Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeket
 index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
ZoliMP
És most ezzel mit kezdjünk?Csodálkozni kellene rajta amikor amatőr játékosok mondjuk az osztrák ötödosztályban simán megélnek csak abból,hogy ott focizgatnak?Sok ismerősöm jár ki pont emiatt.Én nem sajnálom tőlük,sejtem,hogy mekkora lemondással jár akár csak a másodosztályban is játszani.Én csak megyei szinten játszottam éveket munka mellett,de már ott is jöttek a feszkók,hogy heti két edzés meg egy meccs volt és nem vagyok otthon szinte semmit és még sorolhatnám.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Még valaki az eredeti Blikk cikket linkelje be pls 🤣🙄
warr_b
ok, nem gorgettem le... 😀
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na hol vannak a szelfik a Puskásból? 🤪😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Még valaki az eredeti Blikk cikket linkelje be pls 🤣🙄

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
a mai ket meccs kozott lehet csocsalgatni az osszegeket
 index.hu/sport/2020/09/24/milliokat_kereshetnek_a_labdarugok_a_magyar_masodosztalyban_is/
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
A Vidi nagyon fel tudja szívni magát az erősebb ellenfelek ellen, a gyengébbeknek viszont hajlamos lemenni a szintjére.

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 242 — Csodabogár
Bazdmeg ez megy egész szezonban a kapu előtt fölé baszkodják 5 méterről. Nem is értem

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Bakker...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Hajrá Vidi! Ez már a playoff kör vagy lesz még egy? Jó lenne 2 csoportkörös csapat.
davemayer
Lesz még egy. Standard Liege-Vojvodina győztese talán, ha továbbmennének, de ebben nem vagyok biztos.

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
Hajrá Vidi! Ez már a playoff kör vagy lesz még egy? Jó lenne 2 csoportkörös csapat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Szerencse,hogy idő előtt lefújták a francia bajnokságot mert ha végigjátszották volna szerintem ez a Reims a 10-ben sem lett volna.Ettől függetlenül le a kalappal eddig a Vidi előtt,szervezetten játszanak.Hourinak olyan jó pontrúgásai vannak,hogy ha lenne egy Juhász már tuti vezetnének.Jó lesz ez.

Szerkesztette: JoeyPorter

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Meg mindig Nego magasan a legjobb játékos a molnal

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
5 perce nézem, tetszik, hogy nem kakált be a Vidi. Pedig még egy diszkont David Luiz is van a pályán

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Na akkor baszassa a Fehérvár.
Kenny
Nem látom. Milyenek eddig?
csebi
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.
Összeszedettebbnek tűnnek.
Kenny
Meglepoen jok.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 242 — Csodabogár
Faszom már, találjuk el 10 méterről a kaput

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Kenny
csebi
Bőven több esélyük van, mint amennyit pl az oddsok mutatnak.
Összeszedettebbnek tűnnek.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
Kenny

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 694 — "Montoya por favor!"
Ibrahimovic koronavírusos.

empty taxi
A koronavírus Zlatanos inkább
Willie Parker
Lélegeztetőgépen van a vírus. Kellett valaki Európában is hogy elpusztítsa igazán, Amerikában már Minshew elintézte

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 184

empty taxi
A koronavírus Zlatanos inkább
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊
Má bocs
ozibozi
az ember tuzdja mennyi az elég 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Ahol a pínz ingyé van ott zavarba ejtően kevésnek tűnik az öt kiló 😊
Má bocs
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 hvg.hu/gazdasag/20200924_dzsudzsak_otigba_vasas_debrecen_fizetes_nbii

gondolom elküldenének az anyámba ha odamennék valamelyik NB2-es csapathoz, és mondanám hogy én havi 500k-ért hoznám azt a teljesítményt amit a többiek 1-2-3 misiért...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Az megvan közben h Kaszinos Gyuri lett a Paks edzője
csebi
Volt itt tegnap vagy tegnap előtt egy Paks készülnek az NB2-re beírás, a költő nem írta le mire gondolt, így muszáj volt rákeresnem... Utána megértettem 😊