól vártam inkább, hogy a nyitómeccs alatt benyögi, hogy ő igazából a Kuvait-Jordánia vb-selejtezőre keres streamet.
Davaj Vicebszk! 😁
warr_b
Kampman
több mint 4 éve
Este meglepetést szimatolok a 11 győzelemmel kezdő Szatyor otthonában... Davaj Vicebszk! 😁

több mint 4 éve
„És hogyha nem jön már az ihletnemreg volt mentha interju koolkaskoval, ahol azt mondta, hogy ok kb 5 ev alatt kinottek az undergroundot es el kellett donteniuk.Hakniznak es dolgoznak mellette , mert pl mentha keramiafesto es koncert utan egybol ment dolgozni vagy akkor rafekszenek es nyitnak mainstreambeHa valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
A dal meg pont ugyanolyan, mint a manapság menő trending nagy része, Hiro, T.Danny, Raul, GwM, Kkevin és a többi felkapott trap meg rap.
Egyébként pont egy Valmar Manuel feat most az első a felkapottak között.
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
Az UG idoszakukat vegigkisertem, mivel sokat leptunk fel egyutt, jarkaltunk koncertekre stb...
de sok ilyen van.
lofti begi-t ismeri mindenki.
na o az NKS 5 csillagra dobalt zeneket rasheed neven. Az album UG klasszikus.
fluor? a geciranattol eljutott a wellhelloig.
diaz? full UG volt o is
SP?
Punnany massif?...
menjunk vissza az idoben> dj sterbinszky o is hip hoppal kezdte, de mikor nem volt trendi eladta a lemezeit es ment a housra.
de ismerek olyan enekest aki kitart a stilusa mellett, nem is el meg belole rendesen.
Sok zenesz csinalja ezt. profi jo hangszeresek elkezdenek poppot/popposabbat tolni, mert abbol nem el meg ha fejenallva zongorazik, helyette leult ket billentyut aztan csa.
usaban is van ilyen. sean price-t hivta anno jay-z. ha ment volna lett volna gempa. o maradt a haverokkal. osszehaknizta a penzet es szegeny kb a gettoban halt meg.
"ki az igazi ki nem en mar reg belefaradtam, tul sok ido megy igy el"
YoungZeeZee
És elfogy majd az ötlet
A sírt már megástátok
Hát dobjatok rá földet
A refrének meg ugyanazok
Lettek mint a verzék
Viccnek nem is rossz
Hogyha van humorérzék
Hozzááááá”
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Patakyt mielőtt elvitték az ufòk már tiszteletbeli cigánynak is kinevezték egy lajcsi jimmy atis közös turné alatt.A fenti mondattól agyhalált kaptam.
Van kérdés?
ozibozi
Ja bocs, ez nem kérdés.
több mint 4 éve
Patakyt mielőtt elvitték az ufòk már tiszteletbeli cigánynak is kinevezték egy lajcsi jimmy atis közös turné alatt.Van kérdés?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
nemreg volt mentha interju koolkaskoval, ahol azt mondta, hogy ok kb 5 ev alatt kinottek az undergroundot es el kellett donteniuk.Hakniznak es dolgoznak mellette , mert pl mentha keramiafesto es koncert utan egybol ment dolgozni vagy akkor rafekszenek es nyitnak mainstreambeHa valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
A dal meg pont ugyanolyan, mint a manapság menő trending nagy része, Hiro, T.Danny, Raul, GwM, Kkevin és a többi felkapott trap meg rap.
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
Az UG idoszakukat vegigkisertem, mivel sokat leptunk fel egyutt, jarkaltunk koncertekre stb...
de sok ilyen van.
lofti begi-t ismeri mindenki.
na o az NKS 5 csillagra dobalt zeneket rasheed neven. Az album UG klasszikus.
fluor? a geciranattol eljutott a wellhelloig.
diaz? full UG volt o is
SP?
Punnany massif?...
menjunk vissza az idoben> dj sterbinszky o is hip hoppal kezdte, de mikor nem volt trendi eladta a lemezeit es ment a housra.
de ismerek olyan enekest aki kitart a stilusa mellett, nem is el meg belole rendesen.
Sok zenesz csinalja ezt. profi jo hangszeresek elkezdenek poppot/popposabbat tolni, mert abbol nem el meg ha fejenallva zongorazik, helyette leult ket billentyut aztan csa.
usaban is van ilyen. sean price-t hivta anno jay-z. ha ment volna lett volna gempa. o maradt a haverokkal. osszehaknizta a penzet es szegeny kb a gettoban halt meg.
"ki az igazi ki nem en mar reg belefaradtam, tul sok ido megy igy el"
több mint 4 éve
Ja, fájdalmasan egyszerűek és igénytelenek az emberek.A dalszöveg része az, ami egészen elkeserítő, egy kisiskolás is cikinek érezné, ha pár év múltán felhánytorgatnák neki. Az alap nyilván lopás innen-onnan, de azon még nyilván túl tudná magát tenni az ember.Ez igaz, egy kalap szar.
r.baggio
De emellett egy teljesen standard slágerszöveg. Erre van most befogadóközönség.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAmi a legdurvább, h még így is az ő rapbetéte az egyetlen elviselhető az összes közül ebben a "dalban".
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nekem is kicsit nyomasztó, hogy 30 előtt sikerült megöregednem.Azt hiszem kifejezetten buszke lehetek, hogy egyikrol sem hallottam azok kozul, akiket felsoroltal 😀Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
Borbinho
több mint 4 éve
Azt hiszem kifejezetten buszke lehetek, hogy egyikrol sem hallottam azok kozul, akiket felsoroltal 😀Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A dalszöveg része az, ami egészen elkeserítő, egy kisiskolás is cikinek érezné, ha pár év múltán felhánytorgatnák neki. Az alap nyilván lopás innen-onnan, de azon még nyilván túl tudná magát tenni az ember.Ez igaz, egy kalap szar.
r.baggio
De emellett egy teljesen standard slágerszöveg. Erre van most befogadóközönség.
több mint 4 éve
A dalszöveg része az, ami egészen elkeserítő, egy kisiskolás is cikinek érezné, ha pár év múltán felhánytorgatnák neki. Az alap nyilván lopás innen-onnan, de azon még nyilván túl tudná magát tenni az ember.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
Minden fanyalgó boomer.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
ahh most mart ertem.www.facebook.com/eckuhosok/Nincs baj.de mi vagy ki az a eckü es mire erted?Mi a baj?Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
YoungZeeZee
peach
YoungZeeZee
gondolom ők csinálták azt a szánalmas dalt
Negritis
nem threadben volt es a nevet sem tudtam osszetenni, hogy ecku es a foci
több mint 4 éve
Ez a zene rendesen büntet. Mintha egy másik alternatív univerzumban lennék..
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/11/pmfc-stadion-kasler-miklos-pecsNehogy megtalálják Mátyást Pécsen.
Legjobb ember, a legjobb feladatra!
Toca