Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan
Hogyne ilyenért elveszik a gólt, de ha védőre kb ugyanígy pattan akkor nem tizi.
Hülye ez a szabály hogy ha vétlen kezezés akkor a támadó gólja semmiképp sem érvényes.
kapitnono
Legalább konzekvensen alkalmazzák. Ha szar is a szabály, mindenkinek egyformán szar.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan
Csak azt bánom, hogy nem tettem meg nagy pénzzel az egyenlítést.

Vicc baszki, 8-2 helyett 1-1.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 871 — The Mathematician
Hogyne ilyenért elveszik a gólt, de ha védőre kb ugyanígy pattan akkor nem tizi.
Hülye ez a szabály hogy ha vétlen kezezés akkor a támadó gólja semmiképp sem érvényes.
kapitnono
nem kell aggódni elbasszuk mi így is ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!

több mint 4 éve
vicc b+ ...
kezet nem láttam alapból

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 284 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Puskás veri a ZTE-t, Kisvárda meg leadja a dióknak?
NB2
Elég beszédes az odds a Várda-dióra... Pedig rohadtul kijárna már a miskolciaknak, hogy kiessenek a picsába...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 266 — nabege2@yahoo.com
Puskás veri a ZTE-t, Kisvárda meg leadja a dióknak?
több mint 4 éve
Egy fél évre elegendő helyzetünk van de persze örülhetünk, hogy 1 beakadt. Ilyenkor szokott jönni a semmiből az 1-1.
alatriste
mondjuk ezt a 4 támadós rendszert nem teljesen értem, de mind1
annak se örülök h Fabinho megint CB

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egy fél évre elegendő helyzetünk van de persze örülhetünk, hogy 1 beakadt. Ilyenkor szokott jönni a semmiből az 1-1.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 065
Talan a legjobb iras a temaban:
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/04/22/szuperliga-europai-futball-jovoje-elemzes/
rokaur
Hegedűs Henrik mellett Kele János is ott van a legjobb magyar futball szakírók között.
Kampman
Henrik amióta az M4 Sportban "szagért" csak lefelé züllik...
FLZOLI
Mert nem mondhatja amit gondol, csak amit megmondanak neki, hogy gondoljon, ‘különben mehet vissza a balettba ugrálni’
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/04/22/szuperliga-europai-futball-jovoje-elemzes/
rokaur
Hegedűs Henrik mellett Kele János is ott van a legjobb magyar futball szakírók között.
Kampman
Henrik amióta az M4 Sportban "szagért" csak lefelé züllik...

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 en.as.com/en/2021/04/24/football/1619226605_569293.html

Érdekes interjú. Nem értem, hogy akkor mégis miért kellett ezt ilyen amatőr módon intézni, ha amúgy jól látják az alapvető hibákat és kritikus pontokat...

Mindegy, az UEFA-ra előbb-utóbb rádől az a hulladék hegy amit görget maga előtt és akkor a sikkasztó dubajozó ganajtúrók is szétszélednek 😊

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 856 — Lucas Scott
amugy ez a cikk eleg informativ, es szamomra ez erthetove tette a majdani BL lebonyolitasat is:

bunteto.com/labdarugas/problemak-a-bajnokok-ligaja-uj-formatumaval/
csebi
Amikor azt a részt olvastam, ahol azt taglalják, hogy hogyan fogják a nagy klubok az új BL-rendszerrel bebiztosítani egyrészt a részvételt, másrészt a teljesítménytől alig függő jutalmazást, megint csak arra jutottam, hogy ennél egy nyílt szuperliga sokkal...hát ha nem is szimpatikusabb, de egyenesebb megoldás lett volna.
Kampman
én is erre céloztam, hogy az UEFA pofázik az esélyegyenlőségről meg minden faszom
de az csak arról szól hogy a kicsik jó helyre szavazzanak
közbe a nagyok segge ki van nyalva
Negritis
Ja így van ettől a szabad kártyáról is megvan a nem túl pozitív véleményem ...
De alapvetően a kicsiknek is ez kell, bár abban van vmi h jelenleg az UEFA vmi radikális változást nem hozhat be nélkülük míg egy Szuperliga szovetsegnel ahol meg csak nem is tagok mondjuk ott már nehezebb érdekérvényesíteni és pl a pénzügyi támogatást is bmikor elvehetik .

