Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
 rangado.24.hu/magyar_foci/2020/09/25/europa-liga-fehervar-reims-unneples/

Ez a video úgy indul mint vmi low budget börtön filmbeli jelenet ahogy a rabok megpróbálnak kitörni az intézményből de ott vannak a rácsok és az őrök is várják őket a túloldalon.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.

A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.

De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
Pesti bár tenderek már meselhetnenek arról h mennyire lett alkesz vagy nem ...
csebi
Az m1-nek adott első nyilatkozata nagyon gáz volt ebből a szempontból: valami olyasmit mondott, hogy a hazatéréskor egyetlen klub a Debrecen jöhetett szóba, de köszöni az MTK-nak az edzéslehetőséget, mert így készülhetett a debreceni játékra (???) és közben Budapesten maradhatott (???). Elég zavaros mondatok voltak.
több mint 5 éve
Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.

A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.

De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
Pesti bár tenderek már meselhetnenek arról h mennyire lett alkesz vagy nem ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
FLZOLI

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Kele J.

REQUIEM EGY ÁLOMÉRT

- Motivál még, hogy mennyit keresel a labdarúgással?
- Nem, és kiemelném, eddig sem motivált.
(Dzsudzsák Balázs, 2020. szeptember 22.)

I. felvonás, Mahacskala. Szereplők: egy fiatal álmodozó, egy körmonfont ügynök, néhány gépfegyveres testőr, egy orosz oligarcha, és a felajzott szurkolók:
🙋‍♂️ álmodozó: "(...)az ország egyik legkedveltebb játékosából pillanatok alatt az egyik leggyűlöltebb lettem, még a családomat, a szeretteimet sem kímélve bántottak. Komolyan fontolóra vettem: megéri így nekem, hogy kiálljak a nyilvánosság elé a hírrel?"
💰 ügynök: "Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is(...)"
🙋‍♂️ álmodozó: "Sok ember véleményét kikértem az átigazolással kapcsolatban, de senki nem mondta azt a szemembe, hogy rossz döntést hozok és a pályafutásom végére érek ezzel."
⚽️ Marcel Brands, a PSV technikai igazgatója: "Várható volt, hogy eljött az ideje az átigazolásnak, a választása viszont egy kicsit váratlan volt."
🙋‍♂️ álmodozó: "Nem ájultattak el a reptetéssel és a luxussal, de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott."
🙋‍♂️ álmodozó: "Huszonnégy éves vagyok. Isten ments, hogy bárkit megbántsak, de nem az Anzsi együttesénél szeretnék megöregedni. (...) Továbbra is Spanyolország az álmom."
Lábjegyzet: a Nemzeti Sport szavazásán az olvasók 95%-a vélekedett úgy, hogy álmodozó rossz döntést hozott az átigazolásával. A lap hozzátette, hogy értesülései szerint álmodozó évi fizetése 925 millió forint lesz majd új klubjánál.

II. felvonás, Moszkva. Szereplők: öntudatos sportoló, körmönfont ügynök, sajtóhiénák.
🙋‍♂️ öntudatos sportoló: "Na, ugye. (....) Aki bukásnak állítja be a klubcserémet, annak azt kívánom, bukjon annyit, mint én. Aki pedig bele akar kötni ebbe a váltásba, az abba is belekötött volna, ha a Real Madridba megyek. Kinőttem már abból, hogy az izgasson, ki szeret és ki nem."

III. felvonás, Moszkva, három évvel később. Szereplők: hoppon maradt futballista, nyugatra szakadt magyar edzőpalánta.
🎤 Szergej Kirjakov (egykori Dinamo-játékos, orosz szakíró): "Az én szememben Dzsudzsák egy teljesen középszerű játékos."
🙋‍♂️ hoppon maradt futballista: "Szükségem lett volna egy biztosítékra, legalább egy papírra, hogy nem feleslegesen várok, de ezt sem tudták megadni. Már több mint két hete nem játszottam, márpedig nekem ez nagyon fontos."
⚽️ nyugatra szakadt magyar edzőpalánta: "A Hertha képtelen lett volna kigazdálkodni Dzsudzsák fizetését és vételárát."

III. felvonás, Eb-után, félúton. Szereplők: álmodozó sztár, eseti kapcsolatban a valósággal.
🙋‍♂️ álmodozó sztár: "Hiába vártam két héten keresztül, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett. Az Európa-bajnokságon mást sem hallottunk, minthogy a magyar játékosok mennyire jók, itthon is minden rólunk szólt, azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között."

IV. felvonás, vereség Andorra la Vellában. Szereplő: sértett hős, nemzeti mezben.
🙋‍♂️ sértett hős: "Most is csak azt hallom, hogy Dzsudzsák a pénzéhes, miközben ebben a szituációban is nagyon egyedül vagyok. Nincs itt senki velem, félreértés ne essék, nem azért mondom ezt, hogy sajnáltassam magam."

V. felvonás, kaland a sivatagban. Szereplő: öntudatos sztár.
🙋‍♂️ öntudatos sztár: "Nem akarom a tüzet szítani, de vajon mennyivel járnak kevesebben az én meccseimre, mint az NB I-es bajnokikra?"

