Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
ha csak EL lesz belole akkor lehet egy ergya csoport is.Amit irtal az mind tovabbjutast érSobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
davemayer
több mint 5 éve
Hálás köszönetLinket valaki tudna dobni?wiz1.net/channel5?61612516
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Amit irtal az mind tovabbjutast érSobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
több mint 5 éve
Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Werner bekúrta 16ról (vagy inkább ne offoljak? 😀)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Linket valaki tudna dobni?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Akkor hajrá Fradi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Stadion előtt legalább 3.000 ember így hogy eljöttem előtte hazafelé...Most az nem lenne biztonságosabb ha szétszóródnának a stadionban ááá nem...vagy hazaküldeni őket vagy beengedni (amit nyilván nem lehet) gógyi (Eddy Murphy vigyorog 😛)
kapitnono
több mint 5 éve
Stadion előtt legalább 3.000 ember így hogy eljöttem előtte hazafelé...

több mint 5 éve
Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Blazic, Heister – Sigér D., Haratin, Somália – Uzuni, Nguen, ZubkovPad: Bogdán, Frimpong, Dvali, Boli, Isael, Laidouni, Varga R

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Botka belső védőben?Ilyenkor azért megkérdezném Hajnalt,hogy minek van 4db belső védő a keretben,ha egy szélsőt tesznek be inkább középre..
több mint 5 éve
Szóval Thiago nem sérült, hanem koronavírusos. Tsimikas után a második új igazolás, aki elkapta...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Csak szólok h nem fogom nezni a meccset és emiatt nem lesz bl táblaNagyon szurkolsz neki látom. Azért ne dőlj a kardodba ha esetleg mégis összejön 😉
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Orbán is rakott egy mixet a Fradi meccsre, gondolom annyira rászorul a nyereményre 😁www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-orban-viktor-is-fogadott-a-fradi-molde-meccsre-video-2786747

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
"A hazai klubok nagyrészt közpénzből működnek, hosszú távon viszont kérdéses, meddig fenntartható ez a modell. A források apadásával bajba kerülhet néhány egyesület.„Ez nagyon is reális veszély, létező, komoly probléma. Az nem is kérdés, hogy a magyar NB I-ben mozgó pénzek nagyobb része közpénz. A bajnokság mellett álló nagyvállalatok állami hátterűek, az MTVA a piaci értékénél jóval többet fizet a közvetítési jogokért az MLSZ-nek. Ezt gyakorlatilag egy bújtatott állami támogatásnak nevezhetjük. Ez persze nem egy fekete-fehér történet, vannak piaci alapú támogatók a kluboknál, erősen keveredik a két vonal."
index.hu/sport/futball/2020/09/29/ftc_molde_bajnokok_ligaja_beharangozo/
több mint 5 éve
Hát akkor jó mulatást 😊Nem, elköltjük a vouchert amit kaptunk a máltai kormánytól egy Michelin csillagos étteremben az asszonnyal. Sajnos holnapig lehet felhasználni és csak most volt időpont. Talán a második félidőre ideerek.Csak szólok h nem fogom nezni a meccset és emiatt nem lesz bl táblaInkább bulikázol ott Máltán a sok nyakkendőssel, mi? 😊
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
vagy tényleg kellett a rotációbiztos hogy kell a rotáció, főleg mert Origi nem az a szint
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
vagy tényleg kellett a rotációJota se véletlenül jött. Valaki a hármasból menni fog hamarosan, és remélem Salah lesz az.sztem már 2 éve bárki viheti ~150ért 😀Azért a Barça hívek imádkozhatnak, nehogy tökéletes Mo helyettes legyen, mert akkor tuti átengedi a Pool ~100-150M€-ért Nekik! 😉😄Ha olyan gólátlaga lesz, mint az egyiptominak, akkor üsse kavics, hogy sok helyzetet kihagy.Jota eddig Salah-t idéziarra gondoltam hogy hány ziccert hagy ki, de azért cak betalált
Negritis
Negritis
S majdnem bejött, hogy Jota góljával nyerünk. Nyomoronc Arsenal rúghatott volna még egyet. 😅
Mikey
nagir
Negritis
Mikey
több mint 5 éve
Nem, elköltjük a vouchert amit kaptunk a máltai kormánytól egy Michelin csillagos étteremben az asszonnyal. Sajnos holnapig lehet felhasználni és csak most volt időpont. Talán a második félidőre ideerek.Csak szólok h nem fogom nezni a meccset és emiatt nem lesz bl táblaInkább bulikázol ott Máltán a sok nyakkendőssel, mi? 😊
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Jota se véletlenül jött. Valaki a hármasból menni fog hamarosan, és remélem Salah lesz az.sztem már 2 éve bárki viheti ~150ért 😀Azért a Barça hívek imádkozhatnak, nehogy tökéletes Mo helyettes legyen, mert akkor tuti átengedi a Pool ~100-150M€-ért Nekik! 😉😄Ha olyan gólátlaga lesz, mint az egyiptominak, akkor üsse kavics, hogy sok helyzetet kihagy.Jota eddig Salah-t idéziarra gondoltam hogy hány ziccert hagy ki, de azért cak betalált
Negritis
Negritis
S majdnem bejött, hogy Jota góljával nyerünk. Nyomoronc Arsenal rúghatott volna még egyet. 😅
Mikey
nagir
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
sztem már 2 éve bárki viheti ~150ért 😀Azért a Barça hívek imádkozhatnak, nehogy tökéletes Mo helyettes legyen, mert akkor tuti átengedi a Pool ~100-150M€-ért Nekik! 😉😄Ha olyan gólátlaga lesz, mint az egyiptominak, akkor üsse kavics, hogy sok helyzetet kihagy.Jota eddig Salah-t idéziarra gondoltam hogy hány ziccert hagy ki, de azért cak betalált
Negritis
Negritis
Mikey
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!