Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
kleinhesler fele faktor bennuk lehet. ha csak egy meccsen lonek egy golt mar jo.Rossi keretébe nem nagyon lehet belekötni, valszeg ez a legjobb jelenleg. Kivéve talán, hogy vida k. nálam még mindig előbb lenne kerettag mint könyves pl. De ennyi, ezzel kell főzni.azért az, hogy 4 teljesen új emberrel megyünk Szófiába, az meglepő nekem pl Varga Kevint nem biztos h behívtam volna törökből most így egyből.
peach
csebi
tokosebb lett rossi?
ZoliMP
🗣️Marco Rossi: „Papíron 50-50 az esélye a két csapatnak, de ha olyan teljesítményt nyújtunk ezúttal is, mint a szeptemberi két mérkőzésen, akkor növelhetjük az esélyünket a továbbjutásra Bulgária ellen.”
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 28, 2020
📲 https://t.co/G9WlnIMoVV#magyarok #csakegyutt #BULHUN #SRBHUN #RUSHUN pic.twitter.com/9vQkQ8okt9
... bocs, vizuális alkat vagyok.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
kleinhesler fele faktor bennuk lehet. ha csak egy meccsen lonek egy golt mar jo.Rossi keretébe nem nagyon lehet belekötni, valszeg ez a legjobb jelenleg. Kivéve talán, hogy vida k. nálam még mindig előbb lenne kerettag mint könyves pl. De ennyi, ezzel kell főzni.azért az, hogy 4 teljesen új emberrel megyünk Szófiába, az meglepő nekem pl Varga Kevint nem biztos h behívtam volna törökből most így egyből.
peach
csebi
tokosebb lett rossi?
több mint 5 éve
Rossi keretébe nem nagyon lehet belekötni, valszeg ez a legjobb jelenleg. Kivéve talán, hogy vida k. nálam még mindig előbb lenne kerettag mint könyves pl. De ennyi, ezzel kell főzni.azért az, hogy 4 teljesen új emberrel megyünk Szófiába, az meglepő nekem pl Varga Kevint nem biztos h behívtam volna törökből most így egyből.
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Rossi keretébe nem nagyon lehet belekötni, valszeg ez a legjobb jelenleg. Kivéve talán, hogy vida k. nálam még mindig előbb lenne kerettag mint könyves pl. De ennyi, ezzel kell főzni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ne packázz Szalaival mert a köv.héten már nem lesz állásod: 🤣Mainz have parted ways with head coach Achim Beierlorzer. Assistant coach Jan-Moritz Lichte will take charge of the side until further notice. pic.twitter.com/JJxFMqyPiw
— Mainz 05 English (@Mainz05en) September 28, 2020

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Látom Balázs az évek folyamán megkomolyodott, érettebb ember lett. Oh wait. "Nem biztos, hogy bizonyos sajtótermékek egy 108-szoros válogatott játékoshoz méltón bántak velem. Én soha nem engedtem volna meg ezt magamnak senkivel szemben."
— János Kele (@janekk_) September 28, 2020
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD https://t.co/w6nCKS48va
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/09/28/lipcsei-peter-soroksar-koronavirus/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ez a kétéves gyerek a katalányoknál is már kiválóan tud esni, csak az időzítésen kellene csiszolni valamit
több mint 5 éve
valaki írta korábban hogy van vmi premier league access, arról egy linket kaphatnék? akár prviben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
a city meccset kb 20 perc utan elnyomtam, hogy akkor ennyi. erre most latom 1-4 😀 , mint az NFL lassan 😀ezért a mezért mind a mai napig odavagyokhmmm... annak idején az a legenda járta, hogy a magyar olimpiai csapatok melegítője azért lett az a meghatározhatatlan színű, bordós-barnás valami, mert már csak az maradt készleten az adidasnak.Egyébként engem évek óta a hányinger kerülget a PL csapatok idegenbeli, és különösen a harmadik mezei láttán úgy általában.
a Leicester vajon ugyanebben a cipőben jár?
slowmotion
Mikey
Kampman
több mint 5 éve
ezért a mezért mind a mai napig odavagyokhmmm... annak idején az a legenda járta, hogy a magyar olimpiai csapatok melegítője azért lett az a meghatározhatatlan színű, bordós-barnás valami, mert már csak az maradt készleten az adidasnak.Egyébként engem évek óta a hányinger kerülget a PL csapatok idegenbeli, és különösen a harmadik mezei láttán úgy általában.