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rokaur 876
Kozben:
Florentino Perez:

"We're considering new steps for the Super League. Perhaps the proper way would be that the top 4 teams in the domestic leagues each season would qualify for it.

In the official Super League documents, it's confirmed that 8% of the Super League's TV rights money, around 400 million euros, would be given to smaller clubs outside the Super League, to help them with the financial crisis

Meg a jatekosok is elegedetlenkednek a 24-es valtoztatasokkal, alakul ez 😀

Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 284 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért ez a második gól mekkora volt 😊
warr_b
ahhoz képest, hogy mentek az nb1-be, nem mutattok valami egetrengető focit
ha nagyobb a szerencsénk 1-1 is lehetne
NB2
Kicsit túlvállaltátok magatokat a nagy rohanással. A végére elfáradtatok és szétestetek, lehetett volna 4 vagy 5 is...

több mint 4 éve
Mondtam, hogy sima liba.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 266 — nabege2@yahoo.com
warr_b
ahhoz képest, hogy mentek az nb1-be, nem mutattok valami egetrengető focit
ha nagyobb a szerencsénk 1-1 is lehetne
több mint 4 éve

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
Messi még 3 évig marad! 😊
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 276
No akkor Bilbao helyett Sevilla (lehet majd megfőni), Dublin helyett meg Szentpétervár... (wtf? Lehet majd utazgatni szépen...)
warr_b
Mocskos UEFA, hogy nem Budapest kapta...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 276
Állítólag Jozset tényleg a szuper liga miatt tettek ki mert nem volt hajlandó emiatt edzést tartani így akarta kifejezni ellenszenvet. Amúgy ez becsulendo
csebi
Ezt azóta már több helyen cáfolták. Azért tették ki mert se eredmény se játék nem volt és az Everton elleni 1-1 után betelt a pohár.
alatriste
Ez se igaz! Nyilván azért rúgták ki mert bale egymás után 3 meccsen sem kapott 10 percnél többet. Meg is lett az eredménye 3 meccs 2 pont.

Azóta minden meccsen kezdett, minden meccsén betalált, a csapat pedig veretlenül szárnyal 😀
| nyomokban iróniát tartalmazhat |
eaglesmcnabb
Balel már bajnok lenne a Real. Igen meg jó 3.hely is kinéz.
Toca
Ki az a Balel?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
rokaur

több mint 4 éve
amugy ez a cikk eleg informativ, es szamomra ez erthetove tette a majdani BL lebonyolitasat is:

csebi
Amikor azt a részt olvastam, ahol azt taglalják, hogy hogyan fogják a nagy klubok az új BL-rendszerrel bebiztosítani egyrészt a részvételt, másrészt a teljesítménytől alig függő jutalmazást, megint csak arra jutottam, hogy ennél egy nyílt szuperliga sokkal...hát ha nem is szimpatikusabb, de egyenesebb megoldás lett volna.
Kampman
én is erre céloztam, hogy az UEFA pofázik az esélyegyenlőségről meg minden faszom
de az csak arról szól hogy a kicsik jó helyre szavazzanak
közbe a nagyok segge ki van nyalva

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727

csebi

több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
"Dublin helyett a csoportmérkőzéseket Szentpétervár, a nyolcaddöntőt pedig London veszi át."
Egy újabb elfogulatlan, szakmai döntés az UEFA részéről, aminek nyilván semmi köze a pénzhez és a lobbihoz. Elsőre is rögtön belátható, hogy a Dublinban játszó svéd, lengyel, szlovák csapat számára Szentpétervár a legjobb választás Amszterdam, Koppenhága vagy a Dublintól a földgolyóbis másik felén lévő Glasgow helyett.
Remélem a hét elején tüntetők most nagyon boldogok, hogy ez a remek szervezet nyugodtan dolgozhat tovább...
Antonius
Lengyelek mondjuk úgy tudom otthoni bázissal mennek majd és csak a meccs előtt utaznak a helyszínre, szóval nekik speciel Petrográd még közelebb is van, mint Dublin 😀
warr_b
Dublin kicsit messzebb van, igen, de Amszterdam, Koppenhága (de még Budapest is) már sokkal közelebb van, mint Pétervár és Glasgow is kb ugyanannyi 😛

Cowboys 4ever.