Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
másik dolog, hogy a kiesési rangadón a Werder eddig simán üti a S04-et, valamelyiknek idén eljön az idő.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
WBA 3-0 Chelsea 😮
Heisman Trophy
Szegény Silva, nem lett jobb Vele a Cselszki D...
nagir
ritka, hogy egyszerre ket csunya mezu csapat jatszon. "tavolrol" ok mindeketto, de kozelrol a mintak elegge elbaszottak 😀
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 507 — Bla, bla, bla
WBA 3-0 Chelsea 😮
Heisman Trophy
Szegény Silva, nem lett jobb Vele a Cselszki D...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
WBA 3-0 Chelsea 😮

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
azért ez a Nevertonos tizenegyes milyen ironikus... a szabálytalansággal egy másik szabálytalanságot előzött meg a védő. ha nincs ott a keze, akkor simán szabadrúgás kifelé.

mindettől függetlenül tényleg tegye már a háta mögé a kibeb*szott kezét a védő, ezt tanították nekI?

más: a Dortmund két dolog miatt nem lesz idén sem bajnok. az egyik az, hogy a Bayern idén is Halálcsillag lesz, a másik meg, hogy rosszabb a helyzetkihasználásuk, mint a Liverpoolé - csak a Liverpool ennek ellenére általában megnyeri az outscore versenyt.
slowmotion
Ez az Augsburg eredmény aggasztó nekik igen. Amúgy lehet épp idén el lehetne kapni a bayernt mert elől rövid a pad, van négy játékos három helyre, egy kiesik és nem tudunk rotalni, plusz vki gyenge formába kerül a háromból akkor végképp lehet egy rossz spirál. Eddig minden meccsen volt szerencsénk Flick alatt ez sem fog kitartani meg az sem h a ziccerek elakadnak Manuban.
csebi
Továbbra is egy lúzer van a padon, addig nem fognak előre lépni amíg ott nem váltanak. Addig hiába van két potenciálisan 100+ milliós játékosuk amíg addig kóklerkednek hogy mindenki elmegy tőlük.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 799 — Lucas Scott
azért ez a Nevertonos tizenegyes milyen ironikus... a szabálytalansággal egy másik szabálytalanságot előzött meg a védő. ha nincs ott a keze, akkor simán szabadrúgás kifelé.

mindettől függetlenül tényleg tegye már a háta mögé a kibeb*szott kezét a védő, ezt tanították nekI?

más: a Dortmund két dolog miatt nem lesz idén sem bajnok. az egyik az, hogy a Bayern idén is Halálcsillag lesz, a másik meg, hogy rosszabb a helyzetkihasználásuk, mint a Liverpoolé - csak a Liverpool ennek ellenére általában megnyeri az outscore versenyt.
slowmotion
Ez az Augsburg eredmény aggasztó nekik igen. Amúgy lehet épp idén el lehetne kapni a bayernt mert elől rövid a pad, van négy játékos három helyre, egy kiesik és nem tudunk rotalni, plusz vki gyenge formába kerül a háromból akkor végképp lehet egy rossz spirál. Eddig minden meccsen volt szerencsénk Flick alatt ez sem fog kitartani meg az sem h a ziccerek elakadnak Manuban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 194
Ha 5 perc a ráadás (aminek az eldöntése ugye alapból nevetséges módon zajlik), akkor hogyan létezhet az, hogy a 105. percben szerzett gól után még a 107.-ben is folyik a játék? Ki képes ennek így tapsikolni?
r.baggio
Úgy, hogy Man United.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Ha 5 perc a ráadás (aminek az eldöntése ugye alapból nevetséges módon zajlik), akkor hogyan létezhet az, hogy a 105. percben szerzett gól után még a 107.-ben is folyik a játék? Ki képes ennek így tapsikolni?

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kaszinós Gyuri eddig egy sikertörténet Pakson.
Kenny
Csempionsip

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 529 — Omar's Coming Yo!
Kaszinós Gyuri eddig egy sikertörténet Pakson.

több mint 5 éve
Hihetetlen, hogy ez még mindig téma, mintha DB7 karrierje a nemzeti öntudat része lenne.
Egy tehetséges hülyegyereket az ügynök bevitt az erdőbe és addig fejte amíg tudta. Ennyi a történet.
FLZOLI
A magyar társadalom ismert motívumait lehet felfedezni ebben, ezért is annyira népszerű és átélhető a sztori, mindenkit érdekel és sokan hozzászólnak.

