Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Miért ahhoz kell ?Tudol-e annyira focizni, amennyire kő' az NBII-ben?www.vasasfc.hu/hirek/kozlemeny_a_sajtoban_megjelent_valotlan_allitasokrol-4644jó azért én is felháborodnék ha alacsonyabb fizetést hoznának le mint amit adnak, há hogy igazolnak tovább?
😊
warr_b
Negritis
nagylaza
több mint 5 éve
Tudol-e annyira focizni, amennyire kő' az NBII-ben?www.vasasfc.hu/hirek/kozlemeny_a_sajtoban_megjelent_valotlan_allitasokrol-4644jó azért én is felháborodnék ha alacsonyabb fizetést hoznának le mint amit adnak, há hogy igazolnak tovább?
😊
warr_b
Negritis
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
A valódi hatalomban, politikában egy konzuli kinevezés az kb. a nyugdíj, a levezetés egy jó kádernek, hagy reprezentáljon még egy kicsit, hagy keressen még egy kicsit, de a tűztől és a fazéktól már odébb.Attól függ h értelmezzük a pofat. Alapvetően mindig volt ilyen szelekció bár úgy hallottam h 10 óta nagyon elterjedt.Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.
De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
A NER egyik marginális, de fontos kirakat csökevénye DB7, úgyhogy szépen kéz a kézben fognak járni ezután is
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi
Dubaiban lehet főkonzul 😊
empty taxi
Megprobaltam utanajarni kinek a fia-borja van most ott eppen. Elegge amerikai kemnek tunik ez a Naffá Osama...
Csebi amugy nivosabb/elitebb orszagba/varosba kerulni csak pofa alapjan lehet? Gondolok pl NY-ra, Londonra, Parizsra, Moszkvara, Tokiora, Monte Carlora.
Las Vegasban van pl kulugyi kepviseletunk? 😀
Borbinho
De Ha azt is pofa kinevezésnek vesszük h vki 3-4-5 éven at komoly vezetői pozícióban is megszakad a meloban, emiatt a jelentkezésnél a HÁT és még a miniszterhelyettes is megtámogatja plusz minden egyéb feltétel kapcsán legjobb jelentkezők köze tartozik (pozíciónak elvárt munkatapasztalat, képességek, fogadó ország nyelvének -nem angol- nagyon magas szintű ismerete) és ezek után kiválasztják akkor csak így. De én ezt nem tartom annak, csak ez ritka.
Ezzel szemben meg ott vannak azon kinevezések mint G-N. Miklós aki csak be küldte a cvt ami maximum pár sor lehetett, és kikerült a fent említett helyek egyikére. Miközben egyik volt kollegám azon izgult h ugyanarra a pozira más helyen ami kevésbé jó de meg nem a világvége, kiválasztásra kerüljön.
Amúgy kijutni meg csak nem is a legnehezebb. Ezért van az h azt mondjak h akkor még nem örülhetsz mikor megjelenik az intraneten h elnyerted a pályázatot hanem mikor a 4-5 év után hazatersz utána.
Dubait benéztem mea culpa, Még nincs ott képviselet de hat ki tudja Ottó is kapott egy pozit csakúgy akkor Balazska miért ne.
csebi
több mint 5 éve
www.vasasfc.hu/hirek/kozlemeny_a_sajtoban_megjelent_valotlan_allitasokrol-4644jó azért én is felháborodnék ha alacsonyabb fizetést hoznának le mint amit adnak, há hogy igazolnak tovább?
😊
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.vasasfc.hu/hirek/kozlemeny_a_sajtoban_megjelent_valotlan_allitasokrol-4644😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kaszinós úr most nyilatkozott az m4-en,elvileg jó kis támadó focit fognak játszani.Öreg Bogesz nagy tétekben játszik, Kis Bogesz beéri a kisfröccsel is, úgy hallottam.
A sorsolás sem mondható a legnehezebbnek a következő meccseken,MTK,Diósgyőr,ZTE,Honvéd,Budafok.Ha visszajönnek a covidosok akkor ebből az 5 meccsből szerintem akár 10+ pontot is gyűjthetnek.
JoeyPorter
Gyuri most pozitív, fél év múlva összerúgja a port mindenkivel, egy évvel később majd elemzőként visszaköpköd.
több mint 5 éve
talan nem igy akarta:Lecsúszott beadásokból lesznek a legnagyobb gólok
www.youtube.com/watch?v=xtlcSjCE8z8
ZoliMP
több mint 5 éve
Attól függ h értelmezzük a pofat. Alapvetően mindig volt ilyen szelekció bár úgy hallottam h 10 óta nagyon elterjedt.Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.
De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
A NER egyik marginális, de fontos kirakat csökevénye DB7, úgyhogy szépen kéz a kézben fognak járni ezután is
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi
empty taxi
Megprobaltam utanajarni kinek a fia-borja van most ott eppen. Elegge amerikai kemnek tunik ez a Naffá Osama...
Csebi amugy nivosabb/elitebb orszagba/varosba kerulni csak pofa alapjan lehet? Gondolok pl NY-ra, Londonra, Parizsra, Moszkvara, Tokiora, Monte Carlora.
Borbinho
De Ha azt is pofa kinevezésnek vesszük h vki 3-4-5 éven at komoly vezetői pozícióban is megszakad a meloban, emiatt a jelentkezésnél a HÁT és még a miniszterhelyettes is megtámogatja plusz minden egyéb feltétel kapcsán legjobb jelentkezők köze tartozik (pozíciónak elvárt munkatapasztalat, képességek, fogadó ország nyelvének -nem angol- nagyon magas szintű ismerete) és ezek után kiválasztják akkor csak így. De én ezt nem tartom annak, csak ez ritka.
