Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
mondjuk amennyit elol kolbaszol, Orban nem igazan hatved manapsag 😀 allandoan otthagyja a vedelmet, es nem er visszaDibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.Főleg Willi Orbán a hátvédsorból 😀 😀
Szokol
bobi0092
több mint 4 éve
összehasonlíthatatlan az EB-n lévő meg ez a mostani csapat
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.Főleg Willi Orbán a hátvédsorból 😀 😀
Szokol
több mint 4 éve
Örülhetünk ha ez X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.én is akartam ezzel poénkodni, hogy Dibusz örülhet, mert nem biztos, hogy őt nyilatkoztatják meg a meccs végén 😊
Szokol
több mint 4 éve
ajajjj egy potyával számolhatunkAz Gulánál is benne van
NB2
több mint 4 éve
Dibusznak biztos fura, hogy magyarul beszél a csapattársához az meg érti.
több mint 4 éve
ajajjj egy potyával számolhatunk
több mint 4 éve
Na, Gulacsi megsincs rendben.
több mint 4 éve
Pont ilyen meccsre lehetett számítani.
több mint 4 éve
Azert siman benne van a magyar W, ez az alban vedelem, foleg a bal szel siralmas, allandoan at lehet ivelni ott a labdat. Lassuak.Jobbak vagyunk, nyerni kell.
Stez
több mint 4 éve
Azert siman benne van a magyar W, ez az alban vedelem, foleg a bal szel siralmas, allandoan at lehet ivelni ott a labdat. Lassuak.
több mint 4 éve
Elég gyenge meg ötlettelen. Minek adogatjuk be ha csak egy Sallai van bent aki biztos nem fog elnyomni a középhátvédet?

több mint 4 éve
Nagy Ádit csak az nem rakja félre, aki nem akarja
több mint 4 éve
Szoboszlai nevet hallani sem lehetett meg. Ilyenkor van az, hogy beakad egy lovese a semmibol.de nem akadt
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ott volt egy magyar zászló!
több mint 4 éve
Szoboszlai nevet hallani sem lehetett meg. Ilyenkor van az, hogy beakad egy lovese a semmibol.
több mint 4 éve
Kurvára nem tetszett, ahogy Szoboszlai focizott az angolok ellen és ma is csak pipiskedik eddig.
több mint 4 éve
Lemaradtam mit úsztunk meg?Egy méterről hárommal fölé küldte az albán, szerencsére csak belebotlott a beadott labdába.
ThundersNFL
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Lemaradtam mit úsztunk meg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
hat ezt mondom en is, hogy dobta magat. ha lep meg kettot talan befujjak.Gazdag mar MLS hofokon eg, dobalja magat😃Amugy elloktek, hatareset volt szerintem, csak tulsagosan is nagyot dobott a vegen magan, ezert nem fujtak be.
Kenny
Stez