VI. felvonás, Al-Vahdából az Al Ainba, izgalom, dráma, feloldozás. Szereplő: megkönnyebbült hős.
🙋‍♂️ megkönnyebbült hős: "Szintet léptem a mostani átigazolásommal."

VII. felvonás, hübrisz. Szereplő: tékozló fiú.
🙋‍♂️ tékozló fiú: "(...)még egyszer mondom, túl vagyok már azon a korszakomon, hogy bárkinek is üzengessek."

VIII. felvonás, pénz. Szereplő: akit soha nem a pénz motivált.
💵 akit soha nem a pénz motivált: "Nekem igenis fontos, hogy él majd a családom, hogyan fogok én élni, miután vége."

IX. felvonás, konfesszió. Szereplő: az önmarcangoló sikerember.
🙋‍♂️ az önmarcangoló sikerember: "Erről még soha nem beszéltem, de végül is a menedzsmenttel téma volt ezt köztünk, azért hozom fel, hogy valószínűleg a PSV-ből való távozást rontottuk el, ez az oka főként, hogy nem lettem később egy igazán nagy klub játékosa."

Balázs! Békélj meg magaddal. Hidd el, boldog leszel.
ozibozi
En meg tartom h a kiev utani idoszaka a leggazabb.a psv el akarta adni ergo az anzsi meg vedheto h nagy tervek aztan besult a dolog.a kiev utana jo valasztas volt, de a tobbi..foleg h offolta a hertat majd most mondja h nem a penz szamitott.
ZoliMP
Milyen Kiev? Azért Moszkvát Kievvel keverni nem túl szerencsés.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Kele J.

REQUIEM EGY ÁLOMÉRT

I. felvonás, Mahacskala. Szereplők: egy fiatal álmodozó, egy körmonfont ügynök, néhány gépfegyveres testőr, egy orosz oligarcha, és a felajzott szurkolók:
🙋‍♂️ álmodozó: "(...)az ország egyik legkedveltebb játékosából pillanatok alatt az egyik leggyűlöltebb lettem, még a családomat, a szeretteimet sem kímélve bántottak. Komolyan fontolóra vettem: megéri így nekem, hogy kiálljak a nyilvánosság elé a hírrel?"
💰 ügynök: "Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is(...)"
🙋‍♂️ álmodozó: "Sok ember véleményét kikértem az átigazolással kapcsolatban, de senki nem mondta azt a szemembe, hogy rossz döntést hozok és a pályafutásom végére érek ezzel."
⚽️ Marcel Brands, a PSV technikai igazgatója: "Várható volt, hogy eljött az ideje az átigazolásnak, a választása viszont egy kicsit váratlan volt."
🙋‍♂️ álmodozó: "Nem ájultattak el a reptetéssel és a luxussal, de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott."
🙋‍♂️ álmodozó: "Huszonnégy éves vagyok. Isten ments, hogy bárkit megbántsak, de nem az Anzsi együttesénél szeretnék megöregedni. (...) Továbbra is Spanyolország az álmom."
Lábjegyzet: a Nemzeti Sport szavazásán az olvasók 95%-a vélekedett úgy, hogy álmodozó rossz döntést hozott az átigazolásával. A lap hozzátette, hogy értesülései szerint álmodozó évi fizetése 925 millió forint lesz majd új klubjánál.

II. felvonás, Moszkva. Szereplők: öntudatos sportoló, körmönfont ügynök, sajtóhiénák.
🙋‍♂️ öntudatos sportoló: "Na, ugye. (....) Aki bukásnak állítja be a klubcserémet, annak azt kívánom, bukjon annyit, mint én. Aki pedig bele akar kötni ebbe a váltásba, az abba is belekötött volna, ha a Real Madridba megyek. Kinőttem már abból, hogy az izgasson, ki szeret és ki nem."

III. felvonás, Moszkva, három évvel később. Szereplők: hoppon maradt futballista, nyugatra szakadt magyar edzőpalánta.
🎤 Szergej Kirjakov (egykori Dinamo-játékos, orosz szakíró): "Az én szememben Dzsudzsák egy teljesen középszerű játékos."
🙋‍♂️ hoppon maradt futballista: "Szükségem lett volna egy biztosítékra, legalább egy papírra, hogy nem feleslegesen várok, de ezt sem tudták megadni. Már több mint két hete nem játszottam, márpedig nekem ez nagyon fontos."
⚽️ nyugatra szakadt magyar edzőpalánta: "A Hertha képtelen lett volna kigazdálkodni Dzsudzsák fizetését és vételárát."

III. felvonás, Eb-után, félúton. Szereplők: álmodozó sztár, eseti kapcsolatban a valósággal.
🙋‍♂️ álmodozó sztár: "Hiába vártam két héten keresztül, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett. Az Európa-bajnokságon mást sem hallottunk, minthogy a magyar játékosok mennyire jók, itthon is minden rólunk szólt, azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között."

