Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/09/25/europa-liga-fehervar-reims-unneples/Ez a video úgy indul mint vmi low budget börtön filmbeli jelenet ahogy a rabok megpróbálnak kitörni az intézményből de ott vannak a rácsok és az őrök is várják őket a túloldalon.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az m1-nek adott első nyilatkozata nagyon gáz volt ebből a szempontból: valami olyasmit mondott, hogy a hazatéréskor egyetlen klub a Debrecen jöhetett szóba, de köszöni az MTK-nak az edzéslehetőséget, mert így készülhetett a debreceni játékra (???) és közben Budapesten maradhatott (???). Elég zavaros mondatok voltak.Pesti bár tenderek már meselhetnenek arról h mennyire lett alkesz vagy nem ...Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.
De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
csebi
több mint 5 éve
Pesti bár tenderek már meselhetnenek arról h mennyire lett alkesz vagy nem ...Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.
De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.
FLZOLI
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Milyen Kiev? Azért Moszkvát Kievvel keverni nem túl szerencsés.Kele J.En meg tartom h a kiev utani idoszaka a leggazabb.a psv el akarta adni ergo az anzsi meg vedheto h nagy tervek aztan besult a dolog.a kiev utana jo valasztas volt, de a tobbi..foleg h offolta a hertat majd most mondja h nem a penz szamitott.
REQUIEM EGY ÁLOMÉRT
- Motivál még, hogy mennyit keresel a labdarúgással?
- Nem, és kiemelném, eddig sem motivált.
(Dzsudzsák Balázs, 2020. szeptember 22.)
I. felvonás, Mahacskala. Szereplők: egy fiatal álmodozó, egy körmonfont ügynök, néhány gépfegyveres testőr, egy orosz oligarcha, és a felajzott szurkolók:
🙋♂️ álmodozó: "(...)az ország egyik legkedveltebb játékosából pillanatok alatt az egyik leggyűlöltebb lettem, még a családomat, a szeretteimet sem kímélve bántottak. Komolyan fontolóra vettem: megéri így nekem, hogy kiálljak a nyilvánosság elé a hírrel?"
💰 ügynök: "Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is(...)"
🙋♂️ álmodozó: "Sok ember véleményét kikértem az átigazolással kapcsolatban, de senki nem mondta azt a szemembe, hogy rossz döntést hozok és a pályafutásom végére érek ezzel."
⚽️ Marcel Brands, a PSV technikai igazgatója: "Várható volt, hogy eljött az ideje az átigazolásnak, a választása viszont egy kicsit váratlan volt."
🙋♂️ álmodozó: "Nem ájultattak el a reptetéssel és a luxussal, de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott."
🙋♂️ álmodozó: "Huszonnégy éves vagyok. Isten ments, hogy bárkit megbántsak, de nem az Anzsi együttesénél szeretnék megöregedni. (...) Továbbra is Spanyolország az álmom."
Lábjegyzet: a Nemzeti Sport szavazásán az olvasók 95%-a vélekedett úgy, hogy álmodozó rossz döntést hozott az átigazolásával. A lap hozzátette, hogy értesülései szerint álmodozó évi fizetése 925 millió forint lesz majd új klubjánál.
II. felvonás, Moszkva. Szereplők: öntudatos sportoló, körmönfont ügynök, sajtóhiénák.
🙋♂️ öntudatos sportoló: "Na, ugye. (....) Aki bukásnak állítja be a klubcserémet, annak azt kívánom, bukjon annyit, mint én. Aki pedig bele akar kötni ebbe a váltásba, az abba is belekötött volna, ha a Real Madridba megyek. Kinőttem már abból, hogy az izgasson, ki szeret és ki nem."
III. felvonás, Moszkva, három évvel később. Szereplők: hoppon maradt futballista, nyugatra szakadt magyar edzőpalánta.
🎤 Szergej Kirjakov (egykori Dinamo-játékos, orosz szakíró): "Az én szememben Dzsudzsák egy teljesen középszerű játékos."