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
hmmm... annak idején az a legenda járta, hogy a magyar olimpiai csapatok melegítője azért lett az a meghatározhatatlan színű, bordós-barnás valami, mert már csak az maradt készleten az adidasnak.Egyébként engem évek óta a hányinger kerülget a PL csapatok idegenbeli, és különösen a harmadik mezei láttán úgy általában.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
hmmm... annak idején az a legenda járta, hogy a magyar olimpiai csapatok melegítője azért lett az a meghatározhatatlan színű, bordós-barnás valami, mert már csak az maradt készleten az adidasnak.2 pl meccset neztem a hetvegen...minda4 csapatnak csunya volt a meze 😀
slowmotion
több mint 5 éve
akkor halaszt ha neki kell, hogy pontosítsunkCsak az a baj h a Fradi sem következetes egyszer halaszt egyszer nemAmúgy halasztani kellett volna a bajnokit, mint a Fradi 😉várjunk várjunk. most akkor a Hoffenheim Európa legjobb csapata? 😮Várható volt, ugyan volt rotacio de azért csak 120 perc volt vsutortokon bulival. Hátha ez mutatja h vekonyak vagyunk elől (4 támadó poszton 1 csere volt ...) Salinak és igszolunk meg párat.
slowmotion
Amúgy most meddig van átigazolási szezon?
csebi
warr_b
csebi
ha az ellenfelének kéne akkor már nem fér bele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A Pool egyetlen kihívója idén...,😉💪Szánalmas, érthetetlen...Tizensok év után Yorkshire derby az első osztályban 😊nem csodálom, hogy nem a Gyirmót - Vasast választottad, elképesztő mit műveltek.
warr_b
kristof
A Leeds legalább nyert 😊
warr_b

több mint 5 éve
Csak az a baj h a Fradi sem következetes egyszer halaszt egyszer nemAmúgy halasztani kellett volna a bajnokit, mint a Fradi 😉várjunk várjunk. most akkor a Hoffenheim Európa legjobb csapata? 😮Várható volt, ugyan volt rotacio de azért csak 120 perc volt vsutortokon bulival. Hátha ez mutatja h vekonyak vagyunk elől (4 támadó poszton 1 csere volt ...) Salinak és igszolunk meg párat.
slowmotion
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Amúgy halasztani kellett volna a bajnokit, mint a Fradi 😉várjunk várjunk. most akkor a Hoffenheim Európa legjobb csapata? 😮Várható volt, ugyan volt rotacio de azért csak 120 perc volt vsutortokon bulival. Hátha ez mutatja h vekonyak vagyunk elől (4 támadó poszton 1 csere volt ...) Salinak és igszolunk meg párat.
slowmotion
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Október 5.várjunk várjunk. most akkor a Hoffenheim Európa legjobb csapata? 😮Várható volt, ugyan volt rotacio de azért csak 120 perc volt vsutortokon bulival. Hátha ez mutatja h vekonyak vagyunk elől (4 támadó poszton 1 csere volt ...) Salinak és igszolunk meg párat.
slowmotion
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
várjunk várjunk. most akkor a Hoffenheim Európa legjobb csapata? 😮Várható volt, ugyan volt rotacio de azért csak 120 perc volt vsutortokon bulival. Hátha ez mutatja h vekonyak vagyunk elől (4 támadó poszton 1 csere volt ...) Salinak és igszolunk meg párat.
slowmotion
több mint 5 éve
ahogy betette a fidesz a lábát a klubba minden olyan lett, vagy olyanabb
több mint 5 éve
hmmm... annak idején az a legenda járta, hogy a magyar olimpiai csapatok melegítője azért lett az a meghatározhatatlan színű, bordós-barnás valami, mert már csak az maradt készleten az adidasnak.a Leicester vajon ugyanebben a cipőben jár?
több mint 5 éve
De annyi gerincük persze nem volt, hogy akkor nyilvánosságra hozzák a fizetéseket. Írtam már korábban, ez a vasas tényleg kimeríti a nyílt lopás fogalmátKozlemenyt adtak h az annyi az nem annyi😀Ez a Vasas kezd komolyan egy hatalmas vicc lenni.Micsoda, hát hogy lehet az, hogy 15-20 jelentősen túlfizetett, magát sztárnak gondoló játékost összegrundolsz egy csapatba és nem lesz belőlük világválogatott?
Kenny
r.baggio
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Kozlemenyt adtak h az annyi az nem annyi😀Ez a Vasas kezd komolyan egy hatalmas vicc lenni.Micsoda, hát hogy lehet az, hogy 15-20 jelentősen túlfizetett, magát sztárnak gondoló játékost összegrundolsz egy csapatba és nem lesz belőlük világválogatott?
Kenny
r.baggio
több mint 5 éve
Ez a szántóföld, amit a Crotone hazai pályának hív vmi egészen szürreális.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez a Vasas kezd komolyan egy hatalmas vicc lenni.Micsoda, hát hogy lehet az, hogy 15-20 jelentősen túlfizetett, magát sztárnak gondoló játékost összegrundolsz egy csapatba és nem lesz belőlük világválogatott?
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal