Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
nem ment le a lila köd, a Ramosról alkotott véleményem mögé minden pillanatban oda merek állni, egyszerűen a pályán ilyen, és kész.Látom lement a lila köd. Nem gond, Liverpool sem az angol elit keltetője, de legközelebb próbáld rózsaszín szemüvegen át látni a világot.Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.és ugyan miért ne adták volna meg? lest nem ítélt a VAR, kezezésnek meg simán szándékos. továbbmegyek, ha les miatt nem fogják meg az akciót, akkor ez nem tizi és sárga, hanem tizi és piros (a támadó lőtte volna rá a kapura a labdát nyolc méterről, és csak a kapus volt már csak közte meg a kapu között)
Cubehor
disclaimer: sosem szerettem a Reált, a patkány csapatkapitányukat meg már jóval azelőtt is rühelltem, mielőtt ippont adott Salah-nak a BL-döntőn, aztán beadta a szokásos "jajnemakartamsérüléstokozni" nyilatkozatot. alattomos szarcsimbók, a _legfehérebb_ mezben.
slowmotion
... Szó szerint, mert pinkben nyomta most a Real 😊
FLZOLI
és ennek ellenére mondom azt, hogy a tizenegyes teljesen jogos volt, és így rúghatott gólt Materazzi méltó utóda.
több mint 5 éve
a felkar felső része még mindig csak akkor elfogadható, HA rárúgják VAGY valahonnan rápattan a labda, ÉS ha úgy áll, hogy ezzel nem növeli meg jelentősen a törzs kiterjedését. itt egyik sem állt fenn, ez az egyik.Felkarja felső részével ér a labdához, meg nem is szándékos.Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.és ugyan miért ne adták volna meg?
Cubehor
slowmotion
Az Olimpiakosz kapott még egy hasonló bohóc tizenegyest a héten az Omonia ellen, az is rendkívül tanulságos. Ha ilyen nulla szituációkért ingyengól jár, nem tudom, mi értelme ennek a sportnak.
A PL-ben a teljes 17/18as szezonban hat tizenegyest adtak "kezezésért" (ami hattal több, mint ideális lenne), idén 2 forduló + 2 meccs után már ötnél járnak.
Cubehor
a másik az, hogy nem kell lebecsülni a profi futballistákat, kiválóan tudják eladni az ilyen fifikás dolgokat, hogy úgy tűnjön, mintha ők pont csak azért ütötték volna el a labdát, mert meglökték őket. Bartra nagyon szépen tette odébb a labdát, akkor láttam ilyet, amikor még jártam röpimeccsekre, és a cserék azzal múlatták az időt, hogy mindenféle vicces módon ütögették egymásnak a labdát.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tizensok év után Yorkshire derby az első osztályban 😊nem csodálom, hogy nem a Gyirmót - Vasast választottad, elképesztő mit műveltek.
warr_b
több mint 5 éve
Tizensok év után Yorkshire derby az első osztályban 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Felkarja felső részével ér a labdához, meg nem is szándékos.Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.és ugyan miért ne adták volna meg?
Cubehor
slowmotion
Az Olimpiakosz kapott még egy hasonló bohóc tizenegyest a héten az Omonia ellen, az is rendkívül tanulságos. Ha ilyen nulla szituációkért ingyengól jár, nem tudom, mi értelme ennek a sportnak.
A PL-ben a teljes 17/18as szezonban hat tizenegyest adtak "kezezésért" (ami hattal több, mint ideális lenne), idén 2 forduló + 2 meccs után már ötnél járnak.
Szerkesztette: Cubehor
több mint 5 éve
Látom lement a lila köd. Nem gond, Liverpool sem az angol elit keltetője, de legközelebb próbáld rózsaszín szemüvegen át látni a világot.Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.és ugyan miért ne adták volna meg? lest nem ítélt a VAR, kezezésnek meg simán szándékos. továbbmegyek, ha les miatt nem fogják meg az akciót, akkor ez nem tizi és sárga, hanem tizi és piros (a támadó lőtte volna rá a kapura a labdát nyolc méterről, és csak a kapus volt már csak közte meg a kapu között)
Cubehor
disclaimer: sosem szerettem a Reált, a patkány csapatkapitányukat meg már jóval azelőtt is rühelltem, mielőtt ippont adott Salah-nak a BL-döntőn, aztán beadta a szokásos "jajnemakartamsérüléstokozni" nyilatkozatot. alattomos szarcsimbók, a _legfehérebb_ mezben.
slowmotion
... Szó szerint, mert pinkben nyomta most a Real 😊
több mint 5 éve
Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.és ugyan miért ne adták volna meg? lest nem ítélt a VAR, kezezésnek meg simán szándékos. továbbmegyek, ha les miatt nem fogják meg az akciót, akkor ez nem tizi és sárga, hanem tizi és piros (a támadó lőtte volna rá a kapura a labdát nyolc méterről, és csak a kapus volt már csak közte meg a kapu között)
Cubehor
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Ez a Reál tizenegyes akkora kamu, hogy még Angliába se adták volna meg.