🙋♂️ hoppon maradt futballista: "Szükségem lett volna egy biztosítékra, legalább egy papírra, hogy nem feleslegesen várok, de ezt sem tudták megadni. Már több mint két hete nem játszottam, márpedig nekem ez nagyon fontos."
⚽️ nyugatra szakadt magyar edzőpalánta: "A Hertha képtelen lett volna kigazdálkodni Dzsudzsák fizetését és vételárát."
III. felvonás, Eb-után, félúton. Szereplők: álmodozó sztár, eseti kapcsolatban a valósággal.
🙋♂️ álmodozó sztár: "Hiába vártam két héten keresztül, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett. Az Európa-bajnokságon mást sem hallottunk, minthogy a magyar játékosok mennyire jók, itthon is minden rólunk szólt, azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között."
IV. felvonás, vereség Andorra la Vellában. Szereplő: sértett hős, nemzeti mezben.
🙋♂️ sértett hős: "Most is csak azt hallom, hogy Dzsudzsák a pénzéhes, miközben ebben a szituációban is nagyon egyedül vagyok. Nincs itt senki velem, félreértés ne essék, nem azért mondom ezt, hogy sajnáltassam magam."
V. felvonás, kaland a sivatagban. Szereplő: öntudatos sztár.
🙋♂️ öntudatos sztár: "Nem akarom a tüzet szítani, de vajon mennyivel járnak kevesebben az én meccseimre, mint az NB I-es bajnokikra?"
VI. felvonás, Al-Vahdából az Al Ainba, izgalom, dráma, feloldozás. Szereplő: megkönnyebbült hős.
🙋♂️ megkönnyebbült hős: "Szintet léptem a mostani átigazolásommal."
VII. felvonás, hübrisz. Szereplő: tékozló fiú.
🙋♂️ tékozló fiú: "(...)még egyszer mondom, túl vagyok már azon a korszakomon, hogy bárkinek is üzengessek."
VIII. felvonás, pénz. Szereplő: akit soha nem a pénz motivált.
💵 akit soha nem a pénz motivált: "Nekem igenis fontos, hogy él majd a családom, hogyan fogok én élni, miután vége."
IX. felvonás, konfesszió. Szereplő: az önmarcangoló sikerember.
🙋♂️ az önmarcangoló sikerember: "Erről még soha nem beszéltem, de végül is a menedzsmenttel téma volt ezt köztünk, azért hozom fel, hogy valószínűleg a PSV-ből való távozást rontottuk el, ez az oka főként, hogy nem lettem később egy igazán nagy klub játékosa."
Balázs! Békélj meg magaddal. Hidd el, boldog leszel.
ozibozi
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Kele J.En meg tartom h a kiev utani idoszaka a leggazabb.a psv el akarta adni ergo az anzsi meg vedheto h nagy tervek aztan besult a dolog.a dynamo utana jo valasztas volt, de a tobbi..foleg h offolta a hertat majd most mondja h nem a penz szamitott.
REQUIEM EGY ÁLOMÉRT
I. felvonás, Mahacskala. Szereplők: egy fiatal álmodozó, egy körmonfont ügynök, néhány gépfegyveres testőr, egy orosz oligarcha, és a felajzott szurkolók:
🙋♂️ álmodozó: "(...)az ország egyik legkedveltebb játékosából pillanatok alatt az egyik leggyűlöltebb lettem, még a családomat, a szeretteimet sem kímélve bántottak. Komolyan fontolóra vettem: megéri így nekem, hogy kiálljak a nyilvánosság elé a hírrel?"
💰 ügynök: "Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is(...)"
🙋♂️ álmodozó: "Sok ember véleményét kikértem az átigazolással kapcsolatban, de senki nem mondta azt a szemembe, hogy rossz döntést hozok és a pályafutásom végére érek ezzel."
