Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Néhány évig úgyis ez lesz a trend, hogy a PSG, City, Chelsea, MU újgazdag tengely mint az őrült a padra is halmozza az 50 milliós embereket. A foci mint tudjuk megmenekült legalábbA többieknek jut a másodvonal.
A jó kezdő miatt a Pool, Bayern esetleg odaérhet, de egy kisebb sérülés hullám náluk és vége a dalnak. A többiek meg örülnek, ha nem gyengülnek nagyon.
több mint 4 éve
Szerintem kicsit túltolod. Ugyan azt csinálod a másik irányba.Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...
warr_b
petey
Mikey
El kellene itt engedni ezt a témát mindkét oldalról.
több mint 4 éve
Picsogni, panaszkodni, utálkozni kell, szóval igen.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Az egy igen rövid beszélgetés lenne. 😃Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
warr_b
több mint 4 éve
Csak egy kérdést tettem fel, hátha valaki tud valamit, ami nekem elkerülte a figyelmemet. Nagyon zavar? Beszélgessünk inkább a Vidike nemzetközi meneteléséről?Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem, lesz egy kis fradi szív isCsak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nagyon tényleg nem érdemes foglalkozni vele, józanul gondolkodó ember már rég tudomásul vette a kettős mércét.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
petey
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pontleszarom. Ez lesz a téma mostantól?
warr_b
több mint 4 éve
A nap hire, eloszor azt hittem jatekoskent jott..Én az FM 2017-ben Wiltordot igazoltam le a Fradihoz scoutnak, örülök, hogy évekkel ezelőtt megjósoltam a mennyei trendeket.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-william-gallas-a-zte-ben-folytatja-egyeni-edzokent-2840983
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 643
A nap hire, eloszor azt hittem jatekoskent jott..m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-william-gallas-a-zte-ben-folytatja-egyeni-edzokent-2840983
több mint 4 éve
Az én felháborodásom semmit, a miénk segíthetne esetleg.Szerintem háborogj nyugodtan...az sokat segít 😀Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
davemayer
Klaci79
De amíg leszarjátok addig meg is csinálják #fidesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezt azért elég naiv gondolni amellett hogy eltelt több mint 2 hét + a médiában sem lebegtetik egyáltalánCsak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Vagy csak lehet hogy kicsit összetettebb a dolog kivizsgálása, és emiatt tovább tart.
warr_b
#azUEFAisamagyarokattámadja
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Vagy csak lehet hogy kicsit összetettebb a dolog kivizsgálása, és emiatt tovább tart.
warr_b
#azUEFAisamagyarokattámadja
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szerintem háborogj nyugodtan...az sokat segít 😀Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
davemayer
több mint 4 éve
Na ez az, hogy ezt akarják, hogy engedd csak el, minek háborogsz.Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
gordon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Nem minket, Orbánt. Kettősmérce? Igen. Tudsz tenni valamit ellene? Nem. Engedd el.
warr_b
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után?Pont erről beszéltünk tegnap a munkahelyen, hogy természetesen mélyen hallgatnak róla és kb úgy vannak vele hogy lépjen tovább rajta mindenki. Szerintem ki sem vizsgálták normalisan, azóta még a sajtóban sincs egy cikk sem róla, biztos véletlen...
warr_b
Látták milyen hangulat volt otthon, milyen végkicsengéssel, muszáj volt bemocskolni, befeketíteni. De persze amikor ezt felhozod akkor náci vagy.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak én nem látok semmi hírt így 15 nap elteltével sem, hogy kaptak-e már bármi büntetést az angolok a botrányos döntő-rendezésük után? Minket valahogy sokkal hamarabb meg bírtak baszni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kiváncsi vagyok Sallóira. Az a baj vele is, mint Mártonnal volt. A ZTE-re felépített modell tök jól működött, lehetett "tét" nélkül fiatalokat kölcsön venni a nagyoktól ( Szánthó, Bolla stb), de Márton is abba bukott bele, hogy alkalmatlan volt egy erős, esélyes csapat vezetésére.Sok tehetség van Fehérváron ( több, mint nálunk szerintem) kérdés látnak-e majd pályát.
több mint 4 éve
Jó ez az MU keret, már csak edző kéne abba a csapatba...
több mint 4 éve
Donyell Malent megvette a Dortmund. Håland ha marad idén akkor a legérdekesebb, megkockáztatom a legjobb csatár duó a BVB-ben lesz. Királyul kiegészítik majd egymást.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó. 😊Fogalmazzunk ugy hogy visszásMert egy vezető politikustól ez egy oltári nagy böszmeség."Elveszti közpénz jellegét"Mindenki tudja, ezért nem kell.3 ev 3 csoportkor.De kell, mert KÖZPÉNZ!!!
Ezt nagyon nem kell magyarazni.
Kenny
davemayer
Amúgy addig közpénz, míg oda nem adják.
Utána már nem az, csak ezt az ellenzék képtelen felfogni.
Ha én odaadom a pénzem neked, az már a tied, nem az enyém.
Ha fenyegetés hatására adom oda, akkorse az enyém, legfeljebb lehet járkálni a bíróságra. De a pénz új tulajdonoshoz került.
A "közpénz" meg jogszerűen kerül ide, oda, amoda, azért az állam, a kormányzat nem hülye.
Sobri Jóska
Mennyit anyázták ezért Kósát
davemayer
Én leírhatom, te elmondhatod, teljesen igazunk is lesz, de egy vezető politikus ilyet nem igazán mondhatna. Ha lenne esze felmérni, hogy a mondásának következménye is lehet.
Sobri Jóska
davemayer
több mint 4 éve
Fogalmazzunk ugy hogy visszásMert egy vezető politikustól ez egy oltári nagy böszmeség."Elveszti közpénz jellegét"Mindenki tudja, ezért nem kell.3 ev 3 csoportkor.De kell, mert KÖZPÉNZ!!!
Kenny
davemayer
Ha fenyegetés hatására adom oda, akkorse az enyém, legfeljebb lehet járkálni a bíróságra. De a pénz új tulajdonoshoz került.
A "közpénz" meg jogszerűen kerül ide, oda, amoda, azért az állam, a kormányzat nem hülye.
Sobri Jóska
davemayer
Én leírhatom, te elmondhatod, teljesen igazunk is lesz, de egy vezető politikus ilyet nem igazán mondhatna. Ha lenne esze felmérni, hogy a mondásának következménye is lehet.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mert egy vezető politikustól ez egy oltári nagy böszmeség."Elveszti közpénz jellegét"Mindenki tudja, ezért nem kell.3 ev 3 csoportkor.De kell, mert KÖZPÉNZ!!!
Kenny
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
több mint 4 éve
| szó szerint stadionbú ki! 😊 | Magnificent free kick in the Danish League tonight. 🚀 pic.twitter.com/alYnLcdH3I
— Anders (@BenBuford11) July 26, 2021

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!