A szimpatikus tehetséges fiatal, kis faluból, nagyon nagy szívvel, de sajnos nem a legtöbb ésszel. Könnyen félrevezethető, egy öltönyös ember simán átejti a palánkon.
Személyesen is hoz rossz döntéseket, a viselkedése a pénz hatására negatív irányba változik. Miután a remélt karriert nem futja be, hazajön és egy kicsit rájátszik a "tékozló fiú" imidzsre. A rosszindulatú és a kárörvendő, nála sikertelenebb emberek imádják az ilyen sztorikat, jó rajta csámcsogni.

De ha nem válik belőle egy Törőcsik-féle lecsúszott alkesz vagy egy Détárihoz hasonló bohóc, akkor még így is elmondhatjuk, hogy pénzügyileg és emberileg is sikeresebben végezte, mint sokan mások előtte.
Kampman
Nem kell izgulni, miután visszavonult a jó barát a helikopterrel már röpképes kakadú biztos talál neki valami poziciót. Mondjuk fociügyi nagykövet vagy bármi, hogyha elbukná a "tuti" bizniszeket amikkel megtalálják.

A NER egyik marginális, de fontos kirakat csökevénye DB7, úgyhogy szépen kéz a kézben fognak járni ezután is
FLZOLI
Dubaj-i nagykövet lesz Dzsudzsiból ezt most megmondom
Borbinho
Is!
nagylaza
Nem. Az a piac már le van osztva sokkal fontosabb embernek.
csebi
Az Abu-Dhabi. 😊
Dubaiban lehet főkonzul 😊
empty taxi
Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀
Megprobaltam utanajarni kinek a fia-borja van most ott eppen. Elegge amerikai kemnek tunik ez a Naffá Osama...

Csebi amugy nivosabb/elitebb orszagba/varosba kerulni csak pofa alapjan lehet? Gondolok pl NY-ra, Londonra, Parizsra, Moszkvara, Tokiora, Monte Carlora.
Las Vegasban van pl kulugyi kepviseletunk? 😀
Borbinho
Attól függ h értelmezzük a pofat. Alapvetően mindig volt ilyen szelekció bár úgy hallottam h 10 óta nagyon elterjedt.
De Ha azt is pofa kinevezésnek vesszük h vki 3-4-5 éven at komoly vezetői pozícióban is megszakad a meloban, emiatt a jelentkezésnél a HÁT és még a miniszterhelyettes is megtámogatja plusz minden egyéb feltétel kapcsán legjobb jelentkezők köze tartozik (pozíciónak elvárt munkatapasztalat, képességek, fogadó ország nyelvének -nem angol- nagyon magas szintű ismerete) és ezek után kiválasztják akkor csak így. De én ezt nem tartom annak, csak ez ritka.
Ezzel szemben meg ott vannak azon kinevezések mint G-N. Miklós aki csak be küldte a cvt ami maximum pár sor lehetett, és kikerült a fent említett helyek egyikére. Miközben egyik volt kollegám azon izgult h ugyanarra a pozira más helyen ami kevésbé jó de meg nem a világvége, kiválasztásra kerüljön.
Amúgy kijutni meg csak nem is a legnehezebb. Ezért van az h azt mondjak h akkor még nem örülhetsz mikor megjelenik az intraneten h elnyerted a pályázatot hanem mikor a 4-5 év után hazatersz utána.
Dubait benéztem mea culpa, Még nincs ott képviselet de hat ki tudja Ottó is kapott egy pozit csakúgy akkor Balazska miért ne.
csebi
A valódi hatalomban, politikában egy konzuli kinevezés az kb. a nyugdíj, a levezetés egy jó kádernek, hagy reprezentáljon még egy kicsit, hagy keressen még egy kicsit, de a tűztől és a fazéktól már odébb.
Sobri Jóska
Hat ha azért nyugdíj h a kinevezés után egy perc múlva kéri is a nyugdíjazását. Ugyanis annyi melot nem bírnak el amennyivel az jar.

