Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Sajnos a teszt során kiderült h azt még a program sem viselné el, lefagyott többször így visszafogja magátNem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.Hajdú B eljinxeli 😊pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
bcsarli
petey
csebi
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.Hajdú B eljinxeli 😊pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
bcsarli
petey
csebi
több mint 5 éve
Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.Hajdú B eljinxeli 😊pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
bcsarli
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez nem piros
több mint 5 éve
Hajdú B eljinxeli 😊pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
bcsarli
több mint 5 éve
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀Aszonta minden gromek, hát nem...
peach
több mint 5 éve
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hajdú B eljinxeli 😊
több mint 5 éve
Ekkora védelmi hiba nem volt még idén
több mint 5 éve
látod Kenny te hibád ne készülődj még annyira 😉
több mint 5 éve
Hat en leszarom, hogy de jussunk be mert BL meccsre akarok menni😃A stadion ele? 😊
Kenny
több mint 5 éve
Hat en leszarom, hogy de jussunk be mert BL meccsre akarok menni😃Szólj a vírusnak is hogy szűnjön meg 😛
Kenny
több mint 5 éve
Hat en leszarom, hogy de jussunk be mert BL meccsre akarok menni😃
több mint 5 éve
Botka bravó
több mint 5 éve
Szép gól...
több mint 5 éve
2 migráns, 2 gól!
több mint 5 éve
Mert gyenge focistákból áll a csapat, ezért kompenzálniuk kell valamivel. Pl amit HajduBé is említett, hogy a szögleteik figurákra épülnek.Én is jobban látom az elképzelést A jatekukban mint a zagrabnal.Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Ez irónia akart amúgy lenni? 😁
petey
Vagy lehet nekem nem tűnik csak fel hogy nincsenek a pályán
kapitnono
csebi
több mint 5 éve
Én is jobban látom az elképzelést A jatekukban mint a zagrabnal.Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Ez irónia akart amúgy lenni? 😁
petey
kapitnono
több mint 5 éve
Mit vársz egy csapattól, amelyik egy mátrix wallpaperen játszik?Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Ez irónia akart amúgy lenni? 😁
petey
kapitnono
több mint 5 éve
Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Ez irónia akart amúgy lenni? 😁
petey

több mint 5 éve
Jobban tilitoliznak, de azt erzem hogy nincs meg bennuk eddig az a gyilkos oszton elol. Amilyen passzban van a Fradi,majd talalnak egy 2.golt is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Igen, jobbnak tűnnek, átadtuk a területet es sajnos tudnak is helyzeteket kidolgozni. Nekem meg Somi játéka tetszik mostanában, jól gyilkol.pedig jobbnak tűnnek. kb. veszélytelen a Fradi a kapura. Ellenben BLazicsnak kellett menteni jópárszor. Viszont a Fradi hozza a fegyelmezett védekezést.Szep focit jatszanak, de nem jobbak. Ket meccsen nem hiszem, hogy kiesnenk ezek ellen, de nem akarom elkiabalni.Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Sokat segít h múlt hétről q legjobb védő nincs, de tény h felkészültek belőlünk és van elképzelésük a fociról. Előbbi a celticnel nem volt utóbbi a dinamonal.
petey
csebi
Kenny
petey
több mint 5 éve
pedig jobbnak tűnnek. kb. veszélytelen a Fradi a kapura. Ellenben BLazicsnak kellett menteni jópárszor. Viszont a Fradi hozza a fegyelmezett védekezést.Szep focit jatszanak, de nem jobbak. Ket meccsen nem hiszem, hogy kiesnenk ezek ellen, de nem akarom elkiabalni.Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Sokat segít h múlt hétről q legjobb védő nincs, de tény h felkészültek belőlünk és van elképzelésük a fociról. Előbbi a celticnel nem volt utóbbi a dinamonal.
petey
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Igen de sztem kizárólag azért h a szuperkupa döntő után az UEFA engedélyezi majd h otthon telt ház előtt harcoljuk ki a bl csoportkört és akkor a játékosoknak sem kell ki sétálni a stadionból h szurkolót lássanakHa most nyer a Fradi az miért nem elég?Szep focit jatszanak, de nem jobbak. Ket meccsen nem hiszem, hogy kiesnenk ezek ellen, de nem akarom elkiabalni.Nagyon jó focit játszik a Molde. Az eddigiek közül ők a legjobbak.Sokat segít h múlt hétről q legjobb védő nincs, de tény h felkészültek belőlünk és van elképzelésük a fociról. Előbbi a celticnel nem volt utóbbi a dinamonal.
petey
csebi
Kenny
Még egyszer játszani kell ezekkel a lófaszjancsikkal?
Sobri Jóska