Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
OFF: Az legalabb annyira Dungy erdeme is volt.Gruden meg két első és két második körbe, plusz nyolcmillióba (nem forintban értem) fájt, aztán mi lett belőle... ja, egy gyűrű.Flick is nyert BLt aztán…Max. 3 éve lesz BL-t nyerni, különben kirúgják őt is.Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
De elég lehet egy 3 meccses döntetlensorozat is.
Kampman
Még jó hogy nem rabolja le a nemet mezőnyt a Bayern ismét.
Mondjuk 30 milliót egy edzőért tyű
Toca
slowmotion
több mint 4 éve
Gruden meg két első és két második körbe, plusz nyolcmillióba (nem forintban értem) fájt, aztán mi lett belőle... ja, egy gyűrű.Flick is nyert BLt aztán…Max. 3 éve lesz BL-t nyerni, különben kirúgják őt is.Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
Kampman
Toca
több mint 4 éve
Én alapból nem esek hasra attól, hogy 30 millát adnak egy edzőért. Szerintem egyáltalán nem sok, ha azt vesszük, hogy az ő hatása a legnagyobb a csapatra és egy játékos manapság sokszor 100+ millió (még ha a covid ezt vissza is vetette kicsit). Az már más fényből világítja meg a dolgot, hogy nem biztos hogy el kell küldeni egy olyan edzőt, mint Flick.Viszont ha csak azt nézzük, hogy egy top csapatnak kell egy top(?) edző, akkor ez simán vállalható pénz szerintem.
több mint 4 éve
"Információink szerint Várhidi Péter a mai napon távozott a Rákóczitól. A vezetőedzővel a csapat az eddigi 13 tavaszi mérkőzésen 1 győzelmet, 5 döntetlen és 7 vereséget könyvelhetett el 9 rúgott és 24 kapott gól mellett.
Várhidi Péter állomáshelyei az elmúlt hat évben.
2015. Szigetszentmiklós: szakmai igazgató az NB II-ben - a klub megszűnt.
2016. Tatabánya: szakmai igazgató az NB III-ban - a klub megszűnt.
2018. Mosonmagyaróvár: vezetőedző az NB II-ben - év közben távozott, amikor kiesőhelyen állt a csapat, mely végül ki is esett.
2019. Ózd: szakmai igazgató az NB III-ban - kiesőhelyen állt a csapat, amikor Várhidi távozott, a klub végül megszűnt.
2021. Kaposvár: vezetőedző az NB II-ben, év közben távozott, amikor kiesőhelyen áll a csapat…"
ozibozi
több mint 4 éve
"Információink szerint Várhidi Péter a mai napon távozott a Rákóczitól. A vezetőedzővel a csapat az eddigi 13 tavaszi mérkőzésen 1 győzelmet, 5 döntetlen és 7 vereséget könyvelhetett el 9 rúgott és 24 kapott gól mellett.hát az első pár meccse jól sikerült... de amikor attól a megye 1-es csapattól sikerült elég látványosan kiszopni a kupában, akkor valami eltört. a csapatkapitány megsértődött a gyanúsítgatások miatt, és szerződést bontott (és elment SIófokra, ahol szintén a kiesés ellen harcol).
Várhidi Péter állomáshelyei az elmúlt hat évben.
2018. Mosonmagyaróvár: vezetőedző az NB II-ben - év közben távozott, amikor kiesőhelyen állt a csapat, mely végül ki is esett.
2019. Ózd: szakmai igazgató az NB III-ban - kiesőhelyen állt a csapat, amikor Várhidi távozott, a klub végül megszűnt.
2021. Kaposvár: vezetőedző az NB II-ben, év közben távozott, amikor kiesőhelyen áll a csapat…"
ozibozi
több mint 4 éve
Mondjuk a két hozzászólás így egymás után nem rossz. A hülye Bayern ennyi pénzt kifizet egy edzőért, mikor Várhidit pont most rúgták ki 😀Ha Bognárnak volt visszatérés az NB1-be, én még Várhídiról sem mondanék le.
Matthew99
több mint 4 éve
Nyilván jön majd a racionális gazdálkodás és de bezzeg a Bayern blabla megint, pedig éppen teljes mellszélességgel tolják a katari VB kampányt és a szarházi UEFA támogatását, miközben a 6 kupát nyerő edzőjüket hatalmi játszma miatt kipateroljak...Flick is nyert BLt aztán…Max. 3 éve lesz BL-t nyerni, különben kirúgják őt is.Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
Kampman
Toca
több mint 4 éve
Mondjuk a két hozzászólás így egymás után nem rossz. A hülye Bayern ennyi pénzt kifizet egy edzőért, mikor Várhidit pont most rúgták ki 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
"Információink szerint Várhidi Péter a mai napon távozott a Rákóczitól. A vezetőedzővel a csapat az eddigi 13 tavaszi mérkőzésen 1 győzelmet, 5 döntetlen és 7 vereséget könyvelhetett el 9 rúgott és 24 kapott gól mellett. Várhidi Péter állomáshelyei az elmúlt hat évben.
