Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzője
csebi
Jo valasztas.😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzője

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
2-0 utan elmentem tenni-venni aztan mire visszaertem 2-2.a fradi nem volt annyival jobb, sot inkabb a molde kezdemenyezett az egesz meccsen.
Nagyon nagy mellenye lett mindenkinek, foleg a kommentatoroknak.a jatekosok meg pocit befostak sajat maguktol.
Az eredmeny szep es a bl siman meg lehet.
több mint 5 éve
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...
Bálesz
Én is most olvasom. Amúgy épp az oldalsó ksmerabol az látszik h Haratin keze nincs a testenel ahogy kifordul

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló
már jönnek a meme-ek 😊
 www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
NB2
A nagy VAR-ozóknak feltűnt, hogy a visszanézések után pont ugyanazok az ítéletek születtek, mint eredetileg?

több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló
Állítólag idén változott a kéz-szabály. Nagyjából a rövidujjú mez vonaláig nem számít kéznek, alatta igen. Ezért lehetett Haratiné nem kéz, a másik meg de, de Fradistaként bevallva én ezt akkor ott nem értettem. Nyilván nem bánom, szó se róla. De ezeket a szabályváltozásokat már nem bírom követni...

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Kibaszott nagy mázli volt ez, így most visszanézve.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
már jönnek a meme-ek 😊
 www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934/3436823386384247/
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
hát ez a Molde nem lesz beszarva jövő héten
petey
Talán azzal leszünk előrébb h Rebrov változtat majd mert ezt a jatekunkat kielrmeztek. De James nem nyerhet ennyi fej párbajt .
csebi
Kovacevic lerendezi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
Őszintén én a két kéz között nem láttam különbséget, szerencsére var bácsi igen
csebi
Az volt a 2 kéz között a különbség hogy amikor Haratin kezét eltalálta a teste vonalában volt és ha nem a kezét éri akkor vagy vállon vagy fejen találja (hátsó kamerából kitűnően látszott. Ezzel szemben a norvég kifordult és háttal állt a lövésnek úgy hogy a keze a teste mellett nem leszorítva volt, és a psg-mu hosszabbitása óta tudjuk hogy döntő tényező egy ilyen helyzetben hogy az esetnek háttal áll a védő. A jelenlegi szabályok szerint teljesen jó döntés volt mindkettő, más kérdés hogy én egyikre sem adnèk 11est.

Más: Blazicnál más is látta hogy agyrázkodása lehetett? Olyan zavart volt a tekintete es a koordinácioja mint egy megfogott bokszolónak. Le kellett volna hoznia, így is hogy nincs helyette senki, 2 gól utána meg a majdnem 11es is az ő lelkén szárad. Ha 1-2nél lehozza es felviszi Lovrencsicset akkor ez a meccs 1-2 vagy mi kontrazunk egyet és 1-3.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Az első norvég gólt azért nem biztos, hogy be kellett volna engedni a derék kapusnak 😉
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 242 — Csodabogár
Mikor nem volt?
ozibozi
az egyfordulósban, csak hogy ez akkor nem valid a kétfordulósra. oké.

több mint 5 éve
Mikor nem volt?
több mint 5 éve
Most idén van idegenben lőtt gól?

több mint 5 éve
Szerencse a fagyinak
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan
Ez az ítélet nagyobb witz volt, mint Dibusz. De biztos nem volt megdönthetetlem bizonyíték arra, hogy a pályán hozott döntést megváltoztassák.
slowmotion
Sztem csak az előző ítélet tükrében vicc. Alapból ez tizi. Ami vicc h túloldalon nem volt az
csebi
Nem látom azt, hogy vajon hogyan tudta volna elkerülni a kezezést a norvég csávó, ennél jobban csak akkor tudta volna elkapni a kezét, ha be tudná húzni testen belülre.

Nyilván a másik oldalon is az egyensúlyozáshoz kellett a kitett evező, de az legalább látványosabb volt.
több mint 5 éve
petey
Talán azzal leszünk előrébb h Rebrov változtat majd mert ezt a jatekunkat kielrmeztek. De James nem nyerhet ennyi fej párbajt .
csebi
Vagy majd nem érzik meg a játékot rendes gyepen. Bármilyen magyar vonatkozású csapat amúgy mikor játszott utoljára jól műfüvön?
több mint 5 éve
Ez az ítélet nagyobb witz volt, mint Dibusz. De biztos nem volt megdönthetetlem bizonyíték arra, hogy a pályán hozott döntést megváltoztassák.
slowmotion
Sztem csak az előző ítélet tükrében vicc. Alapból ez tizi. Ami vicc h túloldalon nem volt az

több mint 5 éve
petey

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Ez kevés lesz szerintem jövő hétre

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Boli tesoja is szóhoz jut

több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Őszintén én a két kéz között nem láttam különbséget, szerencsére var bácsi igen
csebi
A VAR se látott, mindkettő stands lett 😊

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Lol, 1 millió juró előre elköltve... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...