Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megyHenriknél jobb embert nehezen találnának, itt maga a formátum is probléma, nehéz 2 mondatban mélyelemzésbe bocsátkozni
Adirotor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Igen, mert ha nem nyer a fradi akkor nem lesz meg 10 stadionunk az elkovetkezo 3 evbenHagyd, ahogy közeledik a lefújás úgy gyászol. Már látom az örömtáncot ha esetleg gólt lőnek a norvégok.Bar latom nem volt tul jo napodSzaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
Köszönjük
ozibozi
Adirotor
davemayer
több mint 5 éve
Hagyd, ahogy közeledik a lefújás úgy gyászol. Már látom az örömtáncot ha esetleg gólt lőnek a norvégok.Bar latom nem volt tul jo napodSzaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
Köszönjük
ozibozi
Adirotor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Félidőben kapcsolódtam be ebbe a magyar futball mérkőzésbe...Még mindig ez a színvonal? 😁
Ziccerben csak el kellene találni a lasztit 😎
Jobbak a zöldek, de, ha nem lesz gól, a norvégok megviccelnek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Bar latom nem volt tul jo napodSzaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
Köszönjük
ozibozi
több mint 5 éve
Szaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
Köszönjük
több mint 5 éve
Gondolkozz hosszutavonA magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayerA magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayerA fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
ozibozi
A fagyi megy a BL-be elmegy Rebrov es soha tobbet nem jutnak meg a kozelebe sem egy ilyen eredménynek😁
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
A fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
több mint 5 éve
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megySztem soha. Még véletlenül egyszer akkor vmeik a szarra szart mondana. De amúgy Bozsik már tényleg nagyon zavaró. Nincs jobb dolga neki hétköznap este?
Adirotor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
több mint 5 éve
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem nézek sok hazai focsit, de a BL és válogatott meccseken nekem rendre úgy tűnt, hogy egy ütem késésben van...de ha megint akaszt egy szépet, nem sértődök meg 😉Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
clbass
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
Adirotor
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉 Ezeknek drukkolni.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megyA nagyobb baj, hogy a pálya szélén is ez megy 35 éve 😛
Adirotor
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyükamugy is elhitték, a norvég média leszopta a molde teljesítményét és bírózott egész héten
davemayer
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyük
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Máltai csapatok sajnos kiestek pedig a tavalyi bajnok a Floriana (zöld fehérek btw) múlt héten egy tizire voltak attól h el playoffban legyenek és csoportkorert játszanak. Nembaj majd jövőreSobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
clbass
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/A tavalyi el meccsekre meg ki emlékszik már...
clbass
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/
több mint 5 éve
M4sporton ad-ok nelkul megy a netenHálás köszönetLinket valaki tudna dobni?wiz1.net/channel5?61612516
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Igen, tényleg nem rossz de Civic sem volt az mostanában.Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.Eddig kb a Fradi legjobbja Heister
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hajdú B. olvassa a fórumot 😀Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
Vrij6
még petárdázás is megy kint, brafó!
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.Eddig kb a Fradi legjobbja Heister
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...