több mint 4 éve
Flick is nyert BLt aztán…Max. 3 éve lesz BL-t nyerni, különben kirúgják őt is.Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
Max. 3 éve lesz BL-t nyerni, különben kirúgják őt is.Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
több mint 4 éve
Olaszban is nagyot megy a VAR. Teliberugjak Calhanoglu bokajat, labdahoz semmi koze a vedonek. Biro kiszalad megnezni, majd kozli, h nem volt fault.
több mint 4 éve
nevetséges komolyan.Racionalis gazdalkodas 😀Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
rokaur
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rokaur
876
Racionalis gazdalkodas 😀Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
Negritis
több mint 4 éve
Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/rb-leipzig-nagelsmann-megegyezett-a-bayernnel-sajtohir-2822997
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=e-Mnycd-L-4Gyors, agilis, sokat is rohangál, de én ekkora kóklert nem láttam a döntő szituációkban, aki ennyire ne tudjon lőni vagy jó döntést hozni. Remélem Perez rá tudja sózni valakire csak az ilyen Youtube videók alapján 😀
több mint 4 éve
Nagelsmannért 30 millat kér a Lipcse. aztakvaéletbe. én már 10 körül szívtam volna a fogam. ja és közben a kedves német szövetség lenyilatkozta, hogy egy márkát nem fognak fizetni Flickért ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
ügyes. mondjuk kellett hozzá ez is:
Thomas Tuchel has only needed 14 games to record 10 clean sheets in the Premier League
That's the joint-quickest of any manager in PL history .
steelwolf
slowmotion
több mint 4 éve
ügyes. mondjuk kellett hozzá ez is:
Thomas Tuchel has only needed 14 games to record 10 clean sheets in the Premier League
steelwolf
több mint 4 éve
Minek az neki, így is történelmet írt zsinórban 4 Ligakupa győzelemmel 😛 😀Na már te is belattad, hogy sose nyer többet BLt? 😛Pochettino csapata ismét kikapott.Kivételesen nem bánom, Pepnek legalább lehet idén két kupája (itt a bajnoki címre gondolok) 😊
Coolearie
dande
Toca
több mint 4 éve
Még Műringyó a buszmágus 😛 Igen tudom, Tuchel egész más focit játszat, illetve másként csinálja ezt mesterien. Remélem a Madrid ellen is bejön.
steelwolf
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Azért durva hogy ha nyer csütörtök a Barca átveszik a vezetést. Sevilla márcsak 4 pontra lesz akkor az első helytől. Nehéz a menetrendük, de meg tudják oldani. És március óta veretlenek. Ilyenkor kár az a Valladolid elleni X.Bilbao necc lesz ők, az a csapat akit bárkit el tudnak verni egy meccsen, máskor meg nem tudnak kisebb csapat ellen gólt rúgni. Aztán jön a Real, remélhetőleg fáradtak lesznek a Chelsea után. Valenciát otthon verni kell, és ez lehet is amennyiben Gameirot tudják limitálni, és Guedes nem talál egy távoli gólt. Villarreal idegenben izgalmas lesz, mert ők is az európai helyért hajtanak. Utolsó fordulóig meg remélhetőleg az Alavés bebiztosítja a bentmaradást, vagy kiesnek az előtt, és az könnyű meccs lesz. És ne feledjük hogy lesz Barca-Atleti is.
Fun fact : online láttam egy videót amiben egy srác írt csapatoknak, hogy postán tudnak e küldeni neki aláírt lapokat/kártyákat stb. Volt egy szabad délutánom, leírtam ugyanilyen szöveget a spanyol csapatoknak kipróbálni mi lesz. Egyedül a Sevilla válaszolt, és küldtek is egy aláírt posztert, és nem is ilyen kamu játékosok aláírásával, hanem rendesen a kezdőkkel (Ocampos, Jesus Navas, En-Nesyri). Szóval hatalmas respekt a csapatnak, meg amit évek óta művelnek az elképesztő. Hajrá Sevilla!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jaja nincs más realis opció, mindenhol ehszakazni kellene. Május közepétől újra lesz ryanair elvileg júniustól Wizzair, majd megindul a magyar. Mondanom sem kell h tele volt üzleti utasokkal a fra-bud járat (agyonbarnult, két gyerekes családok röhögés nélkül adtak vmi kamu igazolást és így nulla karantén).Ilyen kerulovel tudsz csak jonni?aztarohadt mi van Budafokon?😊Mikor meg Máltán voltam 1-0 volt most meg nezem h miről maradtam le itt Frankfurtban
NB2
csebi
YoungZeeZee
Közben h ne off legyen: az atleti ma bukta el a bajnokságot. Ez így nagyon nem Sineomera vall, lehet neki sem ártana egy valtas, mintha megfáradt volna.
több mint 4 éve
Utoljára a Dunaferr tudott kilenc gólt lőni élvonalbeli meccsen a Szeged ellen 1999-ben. Azon a meccsen Tököli Attila rúgott mesterhármast.Vendégcsapat pedig legutóbb 1955. január 9-én volt képes hasonló bravúrra, akkor a Budapesti Honvéd SE egy viszonylag szoros meccsen, 9-7-re győzött a Budapesti Vörös Lobogó SK otthonában.
😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"