⚽️ Marcel Brands, a PSV technikai igazgatója: "Várható volt, hogy eljött az ideje az átigazolásnak, a választása viszont egy kicsit váratlan volt."
🙋♂️ álmodozó: "Nem ájultattak el a reptetéssel és a luxussal, de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott."
🙋♂️ álmodozó: "Huszonnégy éves vagyok. Isten ments, hogy bárkit megbántsak, de nem az Anzsi együttesénél szeretnék megöregedni. (...) Továbbra is Spanyolország az álmom."
Lábjegyzet: a Nemzeti Sport szavazásán az olvasók 95%-a vélekedett úgy, hogy álmodozó rossz döntést hozott az átigazolásával. A lap hozzátette, hogy értesülései szerint álmodozó évi fizetése 925 millió forint lesz majd új klubjánál.
II. felvonás, Moszkva. Szereplők: öntudatos sportoló, körmönfont ügynök, sajtóhiénák.
🙋♂️ öntudatos sportoló: "Na, ugye. (....) Aki bukásnak állítja be a klubcserémet, annak azt kívánom, bukjon annyit, mint én. Aki pedig bele akar kötni ebbe a váltásba, az abba is belekötött volna, ha a Real Madridba megyek. Kinőttem már abból, hogy az izgasson, ki szeret és ki nem."
III. felvonás, Moszkva, három évvel később. Szereplők: hoppon maradt futballista, nyugatra szakadt magyar edzőpalánta.
🎤 Szergej Kirjakov (egykori Dinamo-játékos, orosz szakíró): "Az én szememben Dzsudzsák egy teljesen középszerű játékos."
🙋♂️ hoppon maradt futballista: "Szükségem lett volna egy biztosítékra, legalább egy papírra, hogy nem feleslegesen várok, de ezt sem tudták megadni. Már több mint két hete nem játszottam, márpedig nekem ez nagyon fontos."
⚽️ nyugatra szakadt magyar edzőpalánta: "A Hertha képtelen lett volna kigazdálkodni Dzsudzsák fizetését és vételárát."
III. felvonás, Eb-után, félúton. Szereplők: álmodozó sztár, eseti kapcsolatban a valósággal.
🙋♂️ álmodozó sztár: "Hiába vártam két héten keresztül, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett. Az Európa-bajnokságon mást sem hallottunk, minthogy a magyar játékosok mennyire jók, itthon is minden rólunk szólt, azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között."
IV. felvonás, vereség Andorra la Vellában. Szereplő: sértett hős, nemzeti mezben.
🙋♂️ sértett hős: "Most is csak azt hallom, hogy Dzsudzsák a pénzéhes, miközben ebben a szituációban is nagyon egyedül vagyok. Nincs itt senki velem, félreértés ne essék, nem azért mondom ezt, hogy sajnáltassam magam."
🙋♂️ öntudatos sztár: "Nem akarom a tüzet szítani, de vajon mennyivel járnak kevesebben az én meccseimre, mint az NB I-es bajnokikra?"
VI. felvonás, Al-Vahdából az Al Ainba, izgalom, dráma, feloldozás. Szereplő: megkönnyebbült hős.
🙋♂️ tékozló fiú: "(...)még egyszer mondom, túl vagyok már azon a korszakomon, hogy bárkinek is üzengessek."
💵 akit soha nem a pénz motivált: "Nekem igenis fontos, hogy él majd a családom, hogyan fogok én élni, miután vége."