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
lol
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Volt par erdekes idegenbeli mezunk (a feher-kek-fekete, a libafos zold, a feher-fekete-sarga amiben tovabbjutottunk a Barca ellen '12-ben), de ez a piros mindenkepp ujdonsag, nekem legalabbis. (regen eleg gyakran volt piros az idegenbeli mez, utoljara az 1990-es szezonban volt az a 3.szamu).

A Palace mezere hasonlit de sztem jol nez ki osszessegeben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
amikor a Master Diver reklamál, hogy nem jogos a tizenegyes, amit úgy csinált, hogy felrúgta a támadót... hát ez priceless, minden másra ott a MasterCard.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Borbinho
Azt egyébként tudja bárki, hogy az Abu Dhabiból hogy lesz Abu Dzabi? Tehát hogy a "h" betűből hogy és miért lesz "z"?
Mikey
 hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Arab_nevek_%C3%A1t%C3%ADr%C3%A1sa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 194
Kozben rajottem h Abu-Dhabiban (miert ajanlja az autocorrect az Abu-Dzabi irasmodot ha meg soha nem irtam telefonrol?) van a kulkepviselet 😀Borbinho
Azt egyébként tudja bárki, hogy az Abu Dhabiból hogy lesz Abu Dzabi? Tehát hogy a "h" betűből hogy és miért lesz "z"?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 208 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/futball/20200907-labdarugas-bundameccsek-az-198283as-labdarugo-nb-i-utolso-fordulojaban.html?fbclid=IwAR2RVW8H5yWgy_oCZTyrTH35TGCIPL2GwEElKXLCrFBCUllxoyDDrXhND-4

és közben Torghelle Sanyi visszavonult
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 255 — NFL bracket champion '26
Mondjuk nekem ő kicsit örök ígéret maradt, ennél még sokkal több lehetetett volna a pâlyájában, csak ugye az orosz közegből nehéz kiszabadulni...
dande
Nem is akart, hívták, de közölte h nem akar elköltözni Oroszországból.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
 www.vasasfc.hu/hirek/kozlemeny_a_sajtoban_megjelent_valotlan_allitasokrol-4644

😊
warr_b
jó azért én is felháborodnék ha alacsonyabb fizetést hoznának le mint amit adnak, há hogy igazolnak tovább?
Negritis
Tudol-e annyira focizni, amennyire kő' az NBII-ben?
nagylaza
Miért ahhoz kell ?
Toca
sztem annyira tudok 😀 még így 120 kilósan is 😀
Negritis
Ha Akinfenwának megy a Champo, akkor Neked is mehet az MBII
slowmotion
Előre bocsátom, hogy senkot nem ismerek személyesen, de megbassza a kurva élet, hogy ha akinfeev szintet megszagolt bárki is a fórumról
peach
 en.wikipedia.org/wiki/Adebayo_Akinfenwa
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....

😊
warr_b
jó azért én is felháborodnék ha alacsonyabb fizetést hoznának le mint amit adnak, há hogy igazolnak tovább?
Negritis
nagylaza
Miért ahhoz kell ?
Toca
Negritis
slowmotion
Előre bocsátom, hogy senkot nem ismerek személyesen, de megbassza a kurva élet, hogy ha akinfeev szintet megszagolt bárki is a fórumról
peach
Mondjuk nekem ő kicsit örök ígéret maradt, ennél még sokkal több lehetetett volna a pâlyájában, csak ugye az orosz közegből nehéz kiszabadulni...
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 255 — NFL bracket champion '26
 nb1.hu/hazai-labdarugas/ujpest-utanpotlas-vilagbajnok-erkezett

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)

😊
warr_b
Negritis
nagylaza
Miért ahhoz kell ?
Toca
Negritis
slowmotion

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve

😊
warr_b
Negritis
nagylaza
Miért ahhoz kell ?
Toca
Negritis
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician

😊
warr_b
Negritis
nagylaza
Miért ahhoz kell ?
Toca

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!