Ezzel szemben meg ott vannak azon kinevezések mint G-N. Miklós aki csak be küldte a cvt ami maximum pár sor lehetett, és kikerült a fent említett helyek egyikére. Miközben egyik volt kollegám azon izgult h ugyanarra a pozira más helyen ami kevésbé jó de meg nem a világvége, kiválasztásra kerüljön.
Amúgy kijutni meg csak nem is a legnehezebb. Ezért van az h azt mondjak h akkor még nem örülhetsz mikor megjelenik az intraneten h elnyerted a pályázatot hanem mikor a 4-5 év után hazatersz utána.
Dubait benéztem mea culpa, Még nincs ott képviselet de hat ki tudja Ottó is kapott egy pozit csakúgy akkor Balazska miért ne.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kaszinós úr most nyilatkozott az m4-en,elvileg jó kis támadó focit fognak játszani.Gyuszkával? 6pont összejön talán.
A sorsolás sem mondható a legnehezebbnek a következő meccseken,MTK,Diósgyőr,ZTE,Honvéd,Budafok.Ha visszajönnek a covidosok akkor ebből az 5 meccsből szerintem akár 10+ pontot is gyűjthetnek.
JoeyPorter
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Kaszinós úr most nyilatkozott az m4-en,elvileg jó kis támadó focit fognak játszani.Javítva.
A sorsolás sem mondható a legnehezebbnek a következő meccseken,MTK,Diósgyőr,ZTE,Honvéd,Budafok.Ha visszajönnek a covidosok akkor ebből az 5 meccsből szerintem akár 10+ pontot is gyűjthetnének ha lenne normális edzőjük.
JoeyPorter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kaszinós úr most nyilatkozott az m4-en,elvileg jó kis támadó focit fognak játszani.A sorsolás sem mondható a legnehezebbnek a következő meccseken,MTK,Diósgyőr,ZTE,Honvéd,Budafok.Ha visszajönnek a covidosok akkor ebből az 5 meccsből szerintem akár 10+ pontot is gyűjthetnek.
több mint 5 éve
Suareznek jól áll a maszk, egy kicsit korábban is kellett volna egyet tenni a szájáratwitter.com/Atleti/status/1309530847347986432/photo/1
több mint 5 éve
Milyen Kiev? Azért Moszkvát Kievvel keverni nem túl szerencsés.Putyin is keveri Oroszországot Ukrajnával, akkor nekünk is szabad. 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
azért mert az a jó 😊Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi
empty taxi
Borbinho
gondolom az autocorrect is egy nagy szótárból dolgozik
több mint 5 éve
Ez itt OFF, de a felkapott állomáshelyek diplomata pozícióira manapság az a helyzet h szinte csak hátszelesek mennek, ezeknek a hátszelesnek meg kb. a fele az, aki tényleg ért is ahhoz, amit csinálnia kell.Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi
empty taxi
Megprobaltam utanajarni kinek a fia-borja van most ott eppen.
Borbinho
Monte Carloban és Las Vegasban nincs magyar külképviselet a többi általad felsorolt helyen van.
Az USA-ban önálló külképviseletként működik Washington, New York (itt főkonzulátus is van meg egy állandó képviselet az ENSZ mellett), Chicago és Los Angeles. Nem önálló külképviseletként (alkonzulátusként) működik Houston és Miami.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi
empty taxi
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az Abu-Dhabi. 😊Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
csebi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Is!Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Borbinho
több mint 5 éve
Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondomNem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mert gondolom nehéz lett volna nem aláírni.Kele J.na ez a szép ebben. akkortájt a PSV olyan helyzetben volt, hogy két marék szotyiért bármit is eladtak volna, még annak is örülhettek, hogy a highest bidder vitte el, aki nem mellesleg egyáltalán nem rivális - erre jönnek a váratlan döntéssel.
...
⚽️ Marcel Brands, a PSV technikai igazgatója: "Várható volt, hogy eljött az ideje az átigazolásnak, a választása viszont egy kicsit váratlan volt."
...
ozibozi
slowmotion
Biztos berakta volna a tartalékok közé a PSV, ha a nemzeti tevehuszár azt mondja csak jobb bajnokságba írok alá....
több mint 5 éve
Nem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Végre!!!"Új stadiont kap Nyíregyháza is"
www.napi.hu/magyar_vallalatok/foci-stadion-nyiregyhaza-labdarugas.714295.html
több mint 5 éve
Én azt hittem, hogy a szalagcím Bajner Bálintra vonatkozik.erre ratesznek egy lapattal azzal, hogy a dvsc - pecs meccset ugy hirdetik, hogy "A legenda visszatert".Az m1-nek adott első nyilatkozata nagyon gáz volt ebből a szempontból: valami olyasmit mondott, hogy a hazatéréskor egyetlen klub a Debrecen jöhetett szóba, de köszöni az MTK-nak az edzéslehetőséget, mert így készülhetett a debreceni játékra (???) és közben Budapesten maradhatott (???). Elég zavaros mondatok voltak.Pesti bár tenderek már meselhetnenek arról h mennyire lett alkesz vagy nem ...Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Kampman
csebi
Willie Parker
Az iras, mint olyan nem tudja, vissaadni az emberek erzeseit.
Pl en csak reagaltam arra, amit beirtak, de az nem azt jelenti, hogy balazzsal kelek es fekszem. regen tul vagyok azon, hogy barmilyen kulso es rajtam kivul allo dolgok miatt idegeskedjem vagy ne aludjak, politika, sport stb...
ZoliMP