több mint 5 éve
egyébként a bíró melyik bolygóról érkezett Sevillába? a "ha a tizenhatoson belül a védő a labdát próbálja megjátszani, és eközben akadályozza meg az OGSCO-t, akkor csak sárga és tizi" alól a kézzel megjátszani pont kivétel, szóval Bartra megmozdulása egyáltalán nem sárga lapos, hanem piros.
több mint 5 éve
Vagy tiziből 😆A Zidane csapat az erőnlét miatt később indul be, tavasszal daralnak általában. Itt skillbol és sebessegbol kéne megoldani a dolgokat...Fú de szenvedos lesz ez a Real idén (is) Rossz nézni ezt a vergodest, Casemiro, Kroos formán kívül, Carvajal sose volt, Ramos vakon. Benzema, Mendy küzd és ennyi.mondjuk ha mindenki ennyire szarul van nem lehet hogy felmerül az edző kérdés?
A belga a kapuban honnan jött vissza... Remélem mentálisan tanít pár dolgot a dagi honfitarsnak
FLZOLI
Negritis
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jó szerencsére megvan a mesterharmas, tizi, piros, benezett les 😊
több mint 5 éve
A Zidane csapat az erőnlét miatt később indul be, tavasszal daralnak általában. Itt skillbol és sebessegbol kéne megoldani a dolgokat...Fú de szenvedos lesz ez a Real idén (is) Rossz nézni ezt a vergodest, Casemiro, Kroos formán kívül, Carvajal sose volt, Ramos vakon. Benzema, Mendy küzd és ennyi.mondjuk ha mindenki ennyire szarul van nem lehet hogy felmerül az edző kérdés?
A belga a kapuban honnan jött vissza... Remélem mentálisan tanít pár dolgot a dagi honfitarsnak
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Isco osztogat Mayoral elől... Bazz egy kieso csapat szint ez
több mint 5 éve
Fú de szenvedos lesz ez a Real idén (is) Rossz nézni ezt a vergodest, Casemiro, Kroos formán kívül, Carvajal sose volt, Ramos vakon. Benzema, Mendy küzd és ennyi.mondjuk ha mindenki ennyire szarul van nem lehet hogy felmerül az edző kérdés?
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Fú de szenvedos lesz ez a Real idén (is) Rossz nézni ezt a vergodest, Casemiro, Kroos formán kívül, Carvajal sose volt, Ramos vakon. Benzema, Mendy küzd és ennyi.A belga a kapuban honnan jött vissza... Remélem mentálisan tanít pár dolgot a dagi honfitarsnak
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Tudom mar irtak, hogy Sanyi visszavonult.Az interju alapjan abszolut korrektul tekint vissza a palyafutasara es azt mondom, hogy hasonlo szellemu jatekos nem tul sok van magyarorszagon, lehetett volna meg tobb valogatottsaga.
Lassan kioregszik a generaciom ( "rivalisok" / csapattarsak). Torghelle mivel idosebb, mint en igy csak egy ifi A meccsen jatszottunk egyutt. Nyiregyhazan toltunk egy kurva unalmas 0-0- meg Kispetikent 😀
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/jatekossors-torghelle-sandor-bejelentette-visszavonulasat-2786049
több mint 5 éve
isztambulba van a meccs?WBA 3-0 Chelsea 😮Akarod mondani: 3-3
Heisman Trophy
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
WBA 3-0 Chelsea 😮Akarod mondani: 3-3
Heisman Trophy

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Volt par erdekes idegenbeli mezunk (a feher-kek-fekete, a libafos zold, a feher-fekete-sarga amiben tovabbjutottunk a Barca ellen '12-ben), de ez a piros mindenkepp ujdonsag, nekem legalabbis. (regen eleg gyakran volt piros az idegenbeli mez, utoljara az 1990-es szezonban volt az a 3.szamu).szerintem borzalmas 😀 ez amúgy a 3. számú mezünk, az idegenbeli a City színű pizsama, az is röhej 😀
A Palace mezere hasonlit de sztem jol nez ki osszessegeben 😀
Borbinho
közben Tammy lol

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
másik dolog, hogy a kiesési rangadón a Werder eddig simán üti a S04-et, valamelyiknek idén eljön az idő.Wagner ideje lefő, ha nem küldik el akkor telleg kiesnek másrészt Ibisevicet odaviszik? Haat ez elég vicces igazolás
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
WBA 3-0 Chelsea 😮Amennyire nem örültem nyáron, hogy feljutott a West Brom, most annyira örülök. 😊
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
másik dolog, hogy a kiesési rangadón a Werder eddig simán üti a S04-et, valamelyiknek idén eljön az idő.