IV. felvonás, vereség Andorra la Vellában. Szereplő: sértett hős, nemzeti mezben.
🙋‍♂️ sértett hős: "Most is csak azt hallom, hogy Dzsudzsák a pénzéhes, miközben ebben a szituációban is nagyon egyedül vagyok. Nincs itt senki velem, félreértés ne essék, nem azért mondom ezt, hogy sajnáltassam magam."

🙋‍♂️ öntudatos sztár: "Nem akarom a tüzet szítani, de vajon mennyivel járnak kevesebben az én meccseimre, mint az NB I-es bajnokikra?"

VI. felvonás, Al-Vahdából az Al Ainba, izgalom, dráma, feloldozás. Szereplő: megkönnyebbült hős.

🙋‍♂️ tékozló fiú: "(...)még egyszer mondom, túl vagyok már azon a korszakomon, hogy bárkinek is üzengessek."

💵 akit soha nem a pénz motivált: "Nekem igenis fontos, hogy él majd a családom, hogyan fogok én élni, miután vége."

🙋‍♂️ az önmarcangoló sikerember: "Erről még soha nem beszéltem, de végül is a menedzsmenttel téma volt ezt köztünk, azért hozom fel, hogy valószínűleg a PSV-ből való távozást rontottuk el, ez az oka főként, hogy nem lettem később egy igazán nagy klub játékosa."

ozibozi
En meg tartom h a kiev utani idoszaka a leggazabb.a psv el akarta adni ergo az anzsi meg vedheto h nagy tervek aztan besult a dolog.a dynamo utana jo valasztas volt, de a tobbi..foleg h offolta a hertat majd most mondja h nem a penz szamitott.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 193
Debütál Rhys Williams, egyből van Dijk bekkpárjaként. 😊
Mikey
Ti is selejteztek az el playoffert? 😊
csebi
Ilyen úri huncutságokkal mi nem foglalkozunk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Kele J.

REQUIEM EGY ÁLOMÉRT

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 563 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Európa-liga 3.kör kitekintő :
Játszhat a bejutásért örmény (Ararat), észt (Flora), feröeri (KÍ) csapat is
A nagy csapatok : Milan, Granada, Wolfsburg, Tottenham,Sporting, Basel mind továbbjutott
LASK Linz sajnos 7-0-ra megcsapta a Dunaszerdahelyt.
Nagyobb csapatok közül kiesett a Besiktas, a Reims ugye és a Rostov.
Celtic 90.perces góllal kovábbjutott a Riga ellen, így Fradinak növeli UEFA koefficiensét.
Heisman Trophy
Dundalk - KÍ mekkora rangadó lesz 😀

de ahogy látom itt csak egy meccsen dől el a továbbjutás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A nagy csapatok : Milan, Granada, Wolfsburg, Tottenham,Sporting, Basel mind továbbjutott
Celtic 90.perces góllal kovábbjutott a Riga ellen, így Fradinak növeli UEFA koefficiensét.
Heisman Trophy
Plusz a vidi a Liègezsel játszik
csebi
Szerencsére Tahamata már nem játszik. 😊
több mint 5 éve
Heisman Trophy
Plusz a vidi a Liègezsel játszik

több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Javi 😊

Csak huzzák be

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A közeli képek alapjàn mintha gond lenne ezzel a gyepszőnyeggel.
több mint 5 éve
Alaba omg

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
Mellékesen: "Ifjabb Knézy Jenő lesz a győri önkormányzati médiacég vezérigazgatója"
 24.hu/belfold/2020/09/24/ifjabb-knezy-jeno-lesz-a-gyori-onkormanyzati-mediaceg-vezerigazgatoja/
Isten áldása kísérje ténykedését!
több mint 5 éve
Felmerül a kérdés h fordított helyzetben vajon tizit ítélné ezért? Kizártnak tartom.

több mint 5 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 259
Azért ez a kopasz bíró elmehet a pi.csba
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 563 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sajnos a floriana tizikkel kiesett 😕
csebi
én ezt a Klaksvik - Dinamo Tbilisi 6-1-et nem tudom értelmezni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A sógoroknak úgy látszik hiába énekelték a Nélküledet, inkább hintettek egy hetest. Holnap gyászszalaggal fog megjelenni a Népsport is vlsz.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)
nagylaza
Épp a Vasast kellett írnod ... idei meccsekben sok elvezeted lehet
csebi
Mi a francot csináljak, ha Vasas-drukker vagyok/voltam? (Nekem ne mondd, mennyi élvezetet lehet találni benne...)
nagylaza
Ez már csak ilyen... 😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Alazo.hu

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)
nagylaza
Épp a Vasast kellett írnod ... idei meccsekben sok elvezeted lehet
csebi
Mi a francot csináljak, ha Vasas-drukker vagyok/voltam? (Nekem ne mondd, mennyi élvezetet lehet találni benne...)
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Remelem Alaba ügynöke ezután meg magasabb fizetést fog kérni ...
csebi
Nem hiszem.
De ez vicc 11 es volt.
Bazsinho
Sztem az volt, elsodorta ráadásul rakitic volt közelebb a labdához .
Amúgy a Dzsudzsák hazatér fel szopas most komoly volt az ajánlóban????
csebi
A legenda visszatert😂😂