Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
mihez kepest semmit ? 😊Chelsea minden evben szazmilliokat kolt es semmi eredmenyChelsea meccset néztem 😕faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...Elbukni?
Löfli
Adirotor
Löfli
Adirotor
több mint 5 éve
azt ajánlom mindenkinek hogy élvezzétek ezt, mert kb a következő 10 évben nem nagyon lesz ilyenre esély. Ezt a sorozatot így végig csinálni nem lehet, úgy van kitalálva.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ööö, dehogyis szükséges 😁Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
davemayer
2000 előtt nem voltak új stadionok, sokban még szék se, de volt foci.
Ahhoz, hogy jó kinevelt játékosok legyenek, nem stadion kell, hanem elhivatottság, akarat, ész, tehetség, szakértelem, lemondás, stb...
Egy stadionnak semmi jelentősége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Chelsea minden evben szazmilliokat kolt es semmi eredmenyChelsea meccset néztem 😕faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...Elbukni?
Löfli
Adirotor
Löfli
több mint 5 éve
Gratulálok! 🥳Bár már most sajnálom szegény Gergőt, mert a vérbe fogják szopatni
több mint 5 éve
Sztem a Spurs Chelsearől beszél 😊faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...Elbukni?
Löfli
Adirotor
több mint 5 éve
Chelsea meccset néztem 😕faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...Elbukni?
Löfli
Adirotor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
kellett az, hogy ne legyenek visszavágók, de az első selejtezőkörből bemenni a csoportkörbe azért szép teljesítményA kontrákra jatszhatnak a BLben is az ment
bár ezt a továbbjutást most a játék képe alapján nagyon nem érdemelték meg
r.baggio
több mint 5 éve
Holnap - öreg fejjel - fradisálban megyek dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Thats the spirit!
Charlie Firpo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
S még a Spurs is tovább ment, perfect night 😛 😀
több mint 5 éve
Holnap - öreg fejjel - fradisálban megyek dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
kellett az, hogy ne legyenek visszavágók, de az első selejtezőkörből bemenni a csoportkörbe azért szép teljesítménybár ezt a továbbjutást most a játék képe alapján nagyon nem érdemelték meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Felejtsük el ezt a meccset és örüljünk. Nem emiatt a párharc miatt érdemlik meg, de maximálisan megérdemlik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...Elbukni?
Löfli
több mint 5 éve
faszom, ilyen nyerő helyzetből elbukni ezt a meccset...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Tessék Hajdú szurkolhatsz az ELbe 😊Aki most kârog 3 hét ban 😛 😉
több mint 5 éve
OTT IS VAN
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ezt az észlényt, a faxé lőtte el????közben vége
hááááááááááááááááááááááááááááááááááát, azért a végén már nagyon necces volt!
több mint 5 éve
Dehogyis...Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
davemayer
Főnix Gold Fc
több mint 5 éve
Ha tudod hogy az mit jelent ezt nem mondhatod 😊Bosmannek ehhez semmi köze sincs sztemHa volt is azt a Bosman-szabály eltörölte.Rég nem néztem magyar focikát...De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
Chargers LT
JoeyPorter
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Izlandon annyival elinteztek hogy minden iskolahoz mufuves pályát epitettekNem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
davemayer
Es kineveltek magukat a sracok
több mint 5 éve
hülye ez a partjelző 😊
több mint 5 éve
Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!Rég nem néztem magyar focikát...Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sima liba
több mint 5 éve
Bosmannek ehhez semmi köze sincs sztemHa volt is azt a Bosman-szabály eltörölte.Rég nem néztem magyar focikát...De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
Chargers LT
JoeyPorter
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.