🙋♂️ az önmarcangoló sikerember: "Erről még soha nem beszéltem, de végül is a menedzsmenttel téma volt ezt köztünk, azért hozom fel, hogy valószínűleg a PSV-ből való távozást rontottuk el, ez az oka főként, hogy nem lettem később egy igazán nagy klub játékosa."
ozibozi
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Ilyen úri huncutságokkal mi nem foglalkozunk.Debütál Rhys Williams, egyből van Dijk bekkpárjaként. 😊Ti is selejteztek az el playoffert? 😊
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kele J.REQUIEM EGY ÁLOMÉRT
több mint 5 éve
Európa-liga 3.kör kitekintő :Dundalk - KÍ mekkora rangadó lesz 😀
Játszhat a bejutásért örmény (Ararat), észt (Flora), feröeri (KÍ) csapat is
A nagy csapatok : Milan, Granada, Wolfsburg, Tottenham,Sporting, Basel mind továbbjutott
LASK Linz sajnos 7-0-ra megcsapta a Dunaszerdahelyt.
Nagyobb csapatok közül kiesett a Besiktas, a Reims ugye és a Rostov.
Celtic 90.perces góllal kovábbjutott a Riga ellen, így Fradinak növeli UEFA koefficiensét.
Heisman Trophy
de ahogy látom itt csak egy meccsen dől el a továbbjutás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Szerencsére Tahamata már nem játszik. 😊Európa-liga 3.kör kitekintő :Plusz a vidi a Liègezsel játszik
A nagy csapatok : Milan, Granada, Wolfsburg, Tottenham,Sporting, Basel mind továbbjutott
Celtic 90.perces góllal kovábbjutott a Riga ellen, így Fradinak növeli UEFA koefficiensét.
Heisman Trophy
csebi
több mint 5 éve
Európa-liga 3.kör kitekintő :Plusz a vidi a Liègezsel játszik
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Javi 😊Csak huzzák be
több mint 5 éve
Európa-liga 3.kör kitekintő :Játszhat a bejutásért örmény (Ararat), észt (Flora), feröeri (KÍ) csapat is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A közeli képek alapjàn mintha gond lenne ezzel a gyepszőnyeggel.
több mint 5 éve
Alaba omg
több mint 5 éve
Mellékesen: "Ifjabb Knézy Jenő lesz a győri önkormányzati médiacég vezérigazgatója"24.hu/belfold/2020/09/24/ifjabb-knezy-jeno-lesz-a-gyori-onkormanyzati-mediaceg-vezerigazgatoja/
Isten áldása kísérje ténykedését!
több mint 5 éve
Felmerül a kérdés h fordított helyzetben vajon tizit ítélné ezért? Kizártnak tartom.
több mint 5 éve
Azért ez a kopasz bíró elmehet a pi.csba
több mint 5 éve
Sajnos a floriana tizikkel kiesett 😕én ezt a Klaksvik - Dinamo Tbilisi 6-1-et nem tudom értelmezni 😀
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A sógoroknak úgy látszik hiába énekelték a Nélküledet, inkább hintettek egy hetest. Holnap gyászszalaggal fog megjelenni a Népsport is vlsz.
több mint 5 éve
Ez már csak ilyen... 😔Mi a francot csináljak, ha Vasas-drukker vagyok/voltam? (Nekem ne mondd, mennyi élvezetet lehet találni benne...)Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)Épp a Vasast kellett írnod ... idei meccsekben sok elvezeted lehet
nagylaza
csebi
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Alazo.hu
több mint 5 éve
Mi a francot csináljak, ha Vasas-drukker vagyok/voltam? (Nekem ne mondd, mennyi élvezetet lehet találni benne...)Nem trollkodni akarok, de: pár percre belenéztem ebbe a szupcsiba, és ismételten rájöttem, hogy a gurulós foci már csak akkor tud valamelyest érdekelni, ha nincs NFL-szezon. (Kivéve esetleg a Vasast.)Épp a Vasast kellett írnod ... idei meccsekben sok elvezeted lehet
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
A legenda visszatert😂😂Sztem az volt, elsodorta ráadásul rakitic volt közelebb a labdához .Remelem Alaba ügynöke ezután meg magasabb fizetést fog kérni ...Nem hiszem.
csebi
De ez vicc 11 es volt.
Bazsinho
Amúgy a Dzsudzsák hazatér fel szopas most komoly volt az ajánlóban????
csebi