Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketÉs most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.
index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Még valaki az eredeti Blikk cikket linkelje be pls 🤣🙄ok, nem gorgettem le... 😀
warr_b
több mint 5 éve
Na hol vannak a szelfik a Puskásból? 🤪😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Még valaki az eredeti Blikk cikket linkelje be pls 🤣🙄

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeketindex.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
több mint 5 éve
A Vidi nagyon fel tudja szívni magát az erősebb ellenfelek ellen, a gyengébbeknek viszont hajlamos lemenni a szintjére.
több mint 5 éve
Bazdmeg ez megy egész szezonban a kapu előtt fölé baszkodják 5 méterről. Nem is értem
több mint 5 éve
Bakker...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Hajrá Vidi! Ez már a playoff kör vagy lesz még egy? Jó lenne 2 csoportkörös csapat.Lesz még egy. Standard Liege-Vojvodina győztese talán, ha továbbmennének, de ebben nem vagyok biztos.
davemayer

több mint 5 éve
Hajrá Vidi! Ez már a playoff kör vagy lesz még egy? Jó lenne 2 csoportkörös csapat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szerencse,hogy idő előtt lefújták a francia bajnokságot mert ha végigjátszották volna szerintem ez a Reims a 10-ben sem lett volna.Ettől függetlenül le a kalappal eddig a Vidi előtt,szervezetten játszanak.Hourinak olyan jó pontrúgásai vannak,hogy ha lenne egy Juhász már tuti vezetnének.Jó lesz ez.
Szerkesztette: JoeyPorter
több mint 5 éve
Meg mindig Nego magasan a legjobb játékos a molnal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
5 perce nézem, tetszik, hogy nem kakált be a Vidi. Pedig még egy diszkont David Luiz is van a pályán
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Meglepoen jok.Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
csebi
Összeszedettebbnek tűnnek.
Kenny
több mint 5 éve
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
csebi
Összeszedettebbnek tűnnek.
több mint 5 éve
Na akkor baszassa a Fehérvár.Nem látom. Milyenek eddig?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lélegeztetőgépen van a vírus. Kellett valaki Európában is hogy elpusztítsa igazán, Amerikában már Minshew elintézteIbrahimovic koronavírusos.A koronavírus Zlatanos inkább
empty taxi
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ibrahimovic koronavírusos.A koronavírus Zlatanos inkább
empty taxi
több mint 5 éve
Ibrahimovic koronavírusos.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊az ember tuzdja mennyi az elég 😀
Má bocs
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊Má bocs
több mint 5 éve
hvg.hu/gazdasag/20200924_dzsudzsak_otigba_vasas_debrecen_fizetes_nbiigondolom elküldenének az anyámba ha odamennék valamelyik NB2-es csapathoz, és mondanám hogy én havi 500k-ért hoznám azt a teljesítményt amit a többiek 1-2-3 misiért...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzőjeVolt itt tegnap vagy tegnap előtt egy Paks készülnek az NB2-re beírás, a költő nem írta le mire gondolt, így muszáj volt rákeresnem... Utána megértettem 😊
csebi