Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
petey
Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.
csebi
Nem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.
Kampman
Sajnos a teszt során kiderült h azt még a program sem viselné el, lefagyott többször így visszafogja magát

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
petey
Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.
csebi
Nem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.

több mint 5 éve
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
petey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez nem piros

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 242 — Csodabogár
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀
peach
Aszonta minden gromek, hát nem...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hajdú B eljinxeli 😊

több mint 5 éve
Ekkora védelmi hiba nem volt még idén
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
látod Kenny te hibád ne készülődj még annyira 😉
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Hat en leszarom, hogy de jussunk be mert BL meccsre akarok menni😃
Kenny
A stadion ele? 😊

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
Szólj a vírusnak is hogy szűnjön meg 😛
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
Botka bravó

több mint 5 éve
Beazarás vazuektúndérmesés bármi

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szép gól...

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
2 migráns, 2 gól!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.
petey
Ez irónia akart amúgy lenni? 😁
Vagy lehet nekem nem tűnik csak fel hogy nincsenek a pályán
kapitnono
Én is jobban látom az elképzelést A jatekukban mint a zagrabnal.
csebi
Mert gyenge focistákból áll a csapat, ezért kompenzálniuk kell valamivel. Pl amit HajduBé is említett, hogy a szögleteik figurákra épülnek.
több mint 5 éve
petey
kapitnono
Én is jobban látom az elképzelést A jatekukban mint a zagrabnal.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
petey
kapitnono
Mit vársz egy csapattól, amelyik egy mátrix wallpaperen játszik?

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
petey

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Jobban tilitoliznak, de azt erzem hogy nincs meg bennuk eddig az a gyilkos oszton elol. Amilyen passzban van a Fradi,majd talalnak egy 2.golt is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
petey
Sokat segít h múlt hétről q legjobb védő nincs, de tény h felkészültek belőlünk és van elképzelésük a fociról. Előbbi a celticnel nem volt utóbbi a dinamonal.
csebi
Szep focit jatszanak, de nem jobbak. Ket meccsen nem hiszem, hogy kiesnenk ezek ellen, de nem akarom elkiabalni.
Kenny
pedig jobbnak tűnnek. kb. veszélytelen a Fradi a kapura. Ellenben BLazicsnak kellett menteni jópárszor. Viszont a Fradi hozza a fegyelmezett védekezést.
petey
Igen, jobbnak tűnnek, átadtuk a területet es sajnos tudnak is helyzeteket kidolgozni. Nekem meg Somi játéka tetszik mostanában, jól gyilkol.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 242 — Csodabogár
petey
Sokat segít h múlt hétről q legjobb védő nincs, de tény h felkészültek belőlünk és van elképzelésük a fociról. Előbbi a celticnel nem volt utóbbi a dinamonal.
csebi
Szep focit jatszanak, de nem jobbak. Ket meccsen nem hiszem, hogy kiesnenk ezek ellen, de nem akarom elkiabalni.
Kenny
pedig jobbnak tűnnek. kb. veszélytelen a Fradi a kapura. Ellenben BLazicsnak kellett menteni jópárszor. Viszont a Fradi hozza a fegyelmezett védekezést.

több mint 5 éve
petey
csebi
Kenny
Ha most nyer a Fradi az miért nem elég?
Még egyszer játszani kell ezekkel a lófaszjancsikkal?
Sobri Jóska
Igen de sztem kizárólag azért h a szuperkupa döntő után az UEFA engedélyezi majd h otthon telt ház előtt harcoljuk ki a bl csoportkört és akkor a játékosoknak sem kell ki sétálni a stadionból h szurkolót lássanak