Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)Épp a Vasast kellett írnod ... idei meccsekben sok elvezeted lehet
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sajnos a floriana tizikkel kiesett 😕
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Elfogyott Magyarországon az összes hajzsele??? Vagy csak Simek nem találta a boltban?
több mint 5 éve
Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)
több mint 5 éve
Sztem az volt, elsodorta ráadásul rakitic volt közelebb a labdához .Remelem Alaba ügynöke ezután meg magasabb fizetést fog kérni ...Nem hiszem.
csebi
De ez vicc 11 es volt.
Bazsinho
Amúgy a Dzsudzsák hazatér fel szopas most komoly volt az ajánlóban????
több mint 5 éve
Remelem Alaba ügynöke ezután meg magasabb fizetést fog kérni ...Nem hiszem.
csebi
De ez vicc 11 es volt.
több mint 5 éve
Jo kis meccs. Rendben van a Sevilla, be kene oket gyurni valahogy a 2.felidoben.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Amúgy ez a Sevilla egész jó
több mint 5 éve
Jeeeeesz. Ez gyonyoru volt.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Lewa baszki ez ziccer volt.Nembaj jött Leon
Vrij6
több mint 5 éve
Lewa baszki ez ziccer volt.
több mint 5 éve
Ez amúgy miért nem sárga Rakiticnek?
több mint 5 éve
Remelem Alaba ügynöke ezután meg magasabb fizetést fog kérni ...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Sajnalni kell most oket?Mondjuk olyannal,hogy van jó esetben 2 hét szabadságod egy évben és nem akkor veszed ki amikor akarod.Napi két edzéssel kb.elmegy az egész napod mert közte nem igazán tudsz semmit csinálni az ebéden kívül,ha meccsnap van akkor végképp oda az egész nap.Nincsen nyaralgatás a családdal meg ilyen-olyan extrém hobbyk amire esetleg lenne időd.Láttam pár MTK-s meg Diósgyőri profi szerződést,elég kemény kikötések vannak benne.Na de ők választották ezt,emiatt nem kell sajnálni őket.Engem tökre nem erdekel, hogy ki mennyit keres de milyen lemondással jar az ha "főállásban "focista vagy?És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
JoeyPorter
Munka mellett amatőr szinten oké na de nekik ez a munkájuk.
gordon
JoeyPorter
A profi sport ezzel jar, ezt kb 10 eves korodtol tudod. De akkor jogos a fizetes ?!
Az uszoknak szopobb mert ok gimis koruktol kezdve toljak a napi 2 edzest.sikeresebb sport de penzben ez nem latszik.
Nyugaton a teljesitmeny hozza a penzt itt azert nem, mert akkor nem lenne tobbi itt a zse mint nyugaton par bajnoksagban, de ezzel ki is van olve a foci kb profi resze, h arra torekedj h a legjobb legyel es akkor jon a della.sztem vicc h egy gorog elcsapatbol pl nb2be igazolsz.
Teny megkapjak akkor is ha belinkelem a cikket es megjegyzem h vicc es akkor is h nem.egyiktol sem lesz jobb az eletem de ezzel az erovel be kene zarni a forumot mert altalaban vam vmi amire reagalunk pedig nincs ertelme.hol egy flag hol mert a Te es az O csapata kikapott 10 ponttal.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Mennyi a hivatalos nezoszam?
több mint 5 éve
Mikiegér-kupa, mostanában Karabaszónak híjjákDebütál Rhys Williams, egyből van Dijk bekkpárjaként. 😊Ti is selejteztek az el playoffert? 😊
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Bazdki, te miért nézed ezt ahelyett, hogy satu részeg lennél tejfakasztás céljából? 😀Foket mekkora idiota 😀és akkor hodzic mi? meg kinek pofázik állandóan miután épp szánalmas módon elcseszett egy ziccert?
Heisman Trophy
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Mondjuk olyannal,hogy van jó esetben 2 hét szabadságod egy évben és nem akkor veszed ki amikor akarod.Napi két edzéssel kb.elmegy az egész napod mert közte nem igazán tudsz semmit csinálni az ebéden kívül,ha meccsnap van akkor végképp oda az egész nap.Nincsen nyaralgatás a családdal meg ilyen-olyan extrém hobbyk amire esetleg lenne időd.Láttam pár MTK-s meg Diósgyőri profi szerződést,elég kemény kikötések vannak benne.Na de ők választották ezt,emiatt nem kell sajnálni őket.Engem tökre nem erdekel, hogy ki mennyit keres de milyen lemondással jar az ha "főállásban "focista vagy?És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
JoeyPorter
gordon
több mint 5 éve
Debütál Rhys Williams, egyből van Dijk bekkpárjaként. 😊Ti is selejteztek az el playoffert? 😊
Mikey
több mint 5 éve
Debütál Rhys Williams, egyből van Dijk bekkpárjaként. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Tényleg a vojvodina -Liège bocsi mondtak is a közvetítésben csak fari vagyok.Pár érdekes részeredmény:
Szomszédban floriana 0-0ra 85. Percben kemény lenne ha máltai csapat is lenne Kovi körben
Celtic ugyanígy 0-0 Rigában
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Hagyjuk szerintem.megerdemlik.sot sztem adjunk nekik meg tobb penzt mert ugy sem faj nekunk.a stadion is kicsi lett es most nem csak a vasas miatt irtam vagy radot speciztem ki.És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
JoeyPorter
Hajra magyar foci.
Remelem szalai is hazajon.
több mint 5 éve
Engem tökre nem erdekel, hogy ki mennyit keres de milyen lemondással jar az ha "főállásban "focista vagy?És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
JoeyPorter
több mint 5 éve
Standard Liège-Vojvodina győztesével játszanak, ott 0-0 az eredményNem kell ide Niko. Szép munka. Kiemeltek lesznek?nem, Vojvodina vagy Servette
csebi
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz