Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hat ez sima volt. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A francia csapatok nem fogják szeretni a benzinkutasokat 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nem kell ide Niko. Szép munka. Kiemeltek lesznek?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ott a W.Nagyon szarok voltak ezek a franciák.Le lettek csicskítva.
több mint 5 éve
Gratula, jól küzdöttek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Kovácsik bazmeg beszarok😁😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szép munka, innen már csak biztosra menni és ott a W.
több mint 5 éve
Mekkora fos tizi, jó védés
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Fújjolás előtte 😊
több mint 5 éve
Kurva jo
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Így kell
több mint 5 éve
felőlem kereshet ennyit, csak én keressek többet mint most 😀És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
JoeyPorter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Uhhh de meleg volt de vezetes
több mint 5 éve
Toporog
több mint 5 éve
Szállja meg Kovácsikot Kapd El Hamar szelleme
több mint 5 éve
És a mi fizetésünk vagy életünk attól jobb lesz ha nekiállunk tüntetni,hogy a Radó fizetését csökkentsék mondjuk felére mert annyit érdemel?Kötve hiszem,pláne ha egy tulaj a saját pénzét teszi bele,ha meg állami akkor szintén nem változik semmi,mert abból a megspórolt pénzből úgy sem fogsz látni semmit.Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
JoeyPorter
ZoliMP
több mint 5 éve
Mondjuk ha kiesik a Fehérvár szétszedik miért nem cserélte be Nikolicsot akinél kevesebb biztosabb rúgó van.
több mint 5 éve
Foket mekkora idiota 😀és akkor hodzic mi? meg kinek pofázik állandóan miután épp szánalmas módon elcseszett egy ziccert?
Heisman Trophy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
kajak 2 cserével nyomta a Vidi? Nikot behozhatta volna 11-esre...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Csak annyi h a telkesitmeny nem egyenlo a berezessel vagyis a magyarnal erosebb bajnoksagban nem kapnak ennyit.teny a millios fizu nem az atlag de bazz es ezert is tart a foci ott ahol.a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
ZoliMP
JoeyPorter
több mint 5 éve
Foket mekkora idiota 😀Nem akart tizit vállalni 😀
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Foket mekkora idiota 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz