Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Honvéd iksszel a Budafok kiesett.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Pochettino csapata ismét kikapott.Lloris es Alderweireld nelkul kb. 10-0 lett vna. Bar valszeg 10 emberrel is nyert vna a city, de pont a golszerzojuknek nem kellett vna palyan lenni mar az elso felido vegen sem. A biro kritikan aluli volt.
Coolearie
Mourinho teljesen gallyra tette mentalisan a csapatot, ugyanugy ahogy 3 evvel ezelott a Unitedet.
több mint 4 éve
Na már te is belattad, hogy sose nyer többet BLt? 😛Pochettino csapata ismét kikapott.Kivételesen nem bánom, Pepnek legalább lehet idén két kupája (itt a bajnoki címre gondolok) 😊
Coolearie
dande
több mint 4 éve
Pochettino csapata ismét kikapott.Kivételesen nem bánom, Pepnek legalább lehet idén két kupája (itt a bajnoki címre gondolok) 😊
Coolearie
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Ilyen kerulovel tudsz csak jonni?aztarohadt mi van Budafokon?😊Mikor meg Máltán voltam 1-0 volt most meg nezem h miről maradtam le itt Frankfurtban
NB2
csebi
több mint 4 éve
Tetves Gyirmótot is szépen tolják. Lassan több tizit kapnak mint a MU 😆És még egy piros a Dorognak, biztos ami tuti.
warr_b

több mint 4 éve
Sztem nem. Vagy Lewa helyen kellene játszani vagy Müller helyen egy másfajta felállásban. Lehet az új edzővel Müller is hátrébb szorul de első blikkre úgy tűnik h nem túl sok ráció van az igazolásban de ingyen jön és ilyen lónak fogat ne nézd.és Milikkel beljebb lesztek? szerintem a legnagyobb hozadéka az lehet, hogy Lewa kap egy beszélgetőpartnert, akivel tud polákul társalogni...Kane amúgy reálisan hova igazolhat?hozzank jon Milik ingyen kovetkezo szezonban (tovabb folyatjuk a bundas lerablasat ...) igy 3 csatarunk lesz (Lewa, Milik es Csupo), ketlem, hogy jelen gazdasagi helyzetben kifizetnenk bmien horribilis osszeget Kane-ert pedig most lenne ertelme megvenni, mert a Spurs nem lesz BL-ben igy Kane is leginkabb most mozdulna sztem.
Neki legjobban a PL feküdne (City, MU, Chelsea) de nem hiszem, hogy ligán belül Levy eladná. A Bayern-nek tökéletes Lewa utód lehetne, de gondolom jövőre még nem pattintják ki a lengyelt
A Real remélem nem ugrik rá, a Barca csóró. Mondjuk az Atleti is perfekt célállomás lenne, ha van annyi zsé matracéknál.
FLZOLI
csebi
slowmotion
Viszont kell egy ember kozeppalyara, balhatvednek és ha vki elviszi a szart akkor jobb hatvednek is
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tetves Gyirmótot is szépen tolják. Lassan több tizit kapnak mint a MU 😆

több mint 4 éve
aztarohadt mi van Budafokon?😊Mikor meg Máltán voltam 1-0 volt most meg nezem h miről maradtam le itt Frankfurtban
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ne legyél demagóg. Már állt a bajnokság, amikor be lett jelentve az OTP.Álltunk volna 😀Megbaszunk mindenkit 🤣Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Akkor megnézzük hogy a Vasas mit tud jövőre 😀
warr_b
Mondjuk már talán tavaly alapból ott kellett volna lenne a második helyen simán ha ilyen fos a csapat.
Heisman
Jah, ott álltunk volna, ha nem vetnek véget a dolognak, de ezt anno megbeszéltük. A 20 csapatból kb 3 akart tovább játszani.
warr_b
Ilyen pénzügyi fölénnyel az MTK-val kellett volna röhögve küzdeni az első helyért
Heisman

több mint 4 éve
Álltunk volna 😀Megbaszunk mindenkit 🤣Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Akkor megnézzük hogy a Vasas mit tud jövőre 😀
warr_b
Mondjuk már talán tavaly alapból ott kellett volna lenne a második helyen simán ha ilyen fos a csapat.
Heisman
Jah, ott álltunk volna, ha nem vetnek véget a dolognak, de ezt anno megbeszéltük. A 20 csapatból kb 3 akart tovább játszani.
warr_b
Ilyen pénzügyi fölénnyel az MTK-val kellett volna röhögve küzdeni az első helyért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A piros-fekete mezükkel egy tesco gazdaságos Milanként is el lehetne őket adni Bangladesben.Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Mert most mi tortent? Folytatjak a Szuperligaban, ugy is kell egy csapat a City helyere.
warr_b
Stez
több mint 4 éve
Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Mert most mi tortent? Folytatjak a Szuperligaban, ugy is kell egy csapat a City helyere.
warr_b
több mint 4 éve
Jó lett volna nyerni, de végül is az x se rossz.

több mint 4 éve
Megbaszunk mindenkit 🤣Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Akkor megnézzük hogy a Vasas mit tud jövőre 😀
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
Az egyik védő a haverom, állítólag elfogyott a pénz pár hete..Akkor gondolom a következő NB2-es szezont már be se fogják fejezni.
#JC6
több mint 4 éve
Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...Akkor megnézzük hogy a Vasas mit tud jövőre 😀
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Érdemes volt múlt tavasszal lezárni az nb2-t és feljuttatni ezt a szerencsétlen Budafokot... már akkor megmondtam, hogy tükörsimán fognak kiesni...

több mint 4 éve
2-9 😀
több mint 4 éve
Az egyik védő a haverom, állítólag elfogyott a pénz pár hete..
több mint 4 éve
aztarohadt mi van Budafokon?😊
több mint 4 éve
Rekord születik? 8-2